Zooplus ervaringen en reviews

Zooplus.nl is de online-dierenwinkel in Nederland. In ons assortiment met ruime keus vindt u meer dan 7.000 producten voor honden, katten, vissen, vogels en kleindieren. De verzending van de goederen uit onze voorraad geschiedt binnen 24 uur, binnenkort ook direct vanuit Nederland.

Zooplus heeft de meest populaire producten in verschillende winkels: dierenwinkel, kattenwinkel, hondenwinkel, aquariumwinkel en knaagdierenwinkel. Verzending van de goederen uit onze voorraad binnen 24 uur.


Adresgegevens

Website www.zooplus.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, BelgiŽ
Afhalen mogelijk
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Zooplus is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 184 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 9 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 9 sterren

Jouw ervaring met Zooplus

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Zooplus en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Zooplus betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Zooplus betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 184 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Super service, bestellingen komen altijd op tijd binnen

Anoniem op 10-10-2019 - Ordernummer: 144613610
Super service, bestellingen komen altijd op tijd binnen. We hadden 24 blikjes voer besteld voor onze kat, maar helaas overleed ze kort daarna. We hadden gevraagd of we de blikjes mochten retourneren. Zooplus heeft het geld terug op onze rekening gestort en ons gevraagd om in plaats van het voer terug te sturen dit aan een stichting te doneren. Wat een super mooi gebaar, dank jullie wel!

 
 
 
 

Juan op 8-4-2019 - Gekocht: Hondenbench
Zaterdag een bench voor de hond besteld en maandag in de middag al geleverd. Bestellen ging eenvoudig en snel en we werden goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de bestelling. Tevens nette prijs!

 
 
 
 

We zijn al 6 jaar vaste en trouwe klant bij Zooplus

Marieke op 29-3-2019
We zijn al 6 jaar vaste en trouwe klant bij Zooplus. De laatste tijd gaat er echter van alles mis. Bestellingen komen kapot aan. Sinds kort is er van alles mis met de website en is het niet meer mogelijk om via je mobiele telefoon te bestellen?? Ik heb een vol winkelmandje staan die ik niet kan bestellen. Hierover gemaild met klantenservice. Reactie bel ons. 3 keer meer dan een half uur in de wacht gestaan en uiteindelijk ben ik niet geholpen. Ik moest later maar weer terugbellen. Aangegeven dat zij mij nu wel een keer kunnen bellen nee dat kunnen ze niet. Nog 3 keer gemaild hierna zonder reactie. Erg klantonvriendelijk en asociaal. Dat wordt dus na jaren overstappen naar een andere leverancier.

dus internetsite werkt niet naar behoren
bereikbaarheid is waardeloos
levering orders steeds slechter
service is niet aanwezig

 
 
 
 

Goede prijs, snel in huis

Henri Woddema op 19-1-2018 - Ordernummer: 18937572
Goede prijs, snel in huis. Mijn levering was zoekt geraakt, werd meteen opnieuw gestuurd. Kreeg uiteindelijk beide zendingen en ook twee keer een factuur, moest het uiteindelijk op eigen kosten terug.

 
 
 
 

Rifgesteente besteld bij Zooplus

Anoniem op 3-12-2017 - Ordernummer: 98235927
Rifgesteente besteld bij Zooplus. Waarna ik netjes een track en trace code ontvangen heb, waarna ik echter nog bijna 2 weken heb moeten op levering. Ik had ondertussen wel al 3 keer contact gehad, zij konden er helaas niks aan doen. Alweer gebeld waarna de bestelling dan retour afzender zou gaan en ik mijn geld terug zou krijgen. Echter nadat het pakket door de buren toch aangenomen was, mocht ik hem niet meer retour sturen. Slechte service. En slechte levertijd.

 
 
 
 

De gratis handschoen was kapot

Els Nijssen op 5-4-2017 - Ordernummer: 84734027
De gratis handschoen was kapot! De verdere bestelling was prima in orde.

 
 
 
 

Zou het wel zo netjes vinden als ze...

Francisca op 19-9-2016 - Gekocht: Royal Canin Chihuahua adult
Zou het wel zo netjes vinden als ze erbij zetten dat de Chihuahuabrokjes van Royal Canin Adult uit Polen komen en de helft groter zijn dan de brokjes uit Frankrijk. Mijn hondjes stikten er bijna in.

 
 
 
 

Pakket besteld met twee benodigdheden voor hamsters

Cindy op 23-5-2016
Pakket besteld met twee benodigdheden voor hamsters. Woensdag besteld voor 19:00, nog niet geleverd. Er wordt niet gereageerd op e-mails. Net gebeld wordt pas vandaag opgestuurd en morgen geleverd.

 
 
 
 

Pakket diervoeders besteld ter waarde van 80 euro....

Astrid Hoogenberg op 31-3-2016 - Ordernummer: 66565196
Pakket diervoeders besteld ter waarde van 80 euro. Niet geleverd, geen bericht ontvangen over verzending, geen track and trace verricht, wel netjes met Ideal betaald. Ze reageren niet op email berichten, zeggen aan de telefoon dat pakket onderweg is, wat geheel niet klopt.

 
 
 
 

Ik ben zeer ontevreden In 2014 een riem...

Anoniem op 12-3-2016 - Ordernummer: 25578999
Ik ben zeer ontevreden! In 2014 een riem gekocht. Deze heb ik netjes betaald. Nu wordt ik steeds lastiggevallen door het incasso bureau. Ook al hebben wij verschillende malen het betalingsbewijs gestuurd, het incassobureau blijft ons lastigvallen. En Zooplus doet hier niks aan omdat hun eigen administratie een zooitje is.

 
 
 
 

Zo lang er niks mis gaat is er...

