MyTrendyPhone ervaringen en reviews

MyTrendyPhone: verkoopt kwalitaiteve GSM accessoires, iPods, foto toestellen en camera's tegen de laagste prijzen op de markt. Wij streven ernaar tevredene klanten te hebben door hen een prijsgarantie en een tevredenheidsgarantie te geven als ze in onze webwinkel kopen.

MyTrendyPhone garandeert dat u de laagste prijzen op de markt zal betalen. Als u ergens op de markt een lagere prijs binnen 30 dagen van uw aankoop vindt, zullen wij u het prijsverschil vergoeden. Deze garantie geldt voor al onze producten.


Adresgegevens

Website www.mytrendyphone.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, België, Europa
Afhalen mogelijk
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van MyTrendyPhone is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 94 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 7 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 7 sterren

Jouw ervaring met MyTrendyPhone

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over MyTrendyPhone en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij MyTrendyPhone betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij MyTrendyPhone betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 94 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Hoes voor een tablet besteld en nooit iets ontvangen

Rob op 20-6-2019
Hoes voor een tablet besteld en nooit iets ontvangen. Bedrijf telefonisch niet bereikbaar al staat er dat je door de weeks tussen 9 en 6 kan bellen. Email word in het Engels beantwoord en je word aan het lijntje gehouden, of te wel geld kwijt.

 
 
 
 

Ik ben zeer tevreden

Indy op 25-3-2019
Ik ben zeer tevreden. De levering was op tijd, het product is leuk en praktisch, alles is prima. Een mooi hoesje voor een redelijke prijs. Wat wil je nog meer?

 
 
 
 

Het personeel is geweldig

Vallery op 7-3-2019
Het personeel is geweldig: ik had wat vragen over de draadloze oplader van Samsung en ze hebben al mijn twijfels weg genomen.

 
 
 
 

Levertijd veel langer dan aan gegeven op de site

Rene op 23-1-2019
Levertijd veel langer dan aan gegeven op de site. Eerste keer contact moest wachten, 2 keer telefonisch contact. Moest nog even geduld hebben Ze leveren van uit Denemarken zei ze.
Gewoon slecht. Bij bestellingen wordt aan gegeven 1 tot 4 dagen. Na bestelling volgende dag bericht dat het was verzonden Nu 1,5 week verder en nog steeds niets ontvangen.

 
 
 
 

Al 4 dagen aan het wachten op een hoesje

Piet Nijnatten op 6-4-2018
Al 4 dagen aan het wachten op een hoesje wat 4 dagen geleden verstuurd is volgens hun mail. De chatoptie op de site komt geen gehoor op en mail beantwoorden is ook moeilijk schijnbaar

 
 
 
 

Voor de eerste keer hier een oplader besteld

Ellen op 10-10-2017 - Ordernummer: 8850183
Voor de eerste keer hier een oplader besteld, volgende dag in huis. Plus: We sturen u deze voucher t.w.v. 10 euro als cadeau voor vaste klanten. Perfect gegaan.

 
 
 
 

Ben nog steeds aan het wachten op mijn accu

Nicole Broeders-Krijnen op 3-6-2017 - Ordernummer: 8378372 - Gekocht: Batteri BL-54SH
Ben nog steeds aan het wachten op mijn accu. Heb mail gestuurd, krijg geen reactie. via PayPal een geschil geopend, krijg nu wel reactie dat mijn accu op afgeleverd staat en dat mijn mail wel beantwoord is. Nou niet dus! Ik sluit het geschil op PayPal niet, tot ik mijn geld terug heb.

 
 
 
 

Op 11-4 een hoesje voor mijn smartphone besteld

Anoniem op 18-4-2017 - Ordernummer: 006953
Op 11-4 een hoesje voor mijn smartphone besteld het is nu 18-4 en nog niets ontvangen. Twee keer met de klantenservice gebeld je kan een grote bek krijgen met het verhaal rustig af te wachten en als er vanaf de 18e tien dagen later nog niets geleverd is weer contact opnemen. Bij bol.com is het nooit een probleem voor 11 uur besteld volgende dag in huis waarom kan dat hier niet? Ik ben zéér ontevreden en koop hier nooit meer.

 
 
 
 

Al 7 dagen aan het wachten op mijn bestelling

Michel op 27-1-2017 - Gekocht: Accu laptop dell
Al 7 dagen aan het wachten op mijn bestelling die op 20-1 zou verzonden zijn. Geen antwoord op mijn mails of reactie via hun live chat.

 
 
 
 

Snel antwoord op mijn vraag, snel verzonden

Bram op 17-9-2016
Snel antwoord op mijn vraag, snel verzonden en goed verpakt.

 
 
 
 

Product zou maandag zijn verzonden

Anoniem op 11-9-2016 - Ordernummer: 7317180
Product zou maandag zijn verzonden en nu op zondag nog steeds niks ontvangen, via PostNL. Dus ik wou ze bellen want volgens de website kan ik ze bellen op zondag tussen 10 en 18. Niet dus, je krijgt een Engels sprekend persoon aan de lijn die je niet kan helpen en je verteld dat je maandag maar moet bellen. Een antwoord op mijn vraag waarom dit wel op de website staat krijg ik niet. We zullen zien of ik mijn product überhaupt wel krijg.

 
 
 
 

Internet site is goed bereikbaar en duidelijk

Marije op 19-8-2016 - Gekocht: Backcover Samsung Galaxy S5
Internet site is goed bereikbaar en duidelijk, alleen klopt de leveringstijd die ze aangegeven niet! Er staat voor een bepaalde tijd besteld, de volgende dag in huis! Het heeft bij mij 5 dagen geduurd voordat het bezorgd was, als je ze mailt krijg je wel netjes meteen mail terug, en geven ze ook aan dat de levertijd 2-4 dagen duurt. (dit moeten ze dan ook netjes op de site vermelden vind ik) Verder was het goed verpakt, bubbeltjes envelop en ook nog een keer bubbeltjes folie om het artikel zelf! Verzendkosten 1,90 euro. Prima!

 
 
 
 

Geweldig echt snelle levering

Cas op 10-5-2016 - Gekocht: Charging dock sm-v700
Geweldig echt snelle levering kreeg meteen een mail 2 uur later al verzonden top!

 
 
 
 

Slechte communicatie en hoge verzendkosten. Naast 15 euro...

Daan op 22-4-2016 - Ordernummer: 291421
Slechte communicatie en hoge verzendkosten. Naast 15 euro voor UPS betaal je ook nog een paar euro voor handling. Klantenservice beantwoord je vragen niet meer als het ze te ingewikkeld wordt.Goedkoop is duurkoop - je bespaart hier echt niets vergeleken met reguliere webshops.

 
 
 
 

Zeer ontevreden. Toetsenbord gekocht is binnen een maand...

Iris Dijkstra op 4-12-2015 - Ordernummer: 5907235
Zeer ontevreden. Toetsenbord gekocht, is binnen een maand kapot en kan niet gerepareerd worden. Intussen elders een ander toetsenbord gekocht dat het wel gewoon doet. Maar mijn geld krijg ik niet terug - ik moet bij jullie maar iets anders kopen. Volgens hen had mijn toetsenbord binnen twee weken stuk moeten gaan want twee weken is de zichttermijn. En nee, een tegoedbon krijg ik niet - als ik in de toekomst iets nodig heb, moet ik dat maar bij hen bestellen. Wat een slechte service! Het is toch godgeklaagd! Voor mij never nooit meer Mytrendyphone!

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie