Futurumshop ervaringen en reviews

Futurumshop.nl is de grootste online sportshop van Nederland en behoort tot de 100 grootste webwinkels van dit land met een snelgroeiende vestiging in Duitsland. Gericht op het hoge segment worden kwaliteitsmerken als Polar, Garmin, Shimano, Deuter en Adidas verkocht. In 2012 is Futurumshop.nl voor de tweede maal op rij winnaar van de Thuiswinkel Awards geworden met een eindbeoordeling van een 9,2 op basis van stemmen en cijfers van consumenten.

Als lid van de Thuiswinkel Organisatie en een zeer goede service- en garantie-afdeling geniet Futurumshop een hoge populariteit en bedient het ongeveer 250.000 klanten per jaar.


Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
in Apeldoorn
 

Keurmerk

Futurumshop is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen dat  alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven zich houden aan wet- en regelgeving. Maar ook aan de opgestelde gedragscodes van de vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 7 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Futurumshop is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 31 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 7 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Futurumshop

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Futurumshop en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Futurumshop betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Futurumshop betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 31 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Er staat dat je iets retour kan sturen

Richard koetsier op 28-8-2019
Er staat dat je iets retour kan sturen. Dat geld niet voor zadels. Ik heb een zadel gekocht deze geprobeerd, maar was toch niet de juiste. Het zadel retour gestuurd waarop ik een melding kreeg dit zadel is gebruikt en kan niet retour gestuurd worden.

En met de vraag dan hoe je een zadel moet testen zonder hem te proberen krijg je geen antwoord op. Zeer slechte klantenservice waar mensen zitten die het niks interesseert. Laatste keer dat ik hier wat besteld heb. En zal dit ook bij de fietsclub en anderen doorgeven dat je beter naar een winkel/webshop kan gaan met wat meer service.

 
 
 
 

De informatie op de site m.b.t. levering wordt niet nagekomen

Ed op 17-1-2019 - Ordernummer: 5174203x - Gekocht: Fietshandschoen
De informatie op de site van FuturumShop m.b.t. levering op dezelfde dag wordt niet nagekomen. Toen ik de klantenservice hierover benaderde om een oplossing te bewerkstelligen kreeg ik alleen maar gratuite antwoorden als het spijt ons dat u ontevreden bent. Schiet niet op dus. Men was zelfs zo onbeleefd om Beste (achternaam) als aanhef te gebruiken. Van mijnheer c.q. mevrouw heeft men daar kennelijk ook al niet gehoord. Onbeschoft is het enige woord dat hier te binnen schiet.

 
 
 
 

Website, verzending perfect, klantenservice niet

Heidi op 13-5-2018 - Ordernummer: 4624660
Website, verzending enz perfect. Klantenservice trekt op niets als er een probleem (garantie) zich voordoet. Allerlei drogredenen om geen tussenkomst van de garantie te willen geven. Nooit meer Futurumshop voor ons!

 
 
 
 

Order geplaatst op zaterdag artikel is op voorraad

Marc op 2-6-2017
Order geplaatst op zaterdag artikel is op voorraad. Zelf druk geweest , maar woensdag nog geen bezorging, mail gestuurd. Werd donderdag beantwoord, artikel is uitverkocht en niet meer leverbaar. Heb er dus zelf achteraan moeten gaan, anders had ik nu nog niets gehad. Werd al wel volgegooid met aanbiedingen waar ik niks aan heb. Bestel er niet weer.

 
 
 
 

Altijd snel en compleet geleverd en nooit een...

Tim op 19-1-2015
Altijd snel en compleet geleverd en nooit een verassing tussen site en pakket. Bij problemen snel en vriendelijk geholpen met een mooie oplossing. Erg goed en ik ben de makkelijkste niet.

 
 
 
 

Geweldige service Ik had de slaapmatten op zeer...

Bjorn op 15-1-2015 - Gekocht: Slaapmat
Geweldige service! Ik had de slaapmatten op zeer korte termijn nodig. Door omstandigheden was mijn bestelling bij een andere site op het laatste moment gecancelled. Ze hebben er, na het horen van mijn verhaal, met een speciale zending voor gezorgd dat de slaapmatten net voor mijn reis (binnen 12 uur) bij mij werden bezorgd. Ik ben Futurumshop na 2 jaar nog steeds dankbaar.

 
 
 
 

Na een sporthorloge te hebben besteld bleek dit...

Peter op 5-1-2015
Na een sporthorloge te hebben besteld bleek dit niet het goede horloge te zijn. Geen probleem kosteloos kunnen terug sturen. Tot mijn verbazing kreeg ik enkele dagen later een pakketje van Futurumshop met sportsokken en een excuus kaartje voor het ongemak. Super!

 
 
 
 

Site kan wat overzichtelijker vind ik. Ze hebben...

Marcel op 24-7-2014
Site kan wat overzichtelijker, vind ik. Ze hebben mij zeer goede service verleend na aankoop, omruiling nadat ik niet tevreden was over de levering.

 
 
 
 

Voor 2 uur besteld en had het de...

Creemers op 5-10-2011
Voor 2 uur besteld en had het de volgende dag al in huis!

 
 
 
 

Levering niet conform wat op website wordt vermeld....

M. Coenen op 18-6-2011
Levering niet conform wat op website wordt vermeld. Levertijd van 1-2 dagen loopt op tot 1-2 weken.

 
 
 
 

Ook hier 2 negatieve ervaringen. 1. mail gestuurd...

Jab op 29-3-2011
Ook hier 2 negatieve ervaringen.

1. mail gestuurd om wat hulp bij redelijk specifieke eisen. (totaal geen reactie op gehad.)

2. Product besteld dat op voorraad zou zijn. na twee dagen een mailtje dt het vertraagd is en dat de zsm zullen versturen. dit is nu een week geleden en nog geen product! Dit is een erg slechte manier om klanten te krijgen.

 
 
 
 

Het up-to-date houden van de website kan iets...

Hage op 3-1-2011
Het up-to-date houden van de website kan iets beter. Zeker wat betreft de voorraden van een produkt.

 
 
 
 

Super Shoppen bij Futurumshop. Al twee keer goede...

Chequita op 20-12-2010
Super Shoppen bij Futurumshop. Al twee keer goede ervaring! 16 december GPS besteld, 17 december GPS ontvangen. Slecht weer of niet, mijn GPS heb ik binnen 1 dag! GEWELDIG
Klantenservice ook erg aardig! Echte aanrader.

 
 
 
 

Het product dat op de site op voorraad...

Johan op 16-12-2010
Het product dat op de site op voorraad beschikbaar stond was toch niet op voorraad. Via email werd meegedeeld dat ik het bedrag voor iets anders mocht gebruiken. Ik heb aangegeven het bedrag terug te willen, na 2 weken nog niets ontvangen.

 
 
 
 

Voor de tweede keer teleur gesteld in deze...

Stan op 4-11-2010
Voor de tweede keer teleur gesteld in deze net oogende webwinkel. Levertijd 2-4 werkdagen. Op de vijfde werkdag krijg ik een mail:
'we hebben geconstateerd dat er een kleine vertraging is ontstaan in de uitlevering van uw bestelling. We verwachten het binnen enkele dagen te kunnen verzenden'.
Met andere woorden: de voorraad is gewoon niet op orde. Voor veel mensen (in ieder geval ook voor mij) is de levertijd en dus de voorraad status een belangrijke reden om ergens wel of niet te bestellen. Futurumshop heeft zaken gewoon NIET op voorraad liggen die ze wel als zodaning op de site plaatsen. Nu begrijp ik dat ze vast een afspraak hebben met een leverancier en dat die niet tijdig levert, maar dan moeten ze DAT op de site zetten, en niet doen alsof ze hem zelf in voorraad hebben. Afrader, zeker omdat ik dit nu voor de tweede keer heb.

 
 
 
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie