Sanitairwinkel ervaringen en reviews

SanitairWinkel is een groothandel en leverancier van sanitair voor uw badkamer. Sanitair Winkel biedt ondersteuning bij het inrichten van uw badkamer, ofwel badkamer inrichting. Met behulp van deze kwaliteiten kunnen wij voortdurend inspelen op trends en nieuwe ontwikkelingen.

Sanitair Winkel heeft voor iedere badkamer van trendy tot tijdloos, passende badkamer sanitair. Wij hebben landelijke ervaring met het verkopen van sanitair en klimaatbeheersing. Door deze ervaring weten we wat er speelt in sanitairland en kunnen wij u een optimale service bieden.

Bij Sanitair Winkel staat de klant centraal. Wij bieden u een breed assortiment, scherpe prijzen en met ons team van gemotiveerde en ervaren medewerkers geven wij u een optimale service.


Adresgegevens

Website www.sanitairwinkel.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
in Rosmalen, Amsterdam
 

Keurmerk

Sanitairwinkel is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen dat  alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven zich houden aan wet- en regelgeving. Maar ook aan de opgestelde gedragscodes van de vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 7 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Sanitairwinkel is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 39 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 7 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Sanitairwinkel

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Sanitairwinkel en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Sanitairwinkel betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Sanitairwinkel betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 39 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Very bad experience, they do not honour warranty

Grillo op 25-6-2019
Very bad experience. They do not honour warranty when our glass shower model Mueller Private douchewand melkglas 120x200cm 10mm Anti-kalk suddenly exploted in the middle of the night without anyone in the bathroom. In addition we were refused the term and conditions of our warranty and also refused to provided any safety glass certification on the product. PS when purchasing product they spoke in English and later when discussing warranty they refuse to continue in English.

 
 
 
 

Levering stond op de oprit, zonder dat ik ter plaatse was

G S op 20-2-2019
Levering stond op de oprit, zonder dat ik ter plaatse was, gehandtekend heb en/of opgebeld werd zoals beloofd. Nadien werd ik zomaar afgewimpeld aan de telefoon en bleef Sanitairwinkel beweren dat ik wel ter plaatse was. Dat ik gebeld ben geweest én dat er bewijzen waren (die er absoluut niet zijn).

Ik kreeg een bad dat niet ingepakt was én alle andere materialen waren los in bad gezet, met grote schade als gevolg. Het bad was waarschijnlijk al eens teruggestuurd door anderen en ze dachten het aan mij te verpatsen, door levering zonder mijn aanwezigheid. Logisch dat ze zoiets leveren zonder mijn bijzijn, ze dachten van hun beschadigd en onverpakt badje af te geraken.

Ik wacht nog op een tegemoetkoming voor het onrecht, de valse beschuldigingen (wat ik nog steeds niet kan geloven dat jullie mij zo belogen hebben en bleven beweren dat ik aanwezig was bij de levering). Dit is alles behalve correct.

 
 
 
 

Dik ontevreden , verwarming gekocht

Anoniem op 26-11-2016 - Ordernummer: 257531
Dik ontevreden! Verwarming gekocht en kom met een flinke knip in 1 van de stangen. Gemaild, er komt een nieuwe aan, maar wanneer is maar de vraag? Levertijd op de website was in de tussentijd al 13(!!)dagen. Maar plotseling na 7 dagen een mail. Bezorger komt, verkeerde verwarming! Klantenservice komt niet met concrete afspraken, het komt erop neer dat ik alleen maar langer moet wachten en wachten. Ding is ook nog dringend nodig.

 
 
 
 

Geen antwoorden op emails zij bellen niet terug

Anoniem op 24-8-2016 - Ordernummer: 230087
Geen antwoorden op emails, zij bellen niet terug en zijn moeilijk te bereiken, verkeerde informatie over datum aflevering, vertraagde aflevering, in een woord een winkel die je beter vermijdt als je niet meer tijd en geld wilt besteken aan Uw goederen te ontvangen dan aan de goederen zelf. Andere sanitaire winkels zijn zo veel beter.

 
 
 
 

Aspecten van sommige producten zijn niet goed te zien

Iris op 14-7-2016
Aspecten van sommige producten zijn niet goed te zien op de website. In de showroom waren deze producten ook niet te bekijken. Dus informatie bij het personeel in de showroom gevraagd. Deze bleek echter niet te kloppen. Zowel over een ventilatierooster als een spiegel voorgelogen. Gelukkig de grote spiegel niet besteld, want je bent zelf verantwoordelijk voor de retourkosten. Kosten voor retour van ventilatierooster bleven beperkt, want kon dit terugbrengen naar showroom, maar je moet toch weer op je geld wachten.

Levertijd op site klopt niet. 5 werkdagen betekent blijkbaar mininaal 2 weken bij deze winkel en ze informeren tussendoor ook niet dat het langer duurt. Bij levering weigerde de bezorger een grote douchewand bij mij binnen te zetten en wilde niet verder dan de algemene hal, terwijl ik op de begane grond woon. Super slechte service

 
 
 
 

Bij de set staat 5 werkdagen levertijd

Anoniem op 25-5-2016 - Ordernummer: 10050639
Bij de set staat 5 werkdagen levertijd. Aangenaam verrast een mailtje te krijgen dat er reeds de volgende dag geleverd gaat worden. Op de afgesproken tijden: geen levering. Dan maar bellen met de klantenservice. Zoeken en zuchten, dan minutenlang in de wacht met een muziekje. Is het afgeleverd bij hun eigen winkel in Nieuwegein en dat ligt toch echt ver van mijn woonplaats.

Krijg een telefoonnummer waar ik s avonds zelf naar moet bellen. De volgende dag komt de chauffeur binnen de opgegeven tijdsspanne. Hij heeft lang moeten zoeken, want er stond een verkeerd huisnummer op de afleverbon.

 
 
 
 

Een radiator besteld bij de betreffende winkel deze...

Anoniem op 4-2-2016 - Ordernummer: 176679
Een radiator besteld bij de betreffende winkel, deze werd geleverd met een etiket dat niet overeenkwam met het product dat wij hadden gekocht. Na een aantal dagen werden wij terug gebeld dat het product in een verkeerde doos was gedaan en dat de radiator evengoed wel de ruimte zou kunnen warm houden, duidelijkheid over welk product het nou precies was werd er niet gegeven.

Uiteindelijk het product retour kunnen sturen. Zij hebben nog steeds geen geld terug gestort terwijl we al buiten de maximaal 14-dagen-na-retour-geld-terug termijn zitten. Sterke afrader.

 
 
 
 

Ik ben beslist niet tevreden over de service...

Cor Nieuwpoort op 22-10-2015 - Gekocht: Ideal douchekraan
Ik ben beslist niet tevreden over de service van Sanitairwinkel: De Ideal douchemengkraan welke ik gekocht heb blijft lekken. En mijn klacht wordt door de fabrikant afgedaan met als reden dat ik de doucheslang niet bij hun gekocht heb?

Resultaat is een door kalkaanslag lelijke douche, en Sanitairwinkel , die echt dat ze alleen tevreden klanten hebben verschuild zich achter de reactie van de fabrikant! Hier kan je dus beter geen douchekraan kopen.

 
 
 
 

Ik heb hier een glazen douchewand besteld die...

Charif op 17-3-2015 - Ordernummer: ORD02523 - Gekocht: Douchewand
Ik heb hier een glazen douchewand besteld die is geleverd op maandag 16-03-2015. Dit is op meerdere fronten niet goed gegaan. Aller eerst wordt er namelijk beloofd dat je hem eerder binnen zult hebben. Ik belde namelijk eerst even of de douchewand wel op voorraad was voordat ik heb betaalde. Dit omdat er bij mij mensen thuis aan de badkamer aan het klussen waren en die waren bijna klaar op de douchewand na dan. Ik belde op en de wand was op voorraad. Ik gaf aan dat als ik de wand nu via Ideal zou betalen wanneer ik dan de douchewand geleverd zou krijgen. Het antwoord was dat als ik de wand nu online zou bestellen en betalen hij dan de volgende dag op transport zou gaan en ik de zelfde dag de wand geleverd zou krijgen.

Na het betalen op vrijdagmiddag kreeg ik ineens het bericht dat de wand maandag de 16e geleverd zou worden. Hier was ik niet bepaald blij mee maar ik dacht het is niet anders. Maar maandag 16-03-2015 toen ik de wand geleverd kreeg begon de ellende pas echt.

Bij het uitpakken van de doos in de hal bij de voordeur waar de chauffeur net met mij de doos met daarin de wand had neer gelegd bleek er een hoekje van de wand gebroken te zijn. Hier was ik helemaal niet blij mee want de klussers bij mij thuis waren er deze dag voor het laatst. De volgende dag zouden ze naar een andere klus gaan, Ik heb toen gebeld met stersanitair en het verhaal uitgelegd. Er werd aller eerst al niet echt service gericht gereageerd maar een beetje laconiek. Ik kreeg het gevoel dat ze me niet serieus namen en alsof ik zelf de beschadiging had veroorzaakt. Ik moest foto`s maken van de schade en deze doormailen. Dan zouden ze het beoordelen? en dan zou ik (mochten ze de wand vervangen) op z'n vroegst woensdag een nieuwe plaat geleverd krijgen. Maar dan is er dus niemand bij mij thuis die de wand kan monteren. Ik heb uiteindelijk de mail verzonden maar nu een dag later heb ik nog steeds geen reactie. Deze webwinkel is goedkoop maar dit is dan ook meteen duurkoop. Ik raad dan ook ten strengste af hier te bestellen. Want te eerste is de leverdatum/tijd ongeloofwaardig en ten tweede zijn de spullen beschadigd en wordt er niet op een klantvriendelijke snelle manier gezocht naar een passende oplossing.

 
 
 
 

Sanitairwinkel Het voorbeeld hoe webwinkelen eenvoudigweg een plezier...

Anoniem op 15-5-2014 - Ordernummer: 25687
Sanitairwinkel = Het voorbeeld hoe webwinkelen eenvoudigweg een plezier wordt! Bij het zoeken naar een specialistisch stuk sanitair een toiletpot met midden-achter uitlaat, kwam ik al Googelend uit op de Sanitairwinkel, die als enige het ding wel op voorraad hadden (bij anderen was hij niet meer leverbaar).

Wat mij het meeste plezier deed is de mogelijkheid om bij het bestellen direct aan te kunnen geven op welk tijdstip en welke dag de bestelling kan worden geleverd, dus niet het geld naar binnenharken en dan levertijd 2 a 3 dagen. U ziet maar, maar puike service, ook met de uitleg hoe te handelen bij retourneren, kortom hun slogan we zijn pas tevreden als U tevreden bent, maken ze meer dan waar.

 
 
 
 

Over de afleverdatum kreeg ik alleen een verwachte...

Peter op 27-12-2013 - Ordernummer: 93715
Over de afleverdatum kreeg ik alleen een verwachte datum bij de bevestiging van de bestelling, met de waarschuwing erbij dat die mogelijk niet gehaald wordt ivm kerst. Prima, dacht ik, ik hoor het wel wanneer het wordt. Daarna nog emails over de betaling en een factuur. Geen email meer over de (definitieve) afleverdatum.

Op de oorspronkelijk verwachte leverdatum vond ik een afleverbon in de bus, geen spullen. Opgebeld. 'U hebt zelf voor voor zo snel mogelijke levering gekozen'. Dat klopt, maar dan communiceer je toch alsnog wel over de (definitieve) afleverdatum, zou ik denken. De bestelling zou de volgende dag opnieuw aangeboden worden. Dat gebeurde niet meer. Wel een buurvrouw die de bestelling de dag ervoor had aangenomen voor ons. Was wel fijn geweest als de chauffeur dat even op de afleverbon had gekrabbeld.

Spullen waren netjes in orde.

 
 
 
 

We hadden een kraan besteld ter vervanging van...

Tim op 17-10-2013 - Ordernummer: 84935
We hadden een kraan besteld ter vervanging van een oude kraan. De loodgieter was niet in staat om de kraan direct te monteren en vandaag bleek dat de kraan niet door het gat zou passen. Een onbruikbare kraan voor ons dus.

Meteen contact opgenomen met de klantenservice en de kraan mocht niet meer retour. We zouden buiten de retourtermijn van 14 dagen na levering zitten en omdat de kraan dit jaar alleen door ons besteld was en speciaal voor ons besteld zou zijn, konden ze geen retouren meer accepteren.

Nergens heb ik gezien dat het een speciale bestelling zou zijn en dat daar afzonderlijke regels voor gelden. Ook staat de kraan gewoon in de webwinkel als snel leverbaar vermeld en heb ik juist gekozen voor een kraan die snel leverbaar was. De kraan was ook binnen twee dagen bij ons in huis.

De kraan is de 27e september geleverd vandaag is het 11 oktober, dat zijn precies 14 dagen en op de site staat: producten mogen binnen 14 dagen na levering retour gestuurd worden. Dus zojuist toch maar retour gestuurd met netjes ingevuld formulier. De kraan is overigens helemaal nieuw, ongebruikt en ongemonteerd en in een complete originele verpakking.

Hoeveel moeite is het om coulant te zijn en service te geven hierop, we kopen er immers ook gewoon een andere kraan voor terug. Om een klant nu te laten zitten met een nieuwe, maar onbruikbare kraan van ?180,- is niet heel vriendelijk.

Aanvulling 17 oktober 2013:
Ik vul mijn beoordeling aan en heb mijn beoordeling van 2 naar 1 ster aangepast.

De (klanten)service verschuilt zich achter zelfaangepaste regels die afwijken van de regels en voorwaarden die op de website staan én bovendien afwijken van de regels die in de algemene voorwaarden staan. Deze sturen ze per email en daar verwijzen ze gemakshalve naar.

Inmiddels wordt er bevestigd dat de voornaamste reden dat het product niet teruggenomen wordt, is omdat het een 'niet gangbaar' artikel is. Dit niet gangbare artikel staat gewoon tussen alle andere producten in de webwinkel, zonder enige notitie of opmerking dat dit een speciaal of niet gangbaar artikel is. Ons artikel was bovendien binnen een paar dagen in huis, besteld op de 25e en de 27e bij ons afgeleverd.

In de algemene voorwaarden kan ik wel iets terugvinden over 'bestelartikelen' (Artikel 5), maar daar wordt gerefereerd aan een langere levertijd dan 1 week. Dat wordt volgens Sanitairwinkel.nl verstaan onder de zogeheten bestelartikelen die speciaal besteld moeten worden.

Vervolgens wordt in artikel 6 het herroepingsrecht besproken. Daarin staat dat er zonder opgave van redenen gedurende 14 dagen ontbonden mag worden. Deze 14 dagen gaan in op de dag ná ontvangst van de bestelling. In ons geval is de bestelling 27 september ontvangen en gaan de 14 dagen dus de 28e september in. Het recht van herroeping gold voor ons dus t/m 12 oktober en ik heb 11 oktober uitvoerig contact gehad met de klantenservice. De klantenservice heeft het op een gegeven moment zelfs over 14 werkdagen en dan zouden we zelfs tot vandaag, 17 oktober, de tijd hebben om van de koop af te zien!

In artikel 8 wordt verder ingegaan op producten die uitgesloten zijn van herroeping, maar ook daar staat niets vermeld dat speciaal bestelde artikelen, zover daar bij ons sprake van is, buiten de herroeping vallen.

Sanitairwinkel.nl wringt zich in allerlei bochten om onder haar aansprakelijkheid uit te komen én lapt daarbij ook nog eens haar eigen regels aan haar laars. Ik vind dat een kwalijke zaak. We voldoen aan de door Sanitairwinkel.nl gestelde voorwaarden, maar ze weigeren elke medewerking.

Als je dat als bedrijf doet, hoeveel waarde hebben de voorwaarden waarmee je zelf adverteert dan nog?

Een ander vreemd voorval was dat de klantenservice in eerste instantie ontkende dat het retour gestuurde pakket bij hun binnen was gekomen. De mevrouw van de klantenservice had toevalligerwijs wel dezelfde achternaam als diegene die voor het pakket had getekend en wel enkele uren vóór er per email ontkend werd dat het pakket ontvangen was. Het verdient allemaal niet de schoonheidsprijs.

Bovendien blijkt na navraag bij PostNL dat het bedrijf er zelf voor heeft gekozen om op zaterdag (terwijl ze geopend zijn) geen pakketpost te ontvangen en PostNL verzocht heeft om pakketten pas op de maandag erop aan te laten bieden. Let daar dus op bij het retour sturen van producten, deze verloren dagen werden ook tegen ons gebruikt.

Last but not least, dit bedrijf heeft dus geen idee wat service en coulance is. Zodra er iets geld gaat kosten, verschuilt men zich achter aangepaste regels en kosten wat het kost wordt alles uit de kast gehaald om onder haar verantwoordelijkheid uit te komen.

Ik blijf erbij dat het juist de kunst is om bij soort soort gevallen échte service en coulance aan te bieden en te laten zien dat je bedrijf echt in staat is om oplossingsgericht te handelen. Daar is momenteel geheel geen sprake van.

Je moet je als bedrijf er maar comfortabel bij voelen om je klant op deze manier af te poeieren en te laten zitten met een onbruikbare kraan van 180,-.

 
 
 
 

Bestelde kraan op tijd geleverd. Na installatie bleek...

Eric Vugs op 13-10-2013
Bestelde kraan op tijd geleverd. Na installatie bleek uiteinde sproeikop los te komen. Na mail netjes teruggebeld en binnen een week een nieuwe sproeikop ontvangen. Zeer goede aftersales. Nette behandeling klacht

 
 
 
 

After buying 2 inbouw toilets a bath and...

Octavian Petre op 8-5-2013 - Ordernummer: 67596
After buying 2 inbouw toilets, a bath and two WC covers, one of the WC cover broke when sitting on it. This is a very odd situation which I have never encountered. One is supposed to sit on a WC lid and not break. Am I the only one doing this?

Writing back to Sanitairwinkel.nl they said that this is not covered by warranty. What? What exactly is covered by warranty? Thus very bad support. Not going to buy again from there.

 
 
 
 

Vorige week een bad kraan en handdouche gekocht....

Anoniem op 25-3-2013 - Ordernummer: 69843
Vorige week een bad, kraan en handdouche gekocht. Binnen 1 dag ontvangen en allemaal netjes verpakt. Zeer tevreden over Sanitairwinkel.nl!

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie