Fitnessmerken ervaringen & reviews

Fitnessmerken.nl is de grootste aanbieder in fitness van Nederland n België. Alle merken zijn er verkrijgbaar. Fitnessmerken maakt onderdeel uit van een aantal fysieke fitnesswinkels in Nederland. De eerste winkel is in 2006 opgezet in Hengelo met een vloeroppervlak van 1000m2. De tweede winkel is sinds december 2009 geopend in Arnhem. Alle bestellingen worden afgehandeld via het distributiecentrum in Hengelo. 98% van de producten is direct uit voorraad leverbaar. De professionele aanpak zorgt ervoor dat Fitnessmerken professionele fitness apparatuur tegen de laagste prijs garantie kan leveren.

Is Fitnessmerken betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten

Prijsvergelijk toont je de laatste 20 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Fitnessmerken betrouwbaar? De beoordeling is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 14 andere consumenten. De gemiddelde score is een 8 op een schaal van 1 tot 10.

heb een crosstrainer besteld bij fitnessmerken. Ze hebben...

Geschreven op 14 februari 2012

heb een crosstrainer besteld bij fitnessmerken. Ze hebben heel veel keus en geven telefonisch ook goed advies. De crosstrainer (nordic track E4/E7) is ook echt een superdegelijk apparaat waar ik erg blij mee ben! Ik heb een Ifit kaart erbij besteld en ben nu flink aan het afvallen. Bedankt Fitnessmerken!

Ik ben heel tevreden over fitnessmerken.nl. ik zocht...

Geschreven op 31 januari 2012

Ik ben heel tevreden over fitnessmerken.nl. ik zocht een loopband en doordat je op de site kunt vergelijken kreeg ik al een indruk wat ik zocht. Toen heb ik even gebeld met de klantenservice en zij luisterden echt wat ik zocht en stelden de goede vragen. Daarna had ik hem snel in huis op het afgesproken moment. Toppie!

vandaag mijn crosstrainer ontvangen 1. besteld 2. binnen 1 werkdag...

Geschreven op 15 december 2011

vandaag mijn crosstrainer ontvangen
1. besteld
2. binnen 1 werkdag gebeld voor de afspraak
3. de dag erna geleverd

4. persoonlijk schrok ik een beetje van de snelheid. Dit had ik echt noooit verwacht van een internet shop. De jongen aan de telefoon was een beetje versteld van mijn reactie, hij gaf aan dat dit het protocol is. Hij was blij om te horen dat ik het zo geweldig vond hihi.

Nu snel aan de slag (eerder dan verwacht)

Zojuist ben ik gebeld door fitnessmerken.nl met de...

Geschreven op 13 december 2011

Zojuist ben ik gebeld door fitnessmerken.nl met de vraag of alles naar wens was verlopen. Voorheen bestelde wij altijd bij onze vaste leverancier, helaas is deze gestopt en zijn wij opzoek gegaan naar een nieuwe leverancier.

Onze eerste bestelling was ook een soort test bestelling om te kijken of de nieuwe leverancier aan onze wens voldoet.

Wij hadden voor onze klanten 2 loopbanden besteld en die waren beide erg tevreden over de levering en product.
Erg goede service dat ze nabellen! Tevens een nieuw langdurige samen aangegaan.

Loopband werd erg snel geleverd kon dag aangeven...

Geschreven op 25 november 2011

Loopband werd erg snel geleverd, kon dag aangeven en de prijs was goed. Kreeg ook nog een cadeau. Alleen het vergelijken op hun site vond ik niet erg prettig werken. Al met al wel een aanrader.

Bokszak aangekocht paste helaas niet helemaal in mijn...

Geschreven op 18 november 2011

Bokszak aangekocht, paste helaas niet helemaal in mijn huis. Stuk of twintig mails en wat telefoontjes gepleegd voordat hij terug kon. Terwijl ik nadrukkelijk heb gezegd dat ik geen nieuwe bestelling wil, gooien ze er toch een nieuwe bestelling tegenaan en vragen ze een onacceptabel bedrag voor het terugzenden van de bokszak. Daarnaast vraag je nadrukkelijk om de bokszak op een bepaalde dag op te halen, en doen ze dan niet. Onduidelijke en slechte service. Het gaat hun schijnbaar alleen om het geld. Wanneer je ze belt, verwijzen ze je naar de mail, waar vervolgens na een tijdje niet meer op gereageerd worden.

donderdag middag mijn proform loopband bessteld werd binnen...

Geschreven op 5 september 2011

donderdag middag mijn proform loopband bessteld, werd binnen 10 minuten al gebeld voor een afleverafspraak en kon vrijdag al geleverd worden. Ik vind dit zo snel, dit had ik niet kunnen verwachten. monteren is goed te doen maar kost wel even uurtje

Super site was na 2 dagen na bestelling...

Geschreven op 18 augustus 2011

Super site, was na 2 dagen na bestelling geleverd, zeer goede service

Goeie site alleen de producten zijn iets anders...

Geschreven op 9 augustus 2011

Goeie site alleen de producten zijn iets anders dan je ze geleverd krijgt thuis. Klantenservice reageerd niet. Erg snel geleverd prima.
Nogmaals problemen met mijn product maar de klantenservice reageerd niet.
Erg jammer

Ik heb de proform crosstrainer vorige week besteld...

Geschreven op 26 juli 2011

Ik heb de proform crosstrainer vorige week besteld en met ideal betaald, de volgende dag werd ik al gebeld voor een afleverafspraak. de crosstrainer is vanmiddag afgeleverd en zit er echt super uit. kon alleen het gaatje voor de stekker niet vinden maar na 1 telefoontje naar fitnessmerken was dit duidelijk. erg vriendelijk en nu maar hopen dat ik ga afvallen :)

Bestellingen worden niet geleverd de klantenservice reageert niet...

Geschreven op 16 juli 2011

Bestellingen worden niet geleverd, de klantenservice reageert niet, tot men aangeeft geld terug te willen. Er is geen sprake van klachtenafhandeling: men reageert gewoon niet meer.

Ik hoop mijn geld ooit nog terug te zien, en bestel nooit weer bij fitnessmerken.nl.

Na het proberen in contact te komen over...

Geschreven op 14 juli 2011

Na het proberen in contact te komen over een product dat op de site op voorraad staat, en een email ontvangen na bestelling dat ze in afwachting zijn van leveren, nog steeds geen enkel gehoor! Hebben ze daar wel email?

Ben heel tevreden De crosstrainer werd netjes afgeleverd...

Geschreven op 9 juli 2011

Ben heel tevreden! De crosstrainer werd netjes afgeleverd op de afgesproken dag. Fijne website met veel informatie zodat je een goede keuze kunt maken

Een aantal maanden geleden een bestelling geplaatst bij...

Geschreven op 7 juli 2011

Een aantal maanden geleden een bestelling geplaatst bij Fitnessapparatten/Sporttrader. Een deel van de bestelling werd vlot uitgeleverd, echter de levering van een fitnesbank is uitgelopen op een drama. Idem als eerdere reacties hieronder zou de bank uit voorraad leverbaar zijn, hetgeen niet het geval bleef. Na 3 maanden wachten en 5 pogingen per email om in contact te komen, heb ik uiteindeljk mijn aankoopbedrag teruggestort gekregen. Voor mijn geen nieuwe bestellingen meer bij deze webwinkel.

Meer informatie over deze shop

Op Prijsvergelijk.nl vergelijk je eenvoudig de kosten van Fitnessmerken en andere shopping aanbieders. Wil je meer informatie? Ga dan direct naar de website van de aanbieder met onderstaande button.

Website : www.fitnessmerken.nl

Jouw ervaring met Fitnessmerken

Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaringen met Fitnessmerken. Vul onderstaande gegevens in om je ervaring met ons te delen:

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling
Aanvraagproces
Voorwaarden
Prijs-kwaliteit
Klantenservice

Geef een duidelijke motivatie waarom je tevreden, of juist niet tevreden bent over deze aanbieder. Blijf correct en probeer je mening duidelijk te onderbouwen:

Omschrijf duidelijk je ervaringen
Je naam *Vul je naam in. Hieronder kun je aangeven dat je anoniem wilt reageren.
E-mailadres *Vul een geldig e-mailadres in. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het controleren van je review.
Welk product heb je aangeschaft? *Vul het product in dat je gekocht hebt.
Wat is het ordernummer? *Vul het ordernummer in dat je ontvangen hebt. We vragen dit om ongeldige reviews te voorkomen.
Anoniem, mijn naam niet weergeven
Ik geef toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van mijn persoonsgegevens volgens de privacyverklaring van Prijsvergelijk.nl Je dient in te stemmen met het verwerken van je persoonsgegevens door Prijsvergelijk.nl

Vergelijkbare aanbieders

Kabelmaxx
nog geen ervaringen
Inktweb
lees 6 ervaringen
Omoda
lees 12 ervaringen
Prijsvergelijk.nl maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Kies hieronder welke cookies we mogen plaatsen. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Wil je de beste ervaring? Kies dan voor alle cookies. Meer informatie vind je in onze cookie policy.