Tonershop.nl ervaringen en reviews

Tonershop.nl is 10 jaar actief in Nederland en behoort tot de top webshops in de verkoop van cartridges. Tonershop.nl verkoopt zowel alle originele merken als merken als Pelikan en Inkagain.

Tonershop.nl streeft naar een 100% tevredenheid en kwaliteit. Kwaliteit met betrekking tot de producten, diensten en communicatie en marketing. Tonershop.nl gaat altijd duurzame relaties aan met leveranciers. De opvatting is hierbij om optimale synergie te laten ontstaan waarbij beide partijen optimaal profiteren van elkaars kracht.


Adresgegevens

Website www.tonershop.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Tonershop.nl is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 19 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 6 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 6 sterren

Jouw ervaring met Tonershop.nl

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Tonershop.nl en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Tonershop.nl betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Tonershop.nl betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 19 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Ik ben zeer tevreden over de service De...

Anoniem op 3-10-2014 - Ordernummer: 504674
Ik ben zeer tevreden over de service! De toner die ik (snel) geleverd kreeg werd niet herkend door de printer. Ik heb dit gemeld bij tonershop, en een paar dagen later heb ik al een nieuwe toner ontvangen (gratis), en de nodige documenten om de defecte toner terug te sturen. Een prima en zeer snelle service.

 
 
 
 

Klachten die reeds gemeld zijn worden alleen in...

Anoniem op 16-1-2014 - Ordernummer: 70011008 - Gekocht: Toner HP eigen merk
Klachten die reeds gemeld zijn worden alleen in behandeling genomen als je hun online formulier nogmaals invult, belachelijk. Alles doen om het de klant moeilijk te maken.

Eigen merk toner zeer slechte kwaliteit. Gezien de beoordelingen ben ik blijkbaar niet de enige die er zo over denkt.

 
 
 
 

De eerste bestelling gedaan bij hun en zonder...

E.meijer op 24-6-2013 - Ordernummer: 12098491
De eerste bestelling gedaan bij hun, en zonder problemen geleverd. Je kan er echter wel achteraf betalen (acceptgiro of factuur).

 
 
 
 

voor 22.00 besteld volgende dag in huis is...

Anoniem op 1-2-2013 - Ordernummer: 12090720
voor 22.00 besteld volgende dag in huis is de reclame die ze maken. Niet dus. 3 dagen terug besteld en nog niet binnen. slechte mail info, geen informatie of iets voorradig is of niet. Ik kan dus vandaag weer op zoek naar een toner omdat ik niet kan printen maar wel moet! Slechte service!

 
 
 
 

Word op tijd geleverd Als een cartridge niet...

Math Herben op 19-12-2012 - Ordernummer: ?
Word op tijd geleverd, Als een cartridge niet werkt word mij geheel gratis een nieuwe toegestuurd. Is een kwestie van wederzijds vertrouwen. Communicatie met klantenservice is uitstekend.

 
 
 
 

Ik bestel al enige tijd bij Tonershop maar...

Anoniem op 13-12-2012 - Ordernummer: 465734
Ik bestel al enige tijd bij Tonershop maar bij de laatste bestellingen gaat de levertijd zienderogen achteruit. Ondanks de belofte binnen de 24 uur te verzenden was dit na drie dagen nog steeds niet gebeurd. De leveringsvoorwaarden vermelden duidelijk dat een bestelling geannuleerd kan worden voor de verzending gebeurd is. Toen ik mijn bestelling annuleerde kreeg ik plots een bericht dat mijn toner niet op voorraad was. Ik heb nogmaals mijn annulering bevestigd. .

De toner werd desondanks de volgende week verzonden. Mijn klachten via de contactpagina blijven onbeantwoord. Klachten verzonden via de reguliere mail worden beantwoord met het verzoek de contactpagina te gebruiken.

 
 
 
 

Na 1 maand wachten nog steeds geen toners...

Je op 28-10-2012
Na 1 maand wachten nog steeds geen toners, terwijl mij was beloofd dat de order binnen 24 uur geleverd zou worden. Trage reactie op mijn klacht. De order is uiteindelijk geannuleerd en er is mij beloofd dat het geld direct terug gestort zou worden. Na 4 dagen wachten heb ik nog steeds mijn geld niet op mijn rekening staan.

 
 
 
 

Zeer tevreden over deze site binnen 24 uur...

Ton Verduyn op 22-9-2012
Zeer tevreden over deze site binnen 24 uur bestelling binnen.

 
 
 
 

Voor niets twee dagen gewacht op bestelling. Toner...

Gerard op 25-5-2012
Voor niets twee dagen gewacht op bestelling. Toner was niet voorradig maar ondertussen hadden ze levering binnen een dag beloofd. Dat klopte dus niet. Ook was niet bekend wanneer de toner wel weer voorradig zou zijn. Ook had ik al betaald. Geen stijl want ik had met spoed de toner nodig en dat had de website ook beloofd, binnen 24 uur. In plaats daarvan twee dagen voor niets wachten.

 
 
 
 

Goede service. Snel geleverd. Bestel al jaren bij...

Van Vliet op 13-12-2011
Goede service. Snel geleverd. Bestel al jaren bij Tonershop met volle tevredenheid. Er kan altijd iets gebeuren, maar dat wordt opgelost.

 
 
 
 

Tot twee keer toe iets besteld bij tonershop...

Johanna op 5-8-2011
Tot twee keer toe iets besteld bij tonershop en tot twee keer toe konden ze niet leveren maar vergaten dat wel even te melden! De tweede keer heeft 't tamelijk lang geduurd voor ik mijn geld teruggestort kreeg. 'n Vervelende ervaring, voor mij geen tonershop meer!

 
 
 
 

al 18 dagen wachtende op goederen voor meer...

frank Geets op 12-4-2011
al 18 dagen wachtende op goederen voor meer dan 300 euro

 
 
 
 

Op 20 maart bestelling geplaatst. Deze zou binnen...

Dl op 12-4-2011
Op 20 maart bestelling geplaatst. Deze zou binnen 48 uur geleverd worden. Eind maart ontving ik bericht dat artikelen niet op voorraad zijn. Vraag om alternatieve levering geen reactie. Vraag om uitleg over het uitblijven van reactie: geen reactie. Ik overweeg nu rechtsbijstand in te schakelen.

 
 
 
 

Ik krijg niemand te spreken over een order...

- op 21-3-2011
Ik krijg niemand te spreken over een order die een maand geleden binnen 48 uur in huis zou zijn. Steeds krijg je een mail dat er binnen 3 dagen gereageerd gaat worden. Maar ik krijg niets te horen en niets geleverd.

 
 
 
 

geplaatst en betaald. Op de website staat: vandaag...

Lc op 3-3-2011
geplaatst en betaald.
Op de website staat: vandaag voor 22u00 besteld, morgen in huis. Op donderdag nog steeds niets ontvangen.
Mails, van maandag, zijn nog steeds niet beantwoord.
Nog steeds geen orderbevestiging gekregen.

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie