Xenos ervaringen en reviews

Bij Xenos vind je stuk voor stuk bijzondere artikelen met een verhaal. Wij brengen ze voor je mee uit alle windstreken van de wereld. Xenos is uitgegroeid tot een internationale keten van woon-, huishoud- en cadeauwinkels, waar trendy, decoratieve, verrassende en praktische producten en accessoires tegen lage prijzen worden verkocht. Op dit moment hebben we zo'n 300 winkels in Nederland en Duitsland. Alles wat leuk, anders en lekker is koop je bij Xenos.


Adresgegevens

Website www.xenos.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
in Diverse winkels in Nederland
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Xenos is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 1 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 4 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 4 sterren

Jouw ervaring met Xenos

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Xenos en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Xenos betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Xenos betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 1 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Leuke winkel met leuke spullen

Anoniem op 30-11-2016 - Ordernummer: 27008932
Leuke winkel met leuke spullen, maar koop het niet online bij de Xenos! Als je iets retour wilt sturen moet je ten eerste al telefonisch contact opnemen. Daarna wordt er gezegd dat je alles gratis met postNL terug kunt sturen en uiteindelijk mag je dus flink dokken voor het retour sturen. Het staat inderdaad ergens op de site beschreven dat de kosten voor de klant zijn, maar als er telefonisch gezegd wordt dat je gratis kunt terug zenden, ga je daar toch ook van uit in plaats van de hele website door te spitten naar de voorwaarden.

Contact opgenomen met de klantenservice, daar wordt je niet serieus genomen en zeggen ze dat ze niks kunnen doen. Daarna mail ik gericht aan de persoon die mij vertelde dat het gratis terug gestuurd kon worden en vervolgens krijg ik een mail van een collega terug en is de persoon waaraan ik de mail richtte nergens op te bereiken en telkens druk bezig? Schandalig hoe er om gegaan wordt met klachten. Ik bestel altijd alles via het internet en heb nog nooit ergens een probleem gehad behalve bij de Xenos. Erg teleurstellend en aangezien er door de medewerkers erg kinderachtig gereageerd werd en ik het maar uit kon zoeken zal ik hier in het vervolg niets meer bestellen.

 
 
 
 
Naar de Shop
 
Advertentie