Brekz ervaringen en reviews

Bij Brekz.nl vind je diervoeding en overige dierbenodigdheden tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Bij ons vind je altijd vaste lage prijzen. Het assortiment omvat duizenden producten zoals, diervoeding, dierenaccessoires, verzorgingsproducten en diermedicijnen voor grote en kleine dieren. Zowel van bekende A-merken als van eigen merken in kleine maar ook in voordelige grootverpakkingen. Met onze kennis en uitgebreide ervaring hebben wij de beste producten geselecteerd voor je huisdier.


Adresgegevens

Website www.brekz.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, BelgiŽ
Afhalen mogelijk
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Brekz is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 21 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 6 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 6 sterren

Jouw ervaring met Brekz

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Brekz en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Brekz betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Brekz betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 21 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Besteld en 2 dagen later geleverd

Anoniem op 18-1-2020 - Ordernummer: 12179790 - Gekocht: Hondenvoer pedigree
Besteld en 2 dagen later geleverd. Goede aanbiedingen als je er meer dan 1 zak hondenvoer besteld en gratis levering. Is toch 30 kg. Bereikbaarheid en service geen idee, nog nooit gebruik van hoeven te maken en dit moet je invullen anders geen beoordeling, dit moeten prijsvergelijk aanpassen met de optie nvt.

 
 
 
 

Ben tevreden over product

Gerard Veldscholte op 11-1-2020 - Ordernummer: ??? - Gekocht: Kattenbakvulling
Ben tevreden over product. Maar levering was slecht. We kregen de zakken met kattenbakvulling kapot aangeleverd.
Daardoor rolde alles uit de doos bij opening.
Mn

 
 
 
 

Bij de eerste 2 leveringen zijn er mancos geconstateerd

katja koppen op 11-1-2020
Bij de eerste 2 leveringen zijn er mancos geconstateerd, maar is netjes opgelost. De derde levering was top. Snelle bestelling en snelle levering. Zeer tevreden

 
 
 
 

Op zich is Brekz goedkoop met een ruim aanbod

Henk Keller op 7-1-2020 - Ordernummer: 12156550
Op zich is Brekz goedkoop met een ruim aanbod, vooral voor diervoeders die normaal alleen via een dierenarts verkrijgbaar zijn. Wanneer er echter iets mis gaat bij de vervoerder DPD kom je als klant klem te zitten tussen een kastje en de muur. DPD geeft aan alleen een onderzoek te willen starten nav een verzoek van Brekz. Brekz geeft aan alleen iets te kunnen doen op verzoek van DPD. En dat terwijl er al on line te zien is dat er een beschadiging is geconstateerd. Beide partijen weten dus dat er iets mis is, maar beide willen niet proactief een onderzoek starten. Waarom niet dan al om een onderzoek bij DPD vragen ipv eerst wachten tot DPD met Brekz contact op neemt. Onnodige wachttijd. Hopelijk ontvang ik vandaag eindelijk de bestelling die ik op 24 december al heb gedaan (en betaald).

 
 
 
 

Bestel regelmatig bij Brekz

Anoniem op 4-1-2020 - Ordernummer: (#12150909)
Bestel regelmatig bij Brekz. Goede verpakking, snelle levering. Nog nooit problemen gehad, ben al bijna 4 jaar klant

 
 
 
 

De internetsite is duidelijk

Van Gorkom op 2-1-2020
De internetsite is duidelijk. Prijzen zijn de laagste t.o.v. Andere winkels. De order werd zeer snel uitgeleverd. Wat jullie met het waarderen van de bereikbaarheid bedoelen is mij onduidelijk want er zijn geen Brekz winkels toch

 
 
 
 

Wat ik bestelde, kwam per volgende dag

Jan Kloppenburg op 18-12-2019 - Ordernummer: weet niet meer
Wat ik bestelde, kwam per volgende dag, dus verder geen mogelijkheid gehad om de aftersales service te hoeven beoordelen.

 
 
 
 

Top ervaring met deze webshop weer

Anita Hardam op 17-12-2019
Top ervaring met deze webshop weer. Vooral de optie herbestellen ofzoiets is mega handig! Product nergens goedkoper kunnen vinden ook. Alles netjes en optijd geleverd. Heb 2x een Thundershirt besteld. Dit om de reactiviteit en andere spanningen bij mijn hond te verminderen. Ik ben lyrisch over dat ding! Ik gebruik het nu al een tijdje en mijn hond heeft letterlijk nog nergens naar geblaft met dat hesje om. Ze loopt rustiger en negeert nu zelfs de mechelaar van de buren. Je ziet mensen gewoon verbaasd kijken haha. Ik dus ook. Uiteraard i.c.m. positieve training. Aanrader dus!

 
 
 
 

Prima levering

Roxy op 1-12-2019
Prima levering. Zondag besteld en dinsdag aangekomen.
Altijd goede producten

 
 
 
 

Er waren 2 zaken met katten grit kapot

Rianne Faro op 29-11-2019
Er waren 2 zaken met katten grit kapot en dat was en is niet echt fijn overal lag het spul. Heb gelijk bericht gestuurd maar vind het niet netjes opgelost erg jammer.

 
 
 
 

Mijn bestelling van 21 februari is zoek gemaakt

A.J. Scholl op 18-10-2019
Mijn bestelling van 21 februari is door het pakketpostbedrijf DPD zoek gemaakt. Brekz doet niets voor me en wacht al 8 maanden op de uitslag van het intern onderzoek van de vervoerder. Zij weten dat geen klant voor drie tientjes gaat procederen. Geld kwijt.

 
 
 
 

I received the most horrible service from this website

Nadine op 15-7-2019 - Ordernummer: brekz.nl
I received the most horrible service from this website and I will tell all my friends about it and also place a review on every site I can, I plaved a order 11731372 on the 8 july and when I dint received it I phoned on the 12 again to follow up, upon they told me it was never send, then she said she will resend the order and that i will receive it on the 13 July, on the 13the i got a dpd mail saying it will be deliverd at 14h00, I stil havent received the parcel and when i phoned now on the 15July again the lady told me I migh get it today or tomorrow, and that I cannot speak to a manager about the issue and that is just the way it is, Well it horrible service and I have never encountered a place that has so little intrest in providing a sevice.

 
 
 
 

Ze sturen mij de verkeerde spullen

Leo Roos op 5-7-2018 - Ordernummer: 10838055 - Gekocht: Gourmet Gold Luxe
Ze sturen mij de verkeerde spullen. Ik stuur ze daar een een email over met de vraag hoe we dit probleem kunnen oplossen. Dan verwacht je dat ze daar de volgende dag op reageren. Maar Brekz heeft blijkbaar nooit van klantvriendelijkheid gehoord want de email wordt niet beantwoord. Niet alleen deugt de levering niet, de service is ook om te huilen. Ze maken het wel heel aantrekkelijk om nooit meer iets bij hun te kopen.

 
 
 
 

Meer dan tevreden, op 9 april twee zakken Pedigree gekocht

Thea Witman op 11-4-2018 - Ordernummer: 10659868 - Gekocht: Pedigree brokken
Meer dan tevreden. Op 9 april twee zakken Pedigree Pal Large Breed (wij hebben een Bordeaux-dog) besteld en op 11 april, keurig verpakt, werden de zakken thuisbezorgd. Even de uiterste verkoopdatum nagekeken: eind februari 2019, dus geen oude brokken. En tegen een prijs, waar je alleen maar vrolijk van wordt: per zak ruim 10 Euro goedkoper dan de dierenwinkel waar ik eerst kocht.

 
 
 
 

Ik kreeg een zending foutieve blikken van Hills

Resie op 3-4-2018 - Gekocht: Hills digestieve care
Ik kreeg een zending foutieve blikken van Hills prescription. Na drie foutieve blikken heb ik een mail gestuurd met foto's. De service is ongehoord. Een lange mail met de titel 'alle blikken echt waar?' volgt op mijn mail. Extra kosten om het pakket terug te sturen zijn voor u. Een hele vragenlijst niet alleen over het product maar veel ook over mijn hond... naam, ras, gewicht etc etc. En dan duurt het een tijdje en zullen ze het in behandeling nemen?

Hoezo service? Ik bestel hier nooit meer wat! Ik heb al extra kosten gemaakt bij de dokter om andere blikken te kopen. Nooit meer, al doende leert men.

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie