Brekz ervaringen en reviews

Bij Brekz.nl vind je diervoeding en overige dierbenodigdheden tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Bij ons vind je altijd vaste lage prijzen. Het assortiment omvat duizenden producten zoals, diervoeding, dierenaccessoires, verzorgingsproducten en diermedicijnen voor grote en kleine dieren. Zowel van bekende A-merken als van eigen merken in kleine maar ook in voordelige grootverpakkingen. Met onze kennis en uitgebreide ervaring hebben wij de beste producten geselecteerd voor je huisdier.


Adresgegevens

Website www.brekz.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, BelgiŽ
Afhalen mogelijk
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Brekz is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 36 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 7 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 7 sterren

Jouw ervaring met Brekz

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Brekz en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Brekz betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Brekz betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 36 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Overal gezocht naar een bepaald product

Anoniem op 27-11-2020 - Ordernummer: 13038364
Overal gezocht naar een bepaald product en nergens anders goedkoper kunnen vinden. Levering is netjes verlopen en het product was goed verpakt. Volgende keer bestel ik weer bij Brekz.

 
 
 
 

Mooi naturel gestoomd natvoer in blik

Tanja Coert op 27-11-2020 - Ordernummer: 12975492 - Gekocht: Schesir tonijn
Mooi naturel gestoomd natvoer in blik van Schesir voor onze Siamezen. Tht datum van de kip zou over een aantal dagen bereikt zijn. Dit is prima opgelost door Brekz. Binnen een week werd mijn geld retour gestort. Niet dezelfde dag antwoord op mijn mails maar je zal maar druk zijn. Ik ben zeer tevreden en mijn katten ook. Ik bestel hier voortaan!

 
 
 
 

Grote sortering en goedkoper dan in de reguliere winkel

Marianne op 24-11-2020
Grote sortering en goedkoper dan in de reguliere winkels.
Levering iets later dan verwacht, maar dat zal wel door de drukte komen.

 
 
 
 

Was helaas niet thuis toen het bezorgd werd

Anneke op 24-11-2020 - Ordernummer: 13025197 - Gekocht: Puppy voer
Was helaas niet thuis toen het bezorgd werd, maar is bij Kees boekhandel in Terwijde geleverd lekker dichtbij huis om dit op te halen. Heel fijn.

 
 
 
 

Ik had een zak van 20 kg kanarie voer besteld

Bart op 23-11-2020 - Gekocht: Kanarie zaad
Ik had een zak van 20 kg kanarie voer besteld. Er zat een gat in de zak toen ik hem thuis kreeg. Er was zeker 3 kg uitgelopen. De vervoerder ging slordig met bestelling om. Die was zeker te zwaar voor hem. Advies voor U neem een andere vervoerder.

 
 
 
 

Ik ben tevreden over de snelheid van aankomst

Verschueren Ivonne op 19-11-2020 - Gekocht: Uondenbrokken veterinary renal
Ik ben tevreden over de snelheid van aankomst van de bestellingen, max 2 dagen is super. Beetje negatief: ik heb altijd veel problemen om te herbestellen.Het lukt nooit. Ik moet altijd alles terug invullen. Gaf nu enkele moeilijkheden omdat de verpakkingen veranderd zijn.

 
 
 
 

Eerdere bestellingen via DPD verliep goed

Ivan Koraag op 14-11-2020 - Ordernummer: 12992629 - Gekocht: Kattenvoer
Eerdere bestellingen via DPD verliep goed. Deze keer een brief in de bus met de vermelding niet thuis en dat het pakket de volgende dag bij een afhaalpunt gehaald kon worden. Pakket was behoorlijk zwaar. Bezorger had niet aangebeld terwijl ik thuis was. Voortaan maar weer door Post nl laten bezorgen. Ze bellen tenminste aan en bezorger komt na 17.00u bij ons in de straat.

 
 
 
 

Er was een pakket van iemand anders verkeerd geleverd

Anoniem op 12-11-2020 - Ordernummer: 12985611
Er was een pakket van iemand anders verkeerd bij ons bezorgd. Dit heb ik telefonisch gemeld en ben thuisgebleven zodat het opgehaald kon worden mij is toen telefonisch verteld dat ik op de eerstvolgende bestelling automatisch 5 % korting zou krijgen. Deze korting heb ik niet gehad op mijn laatste bestelling en heb tot en met heden ook niets terugbetaald gekregen.

 
 
 
 

Fijne riem voor een goede prijs

Sietske op 12-11-2020 - Ordernummer: 12984964
Fijne riem voor een goede prijs. Ik had deze riem al eerder besteld en wegens grote tevredenheid hebben mijn beide honden zon goede riem. Makkelijk te bestellen, de maat die ik wilde was in eerste instantie niet op voorraad maar er stond netjes bij wanneer de riem weer verkrijgbaar/ te bestellen was. Ondanks dat DPD niet echt zijn best gedaan toch een goede service gehad en heb ik de riem al was het met vertraging goed ontvangen en in gebruik kunnen nemen.

 
 
 
 

Op internet staat levering 1 a 3 werkdagen

Jan Stielstra op 6-11-2020 - Gekocht: Hondenvoer
Op internet staat levering 1 a 3 werkdagen na 10 dagen nog niks gehoord of gekregen geprobeerd telefonisch contact met hun te krijgen duurt 55 minuten voordat je iemand te spreken krijgt en zeggen ze gewoon dat ze er niks aan kunnen doen. Heb gelijk de bestelling geannuleerd en geld terug gevraagd. Dus niet tevreden ik bestel hier dus nooit meer iets.

 
 
 
 

Pakket niet ontvangen, wegens fout in de adressering

Anoniem op 1-11-2020 - Ordernummer: 05172000102213
Pakket niet ontvangen, wegens fout in de adressering is het pakketjes heen en weer gestuurd naar een DPD afleverpunt meerdere malen. Brekz heeft geen contact opgenomen.

 
 
 
 

Heldere website, scherpe prijzen

Ko Houtman op 3-8-2020
Heldere website, scherpe prijzen, snelle afwikkeling en levering

 
 
 
 

Ik ben wel tevreden over jullie zaak

toon bijsterveld op 29-7-2020
Ik ben wel tevreden over jullie zaak maar ik krijg nooit geen korting komt dat omdat ik doe aan herbestelling of geven jullie alleen aan nieuwe klanten korting

 
 
 
 

Goede levering van fijne producten

Hella op 29-7-2020 - Gekocht: Hondenvoer
Goede levering van fijne producten. De grote van de knabbelkoeken zijn erg groot dus we kunnen voorlopig vooruit.
Bereikbaarheid via telefoon heb ik niet nodig gehad en ook niet de service. Het pakket is naar tevredenheid geleverd.

 
 
 
 

Ik heb hondenvoer Eukanuba besteld

M Vanhulle op 26-7-2020
Ik heb hondenvoer Eukanuba besteld,en gelijk betaald en het werd keurig op tijd geleverd!! Heel fijn dank u

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie