Spartoo ervaringen & reviews

Bij Spartoo vind je een brede selectie aan damesschoenen en herenschoenen. Modellen zoals pumps, laarzen, veterschoenen, teenslippers, sandalen, sportschoenen, ballerina's, boots en open schoenen. Bij Spartoo vind je alle modellen schoenen in een grote verscheidenheid aan kleuren, en verschillende designs. Specialist in de verkoop van merkschoenen op internet met een assortiment producten voor alle gelegenheden en in alle stijlen. Wij hebben de juiste schoen voor iedere smaak en elke gelegenheid.

Is Spartoo betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten

Prijsvergelijk toont je de laatste 20 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Spartoo betrouwbaar? De beoordeling is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 28 andere consumenten. De gemiddelde score is een 7 op een schaal van 1 tot 10.

Leren jas besteld in 2 maten, werd binnen enkele dagen...

Geschreven op 15 augustus 2021

Leren jas besteld in 2 maten, werd binnen enkele dagen volgens afspraak op een PostNL afleverpunt geleverd. Jas van prima kwaliteit, uiteraard heb ik er 1 terug gestuurd (onjuiste maat). Retourprocedure verloopt tot nu goed, pakket net verstuurd dus nog even wachten op mijn geld terug.

Tennisschoenen besteld, maanden geleden

Geschreven op 4 augustus 2020

Tennisschoenen besteld, maanden geleden, echter nooit aangekomen. Sindsdien wekelijks contact met de klantenservice, maar nog steeds geen geld terug.

Ze geven tegenstrijdige antwoorden ze zeggen de ene keer dat ik een bepaald formulier volledig heb ingevuld en binnen 4 dagen geld terug zou krijgen, en het volgende moment weer dat ik een formulier niet volledig heb ingevuld. dit bericht heb ik nu 3 keer gehad. Het zal een zware strijd worden om mijn geld terug te krijgen. Eén ding is heel duidelijk: hier zou ik echt nóóit meer bestellen!

Ik kon mijn schoenen gratis retourneren

Geschreven op 24 augustus 2017

Zeer tevreden! Ook al waren de schoenen een maatje te klein, ik kon ze zo gratis retourneren. Een dag nadat ik ze had opgestuurd stond het geld alweer op mijn rekening. Top bedrijf!

Snelle levering maar bij retour gaat het mis

Geschreven op 3 augustus 2016

Snelle levering maar bij retour gaat het mis... ik wacht al sinds half juni op geld retour voor schoenen terwijl ze al lang ontvangen zijn aldus track en trace. Bellen, ik krijg ze niet te pakken. Op mail reageren ze niet. Pfff. Dit nooit meer.

Twee paar schoenen besteld

Geschreven op 11 juli 2016

Twee paar schoenen besteld en binnen de leveringstijd ontvangen. Helaas pasten de schoenen niet goed en heb ik deze teruggestuurd. Op 29 juni heb ik een bevestigingse-mail ontvangen dat de terugbetaling van mijn retour in werking is gesteld en dat ik het aankoopbedrag binnen enkele dagen terug op mijn rekening zou ontvangen. Vandaag is het 11 juli en er is nog steeds geen geld bijgeschreven.

Inmiddels contact opgenomen via e-mail, helaas heb ik precies dezelfde e-mail ontvangen als op 29 juni. Alsof mijn e-mail door een robot werd beantwoord.

Trolley besteld en levering zou max 5 werkdagen...

Geschreven op 5 juli 2016

Trolley besteld en levering zou max 5 werkdagen duren. Niet ontvangen binnen deze termijn, dus contact gezocht.
Drie dagen later antwoord dat de trolley niet op voorraad was. Beetje jammer dat ze daar pas na ongeveer 2 weken en navraag van mijn kant voor nodig hebben. Zou meteen terugbetaling krijgen, maar week later nog niets ontvangen.

Weer contact opgenomen en nu kwamen met de smoes dat het systeem dat de terugbetalingen doet een storing had gehad. Zou het week 27 op mijn rekening zien.
Even afwachten dus, maar ben bang dat ik weer zelf contact op moet nemen.

Schoenen besteld maat 39 maar kreeg na een...

Geschreven op 7 juni 2016

Schoenen besteld maat 39 maar kreeg na een lange tijd maat 36. Schoenen volgens de instructies terug gestuurd. Telefonisch onbereikbaar. Het geld kreeg ik pas na 18 emailtjes terug! Retour kosten voor de foute bezorging kreeg ik niet terug omdat ik de schoenen niet retour heb gestuurd? Uit principe Thuiswinkel en Consuwijzer ingeschakeld. Zelfde dag kreeg ik een email dat het wel terug gestort zou worden. Ik wacht hier al weer lang op.

Levering en retour gratis Blijkbaar niet voor alle...

Geschreven op 24 juni 2015

Levering en retour gratis? Blijkbaar niet voor alle schoenen! Wilde schoenen retour sturen en moest de portokosten betalen.

Prima service de schoenen netjes op tijd binnen...

Geschreven op 1 mei 2015

Prima service, de schoenen netjes op tijd binnen gekregen.

Sportschoenen verdwenen na aanmelding 140, retour laat uiteraard...

Geschreven op 23 maart 2015

Sportschoenen verdwenen na aanmelding, 140,- retour laat uiteraard op zich wachten, onderzoek bij (koerier) moeten we eerst afwachten, waarom eigenlijk?

Spartoo zegt binnen 6 werkdagen te leveren dit...

Geschreven op 20 januari 2015

Spartoo zegt binnen 6 werkdagen te leveren, dit doen ze niet. Wel wordt je bedolven onder de nieuwsbrieven, maar je bestelde pakje niet.

Levering is zo super lang en je kan...

Geschreven op 27 augustus 2014

Levering is zo super lang en je kan helemaal niet zien dat dit een buitenlands bedrijf is.

Op zondag middag een rugzak besteld heb er...

Geschreven op 23 juni 2014

Op zondag middag een rugzak besteld, heb er 5 weken op moeten wachten! Terwijl het track en trace zei dat het onderweg was na 3 dagen. Zo groot is Nederland toch niet dat je 5 weken onderweg bent! Andere webshops zouden het minimaal op Dinsdag al hebben thuis gebracht. Zware min punten. Ik bestel hier nooit weer!

De betaalmogelijkheden van Spartoo werken niet goed dus...

Geschreven op 17 mei 2014

De betaalmogelijkheden van Spartoo werken niet goed, dus bestellingen mislukken. Vooral de Klarna factuur is een drama. Ik wil gewoon afrekenen. Wat een irritatie! Mij benieuwen of ze bereid zijn mijn account op te heffen en of ze dat stoppen al hun emails.

Slechte ervaring Voor mijn vakantie zocht ik all...

Geschreven op 21 juli 2013

Slechte ervaring! Voor mijn vakantie zocht ik all stars. Overal op Spartoo wordt groot geadverteerd met gegarandeerde levering binnen 6 dagen. 6 dagen dus geen 6 werkdagen staat er op de site.

Nou mooi op tijd dacht ik als ik de schoenen bestel heb ik ze net voor me vakantie in huis met die gegarandeerde levering. Niets was minder waar want de schoenen kwamen veel te laat binnen.

Alvorens had ik een mail ontvangen met bericht dat me schoenen verzonden waren en dat ik binnen 3 dagen de traceercode zou ontvangen. Nou die had ik ook al niet ontvangen die code.. erg slecht.

Nadat ik de schoenen niet had heb ik een mail naar de klantenservice gestuurd. Ivm vakantie in buitenland kon ik ze niet bellen. Madam van de klantservice ging fel in verdediging dat de levering binnen 6 werkdagen is ipv 6 dagen en zonder excuus. Ze was best fel. Uiteindelijk heeft een meneer wel een nette mail gestuurd met excuus. Wel met een smoes dat het heeldruk was.

Druk of rustig. Gegarandeerde levering is niet nagekomen dus slechte zaak. Meneer beweerde dat de schoenen bij mij afgeleverd waren. Hoe kan dat als je alleen woont en niemand dus thuis is door ee vakantie. Het pakket zelf kon ik niet traceren aangezien de code nooit verzonden is. Er zijn betere sites waar je online kunt winkelen. Spartoo raad ik af! Slechte levering en service!

Ik heb tot nu toe alleen maar goede...

Geschreven op 14 januari 2013

Ik heb tot nu toe alleen maar goede ervaringen met Spartoo. Prima website, breed assortiment, vriendelijke klantenservice en snelle terugbetaling. Ga zo door! Levering zou soms sneller kunnen, maar het is niet storend.

Duurt te lang voor het pakketje er is....

Geschreven op 17 december 2012

Duurt te lang voor het pakketje er is. Dit kan sneller!

Mijn eerste bestelling was helaas naar een verkeerd...

Geschreven op 23 december 2011

Mijn eerste bestelling was helaas naar een verkeerd Kialapunt gegaan. Kan gebeuren, vergissingen komen overal voor. Wat ik vooral belangrijk vind, is dat ik van de klantenservice meteen een duidlijk antwoord kreeg. De mederwerker zei uit zichzelf dat hij het zou blijven opvolgen en dat heeft hij idd gedaan. Na het weekend kreeg ik een mail van hem met en kon ik mijn pakje al bij het juiste Kialapunt gaan afhalen! En daar bovenop kreeg ik ongevraagd een kortingsbon èn ging er een percentage van het aankoopbedrag van deze aankoop af! Werd er echt blij van dat er nog ergens zulke service wordt verleend!

Snelle levering via Selektvracht ruim binnen de 6...

Geschreven op 24 november 2011

Snelle levering via Selektvracht (ruim binnen de 6 werkdagen), men houdt je goed op de hoogte via de e-mail. Ik had een vraag over een foutje in de track en trace, deze werd binnen een paar uur zeer duidelijk beantwoord en opgelost. Tot dusver erg tevreden.

Ik ben zeer tevrede over mijn eerste aankoop...

Geschreven op 15 november 2011

Ik ben zeer tevrede over mijn eerste aankoop van mijn schoenen. Ik had vergeten mijn korting bon van 7 Euro te vermelden. Toen ik mijn e-mail-box vanmorgen opende trof ik 2 mails van Spartoo aan één over de verzending van mijn bestelling en een van het terug storting van mijn 7 euro van vergeten melding over mijn kortings-bon op mijn bankrekening. Dat is nou eens echte service.

Meer informatie over deze shop

Op Prijsvergelijk.nl vergelijk je eenvoudig de kosten van Spartoo en andere shopping aanbieders. Wil je meer informatie? Ga dan direct naar de website van de aanbieder met onderstaande button.

Website : www.spartoo.nl

Jouw ervaring met Spartoo

Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaringen met Spartoo. Vul onderstaande gegevens in om je ervaring met ons te delen:

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling
Aanvraagproces
Voorwaarden
Prijs-kwaliteit
Klantenservice

Geef een duidelijke motivatie waarom je tevreden, of juist niet tevreden bent over deze aanbieder. Blijf correct en probeer je mening duidelijk te onderbouwen:

Omschrijf duidelijk je ervaringen
Je naam *Vul je naam in. Hieronder kun je aangeven dat je anoniem wilt reageren.
E-mailadres *Vul een geldig e-mailadres in. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het controleren van je review.
Welk product heb je aangeschaft? *Vul het product in dat je gekocht hebt.
Wat is het ordernummer? *Vul het ordernummer in dat je ontvangen hebt. We vragen dit om ongeldige reviews te voorkomen.
Anoniem, mijn naam niet weergeven
Ik geef toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van mijn persoonsgegevens volgens de privacyverklaring van Prijsvergelijk.nl Je dient in te stemmen met het verwerken van je persoonsgegevens door Prijsvergelijk.nl

Vergelijkbare aanbieders

Wehkamp
lees 52 ervaringen
AllesvoorBBQ
lees 3 ervaringen
BCC
lees 65 ervaringen
Prijsvergelijk.nl maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Kies hieronder welke cookies we mogen plaatsen. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Wil je de beste ervaring? Kies dan voor alle cookies. Meer informatie vind je in onze cookie policy.