Perry Sport ervaringen & reviews

Voor sport- en outdoorartikelen ga je naar Perry. De nieuwste collecties, de grote merken, de meest uiteenlopende sporten. Bij Perry Sport vind je het al jaren allemaal. Ruim vertegenwoordigd door het hele land met ruim 60 eigen winkels en al bijna 150 jaar actief in Nederland. Perry biedt een compleet portfolio van de grootste A-merken aan op sport- en outdoorgebied. De levering vind plaats via het centrale magazijn en zorgt voor een snelle levering tegen lage verzendkosten.

Is Perrysport betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten

Prijsvergelijk toont je de laatste 20 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Perrysport betrouwbaar? De beoordeling is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 14 andere consumenten. De gemiddelde score is een 4 op een schaal van 1 tot 10.

Ik heb jarenlang goeie ervaringen met de fysieke winkel

Geschreven op 23 april 2019

Ik heb jarenlang goeie ervaringen met de fysieke winkel van Perry Sport in Gouda en daarom heb ik op 9 april ook een bestelling bij de webshop geplaatst. De aangegeven leveringstijd was 2-5 dagen. Nu de 23e heb ik nog steeds niets ontvangen. Op mijn mail van 16/4 en 18/4 aan de klantenservice totaal geen reactie gekregen!

Artikelen nooit ontvangen vaak bellen. Bleek uitverkocht

Geschreven op 7 juli 2017

Artikelen nooit ontvangen, vaak bellen. Bleek uitverkocht, terwijl de artikelen gewoon nog online bestelbaar waren. Toen uiteindelijk na aantal keer bellen, zou ik mijn geld terugkrijgen wat ook niet gebeurde, weer bellen. Slecht bereikbare klantendienst. Nooit meer bestellen bij Perry.

Vreselijke service in de winkel ik zag via...

Geschreven op 21 januari 2016

Vreselijke service in de winkel, ik zag via track en trace dat ik mijn pakket kon ophalen, en toen ik dat wilde doen kreeg ik in de winkel te horen dat ze hem niet hadden. Het winkelpersoneel wist niet wat ze aan het doen waren. Ze vertelde mij dat ze het voor mij zouden oplossen, maar nu twee weken later nog niet gehoord. Je kunt makkelijk iets bestellen maar als er iets fout gaat geen gehoor!

Zeer tevreden kreeg korting terwijl mijn sportpas niet...

Geschreven op 20 december 2015

Zeer tevreden, kreeg korting terwijl mijn sportpas niet werkte. Kreeg ski nylon tas gratis. Zeer vriendelijk personeel en behulpzaam.

2x besteld en 2 keer problemen: 1: artikel...

Geschreven op 30 juli 2014

2x besteld en 2 keer problemen: 1: artikel stuk + beveilingsmagneet nog aan de kleding. 2: bij afhalen in winkel geen bericht wanneer het geleverd is. Klantenservice is moeilijk te bereiken (mail is geen reactie, telefoon is 3x bellen)

Artikelen blijken uitverkocht nadat je betaald hebt en...

Geschreven op 23 oktober 2013

Artikelen blijken uitverkocht nadat je betaald hebt en worden dus niet geleverd, frustrerend en eerlijk gezegd niet meer van deze tijd. Klantenservice vervolgens onbereikbaar, zowel in de ochtend als middag, na ruim 10 minuten wachten in beide gevallen maar opgegeven. Op mail wordt verder ook niet gereageerd.

Ik heb op 26-12-12 een online bestelling gedaan....

Geschreven op 18 januari 2013

Ik heb op 26-12-12 een online bestelling gedaan. De helft is inmiddels een paar dagen binnen, de andere helft (schoenen/muts) moeten nog steeds komen. In de winkel kunnen ze me niet verder helpen. En telefonisch is het een rampenplan! Je hangt een paar minuten aan de telefoon waarna je dan te horen krijgt dat de klantenservice dicht is of dat het te druk is.

Woensdag nam er iemand op en die gooide meteen na mijn verhaal de hoorn er weer op. Ik heb meteen weer gebeld en zou toen na onderzoek terug gebeld worden dezelfde dag. Dat telefoontje moet nog komen. Ik ben er behoorlijk klaar mee en zal nooit meer online iets bestellen daar! Voor mijn zoon hoop ik dat zijn Nike schoenen nog komen op korte termijn.

Heb een week geleden schoenen besteld. Stond in...

Geschreven op 6 december 2012

Heb een week geleden schoenen besteld. Stond in de mail dat ik ze binnen een week zou ontvangen. Tot mijn verbazing werden ze geleverd. Verbazing omdat ik de ervaringen van de webwinkel gelezen had, deze waren nou niet erg positief.

Had er toevallig vandaag heen gemaild met de vraag wanneer de schoenen geleverd zouden worden. Voor mij dus een goede ervaring met Perry sport. Maar zal hier niet meer wat bestellen gezien de vele reviews van anderen.

Ik heb tot driemaal toe een hele slechte...

Geschreven op 10 september 2012

Ik heb tot driemaal toe een hele slechte ervaring met Perrysport.nl. Ik heb er 2 paar voetbalschoenen gekocht die mij binnen enkele dagen bezorgd zouden worden. Een week later krijg ik te horen dat het iets langer gaat duren, en tenslotte krijg ik het bericht dat ze het product toch niet meer kunnen leveren, en de site dus gewoon niet up-to-date was.

Vervolgens heb ik twee paar andere schoenen besteld, en expliciet gevraagd of ze op voorraad waren. Dit bevestigden ze, waardoor ik ze heb besteld. Dit keer kreeg ik maar één paar schoenen thuisgestuurd, en de andere waren ze simpelweg vergeten gaven ze aan de telefoon aan. Tenslotte ben ik in de winkel voor 2 paar van deze schoenen wezen kijken, en hebben ze van al die schoenen bijna niks op voorraad.

Zo'n slechte ervaring bij een webwinkel heb ik nog nooit meegemaakt. Voor de Perry een hele dikke onvoldoende! En ik kom hier ook niet meer terug.

Eerste keer besteld maar ook de laatste keer....

Geschreven op 19 maart 2012

Eerste keer besteld maar ook de laatste keer. Telefonisch zeer slecht bereikbaar, al een paar keer gehad dat ik een kwartier in de wacht was en toen maar opgehangen en als je ze dan eindelijk aan de lijn heb dan geven ze een tt door die niet bezorgd word omdat ze het pakket helemaal niet aangeboden hebben.

Via email word helemaal niet gereageerd. Al een paar mailtjes gestuurd maar nooit wat terug gehad! Ik wacht al vanaf 25 februari op Nederlands elftal shirtjes.

Waardeloze afhandeling zodra het geld is over gemaakt. Op...

Geschreven op 2 februari 2012

Waardeloze afhandeling zodra het geld is over gemaakt.
Op de site stond verzonden na 2 dagen en we zijn nu al weer aantal dagen verder, geen track en trace of in andere vorm.

Dit was tevens de laatste keer online Perry en dat geldt ook voor de winkel, bedrijven die zo met hun klanten omgaan verdienen geen klandizie.

Voorraadinformatie op website Perry klopt niet Schoenen besteld...

Geschreven op 19 januari 2012

Voorraadinformatie op website Perry klopt niet! Schoenen besteld bij Perry. Waren op voorraad volgens webinfo en direct leverbaar. Vooruit betaald (moest). Kreeg meteen orderbevestiging en afleverdatum door. Helaas: kreeg na drie dagen mail dat schoenen er niet meer waren. Geld wordt teruggestort binnen 30 dagen, ben benieuwd.

De site geeft altijd aan dat er voorraad...

Geschreven op 13 januari 2012

De site geeft altijd aan dat er voorraad is, maar zodra je besteld blijkt (dat neem ik aan want je moet zo lang wachten voordat er wat verstuurd word) dat dat dus niet zo is. Hele lange levertijd (als je in het buitenland iets besteld krijg je het zelfs eerder), geen communicatie. En in elk geval niet bij een of andere online shop keurmerk ingeschreven (al zegt dat eigenlijk ook niet veel, want als je je contributie betaalt, mag je dat keurmerk dragen).

Ik heb gisteren toevallig het verkeerde product gekregen...

Geschreven op 11 januari 2012

Ik heb gisteren toevallig het verkeerde product gekregen, heb dit meteen gemailed niks meer gehoord van hun voordat de bestelling hier kwam heb ik ook al 2 keer gemaild, maar hier ook niks op teruggekregen. Ik wil mijn product hebben en niet dat wat ik nu heb gekregen. Iemand die weet hoe ik in godsnaam mijn product kan krijgen?

Meer informatie over deze shop

Op Prijsvergelijk.nl vergelijk je eenvoudig de kosten van Perrysport en andere shopping aanbieders. Wil je meer informatie? Ga dan direct naar de website van de aanbieder met onderstaande button.

Website : www.perrysport.nl

Jouw ervaring met Perrysport

Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaringen met Perrysport. Vul onderstaande gegevens in om je ervaring met ons te delen:

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling
Aanvraagproces
Voorwaarden
Prijs-kwaliteit
Klantenservice

Geef een duidelijke motivatie waarom je tevreden, of juist niet tevreden bent over deze aanbieder. Blijf correct en probeer je mening duidelijk te onderbouwen:

Omschrijf duidelijk je ervaringen
Je naam *Vul je naam in. Hieronder kun je aangeven dat je anoniem wilt reageren.
E-mailadres *Vul een geldig e-mailadres in. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het controleren van je review.
Welk product heb je aangeschaft? *Vul het product in dat je gekocht hebt.
Wat is het ordernummer? *Vul het ordernummer in dat je ontvangen hebt. We vragen dit om ongeldige reviews te voorkomen.
Anoniem, mijn naam niet weergeven
Ik geef toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van mijn persoonsgegevens volgens de privacyverklaring van Prijsvergelijk.nl Je dient in te stemmen met het verwerken van je persoonsgegevens door Prijsvergelijk.nl

Vergelijkbare aanbieders

Plutosport
lees 13 ervaringen
Office-deals
lees 6 ervaringen
EP.nl
nog geen ervaringen
Prijsvergelijk.nl maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Kies hieronder welke cookies we mogen plaatsen. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Wil je de beste ervaring? Kies dan voor alle cookies. Meer informatie vind je in onze cookie policy.