Inktweb ervaringen en reviews

Inktweb.nl is een webwinkel die zich richt op de verkoop van Printer Consumables. Dit zijn onder andere inkt en toners voor printers, daarnaast verkopen we ook randartikelen zoals papier, chipresetters en bijvoorbeeld bekabeling. Dit gebeurd uiteraard tegen lage prijzen in combinatie met snelle leveringen en bovenal een goede service.

Met behulp van een zeer eenvoudig bestelproces vind je gemakkelijk wat je zoekt in ons assortiment. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst, wordt deze razendsnel naar je verstuurd. Mocht er een probleem ontstaan, staat onze klantenservice graag voor je klaar per e-mail of telefoon.

Korting op je aankopen? Prijsvergelijk.nl heeft een speciale kortingscode voor Inktweb!


Adresgegevens

Website www.inktweb.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
in Heerhugowaard
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Inktweb is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 7 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 6 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 6 sterren

Jouw ervaring met Inktweb

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Inktweb en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Inktweb betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Inktweb betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 7 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Dacht ook wat te bestellen bij deze webwinkel

Wout op 28-3-2018 - Ordernummer: 334609
Dacht ook wat te bestellen bij deze webwinkel, ondanks de slechte reviews. Maar inderdaad kan ik me aansluiten bij eerdere reviews. Bestel hier absoluut geen spullen meer! Had inkt besteld voor mijn printer en kreeg 2 kleuren die goed waren (10-2020) en 2 kleuren (in een ander doosje) die over de datum waren nl. 01-2018. Hadden over deze datum een stickertje geplakt, helaas ik let daar dus wel op!

Gaf dit door aan Inktweb en ze kwamen met het argument: De datum betreft een MHD datum aan die in werkelijkheid nog veel verder in de toekomst ligt. Nou ik heb Epson Nederland gebeld en kreeg te horen dat dit niet goed voor mijn ecotank printer zou zijn en het verstandig zou zijn om deze te ruilen. Weer gemaild en dit voorgelegd, maar toen kwamen ze weer met een ander argument: over de Consumentenbond dat de fabrikanten, zoals Epson, trucs gebruiken om dure inkt te verkopen. Nu zij gebruiken trucs om de klant te misleiden en komt steeds met andere argumenten om maar niet deze verlopen inkt terug te nemen en goede inkt op te sturen. O ja, dit wilde ze wel doen. De verzendkosten om het terug te sturen zouden voor mijn rekening komen en ook de nieuwe inkt die ze dan weer zouden toesturen, daar moest ik dan ook weer verzendkosten over betalen waardoor de inkt , voor mij, een stuk duurder zou uitvallen. En dan maar afwachten of je de goede inkt krijg. Helaas heb ik absoluut geen vertrouwen meer in de bedrijf.

 
 
 
 

Levert een cartridge in kapotte verpakking

Anoniem op 14-3-2018 - Ordernummer: 00000000
Trammelant met dit bedrijf, levert een cartridge in kapotte verpakking. Verpakking is weer dichtgeplakt maar beschadiging aan verpakking is dusdanig dat cartridge niet oorspronkelijk in deze verpakking zat. Een ander cartridge die voor een ander merk printer bestemd was die ik meteen mee besteld had wat het kartonnen doosje omheen niet geopend geweest maar houdbaarheidsdatum van deze cartridge was weggeschuurd, dit was bijna niet te zien maar wel te voelen.

Ze beweerden dit niet gedaan te hebben. veel mailtjes aan gespendeerd en veel tijd ingestoken maar uiteindelijk met heel veel moeite kon ik producten terugsturen en heb ik geld terug gekregen. Ik ben overgestapt naar 123 inkt deze is wel goed, en krijg je vaak nog een extraatje bij je bestelling.

 
 
 
 

Bedrijf stuurt defect artikel HP 364XL zwarte inkt...

Lucas op 2-3-2016 - Ordernummer: 00000 - Gekocht: HP364XL
Bedrijf stuurt defect artikel (HP 364XL) zwarte inkt werkt niet. Bedrijf stuurt emails maar heeft geen oplossing, en zegt op het einde je hebt ons niet direct betaalt dus geld terug is geen optie.

 
 
 
 

Factuur 21774Dd15/7/2013. Canon PGI-5BK zwart gekocht 17-7 geplaatst...

Anoniem op 28-7-2013 - Ordernummer: 21774
Factuur 21774Dd15/7/2013. Canon PGI-5BK zwart gekocht, 17-7 geplaatst 5 A4 geprint waarvan 25-7 de laatste keer. Heden 28-7 leeg, niet meer te gebruiken. Waardeloos, nog nooit eerder gehad.

 
 
 
 

Wilde een cartridge bestellen voor een Epson GS...

Anoniem op 7-6-2013 - Ordernummer: 0000070820
Wilde een cartridge bestellen voor een Epson GS 6000 op 6 mei, eerst gebeld, ja, kon binnen 2 werkdagen geleverd worden betaald en gewacht. Daarna gebeld, duurde even want t moest uit Duitsland komen. 14 mei bericht: staat in USA voor verzending Order na nog een week wachten geannuleerd en na heel lang aandringen 4 juni geld terug. Arrogante behandeling.

 
 
 
 

Had hier voor mijn HP printer cartridges aangeschaft....

Anoniem op 16-11-2012 - Ordernummer: 0000059303
Had hier voor mijn HP printer cartridges aangeschaft. Kreeg de printkoppen snel geleverd en werd via de e-mail op de hoogte gehouden van de orderstatus.

 
 
 
 

Eindelijk een site waar ik makkelijk mijn juiste...

Patrick Tyc op 30-10-2010
Eindelijk een site waar ik makkelijk mijn juiste printer kan zoeken. In 2 verschillende stappen heb ik mijn cartridges gevonden. Ook stond er een plaatje bij mijn printer wat ik zeer kon waarderen.

Prijzen zijn gemiddeld, maar daar krijg je wel een stukje service voor terug. Want ik had ze de volgende dag al in huis.

Kortom een echte aanrader!

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie