Lampenlicht ervaringen en reviews

Lamp en Licht is gespecialiseerd in verkoop van verlichting via internet. Alle bestellingen worden gratis thuisbezorgd in Nederland en BelgiŽ. Lamp en Licht biedt een ruime keuze in elk segment. Of het om buiten- of binnenverlichting gaat, modern of klassiek, sfeervol of functioneel er is altijd een juiste lamp beschikbaar.

Lamp en Licht is dealer van vele gerenommeerde verlichtingsmerken. Buiten het verlichtingsprogramma levert LampEnLicht ook een collectie van Jacob Jensen.


Adresgegevens

Website www.lampenlicht.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, BelgiŽ
Afhalen mogelijk
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Lampenlicht is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 25 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 8 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 8 sterren

Jouw ervaring met Lampenlicht

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Lampenlicht en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Lampenlicht betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Lampenlicht betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 25 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Na aankoop van twee ledlampen ging er ťťn stuk

Anoniem op 16-9-2017 - Ordernummer: 100016532
Omdat na aankoop van twee ledlampen er ťťn stuk ging het bleek dat het euvel bekend was en maar een werd gerepareerd de tweede was nog niet stuk maar goed dan weet je dat die ook komt. Echter bij ieder gerenommeerde leverancier heb je op led 5 jaar garantie hier dus maar twee blijkt ondanks dat het lampen waren van zo'n 100 stuk. Dus eerst zegt men dan het een van dan moeten we kijken of u iets anders kan uit zoeken en dan van ja maar er zit maar twee jaar garantie op, een beetje raar voor een duur produkt wat een lange levensduur voorstaat!

 
 
 
 

Totaal niet tevreden. Ik wacht al 9 dagen

Anoniem op 31-5-2017 - Ordernummer: 100244702
Totaal niet tevreden. Ik wacht al 9 dagen op een bestelling terwijl deze de dag na bestellen binnen zou komen. Zij pleiten ervoor dat de bestelling de dag erna binnen is maar maken niets waar! Inmiddels 2 medewerkers gesproken en ze vertellen verschillende verhalen.

 
 
 
 

Wat een super bedrijf

Monique op 20-3-2017 - Ordernummer: lampenlicht - Gekocht: Plafonniere Vidrio
Wat een super bedrijf ik heb op 24-6-2016 twee plafonlampen besteld super snel geleverd. Helaas na een korte periode beide stuk ik heb vandaag gebeld en ik krijg zowaar zonder problemen 2 nieuwe bezorgd is dat service of is dat service? Ik ben een zeer tevrede klant die deze winkel vaak zal bezoeken.

 
 
 
 

Er stond toen ik woensdag bestelde: morgen in...

Denise op 22-1-2016
Er stond toen ik woensdag bestelde: morgen in huis. Nu twee dagen later nog steeds geen verzendbevestiging. Prima als het langer duurt, maar communiceer dit dan eerlijk. Ik bestel hier juist vanwege de zogenaamd snelle levering en vervolgens kan ik alsnog een week wachten.

 
 
 
 

Mooie lamp website die goed werkt snelle bezorging...

Anoniem op 24-12-2015 - Ordernummer: 100142954
Mooie lamp, website die goed werkt, snelle bezorging, goed verpakt. Kortom een zeer tevreden klant.

 
 
 
 

Bestelling gedaan helaas niet geleverd binnen de afgesproken...

Nico en Nancy op 31-1-2015 - Ordernummer: 100100289
Bestelling gedaan helaas niet geleverd binnen de afgesproken tijd. Alles retour gestuurd dat bij Lamp en Licht op 20 januari retour is ontvangen. Tot op heden 31-1-2015, 11 dagen later heb ik nog geen terugbetaling ontvangen. Echt super schandalig dat dit zo lang moet duren.

Dit hebben we nog nooit eerder mee gemaakt dat de afhandeling van een retourzending zo lang op zich laat wachten. De koude douche zou hier op zijn plaats zijn.

 
 
 
 

Uitstekende levering precies volgens afspraak ik had na...