Rob op 8-3-2016 - Gekocht: Kattenbakvulling
Zo lang er niks mis gaat is er niks aan de hand. Ga niet uit van hun geautomatiseerde mails. Een mail die aangeeft dat iets is afgeleverd bij de transporteur betekend niet dat dit daadwerkelijk is gedaan. Het is alleen klaargezet voor de transporteur. Hier vragen over stellen leidt niet tot antwoorden.

 
 
 
 

Sinds de aanschaf van onze hond klant geworden...

Karin op 18-2-2016
Sinds de aanschaf van onze hond, klant geworden bij Zooplus. Door darmproblemen van onze hond, moesten wij overstappen op een ander merk. Ik heb ze telefonisch benaderd met de vraag wat zij voor mij konden betekenen met de oude voorraad voer. Misschien is het de toon die de muziek maakt, maar ik ben zeer klantvriendelijk benaderd en ze kwamen met een meer dan redelijk aanbod. Hartelijk dank hiervoor. Ook zeer tevreden over levering van producten en de mogelijk om achteraf te kunnen betalen.

 
 
 
 

Ik ben al jaren tevreden klant van Zooplus....

Marjolijn op 9-2-2016
Ik ben al jaren tevreden klant van Zooplus. Ik betaal meestal met Ideal en de bestelling is vaak binnen 48 uur bij me thuis bezorgd. Ik ontvang netjes een trackingnummer van PostNL om de bestelling te volgen. Een aantal jaren terug hadden ze nog wel eens wat problemen met het verpakken van artikelen (te grote dozen) maar dat lijkt opgelost. Ik raad deze webwinkel zeker aan!

 
 
 
 

Aangezien ik zeer kritisch ben tav bestellingen via...

Saskia op 19-1-2016 - Ordernummer: 63316589 - Gekocht: Halsband
Aangezien ik zeer kritisch ben tav bestellingen via internet, check altijd of een bedrijf aangesloten is bij Thuiswinkel waarborg. Dat is dit bedrijf niet. Heb toch enigszins aarzelend een bestelling geplaatst omdat er spoed bij was en het product me zeer aansprak.

Via internet bestelling geplaatst op zondagavond. Direct daarna via de mail netjes een bevestiging van mijn order ontvangen met de mededeling dat ik via de mail zou vernemen wanneer mijn bestelling verzonden zou worden.
Maandagavond een mail ontvangen dat mijn bestelling verzonden was met een track & trace code van DHL zodat ik mijn order kon volgen. Dinsdag netjes verpakt en binnen de aflevertijd ontvangen. Prima Gegaan zo. Ik ben tevreden.

 
 
 
 

Afgelopen week zijn wij diverse malen niet goed...

Anoniem op 14-12-2015 - Ordernummer: 60236250
Afgelopen week zijn wij diverse malen niet goed en onvriendelijk behandeld door dit bedrijf, collegae en absoluut niet behandeld als een zeer gewaardeerde klant! Integendeel! We zijn met een hamer diverse malen op ons hoofd geslagen op een zeer botte, dieronvriendelijke en haatdragende manier! Wij hebben onze vakantie abrupt moeten afbreken door het plotselinge en onverwachtse overlijdensgeval van onze dierbare konijn en geliefd gezinslid. Hij was gezond en heeft een hartstilstand gekregen. Een gecondoleerd kon er nog niet eens vanaf van uw collega.

Nadat wij jarenlang als grote en trouwe klant van uw bedrijf echt voor vele Euros hebben gespendeerd bij uw bedrijf voor al onze vele dierbare huisdieren! Om zo respectloos en harteloos behandeld te worden, zo behandel je geen mensen en dieren. Dat is nog veel erger dan het niet mogen terugsturen van ongebruikte artikelen.

Ook zijn we vrijdag j.l. nog gebeld door een vrouwelijke collega van u. Wat hebben we eraan om gebeld te worden, zonder een oplossing van uw kant? Er bestaat ook nog zoiets als een gulden middenweg. U bent trots erop om mensen te kwetsen en heeft dat hoog in het vaandel staan. U bent gewoon een fabriek die geld opslokt van mensen en als het om overleg en service aankomt, bent u niet thuis. Schandalig! Echt geen dierenvrienden.

Het is toch buiten alle proporties hoe we behandeld worden als voetvuil door iedereen van uw bedrijf. Nu is er een keer echt wat aan de hand en u doet geen enkele tegemoetkoming naar ons toe. U twijfelt zelfs over de kwaliteit van onze artikelen die houdbaar zijn tot 2017 en 2018?? Terwijl u een aantal maanden geleden wel artikelen terugneemt van ons. Dit is echt te belachelijk voor woorden!! Bovendien is onze laatste order, ook met Supreme Science Selective konijnenvoer van begin november 2015!

Wij vragen u echt niet of u alles wilt terugnemen, dat begrijpen we nu dat dat helaas niet kan. Maar bv de zakken Beaphar Multi-fris, krijgen wij niet met de hand open, zo goed zijn deze verzegeld. Er staan 13 zakken nog van. Met een tang moet mijn man deze open zien te krijgen normaal. Bovendien had u een kadobon of een tegoedbon voor het leed en verdriet dat wij hebben kunnen tegemoetkomen of u had een aantal zakken katten- en hondenvoer die wij gebruiken kunnen toesturen aan ons. Dan waren wij toch een loyale en tevreden klant van u gebleven en hadden ons tenminste als klant gewaardeerd gevoeld!

Nu bereikt u door dit botte gedrag het tegendeel. Bovendien gaan wij overal anti-reclame maken en we voelen ons eigenlijk ook opgelicht. We gaan hier werk van maken en u komt hier niet zo weg mee.

Hoogachtend,
Familie Broshuis

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie