Avantisport ervaringen & reviews

Avantisport is de webwinkel waar het hele gezin terecht kan voor sportieve merkartikelen. Je vindt er kleding, schoenen en accessoires van alle bekende topmerken. Op de website wordt het hele assortiment in duidelijke foto’s weergegeven. Met slechts een paar muisklikken selecteer je het gewenste product in de juiste kleur en maat. Zo winkel je thuis, op ieder moment van de dag, net zo plezierig als in de stad. Alleen dan stukken goedkoper en gemakkelijker. Snelle levertijden, een uitstekende service, verrassende prijzen en een uitgebreid aanbod: online shoppen wordt zo wel heel aantrekkelijk. Avantisport sportief de goedkoopste.

Is Avantisport betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten

Prijsvergelijk toont je de laatste 20 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Avantisport betrouwbaar? De beoordeling is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 13 andere consumenten. De gemiddelde score is een 9 op een schaal van 1 tot 10.

Helaas een zeer slechte ervaring

Geschreven op 16 januari 2019

Helaas een zeer slechte ervaring. Producten worden zonder meer snel geleverd maar zoals meerdere reviews vertellen is de garantie tot de deur en geen centimeter verder. Klacht gedaan maar direct wordt er met een jurist gedreigt. Er wordt zelfs geeneens een poging gedaan garantie te bieden.

Avantisport kan via de telefoon beoordelen dat je geen recht hebt op garantie ipv het product te laten retourneren en te beoordelen. Dit zijn echt praktijken die niet kunnen in 2019!
Kortom een product aanschaffen is snel gedaan online maar zoek een webshop die ook service en garantie biedt. Geld is binnen dus pech voor de klant.

ik ben supertevreden van Avantisport Ik heb maandag...

Geschreven op 15 november 2013

ik ben supertevreden van Avantisport! Ik heb maandag een bestelling gedaan van Timberlands ten eerste waren ze al lekker goedkoop, dus maandag besteld vandaag in huis! ze moesten zelfs nog wachten tot ze mijn betaling hadden ontvangen en van Belgie naar Nederland duurt al wel een paar dagen! ik ben echt supertevreden en ze hebben er een klant bij! Top!

Zondag besteld dinsdag in huis perfect. Krijgt gelijk...

Geschreven op 24 juni 2012

Zondag besteld dinsdag in huis perfect. Krijgt gelijk mailtje met bevestiging en een mail waneer schoenen verstuurd zijn zodat je de bestelling kunt volgen. Ik ben altijd erg voorzichtig via internet te bestellen, maar zal het via Avantisport zeker weer doen.

De volgende werk dag bezorgd komen ze bij...

Geschreven op 3 april 2012

De volgende werk dag bezorgd komen ze bij mij niet na. Ik wacht al 2 en waarschijnlijk 3 werkdagen op mijn bestelling! Over de producten zelf kan ik nog geen beoordeling geven.

Ook vind ik de voorwaarden niet goed beschreven. Ik heb ooit een waardebon gekocht en kreeg daarna een mail van Avantisport dat er op een dag op de gehele collectie 20% korting was. Ik wilde daar gebruik van maken en voerde mijn waardebon code in én daarna de code voor de extra korting.

Kreeg als melding dat dit niet mogelijk was. Na het doornemen van de voorwaarden kon ik niets terug vinden over het gebruik van 2 codes, acties, oid.

Heb contact opgenomen via de mail en kreeg daarop het antwoord dat dit niet mogelijk was. Maar geen antwoord waarom dit niet vermeld staat in de voorwaarden. Kortom.. voor mij is dit geen winkel die zich aan hun woord houd en onduidelijk is.

Na gebruik van kortingscode nieuwe order geplaatst toen...

Geschreven op 14 december 2011

Na gebruik van kortingscode, nieuwe order geplaatst! toen bleek dat het product niet goed was, geen recht op geld terug, maar was niet vermeld door medewerker en staat ook nergens op de site! Kortom zeer slecht!

Net leuke schoen cadeautjes gekocht en wintersport ondergoed...

Geschreven op 18 november 2011

Net leuke schoen cadeautjes gekocht
en wintersport ondergoed veel goedkoper!

Ik haal hier al jaren mijn sportartikelen. Nooit...

Geschreven op 13 november 2011

Ik haal hier al jaren mijn sportartikelen. Nooit problemen en het wordt altijd netjes en snel en gratis bezorgd

Grote en goede webshop voor sportspullen. Sportschoenen zijn...

Geschreven op 12 augustus 2011

Grote en goede webshop voor sportspullen. Sportschoenen zijn hier goedkoper dan in de winkel en ze hebben geen verzendkosten als je boven de 40 euro besteld. Echt een aanrader.

Voor sportartikelen is dit mijn webshop Avantisport heeft...

Geschreven op 16 juli 2011

Voor sportartikelen is dit mijn webshop! Avantisport heeft goede aanbiedingen en je kunt er A-merkproducten voor een mooie prijs op de kop tikken. Betalen doe ik altijd via iDEAL en dat werkt wat mij betreft perfect. De klantenservice heb ik maar 1 keer nodig gehad toen ik iets wilde weten over een Nike trainingsbroek en toen waren ze erg vriendelijk en behulpzaam. Leveringen zijn bij mij altijd op het verwachte moment binnengekomen. Gewoon top dus!

Ik heb mijn nieuwe adidas sneakers hier besteld...

Geschreven op 30 juni 2011

Ik heb mijn nieuwe adidas sneakers hier besteld en die zitten perfekt! volgende keer bestel ik weer op deze website.

pakketje was zoek geraakt door TNT en toen...

Geschreven op 30 juni 2011

pakketje was zoek geraakt door TNT en toen heeft avantisport toch nog een keer het pakketje naar mij opgestuurd.

Super webshop Ik vond de gratis verzendkosten geweldig...

Geschreven op 10 juni 2011

Super webshop! Ik vond de gratis verzendkosten geweldig, deze krijg je als je voor meer dan 40 euro besteld. Levering is erg snel en ik vind ze altijd goedkoop. Voor sportschoenen en sportkleding een aanrader

Nooit problemen gehad met bestellen bij deze webshop....

Geschreven op 25 februari 2011

Nooit problemen gehad met bestellen bij deze webshop. Sinds kort hebben ze ook een nieuwe shop en deze werkt ook perfect. Misschien lag het bij de andere reacties aan de oude webshop maar ik vind het een geweldige website. Ook erg goed serviceafdeling want ik kon zonder moeite gratis ruilen en retourneren! Toppertje

Meer informatie over deze shop

Op Prijsvergelijk.nl vergelijk je eenvoudig de kosten van Avantisport en andere shopping aanbieders. Wil je meer informatie? Ga dan direct naar de website van de aanbieder met onderstaande button.

Website : www.avantisport.nl

Jouw ervaring met Avantisport

Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaringen met Avantisport. Vul onderstaande gegevens in om je ervaring met ons te delen:

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling
Aanvraagproces
Voorwaarden
Prijs-kwaliteit
Klantenservice

Geef een duidelijke motivatie waarom je tevreden, of juist niet tevreden bent over deze aanbieder. Blijf correct en probeer je mening duidelijk te onderbouwen:

Omschrijf duidelijk je ervaringen
Je naam *Vul je naam in. Hieronder kun je aangeven dat je anoniem wilt reageren.
E-mailadres *Vul een geldig e-mailadres in. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het controleren van je review.
Welk product heb je aangeschaft? *Vul het product in dat je gekocht hebt.
Wat is het ordernummer? *Vul het ordernummer in dat je ontvangen hebt. We vragen dit om ongeldige reviews te voorkomen.
Anoniem, mijn naam niet weergeven
Ik geef toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van mijn persoonsgegevens volgens de privacyverklaring van Prijsvergelijk.nl Je dient in te stemmen met het verwerken van je persoonsgegevens door Prijsvergelijk.nl

Vergelijkbare aanbieders

Bodyenfitshop
lees 45 ervaringen
Vitaminstore
lees 12 ervaringen
Coolshop
lees 17 ervaringen
Prijsvergelijk.nl maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Kies hieronder welke cookies we mogen plaatsen. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Wil je de beste ervaring? Kies dan voor alle cookies. Meer informatie vind je in onze cookie policy.