Bob Allart op 18-11-2014 - Ordernummer: 100091035
Uitstekende levering, precies volgens afspraak, ik had na ontvangst 2 lampen manco gemeld, kreeg ik gelijk gratis nagestuurd. Daarna kwam ik erachter dat deze 2 niet manco waren maar dat ik zelf niet goed gekeken had. Dit uiteraard gemeld aan Lampenlicht. Nu worden deze ook op hun kosten weer retour gehaald, Uitstekende service dus.

 
 
 
 

Heel fijne winkel. Bestelling gedaan en volgende dag...

Linda Overveld op 24-1-2014 - Ordernummer: 100061357 - Gekocht: Vloerlamp Vince Glass
Heel fijne winkel. Bestelling gedaan en volgende dag al keurig geleverd. Ik had per ongeluk een onderdeeltje stuk gemaakt en vroeg per email of het mogelijk was een nieuwe te bestellen. Zij deden hun best en de volgende dag was onderdeeltje kosteloos binnen! Fantastische service!

 
 
 
 

Zeer tevreden. De rvs kap van de booglamp...

Anoniem op 22-1-2014 - Ordernummer: 10006734 - Gekocht: Booglamp
Zeer tevreden. De rvs kap van de booglamp was beschadigd,een email met foto gestuurd en binnen twee dagen hadden we al een nieuwe.

 
 
 
 

Eerste grote bestelling geplaatst voor levering in Portugal...

Jan Blanckaert op 14-10-2013
Eerste grote bestelling geplaatst voor levering in Portugal . Alles binnen een week geleverd en leveringskosten was gratis. Wel moet men in BelgiŽ voor buitenlandse leveringen de website NL gebruiken in plaats van BelgiŽ. Waarom was niet duidelijk en de Belgische site kon buitenlandse levering niet automatisch verwerken . Dit werd manueel wel verholpen.

 
 
 
 

Wij hebben uit de serie Cage een mooie...

Fam. uit Almere op 2-10-2013
Wij hebben uit de serie Cage een mooie hanglamp en 5 bijpassende wandlampen gekocht. Zeer tevreden. Snelle levering, goede service en mooie opgeloste afhandeling.
Verpakking is keurig netjes.

 
 
 
 

2 jaar geleden een LED lamp gekocht voor...

bart slegers op 5-7-2013
2 jaar geleden een LED lamp gekocht voor 400 euro bij Lampenlicht, deze heeft een goed jaar gewerkt, daarna is de miserie begonnen:

- net voor kerstmis gaat de lamp stuk, kan gebeuren, wordt relatief netjes afgehandeld en na 3 weken geen licht boven de tafel hangt de herstelde lamp terug

- 3 maand later is het alweer van dat, lamp doet niets meer, terug opsturen, terug gerepareerd na enkele weken met de laconieke opmerking: "De lamp is helemaal nagekeken door onze technische adviseur en de lamp is weer goed. Wij verwachten dan ook niet dat de lamp in de toekomst wederom defect zal gaan."

Nu nog maar net 2 maanden later is het alweer stuk, en weerom hetzelfde standaardmailtje om ze terug te zenden zodat ze ze zullen nakijken.

Bijkomend: vanuit BelgiŽ blijkt hun -dure- 0900 nummer gewoon niet bereikbaar, dus je bent aangewezen op hun goodwill via mail.

 
 
 
 

Bestelling was snel geleverd en prima verpakt. Bijbehorende...

Anoniem op 9-5-2013 - Ordernummer: 100032940
Bestelling was snel geleverd en prima verpakt. Bijbehorende lampjes zijn soms wat moeilijk te vinden op de website als je er los naar zoekt. Wordt wel aangeboden bij het bestellen van een lamp. Prima prijs-kwaliteitverhouding. Kom hier zeker terug

 
 
 
 

Prima ervaring Geen enkel minpunt Vandaag besteld morgen...

Carla op 22-4-2013
Prima ervaring! Geen enkel minpunt! Vandaag besteld, morgen in huis. Prijsniveau is zeer gunstig. Goede verpakking en zonder beschadigingen de Draht lamp van 80 cm doorsnede ontvangen.

 
 
 
 

Snelle levering zoals ze melden keurig verpakt. Prijs...

Wil op 18-9-2012
Snelle levering zoals ze melden, keurig verpakt. Prijs prima. Snel antwoord als je nog een vraag hebt.

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie