Brekz ervaringen en reviews

Bij Brekz.nl vind je diervoeding en overige dierbenodigdheden tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Bij ons vind je altijd vaste lage prijzen. Het assortiment omvat duizenden producten zoals, diervoeding, dierenaccessoires, verzorgingsproducten en diermedicijnen voor grote en kleine dieren. Zowel van bekende A-merken als van eigen merken in kleine maar ook in voordelige grootverpakkingen. Met onze kennis en uitgebreide ervaring hebben wij de beste producten geselecteerd voor je huisdier.


Adresgegevens

Website www.brekz.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, BelgiŽ
Afhalen mogelijk
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Brekz is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 42 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 7 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 7 sterren

Jouw ervaring met Brekz

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Brekz en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Brekz betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Brekz betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 42 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Er wordt duidelijk gecommuniceerd

Ria Stoffelsen op 7-6-2021 - Gekocht: Hondenvoer
Er wordt duidelijk gecommuniceerd en de bestellingen kloppen altijd. Minpuntje: het kan soms wat langer duren voordat het geleverd wordt.

 
 
 
 

Over Brekz zelf ben ik zeer tevreden

Diane Pleijers-Speetjens op 3-6-2021 - Gekocht: Prins hondenbrokken
Over Brekz zelf ben ik zeer tevreden, alleen de pakketservice niet. Daar bedoel ik mee het transport van dpd. Heb al meegemaakt dat we thuis zijn, de chauffeur stopt en rijdt ff later weer weg en dan krijg je n melding dat je niet thuis was. Dat heb ik ook al van meerdere mensen gehoord over dpd. Misschien ns uitkijken naar n andere vervoerder.

 
 
 
 

Bestelling niet compleet, nu 6 opzetstukjes nagestuurd

¬shild Machielsen op 25-5-2021 - Ordernummer: 13599261 - Gekocht: Prepusol
Bestelling niet compleet, nu 6 opzetstukjes na gestuurd gekregen ipv 12 opzetstukjes die erbij horen. En die 12 opzetstukjes heb je echt nodig. Zelfs aangeboden dat ik ze erbij zou kopen en de verzendkosten ook zou betalen, want zonder die opzetstukjes heb ik niets aan het product. En tot op heden geen reactie gekregen!

 
 
 
 

Helaas is voor de 2e maal de levering niet goed gegaan

Anoniem op 16-5-2021 - Ordernummer: 13545586 - Gekocht: katten-, honden- en konijnenvoer
Helaas is voor de 2e maal de levering niet goed gegaan. De bestelde artikelen zijn al eerder over het hek gesmeten door DPD, toen was er niets beschadigd. Nu is het wederom door DPD over ons hek gesmeten, is de zak voer opengebarsten en is een tweede doos (de levering was in 2 dozen opgesplitst) wel als bezorgd aangegeven maar gewoon niet geleverd (of mee gesmeten). Deze 2e doos is later door een zzper in opdracht van DPD alsnog geleverd. Helaas zal ik NIET meer bestellen bij Brekz zolang men de bestellingen via DPD laat leveren. Jammer, ze hebben nl veel keus en is niet duur maar gelukkig zijn er heel veel aanbieders van dierenartikelen die via normale leveranciers kunnen leveren!

 
 
 
 

ik bestel regelmatig kattenvoer blikjes

Anita op 19-4-2021 - Ordernummer: 12325095 - Gekocht: kattenvoer nat
ik bestel regelmatig kattenvoer blikjes in grotere hoeveelheden. Die blikjes zitten belachelijk verpakt: per 3 stuks met wel 3 meter plasticfolie rondom 3 of 4 blikjes. ik ben een half uur bezig om die milieuonvriendelijke folie van de blikjes af te wikkelen. Ik erger me er verschrikkelijk aan: die folie is gewoon nergens voor nodig: een kartonnen doos voldoet ! blikjes hebben geen bescherming nodig. ik heb al eerder deze kritiek geuit maar jullie bedrijf doet er niets aan om deze overbodige verpakkingen weg te laten.

 
 
 
 

Ben zeker niet tevreden

Ton van de Laar op 7-4-2021 - Ordernummer: 13428575
Ben zeker niet tevreden over de manier zoals met een klacht wordt omgegaan. Worden open zaken geleverd terwijl ze aangeven dat dat niet kan. En dan wordt er summier en bedrag teruggestort wat niet eens toereikend is Hier verdient Brekz zeker geen hoofdprijs maar wel een klant!

 
 
 
 

Overal gezocht naar een bepaald product

Anoniem op 27-11-2020 - Ordernummer: 13038364
Overal gezocht naar een bepaald product en nergens anders goedkoper kunnen vinden. Levering is netjes verlopen en het product was goed verpakt. Volgende keer bestel ik weer bij Brekz.

 
 
 
 

Mooi naturel gestoomd natvoer in blik

Tanja Coert op 27-11-2020 - Ordernummer: 12975492 - Gekocht: Schesir tonijn
Mooi naturel gestoomd natvoer in blik van Schesir voor onze Siamezen. Tht datum van de kip zou over een aantal dagen bereikt zijn. Dit is prima opgelost door Brekz. Binnen een week werd mijn geld retour gestort. Niet dezelfde dag antwoord op mijn mails maar je zal maar druk zijn. Ik ben zeer tevreden en mijn katten ook. Ik bestel hier voortaan!

 
 
 
 

Grote sortering en goedkoper dan in de reguliere winkel

Marianne op 24-11-2020
Grote sortering en goedkoper dan in de reguliere winkels.
Levering iets later dan verwacht, maar dat zal wel door de drukte komen.

 
 
 
 

Was helaas niet thuis toen het bezorgd werd

Anneke op 24-11-2020 - Ordernummer: 13025197 - Gekocht: Puppy voer
Was helaas niet thuis toen het bezorgd werd, maar is bij Kees boekhandel in Terwijde geleverd lekker dichtbij huis om dit op te halen. Heel fijn.

 
 
 
 

Ik had een zak van 20 kg kanarie voer besteld

Bart op 23-11-2020 - Gekocht: Kanarie zaad
Ik had een zak van 20 kg kanarie voer besteld. Er zat een gat in de zak toen ik hem thuis kreeg. Er was zeker 3 kg uitgelopen. De vervoerder ging slordig met bestelling om. Die was zeker te zwaar voor hem. Advies voor U neem een andere vervoerder.

 
 
 
 

Ik ben tevreden over de snelheid van aankomst

Verschueren Ivonne op 19-11-2020 - Gekocht: Uondenbrokken veterinary renal
Ik ben tevreden over de snelheid van aankomst van de bestellingen, max 2 dagen is super. Beetje negatief: ik heb altijd veel problemen om te herbestellen.Het lukt nooit. Ik moet altijd alles terug invullen. Gaf nu enkele moeilijkheden omdat de verpakkingen veranderd zijn.

 
 
 
 

Eerdere bestellingen via DPD verliep goed

Ivan Koraag op 14-11-2020 - Ordernummer: 12992629 - Gekocht: Kattenvoer
Eerdere bestellingen via DPD verliep goed. Deze keer een brief in de bus met de vermelding niet thuis en dat het pakket de volgende dag bij een afhaalpunt gehaald kon worden. Pakket was behoorlijk zwaar. Bezorger had niet aangebeld terwijl ik thuis was. Voortaan maar weer door Post nl laten bezorgen. Ze bellen tenminste aan en bezorger komt na 17.00u bij ons in de straat.

 
 
 
 

Er was een pakket van iemand anders verkeerd geleverd

Anoniem op 12-11-2020 - Ordernummer: 12985611
Er was een pakket van iemand anders verkeerd bij ons bezorgd. Dit heb ik telefonisch gemeld en ben thuisgebleven zodat het opgehaald kon worden mij is toen telefonisch verteld dat ik op de eerstvolgende bestelling automatisch 5 % korting zou krijgen. Deze korting heb ik niet gehad op mijn laatste bestelling en heb tot en met heden ook niets terugbetaald gekregen.

 
 
 
 

Fijne riem voor een goede prijs

Sietske op 12-11-2020 - Ordernummer: 12984964
Fijne riem voor een goede prijs. Ik had deze riem al eerder besteld en wegens grote tevredenheid hebben mijn beide honden zon goede riem. Makkelijk te bestellen, de maat die ik wilde was in eerste instantie niet op voorraad maar er stond netjes bij wanneer de riem weer verkrijgbaar/ te bestellen was. Ondanks dat DPD niet echt zijn best gedaan toch een goede service gehad en heb ik de riem al was het met vertraging goed ontvangen en in gebruik kunnen nemen.

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie