Zooplus ervaringen & reviews

Zooplus.nl is de online-dierenwinkel in Nederland. In ons assortiment met ruime keus vind je meer dan 7.000 producten voor honden, katten, vissen, vogels en kleindieren. De verzending van de goederen uit onze voorraad geschiedt binnen 24 uur, binnenkort ook direct vanuit Nederland. Zooplus heeft de meest populaire producten in verschillende winkels: dierenwinkel, kattenwinkel, hondenwinkel, aquariumwinkel en knaagdierenwinkel. Verzending van de goederen uit onze voorraad binnen 24 uur.

Is Zooplus betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten

Prijsvergelijk toont je de laatste 20 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Zooplus betrouwbaar? De beoordeling is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 180 andere consumenten. De gemiddelde score is een 9 op een schaal van 1 tot 10.

Super service, bestellingen komen altijd op tijd binnen

Geschreven op 10 oktober 2019

Super service, bestellingen komen altijd op tijd binnen. We hadden 24 blikjes voer besteld voor onze kat, maar helaas overleed ze kort daarna. We hadden gevraagd of we de blikjes mochten retourneren. Zooplus heeft het geld terug op onze rekening gestort en ons gevraagd om in plaats van het voer terug te sturen dit aan een stichting te doneren. Wat een super mooi gebaar, dank jullie wel!

Zaterdag een bench voor de hond besteld

Geschreven op 8 april 2019

Zaterdag een bench voor de hond besteld en maandag in de middag al geleverd. Bestellen ging eenvoudig en snel en we werden goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de bestelling. Tevens nette prijs!

We zijn al 6 jaar vaste en trouwe klant bij Zooplus

Geschreven op 29 maart 2019

We zijn al 6 jaar vaste en trouwe klant bij Zooplus. De laatste tijd gaat er echter van alles mis. Bestellingen komen kapot aan. Sinds kort is er van alles mis met de website en is het niet meer mogelijk om via je mobiele telefoon te bestellen?? Ik heb een vol winkelmandje staan die ik niet kan bestellen. Hierover gemaild met klantenservice. Reactie bel ons. 3 keer meer dan een half uur in de wacht gestaan en uiteindelijk ben ik niet geholpen. Ik moest later maar weer terugbellen. Aangegeven dat zij mij nu wel een keer kunnen bellen nee dat kunnen ze niet. Nog 3 keer gemaild hierna zonder reactie. Erg klantonvriendelijk en asociaal. Dat wordt dus na jaren overstappen naar een andere leverancier.

dus internetsite werkt niet naar behoren
bereikbaarheid is waardeloos
levering orders steeds slechter
service is niet aanwezig

Goede prijs, snel in huis

Geschreven op 19 januari 2018

Goede prijs, snel in huis. Mijn levering was zoekt geraakt, werd meteen opnieuw gestuurd. Kreeg uiteindelijk beide zendingen en ook twee keer een factuur, moest het uiteindelijk op eigen kosten terug.

Rifgesteente besteld bij Zooplus

Geschreven op 3 december 2017

Rifgesteente besteld bij Zooplus. Waarna ik netjes een track en trace code ontvangen heb, waarna ik echter nog bijna 2 weken heb moeten op levering. Ik had ondertussen wel al 3 keer contact gehad, zij konden er helaas niks aan doen. Alweer gebeld waarna de bestelling dan retour afzender zou gaan en ik mijn geld terug zou krijgen. Echter nadat het pakket door de buren toch aangenomen was, mocht ik hem niet meer retour sturen. Slechte service. En slechte levertijd.

De gratis handschoen was kapot

Geschreven op 5 april 2017

De gratis handschoen was kapot! De verdere bestelling was prima in orde.

Zou het wel zo netjes vinden als ze...

Geschreven op 19 september 2016

Zou het wel zo netjes vinden als ze erbij zetten dat de Chihuahuabrokjes van Royal Canin Adult uit Polen komen en de helft groter zijn dan de brokjes uit Frankrijk. Mijn hondjes stikten er bijna in.

Pakket besteld met twee benodigdheden voor hamsters

Geschreven op 23 mei 2016

Pakket besteld met twee benodigdheden voor hamsters. Woensdag besteld voor 19:00, nog niet geleverd. Er wordt niet gereageerd op e-mails. Net gebeld wordt pas vandaag opgestuurd en morgen geleverd.

Pakket diervoeders besteld ter waarde van 80 euro....

Geschreven op 31 maart 2016

Pakket diervoeders besteld ter waarde van 80 euro. Niet geleverd, geen bericht ontvangen over verzending, geen track and trace verricht, wel netjes met Ideal betaald. Ze reageren niet op email berichten, zeggen aan de telefoon dat pakket onderweg is, wat geheel niet klopt.

Ik ben zeer ontevreden In 2014 een riem...

Geschreven op 12 maart 2016

Ik ben zeer ontevreden! In 2014 een riem gekocht. Deze heb ik netjes betaald. Nu wordt ik steeds lastiggevallen door het incasso bureau. Ook al hebben wij verschillende malen het betalingsbewijs gestuurd, het incassobureau blijft ons lastigvallen. En Zooplus doet hier niks aan omdat hun eigen administratie een zooitje is.

Zo lang er niks mis gaat is er...

Geschreven op 8 maart 2016

Zo lang er niks mis gaat is er niks aan de hand. Ga niet uit van hun geautomatiseerde mails. Een mail die aangeeft dat iets is afgeleverd bij de transporteur betekend niet dat dit daadwerkelijk is gedaan. Het is alleen klaargezet voor de transporteur. Hier vragen over stellen leidt niet tot antwoorden.

Sinds de aanschaf van onze hond klant geworden...

Geschreven op 18 februari 2016

Sinds de aanschaf van onze hond, klant geworden bij Zooplus. Door darmproblemen van onze hond, moesten wij overstappen op een ander merk. Ik heb ze telefonisch benaderd met de vraag wat zij voor mij konden betekenen met de oude voorraad voer. Misschien is het de toon die de muziek maakt, maar ik ben zeer klantvriendelijk benaderd en ze kwamen met een meer dan redelijk aanbod. Hartelijk dank hiervoor. Ook zeer tevreden over levering van producten en de mogelijk om achteraf te kunnen betalen.

Ik ben al jaren tevreden klant van Zooplus....

Geschreven op 9 februari 2016

Ik ben al jaren tevreden klant van Zooplus. Ik betaal meestal met Ideal en de bestelling is vaak binnen 48 uur bij me thuis bezorgd. Ik ontvang netjes een trackingnummer van PostNL om de bestelling te volgen. Een aantal jaren terug hadden ze nog wel eens wat problemen met het verpakken van artikelen (te grote dozen) maar dat lijkt opgelost. Ik raad deze webwinkel zeker aan!

Aangezien ik zeer kritisch ben tav bestellingen via...

Geschreven op 19 januari 2016

Aangezien ik zeer kritisch ben tav bestellingen via internet, check altijd of een bedrijf aangesloten is bij Thuiswinkel waarborg. Dat is dit bedrijf niet. Heb toch enigszins aarzelend een bestelling geplaatst omdat er spoed bij was en het product me zeer aansprak.

Via internet bestelling geplaatst op zondagavond. Direct daarna via de mail netjes een bevestiging van mijn order ontvangen met de mededeling dat ik via de mail zou vernemen wanneer mijn bestelling verzonden zou worden.
Maandagavond een mail ontvangen dat mijn bestelling verzonden was met een track & trace code van DHL zodat ik mijn order kon volgen. Dinsdag netjes verpakt en binnen de aflevertijd ontvangen. Prima Gegaan zo. Ik ben tevreden.

Afgelopen week zijn wij diverse malen niet goed...

Geschreven op 14 december 2015

Afgelopen week zijn wij diverse malen niet goed en onvriendelijk behandeld door dit bedrijf, collegae en absoluut niet behandeld als een zeer gewaardeerde klant! Integendeel! We zijn met een hamer diverse malen op ons hoofd geslagen op een zeer botte, dieronvriendelijke en haatdragende manier! Wij hebben onze vakantie abrupt moeten afbreken door het plotselinge en onverwachtse overlijdensgeval van onze dierbare konijn en geliefd gezinslid. Hij was gezond en heeft een hartstilstand gekregen. Een gecondoleerd kon er nog niet eens vanaf van uw collega.

Nadat wij jarenlang als grote en trouwe klant van uw bedrijf echt voor vele Euros hebben gespendeerd bij uw bedrijf voor al onze vele dierbare huisdieren! Om zo respectloos en harteloos behandeld te worden, zo behandel je geen mensen en dieren. Dat is nog veel erger dan het niet mogen terugsturen van ongebruikte artikelen.

Ook zijn we vrijdag j.l. nog gebeld door een vrouwelijke collega van u. Wat hebben we eraan om gebeld te worden, zonder een oplossing van uw kant? Er bestaat ook nog zoiets als een gulden middenweg. U bent trots erop om mensen te kwetsen en heeft dat hoog in het vaandel staan. U bent gewoon een fabriek die geld opslokt van mensen en als het om overleg en service aankomt, bent u niet thuis. Schandalig! Echt geen dierenvrienden.

Het is toch buiten alle proporties hoe we behandeld worden als voetvuil door iedereen van uw bedrijf. Nu is er een keer echt wat aan de hand en u doet geen enkele tegemoetkoming naar ons toe. U twijfelt zelfs over de kwaliteit van onze artikelen die houdbaar zijn tot 2017 en 2018?? Terwijl u een aantal maanden geleden wel artikelen terugneemt van ons. Dit is echt te belachelijk voor woorden!! Bovendien is onze laatste order, ook met Supreme Science Selective konijnenvoer van begin november 2015!

Wij vragen u echt niet of u alles wilt terugnemen, dat begrijpen we nu dat dat helaas niet kan. Maar bv de zakken Beaphar Multi-fris, krijgen wij niet met de hand open, zo goed zijn deze verzegeld. Er staan 13 zakken nog van. Met een tang moet mijn man deze open zien te krijgen normaal. Bovendien had u een kadobon of een tegoedbon voor het leed en verdriet dat wij hebben kunnen tegemoetkomen of u had een aantal zakken katten- en hondenvoer die wij gebruiken kunnen toesturen aan ons. Dan waren wij toch een loyale en tevreden klant van u gebleven en hadden ons tenminste als klant gewaardeerd gevoeld!

Nu bereikt u door dit botte gedrag het tegendeel. Bovendien gaan wij overal anti-reclame maken en we voelen ons eigenlijk ook opgelicht. We gaan hier werk van maken en u komt hier niet zo weg mee.

Hoogachtend,
Familie Broshuis

Bestel al een jaar of 4 bij ZooPlus...

Geschreven op 19 december 2014

Bestel al een jaar of 4 bij ZooPlus en eigenlijk nog nooit problemen gehad. Ik heb dan ook nooit contact met ze hoeven opnemen en over de bereikbaarheid kan ik dan ook niet oordelen. Enige puntje van kritiek is dan misschien dat ze wel eens te zwakke dozen gebruikten maar de laatste tijd lijkt dat dus ook verleden tijd te zijn. De afgelopen paar bestellingen waren in ieder geval uitstekend verpakt in goede stevige dozen.

Oh ja, en dat de site toch wel ietwat onoverzichtelijk kan overkomen. Ook werkt de zoekfunctie niet echt lekker.
Voor mij nu niet echt een probleem omdat ik intussen mijn vaste producten wel weet te vinden maar ik kan me voorstellen dat dit verse potentiële klanten wel eens kan afschrikken.

Mijn bestellingen zijn doorgaans binnen 1 à 2 dagen in huis. Omdat ik rugklachten heb is het extra fijn dat ik nu niet meer met zware zakken kattenvoer en grit hoef te sjouwen. De bezorger van PostNL is intussen al de favoriete bezoeker van mijn katten geworden.
Neem daarbij mee dat ze in veruit de meeste gevallen flink wat goedkoper zijn dan de reguliere dierenwinkels en dan lijkt mij de keuze snel gemaakt. Kortom: zeer aanbevelingswaardig.

Goedkoper dan de dierenwinkel. Pakket wordt geleverd tot...

Geschreven op 19 december 2014

Goedkoper dan de dierenwinkel. Pakket wordt geleverd tot achter de voordeur. 1x een pakket niet geleverd en na een paar mailtjes wat er niet geleverd was alsnog geleverd gekregen. Dus Top service!

Heb alleen maar goede ervaringen. Als er iets...

Geschreven op 9 december 2014

Heb alleen maar goede ervaringen. Als er iets is mis gegaan met een zending (bij vervoerder dan wordt er onmiddellijk actie ondernomen. Service is een voorbeeld voor vele andere leveranciers.

Snelle levering.Goede prijs/kwaliteit verhouding goedkoper dan elders. Ik...

Geschreven op 8 december 2014

Snelle levering.Goede prijs/kwaliteit verhouding, goedkoper dan elders. Ik ben tevreden over de geleverde producten.
Als er een probleem met bestellen is wordt je telefonisch goed geholpen. Wel in het Duits of Engels wat misschien voor anderen een probleem kan zijn.Ik ben zeer tevreden en koop er graag.

De site is erg duidelijk en makkelijk te...

Geschreven op 6 december 2014

De site is erg duidelijk en makkelijk te navigeren. Er staat veel op maar ja, het aanbod is erg groot. Voor ieder wat wils, zou ik zeggen. De levering is snel, hooguit 2 a 3 werkdagen. Zooplus houdt je ook mooi op de hoogte hiervan.

Aftersales nog niet nodig gehad, houden zo! Ben ook in mijn nopjes met het spaarsysteem voor kortingen en voor de bonus punten. Ik ben een zeer tevreden klant!

Meer informatie over deze shop

Op Prijsvergelijk.nl vergelijk je eenvoudig de kosten van Zooplus en andere shopping aanbieders. Wil je meer informatie? Ga dan direct naar de website van de aanbieder met onderstaande button.

Website : www.zooplus.nl

Jouw ervaring met Zooplus

Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaringen met Zooplus. Vul onderstaande gegevens in om je ervaring met ons te delen:

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling
Aanvraagproces
Voorwaarden
Prijs-kwaliteit
Klantenservice

Geef een duidelijke motivatie waarom je tevreden, of juist niet tevreden bent over deze aanbieder. Blijf correct en probeer je mening duidelijk te onderbouwen:

Omschrijf duidelijk je ervaringen
Je naam *Vul je naam in. Hieronder kun je aangeven dat je anoniem wilt reageren.
E-mailadres *Vul een geldig e-mailadres in. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het controleren van je review.
Welk product heb je aangeschaft? *Vul het product in dat je gekocht hebt.
Wat is het ordernummer? *Vul het ordernummer in dat je ontvangen hebt. We vragen dit om ongeldige reviews te voorkomen.
Anoniem, mijn naam niet weergeven
Ik geef toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van mijn persoonsgegevens volgens de privacyverklaring van Prijsvergelijk.nl Je dient in te stemmen met het verwerken van je persoonsgegevens door Prijsvergelijk.nl

Vergelijkbare aanbieders

Fietsenwinkel.nl
lees 30 ervaringen
Avantisport
lees 13 ervaringen
Zooplus
lees 180 ervaringen
Prijsvergelijk.nl maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Kies hieronder welke cookies we mogen plaatsen. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Wil je de beste ervaring? Kies dan voor alle cookies. Meer informatie vind je in onze cookie policy.