Travelbags ervaringen en reviews

In de webshop van Travelbags vind je een uitgebreid assortiment koffers en tassen. Wij verkopen topmerken koffers van onder andere Samsonite, American Tourister, Delsey, Claymore, Titan en Timberland.

Wij hebben meer dan 1000 producten in onze online winkel. Je vindt bij ons dan ook altijd geschikte koffers voor je vakantie of zakenreis. Ook op het gebied van tassen zul je bij TravelBags.nl vinden wat je zoekt. Het assortiment tassen bestaat uit merken als Eastpak, Oilily, Kipling, Bjorn Borg en Converse.

Korting op je aankopen? Prijsvergelijk.nl heeft een speciale kortingscode voor Travelbags!


Adresgegevens

Website www.travelbags.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, België
Afhalen mogelijk
in Zwolle
 

Keurmerk

Travelbags is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen dat  alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven zich houden aan wet- en regelgeving. Maar ook aan de opgestelde gedragscodes van de vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 9 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Travelbags is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 18 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 9 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Travelbags

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Travelbags en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Travelbags betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Travelbags betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 18 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Slechte service, verkeerde tas geleverd

Hunter op 24-4-2019
Slechte service. Verkeerde tas geleverd, telefonisch contact gehad. Er was inderdaad wat fout gegaan en de juiste tas was aanwezig en kon opgestuurd worden, wanneer ik verkeerd geleverde tas retour had gestuurd. Zo gezegt, zo gedaan, tas retour gestuurd. Paar dagen later krijg ik een mail, dat de gewilde tas niet aanwezig is en dat hun een fout hebben gemaakt op hun website. Verkeerde fotos geplaatst bij de producten.

Nu een paar dagen later is de tas nog gewoon te bestellen via de website. Terwijl de tas toch echt niet leverbaar is volgens hun. Kan gebeuren denk je, foutje is snel gemaakt. Maar naar wat research op internet en sociale contacten. Blijkt dit boven genoemde probleem zich vaker te herhalen. Blijkbaar proberen ze niks te verbeteren aan hun fouten gemaakt in het verleden.

 
 
 
 

De tas had 37 zeer positieve maar onrealistische reacties

Anoniem op 26-1-2018 - Ordernummer: 2018.14.1583361 - Gekocht: Wimona laptoptas 16 inch
De laptoptas die ik besteld had, had 37 zeer positieve maar onrealistische reacties. Zelfs reacties als: ik had deze tas veel eerder moeten kopen! geen enkele negatieve review. Ik zag toen al dat de reviews ongelooflijk nep waren, maar toch de tas besteld omdat hij me wel goed leek. Alles behalve! Diepe teleurstelling.

Toen ik een kritische reactie plaatste, kreeg ik bericht dat de review na 24 uur geplaatst zou worden. Wat denk je? Uiteraard nooit geplaatst. Echt belachelijk. Ik ga nooit meer wat bestellen bij zon oneerlijk en manipulatief bedrijf. Tas kwam tevens alleen in plastic binnen, dus zaten ook nog vouwen in die je er nooit uit zou krijgen.

 
 
 
 

Snelle levering van onze twee Samsonite koffers Geen...

Van Megen op 15-2-2016 - Gekocht: Samsonite Aeris Upright koffer
Snelle levering van onze twee Samsonite koffers Geen beschrijving hoe het cijferslot werkt.

 
 
 
 

Super service Maandagavond 2 koffers besteld dinsdagmiddag in...

Marije op 23-4-2015 - Gekocht: Samsonite koffer
Super service! Maandagavond 2 koffers besteld, dinsdagmiddag in huis. Van de zomer hebben we nog 2 cabinbags nodig, dus die gaan we zeker daar weer bestellen. Straalt vertrouwen uit, zulke goede service!

 
 
 
 

Geweldig snel geleverd. Ben blij met zowel het...

Matthijs op 14-2-2015
Geweldig snel geleverd. Ben blij met zowel het product als de service.

 
 
 
 

Mooie koffer besteld van Samsonite. De volgende dag...

Xander op 24-7-2014
Mooie koffer besteld van Samsonite. De volgende dag in huis. Dus maken waar wat ze zeggen.

 
 
 
 

Mooie duidelijke site overzichtelijk. Ontzettend snelle levering rond...

Jack op 21-11-2012
Mooie duidelijke site, overzichtelijk. Ontzettend snelle levering rond 23u savonds besteld, dag erop in huis! Top!

 
 
 
 

Maandagavond om 20u besteld volgende dag geleverd. Erg...

Sjaak op 31-7-2012
Maandagavond om 20u besteld volgende dag geleverd. Erg duidelijke site, goed te bereiken. Top!

 
 
 
 

Concurerende prijs snelle levering goed verpakt. Top...

Lukas op 24-1-2012
Concurerende prijs, snelle levering goed verpakt. Top!

 
 
 
 

Ik ben volledig tevreden,had een probleempje met bezorging...

kiymet erik op 12-10-2011
Ik ben volledig tevreden,had een probleempje met bezorging maar is heel erg snel afgehandeld. Toen ik gebeld had ook serius genomen, perfect gewoon:)

 
 
 
 

Voor de 2 keer besteld. Veel keus Snelle...

Sanne op 16-5-2011
Voor de 2 keer besteld. Veel keus, Snelle leveringen. Kortom prima webshop.

 
 
 
 

Overzichtelijke site en een breed assortiment.Donderdag middag om...

Jolien op 29-4-2011
Overzichtelijke site en een breed assortiment.Donderdag middag om 16.00 uur besteld en de volgende morgen om 10.00 werden de pakketten bezorgd. Sercice is geweldig!

 
 
 
 

2 x samsonite koffer aangeschaft bij de webwinkel....

Yfke op 5-12-2010
2 x samsonite koffer aangeschaft bij de webwinkel. Erg snelle en correcte levering.

 
 
 
 

Mooie website veel producten en goede service. Bedankt...

Gerard op 27-8-2010
Mooie website, veel producten en goede service. Bedankt!

 
 
 
 

Op woensdag order voor 17:00 geplaatst en betaald....

Zlobel op 16-8-2010
Op woensdag order voor 17:00 geplaatst en betaald. e-mail bericht ontvangen van verzending. motto van bedrijf voor 17:00 besteld morgen in huis. Vrijdag gebeld niks ontvangen, moest maandag maar terug bellen als niet geleverd was. Op maandag nog niks ontvangen. Een bijzonder onvriendelijke beantwoording van telefoon, vertelde dat er een andere levertijd stond. Bij het product staat echter op voorraad en geen levertijd van 2 tot 5 dagen zoals heer aan telefoon vertelde, tevens had ik een e-mail bevestiging gekregen dat het product zogenaamd verzonden was.

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie