Brekz ervaringen en reviews

Bij Brekz.nl vind je diervoeding en overige dierbenodigdheden tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Bij ons vind je altijd vaste lage prijzen. Het assortiment omvat duizenden producten zoals, diervoeding, dierenaccessoires, verzorgingsproducten en diermedicijnen voor grote en kleine dieren. Zowel van bekende A-merken als van eigen merken in kleine maar ook in voordelige grootverpakkingen. Met onze kennis en uitgebreide ervaring hebben wij de beste producten geselecteerd voor je huisdier.


Adresgegevens

Website www.brekz.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, België
Afhalen mogelijk
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Brekz is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 10 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 4 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 4 sterren

Jouw ervaring met Brekz

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Brekz en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Brekz betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Brekz betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 10 beoordelingen van consumenten ontvangen.

I received the most horrible service from this website

Nadine op 15-7-2019 - Ordernummer: brekz.nl
I received the most horrible service from this website and I will tell all my friends about it and also place a review on every site I can, I plaved a order 11731372 on the 8 july and when I dint received it I phoned on the 12 again to follow up, upon they told me it was never send, then she said she will resend the order and that i will receive it on the 13 July, on the 13the i got a dpd mail saying it will be deliverd at 14h00, I stil havent received the parcel and when i phoned now on the 15July again the lady told me I migh get it today or tomorrow, and that I cannot speak to a manager about the issue and that is just the way it is, Well it horrible service and I have never encountered a place that has so little intrest in providing a sevice.

 
 
 
 

Ze sturen mij de verkeerde spullen

Leo Roos op 5-7-2018 - Ordernummer: 10838055 - Gekocht: Gourmet Gold Luxe
Ze sturen mij de verkeerde spullen. Ik stuur ze daar een een email over met de vraag hoe we dit probleem kunnen oplossen. Dan verwacht je dat ze daar de volgende dag op reageren. Maar Brekz heeft blijkbaar nooit van klantvriendelijkheid gehoord want de email wordt niet beantwoord. Niet alleen deugt de levering niet, de service is ook om te huilen. Ze maken het wel heel aantrekkelijk om nooit meer iets bij hun te kopen.

 
 
 
 

Meer dan tevreden, op 9 april twee zakken Pedigree gekocht

Thea Witman op 11-4-2018 - Ordernummer: 10659868 - Gekocht: Pedigree brokken
Meer dan tevreden. Op 9 april twee zakken Pedigree Pal Large Breed (wij hebben een Bordeaux-dog) besteld en op 11 april, keurig verpakt, werden de zakken thuisbezorgd. Even de uiterste verkoopdatum nagekeken: eind februari 2019, dus geen oude brokken. En tegen een prijs, waar je alleen maar vrolijk van wordt: per zak ruim 10 Euro goedkoper dan de dierenwinkel waar ik eerst kocht.

 
 
 
 

Ik kreeg een zending foutieve blikken van Hills

Resie op 3-4-2018 - Gekocht: Hills digestieve care
Ik kreeg een zending foutieve blikken van Hills prescription. Na drie foutieve blikken heb ik een mail gestuurd met foto's. De service is ongehoord. Een lange mail met de titel 'alle blikken echt waar?' volgt op mijn mail. Extra kosten om het pakket terug te sturen zijn voor u. Een hele vragenlijst niet alleen over het product maar veel ook over mijn hond... naam, ras, gewicht etc etc. En dan duurt het een tijdje en zullen ze het in behandeling nemen?

Hoezo service? Ik bestel hier nooit meer wat! Ik heb al extra kosten gemaakt bij de dokter om andere blikken te kopen. Nooit meer, al doende leert men.

 
 
 
 

5 vlooienbandjes besteld, ik kreeg er 1

Marina op 18-1-2018 - Gekocht: Vlooienbandjes
5 vlooienbandjes besteld, ik kreeg er 1, gemaild: geen antwoord, gebeld: 4 anderen zouden worden nagestuurd. Twee dagen later 2 bandjes gekregen, gebeld: (bandje). Ben intussen het geld wat ik wilde uitsparen door bij Brekz te bestellen, al kwijt aan telefoonkosten en nog niemand gesproken.

 
 
 
 

Hieronder slechte recensie van mijn hand genuanceerd

M. Berg op 16-11-2017
Hieronder slechte recensie van mijn hand (grote zak etc) mag wat genuanceerd, uiteindelijk zijn we het erover eens geworden dat een beschadigde verpakking niet hoort. Product vergoed gekregen.

 
 
 
 

Een grote zak kattenbrokjes besteld

M. Berg op 8-11-2017 - Ordernummer: 10349399 - Gekocht: Royal Canin Oral care
Een grote zak kattenbrokjes besteld van ruim 40 euro. Deze komt los in een grote doos aan als een ballon. Dat hoort niet, ze horen zo hard te zijn ons een plank. Blijkbaar is er tijdens het vervoer een naad gebarsten of iets dergelijks. Het is niet zichtbaar, maar het is wel niet meer luchtdicht. Na drie mailtjes heen en weer zonder oplossing wordt de telefoon vandaag niet meer opgenomen.

 
 
 
 

Halve bestelling geleverd en nog helemaal in puin ook

Anoniem op 2-10-2017 - Ordernummer: 10282040
Halve bestelling geleverd en nog helemaal in puin ook. Men acht zich niet capabel om het schadeloos te versturen. De kosten retour vinden ze dat ze dit op kosten van de klant mag verhalen.

Tussentijds doet men snel zonder overleg met klant een nalevering waar dus geen toestemming voor is gegeven. Erg klantonvriendelijk en arrogant.Dat mag je toch wel stellen met een aanbod van 5% korting voor een volgende bestelling. Die bestelling gaat er dus nooit meer gekomen.

 
 
 
 

Brekz biedt een artikel aan dat na ontvangst heel anders is

Anoniem op 2-6-2017 - Ordernummer: 10056161
Brekz biedt een artikel aan dat na ontvangst er heel anders uit ziet en niet voldoet aan de specificaties op hun website. De verzendkosten voor retourneren komen echter voor eigen rekening. Het product is niet duur en bijna dezelfde prijs als de kosten voor retourneren. Gewoon weggegooid geld dus.

Ik heb in alle redelijkheid met de webshop hierover gemaild en gevraagd of zij mij een passende oplossing kunnen bieden, maar nee hoor. Ze houden vol dat ik het product dan maar moet terugsturen. Zij passen ook de foto en omschrijving in de webshop niet aan. Andere klanten die dit product kopen zullen er dus ook bedrogen uitkomen. Wat een onprofessionele webshop en slechte service! Zeer klant onvriendelijk, totaal niet meedenkend en niet meegaand. Het interesseert Brekz blijkbaar niets.

 
 
 
 

Heb eerst Gegoogeld. Brekz kwam als goedkoopste uit

René Melieste op 14-6-2016 - Ordernummer: 9594062 - Gekocht: Royal Canin Mini adult hondenvoer
Heb eerst Gegoogeld. Brekz kwam als goedkoopste uit de bus. Afgelopen zondag meteen besteld en betaald. Dinsdagmiddag al laat in de middag bezorgd. Hoefde dus niet door buren aangenomen te worden. Ik ben zeer tevreden.

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie