Fietsenwinkel.nl ervaringen & reviews

Fietsenwinkel.nl onderscheid zich van andere winkels omzet ze over dealerschappen van vrijwel alle grote merken beschikken. Ronduit uniek en zeer belangrijk in verband met garantie. Niettemin geven wij hoge kortingen die kunnen oplopen tot wel 50% op de normale winkelprijs en - zeker zo belangrijk de klant is koning en zal dat altijd blijven. Wij verkopen naast fietsen ook een zeer groot assortiment fietsdragers en fietskarren van de bekende merken. Verder is er in onze webshop een groot assortiment aan fietsen en accessoires te verkrijgen. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in de traditionele manier van het verkopen van fietsen. Zaken als vakmanschap en klantgerichtheid zijn bij ons dus vanzelfsprekend.

Is Fietsenwinkel.nl betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten

Prijsvergelijk toont je de laatste 20 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Fietsenwinkel.nl betrouwbaar? De beoordeling is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 30 andere consumenten. De gemiddelde score is een 4 op een schaal van 1 tot 10.

Servicedesk slecht te bereiken

Geschreven op 1 april 2021

Servicedesk slecht te bereiken. Oplossend vermogen zeer slecht. Verkoop prima, aftercare geen kaas van gegeten. Hoezo..? Fiets van 3 maanden met storing kan kennelijk niet gerepareerd, en dat ligt niet aan de servicepartners, ruil toch gewoon de fiets om, klant tevreden en dan alle tijd om fiets te repareren.

Verzekerde me telefonisch dat de fiets snel geleverd kon worden

Geschreven op 31 juli 2020

Verzekerde me telefonisch dat de fiets snel geleverd kon worden en adviseerde mij om hem die week nog te bestellen omdat ie toen in promotie was. Na bestelling bleek dat de fiets 6 weken levertijd had en dat ie na de promotieweek 70 euro in prijs gezakt was! De lagere prijs wouden ze me achteraf niet correct tegemoet komen. Levertijden stonden op de website na bestelling (en nog lang erna) ook nog steeds op 1 a 2 weken! Vertrouw dus niets wat op de website staat en wat de verkopers je zeggen, alles (levertijd en kortingen) is pure misleiding om je tot kopen te overhalen.

Positieve is dat de communicatie met hun relatief snel is (na 5 dagen heb je antwoord) en ik mijn geld na het cancelen (voordat de fiets geleverd was) helemaal heb terug gekregen. Maar toch schandalig dat zo een misleidend bedrijf in de Benelux mag opereren, mijn slechtste ervaring van al mijn internetaankopen tot nu toe.

Ik kan fietsenwinkel.nl aan iedereen aanraden

Geschreven op 1 november 2019

Lang verhaal kort: Ik kan fietsenwinkel.nl aan iedereen aanraden. Dit op voorwaarde dat u zelf een fietsenmaker bent en zelf de nodige vervangstukken kunt bestellen. Als dit niet het geval is, dan raad ik u aan om ver weg te blijven van deze online winkel en uw fiets aan te kopen bij een fysieke fietsenwinkel.

Lang verhaal niet kort:
Vroeger ging ik met de trein naar het werk. In januari dit jaar nam ik mij voor om met de fiets naar het werk te gaan. Na wat rond te kijken in fysieke winkels en op het internet besloot ik om bij fietsenwinkel.nl een Victesse Melville N7 te kopen. Het is algemeen gekend dat fietsenmakers niet willen helpen bij fietsen die online zijn gekocht. Een van de doorslaggevende elementen was dus de nabijheid van maar liefst drie servicepunten.

Ik genoot van mijn dagelijkse rit naar het werk. Ik was namelijk zeker dat ik gemakkelijk beroep zou kunnen doen op die servicepunten om snel problemen met mijn fiets op te lossen. Dit was ijdele hoop, zo bleek bij het eerste probleem. Op een mooie zomerdag was het van zo ver. Mijn fiets begon raar lawaai te produceren ter hoogte van de pedalen, waarna mijn ketting afviel. Diagnose bij in het servicepunt: de bouten waarmee het tandwiel waarop de ketting ligt waren er allemaal uitgevallen. De fietsenmaker had dit nog nooit meegemaakt. Waarschijnlijk niet goed aangespannen bij de fabricage. Geen probleem, zei de fietsenmaker, ik span ze weer aan en je fiets is weer zo goed als nieuw. Dit was inderdaad zo. Voor één dag althans. In het midden van mijn ochtendrit naar het werk klonk plots weer hetzelfde lawaai en viel mijn ketting terug af. Daar stond ik dan, tien kilometer van huis en tien kilometer van het werk. Gelukkig had ik sinds de eerste keer een verzekering afgesloten waarbij je wordt opgepikt bij fietspech. Mijn fiets en ik werden afgezet bij de fietsenmaker. Hij stelde voor om een nieuw tandwiel te bestellen, omdat bij het oude de bouten blijkbaar niet meer op een goede manier konden worden aangespannen.

Ondertussen is dit twee manden geleden. Ik heb wekelijks telefonisch contact met de fietsenmaker. Het gesprek is telkens kort: ?Het vervangstuk is nog steeds niet binnen?. Deze week was het een klein beetje uitgebreider: ?ze hebben een vervangstuk geleverd, maar het is niet het juiste? Twee maanden wachten op een vervangstuk, in tijden van pakketjesdiensten die soms de volgende dag al leveren. Ik ben een normaal gesproken een geduldige en begripvolle mens. Maar er zijn grenzen. Goede service bij fietsenwinkel.nl? Absoluut niet.

Het begon allemaal zeer goed

Geschreven op 17 oktober 2019

Het begon allemaal zeer goed. Vriendelijke verkoper. Goede uitleg. Maar dan. Mijn fiets (speedelec) werd uiteindelijk met 2 weken vertraging geleverd. (Konden ze niets aan doen, fout van leverancier.) Maar dan waren ze nog vergeten het COC attest mee op te sturen en is er een sleuteltje die niet gaat.

Probleem 1. COC attest. Door verkoper zelf niet opgemerkt toen ik alle papieren door hem liet tekenen voor ze naar DIV te sturen. Had nogthans expliciet vermeldt dat mijn verzekering vond dat er een attest te kort was. Maar njet. Uiteindelijk moet ik zelf melden dat ik een attest te kort heb. Ze kunnen me dit niet direct geven maar moeten het per aangetekent schrijven opsturen. Ik krijg het uiteindelijk anderhalve week later met de GEWONE POST. Een zogezegd heeeeeel belangrijk document, waar ze continu veel blabla over deden. De verkoper belooft me mijn probleem aan de hoofdzetel door te geven, dat een compensatie zal worden gegeven. Maar ik heb er niets meer van gehoord.

Probleem 2. Sleuteltje. Ik word hiervoor gebeld vanuit Nederland. Een heel lang gesprek waarin 20 keer hetzelfde wordt gevraagd, uiteindelijk zal alles worden geregeld. Het sleuteltje is volgens hen opgestuurd. 2 maand later. Maar ik heb nog niets ontvangen. BRAVO. De postduif is waarschijnlijk via China gevlogen.

3 maanden heeft de fiets bij mij thuis gestaan zonder dat ik ermee kon rijden. En dat doet pijn, want het was goed weer in de zomer en dan wil je er es mee rijden. Ik ben oprecht zeer ontgoocheld in fietsenwinkel.nl! Je verwacht meer van een grote fietsenwinkel die zogezegd fietsenspecialist is.

Fiets kopen geen probleem, maar de service

Geschreven op 25 september 2019

Fiets kopen geen probleem, maar de service als er iets mis mee is. Had beter moeten inlezen, zelfs bij Radar geweest en belooft het probleem met de service op te lossen. Nou ik zie er niets van. Elektrische fiets van nog geen 4 maanden oud en voor de 3e keer retour (staat 211 km op de teller waarvan 20 km zonder accu gefietst) omdat de accu rond de 55% uitvalt. Iedere keer ander verhaal en zelf achter je reparatie aangaan. Fiets vorige keer ruim 4 weken kwijt, zelf er achteraan omdat het wederom lang duurde. Toen was mijn accu dus spoorloos... Ik blijf mij verbazen over de communicatie. Mij werd deze week verteld dat er veel klachten waren over mijn type fiets de Cortina E-U4. Dat er ergens een fout zit en de verkoper ze ook niet meer verkocht. De klantenservice medewerker verteld een ander verhaal dat er een update moet komen. Dat hij dit van zijn baas had vernomen, dat dit echt de oplossing was. Ik vroeg of hij mij dit op de mail kon bevestigingen voor mijn dossier, maar dat mocht hij niet??? Raar toch want als dit echt zo is dan is dat een kleine moeite. Geloof er niets meer van. Dus een tip voor mensen die een fiets willen kopen. Niet bij fietsenwinkel.nl. Als ik zelf eerder had gegoogled was ik niet zo stom geweest.

Fiets is meerdere malen kapot geweest

Geschreven op 24 september 2019

Fiets is meerdere malen kapot geweest. Moest hem op laten halen en na lang aandringen van mijn kant kreeg ik toch een leenfiets om op vakantie te gaan. Nu een maand later is mijn fiets nog niet compleet terug geleverd. Maar nu dreigen ze mij dat ik voor de leenfiets 2400 euro moet betalen als ik geen afspraak maak wanneer ze hem kunnen komen ophalen.Dat ze maar eerst zorgen dat ik alles terug heb en weer kan fietsen op mijn eigen e-bike. Waardeloze organisatie. Of nee er is helemaal geen organisatie. Telkens spreek je iemand anders en ze beloven van alles maar ze komen niks na en alles gaat fout.

Ik rij sinds april met mijn e-bike

Geschreven op 20 september 2019

Ik rij sinds april met mijn e-bike. Heel tevreden totdat ik in de regen vonken zie nabij het oplaadpunt van de accu.Alles bleef gewoon functioneren totdat ik enkele dagen later in de schuur de accu wilde demonteren om op te laden. Daarbij stak ik per ongeluk de sleutel aan de verkeerde kant in het slot. Dat ging gepaard met vonken, waardoor de accu niet meer kon worden opgeladen. Ik Fietsenwinkel bellen, waarbij ik garantie claimde omdat het oplaadpunt niet was voorzien van een afdekdopje, waardoor vocht vrij spel heeft. Op hun verzoek ben ik naar de vestiging in Ede gegaan, want daar zou een expert er naar kijken. De expert probeerde even met hun oplader, welke in één klap onbruikbaar werd. De accu bleef wel functioneren. Enkele weken heeft men mij aan het lijntje gehouden, en na diverse telefoontjes wees men de garantie af. De accu heeft men bij Plentyparts gerepareerd (op mijn kosten) Met Fietsenwinkel wil ik nooit meer iets te maken hebben.

De service is slecht het kan gewoon 4 dagen duren

Geschreven op 24 juli 2019

De service is slecht het kan gewoon 4 dagen duren voordat de fietsenmaker een opdracht bon krijgt voor repatatie en dan moeten ze nog wachten met repareren tot het nieuwe onderdeel. Is opgestuurd zelfs met een lekke band voor garantie kan het zolang duren niet normaal .ik heb 2 fietsen bij hun gekocht maar. De volgende keer koop ik hem wel weer bij de fietsenwinkel om de hoek heb ik een ieder geval snellere service en kan ik weer eerder fietsen.

Wij hebben bijna een jaar geleden een e-bike gekocht

Geschreven op 13 juni 2019

Wij hebben bijna een jaar geleden een e-bike (brinckers) gekocht. Echt een mooie fiets. Eerst wilde we de fiets puur van internet kopen, maar toch telefonisch contact gezocht. We werden zeer naar tevredenheid geholpen, en kochten ook nog een zorgeloos servicepakket met korting. En enkele dagen later werd de fiets afgeleverd. Tot zover tevreden, maar dan begint het drama. Van service is geen enkele sprake, we moesten na enkele weken de fiets al wegbrengen voor een kapotte accu, en zijn de fiets enkele weken kwijt geweest. Duurt enorm lang. En ondertussen staat onze fiets weer bij de fietsenmaker, en we zijn hem al weer dik 2 weken kwijt en er is nog totaal geen zicht op wanneer we de fiets weer zullen ontvangen. Het frustrerende bij dit merk fiets brinkers is ook nog, dat je van fietsenwinkel afhankelijk ben, want de plaatselijke fietsenwinkel(die dit vaak binnen enkele dagen fixt) kan niet aan deze onderdelen komen. Het was voor ons de eerste en laatste fiets van dit bedrijf.
Nog een punt, bij een zorgeloos servicepakket, zoals wij die hebben krijg je gratis servicebeurten, maar wij kregen gewoon een mail van wat we moesten afrekenen. En dan moet maar weer zien hoe je contact krijg om dat weer ongedaan te maken. Helemaal dol wordt je ervan.

Defecte lamp bij aflevering is je eigen probleem

Geschreven op 11 juni 2019

Defecte lamp bij aflevering is je eigen probleem. Zeer omslachtige en klantonvriendelijke afwikkeling van garantie.

Bestelling geplaatst op basis van 1-3 werkdagen

Geschreven op 7 mei 2019

Bestelling geplaatst op basis van 1-3 werkdagen levertijd, werkelijke levertijd meer dan een week. Daarna gebeld, maar onaardig te woord gestaan. Misleidend en niet service gericht

Op 13 april heb ik een e-bike uitgezocht

Geschreven op 24 april 2019

Op 13 april heb ik in de winkel in Kerkrade een e-bike uitgezocht waar ik overigens prima ben geholpen door de medewerker en antwoord heb gekregen op al mijn vragen, ook een proef rit gemaakt op de fiets (Brinckers Grandville M8) meteen de fiets besteld. De fiets zou op 17 april geleverd worden, tot dus ver nog niets aan de hand. Volgens de bestelling tracker op de site was de fiets op maandag gemonteerd en gereed voor verzending, op dinsdag ontvang ik halverwege de dag een mail van Fietsenwinkel.nl dat de levering van de fiets is uitgesteld, een halfuur later wordt ik gebeld door een medewerker dat de fiets een beschadiging heeft en daarom niet geleverd wordt, okay... Dat is vervelend maar kan gebeuren, de eerst volgende levering kan plaatsvinden op woensdag 24 april, hier ga ik met enige tegenzin mee akkoord.

Op vrijdag 19 april is volgens de bestelling tracker de fiets gemonteerd en gereed voor verzending, tot zo ver niets aan de hand. Op dinsdag 23 april een mail van Fietsenwinkel.nl, u raad het al: de levering gaat niet door op de 24e. Ik neem maar meteen zelf contact op met Fietsenwinkel.nl en de dame aan de telefoon kon mij niet meteen vertellen wat er aan de had was, ik heb aangegeven dat 1x uitstellen kan gebeuren maar een tweede keer is natuurlijk niet acceptabel en verwacht de fiets gewoon volgens afspraak op de 24e, de dame zou nagaan wat er mis is gegaan en ik zou worden terug gebeld. Een dik uur later word ik door een medewerker terug gebeld met de melding dat de fiets een beschadiging heeft, huh alweer? Dus ik geef aan dat dit de tweede keer is en dat het vertrouwen nu toch wel weg is, een andere fiets gereed maken gaat blijkbaar niet. Ik geef aan dat ik de order indien er niet op de afgesproken datum geleverd kan worden annuleer, de medewerker wilt graag eerst kijken of hij nog iets voor mij kan betekenen en vraagt of hij mij laten kan terug bellen, tuurlijk mag dat. Een paar uur later belt de medewerker mij terug met de melding dat de fiets vrijdag de 26e geleverd kan worden, ik stem hier uiteindelijk mee in om dat ik toch gewoon graag de fiets wil hebben. De medewerker belooft mij (plechtig) dat de fiets zeker op vrijdag geleverd wordt. Okay, we zullen zien, op dit punt ben ik natuurlijk een beetje sceptisch. Het valt mij op dat ik maar geen bevestiging ontvang van de afgesproken datum?

Op de 24e wordt ik gebeld dat de maat fiets die ik in bestelling en heb niet meer voorradig is?. Of een maat groter ook kan, nu is het zo dat ik qua lengte tussen een 53 en een 57 cm fiets inzit, mocht het zijn dat hij echte te groot is kan ik de fiets retourneren. Mijn huidige fiets is een 57cm en ga hier dus mee akkoord, ow ja? de levering is niet op vrijdag maar op dinsdag! Op dit punt heb ik de hele bestelling geannuleerd, het vertrouwen is volledig verdwenen en het bleek dat de beloofde levering op vrijdag de 26e sowieso niet door was gegaan omdat het leverschema is aangepast. De fiets zou deze keer op dinsdag geleverd worden, zover komt het dus helaas niet. Fietsenwinkel.nl komt drie keer (!) achterelkaar de gemaakte afspraken niet na of kan deze niet nakomen, dat beloofd wat voor de aftersales!

Helaas moet ik constateren dat dit een onbetrouwbare leverancier is, de prijzen zijn scherp de medewerkers aardig en ik had het gevoel dat ze mij echt wilde helpen daar ligt het niet aan maar ze zijn blijkbaar niet in staat de gemaakte afspraken na te komen, dat ze geen beschadigde fiets willen leveren snap ik maar twee keer uitstellen met dezelfde reden gaat er bij mij niet in en is ongeloofwaardig. Ik krijg ook het gevoel dat de bestelling tracker een wassen neus is, als de fiets wordt gemonteerd en klaar staat voor verzending hoe kan het dan dat de beschadiging daar niet wordt opgemerkt. Bij de derde leverpoging blijkt ineens het hele leverschema te zijn omgegooid en kon de afspraak weer niet worden nagekomen.

Ik ga mijn nieuwe fiets nu maar weer gewoon bij een echte fietsen zaak kopen waar ik gewoon terecht kan voor onderhoud en die bij mij in de buurt zit, dan maar iets meer betalen.

Internet site is miss-communicating the clients

Geschreven op 5 december 2018

Internet site is miss-communicating the clients, Availability of bikes is fiction. All bikes which are marked as 10+ working days are actually not available and shop will only check by when those can be delivered (you can find it web page but it not evident). I visited Leaven (BE) shop - staff that was friendly but they are fully dependent from the NL HQ. Actually staff has not access to stock, Sunday I was told that bike is available in shop. And on Monday I was called from HQ that it is not.

Bike was never delivered. It already two weeks that I'm trying to get any valid alternative offer, to get money back paid for original bike. They dont answer on emails. By phone they dont know, they cant do, they dont see. = NO SERVICE. The bike that I order Cube Reaction Hybrid Pro 500 Allroad 29 2019 size 21 still seems to be available in 10+ working days waiting for more victims.

Twee Gazelle fietsen gekocht

Geschreven op 10 september 2018

Twee Gazelle fietsen gekocht. De ene had direct speling op het balhoofd en van de andere had zoveel spanning op de spaken van het achterwiel dat er al 3 gebroken zijn. Als je de eerste 2 spaken bij een echte fietsenmaker laat maken (want sneller en nog geen beroep op garantie) en je komt er dan achter dat er iets ernstigers aan de hand is kun je het met de service van fietsenwinkel wel vergeten. Nooit maar dan ook nooit meer iets van dit bedrijf.

Reparatie in garantietermijn duurt maanden

Geschreven op 30 juli 2018

Reparatie in garantietermijn duurt maanden. klantenservice slecht bereikbaar en komt toezegging om terug te bellen niet na.

8 weken geleden een accu besteld

Geschreven op 30 juli 2018

8 weken geleden een accu besteld en betaald. Niets meer gehoord, meerdere malen gebeld. Elke keer weer een toezegging dat de accu over enkele dagen bezorgd zou worden. Tot op heden niets ontvangen.

De service van fietsenwinkel is om te janken

Geschreven op 22 mei 2018

De service van fietsenwinkel is om te janken. In november heb ik hier een fiets gekocht, maar ik heb er nog geen 100 km op kunnen fietsen. Hij staat constant bij de fietsenmaker en de klantenservice houdt je mooi aan het lijntje. Uiteindelijk is de fiets opgehaald door Fietsenwinkel. Na twee maanden bij hun te hebben gestaan en heel veel telefoontjes later is hij eindelijk gemaakt en heb ik hem terug, maar mijn fietsmand ontbreekt! En garantie is ook verlopen. Ze nemen zo snel mogelijk contact met me op... zeiden ze een week geleden. Kortom, koop hier vooral geen fiets, tenzij je je geld wilt weggooien

Update 22-5-2018:
Inmiddels bijna een maand verder. Fiets leek gemaakt, totdat ik 30km had gefietst en hetzelfde probleem er nog steeds bleek te zijn. Na heel veel telefoontjes van mijn kant (nee mevrouw, degene die er over gaat is vrij/naar huis/niet op zijn plek, we bellen u terug not) zijn we overeen gekomen dat de fiets wordt opgehaald en ik mijn geld terug krijg. Vandaag zou de fiets opgehaald worden, niet dus. Nadat ik zelf weer contact heb opgenomen, blijkt er iets verkeerd te zijn gegaan in de planning en moet ik een nieuwe afspraak maken. Dus moet ik opnieuw vrij nemen van mijn werk. Het is niet mogelijk dat ik mijn fiets afgeef bij het filiaal in Zwolle zodat hij daar opgehaald kan worden. Ze zeggen dat ik hem wel bij vrienden neer kan zetten om hem daar op te laten halen. Logisch?! Als hij ooit nog wordt opgehaald, rekenen ze vast ook nog de maximale afschrijvingskosten.

Een fiets gekocht die bij aankoop al direct defecten vertoonde

Geschreven op 13 mei 2018

Een fiets gekocht, die bij aankoop al direct defecten vertoonde. De versnelling trapt constant door. Door medische indicatie heb ik 2 jaar niet mogen fietsen, dus ik heb geen garantie meer, maar de manier waarop dit wordt afgehandeld is bij de beesten af. Ik schrijf een keurige mail met uitleg dat hun fietsenwinkel in Hilversum op zaterdag iemand heeft staan die mij niet kon helpen omdat hij geen verstand had van fietsen. Heel vreemd! ik moest maar naar Halfords gaan. Op mijn mail kreeg ik een als antwoord, geen garantie meer, prettige dag verder. Toen heb ik hen gebeld, kreeg ik iemand aan de telefoon. Sorry ik versta u heel slecht ik ga de verbinding nu verbreken en legde direct de hoorn neer.

Fiets zou dag na bestelling worden geleverd

Geschreven op 5 mei 2018

Fiets zou dag na bestelling worden geleverd. Fiets wordt niet geleverd binnen beloofde tijdvak (13:40-16:40). Klantenservicechauffeur heeft hierover geen contact met mij opgenomen. Hele middag voor thuis gebleven, om 17:00 zelf maar gebeld. Fiets zou volgens medewerkster nu tussen 19:15 en 19:45 geleverd worden. Hele avond thuis gebleven, geen fiets gezien.

Medewerkster verzocht telefonisch contact op te nemen als levering niet binnen tijdvak lukt. Geen telefoontje gehad, klantenservice inmiddels niet meer bereikbaar. De volgende ochtend zelf maar weer gebeld. Na 2,5 uur krijg ik antwoord: fiets is niet ingepland voor levering voor deze dag. Fiets kan op zijn vroegst over 3 dagen geleverd worden, kan fiets echter zelf i.v.m. werk pas over 5 dagen in ontvangst nemen. Er wordt door medewerkster geen compensatie aangeboden. Na aandringen krijg ik teamleider aan de lijn die mij (voor een dag thuis blijven en een week later leveren dan beloofd) 15 euro compensatie aanbiedt.

We kochten een kinderzitje en wilden het monteren

Geschreven op 13 april 2018

Fietsenwinkel.nl is absoluut geen aanrader. We kochten een kinderzitje en wilden het monteren. Bleek dat er geen montageschroeven bij zaten, terwijl wel de volledige prijs betaald is. Zelfde zitjes worden niet meer verkocht, dus kunnen we enkel nog kiezen uit andere zitjes (die én duurder zijn én niet dezelfde eigenschappen hebben). Ze gooien nog liever een goed zitje weg dan in te gaan op onze duurzame oplossing om een nieuwe montageset te vergoeden. Zo kan het stoeltje behouden blijven en zijn ze minder geld kwijt dan een volledig nieuw kinderzitje. Wij draaien op voor jullie fout. Slechte klantenservice.

Meer informatie over deze shop

Op Prijsvergelijk.nl vergelijk je eenvoudig de kosten van Fietsenwinkel.nl en andere shopping aanbieders. Wil je meer informatie? Ga dan direct naar de website van de aanbieder met onderstaande button.

Website : www.fietsenwinkel.nl

Jouw ervaring met Fietsenwinkel.nl

Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaringen met Fietsenwinkel.nl. Vul onderstaande gegevens in om je ervaring met ons te delen:

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling
Aanvraagproces
Voorwaarden
Prijs-kwaliteit
Klantenservice

Geef een duidelijke motivatie waarom je tevreden, of juist niet tevreden bent over deze aanbieder. Blijf correct en probeer je mening duidelijk te onderbouwen:

Omschrijf duidelijk je ervaringen
Je naam *Vul je naam in. Hieronder kun je aangeven dat je anoniem wilt reageren.
E-mailadres *Vul een geldig e-mailadres in. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het controleren van je review.
Welk product heb je aangeschaft? *Vul het product in dat je gekocht hebt.
Wat is het ordernummer? *Vul het ordernummer in dat je ontvangen hebt. We vragen dit om ongeldige reviews te voorkomen.
Anoniem, mijn naam niet weergeven
Ik geef toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van mijn persoonsgegevens volgens de privacyverklaring van Prijsvergelijk.nl Je dient in te stemmen met het verwerken van je persoonsgegevens door Prijsvergelijk.nl

Vergelijkbare aanbieders

Coolshop
lees 17 ervaringen
Bagageonline
lees 17 ervaringen
Megekko
lees 8 ervaringen
Prijsvergelijk.nl maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Kies hieronder welke cookies we mogen plaatsen. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Wil je de beste ervaring? Kies dan voor alle cookies. Meer informatie vind je in onze cookie policy.