Hoedshop ervaringen en reviews

Bij Hoedshop.nl vind je sierlijke hoeden, leuke petten en sportieve caps. We laten de nieuwste collecties van de topmerken en van de trendsetters zien. Met kwaliteit en design willen wij je van de fascinatie voor stijlvole hoofddeksels en accessoires overtuigen. Bij ons vind je ook individuele cowboy- en westernhoeden van Stetson USA, actuele basken und ivycaps van Kangol UK, klassieke herenhoeden van Borsalino en bonte sieraden voor u haar van Seeberger. Voor elke stijl en feest hebben wij de bester vormen, kleuren, vezels en stoffen.


Adresgegevens

Website www.hoedshop.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, België, Wereldwijd
Afhalen mogelijk
in Münster, Duitsland
Openingstijden  
Maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 16:30
 

Winkel beoordeling

Internetsite   
Bereikbaarheid   
Levering orders   
Service   

De winkel review van Hoedshop is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 357 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 10 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 10 sterren

Jouw ervaring met Hoedshop

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Hoedshop en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Hoedshop betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Hoedshop betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 357 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Door N op 20-3-2016
Ik heb op 10 maart 2 petten besteld en even een belletje gedaan om te vragen of ze op voorraad waren. Werd aangegeven dat ze op voorraad waren en dus de volgende dag verzonden zouden worden. Het is inmiddels 22 maart en ik heb de petten nog steeds niet binnen, contact krijgen lukt me niet meer door het eindeloze ik verbind u door spelletje.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 1-1-2016
Ordernummer: 38640
Geen reactie gekregen op mijn E-mail bericht.Verzendkosten betaal je al te veel, dan bij de terug zending van een mutsje nog eens 10.- betalen.Dit alles komt onbetrouwbaar over De reden daarvan is nooit meer te bestellen bij de hoedenshop.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 28-12-2015
Ordernummer: 200130432 - Gekocht: Stetson cap
Al meerdere goederen bij de shop gekocht en bij alle bestellingen en de geleverde producten naar alle tevredenheid ontvangen. Heb de smaak te pakken en ga de collectie zeker verder uitbreiden.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door johan op 7-10-2015
Ordernummer: 2938912
Bij bestelling van een hoed per abuis de verkeerde maat doorgegeven dit per mail gemeld ze zouden het corrigeren maar sturen toch nog de verkeerde ik kan de hoed terug sturen a 15 euro porto want ze vergoeden alleen porto bij aankopen boven de 40 euro.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Opdebeeck op 10-7-2015
Ordernummer: 200112841 - Gekocht: Stetson muts
Al 14 dagen geleden 2 mutsen besteld en netjes diezelfde dag betaald . Nog altijd niets ontvangen! Ze antwoorden nog niet eens om mijn e-mails waarin ik vraag hoe het nu uiteindelijk verder moet.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door KarelEkkers op 16-4-2015
Ik heb vorige week dinsdag een pet besteld bij hun, het is nu donderdag. Dat wil zeggen 7 werkdagen later en 9 normale dagen. Op hun website vermelden ze dat na de betaling de levering tussen 1-2 werkdagen wordt geleverd, dit is echter niet zo. Ik blijf hopen dat mijn pet uiteindelijk nog bezorgd wordt.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Nelleke op 17-6-2014
Ordernummer: 1514418
100 dagen de tijd om te ruilen? Erg aardig lijkt het maar de verzendkosten zijn wel voor eigen rekening. In ons geval twee Beanies besteld one size, totaal inclusief verzendkosten 25 euro. Helaas twee verschillende maten. Wilde er een ruilen omdat deze echt te klein was. Kan ik 17 euro verzendkosten betalen om hem terug te sturen naar Duitsland. Terwijl ze zeggen dat bij ruilen de verzendkosten voor hen zijn. Alleen dus om weer naar Nederland te sturen. Dus pas op!

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 6-8-2013
Ordernummer: 200053026
Ik heb bij de Joedshop een cap en een hoed gekocht. Deze items kwamen mooi op tijd binnen. De hoed bleek echter te klein voor mij. Aangezien ik boven een bepaald bedrag had besteld hoefde ik niet voor de return kosten op te draaien. De hoed heb ik terug gestuurd en zonder problemen een grotere hoed toe gestuurd gekregen. Wat dat betreft vond ik dit een goede service. Ben tot nu toe ook zeer tevreden met mijn producten.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Maikel op 31-7-2013
Ordernummer: 200053055
Klantvriendelijke website omdat je de caps die ik bekeek, 360 graden kunt bekijken. Ik weet niet of dat voor alle producten geldt, maar ik vind dat zelf handig voordat ik tot koop overga. De levering was snel en perfect! De nike cap die ik had besteld, werd netjes in een grote doos geleverd, zodat deze cap niet plat werd geleverd.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 30-7-2013
Ordernummer: 200053068
Tevreden over het aanbod de vlotheid de correctheid en kwaliteit!

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Jeroen op 29-7-2013
Bestelling is prima verlopen. Ik had zelf per ongeluk twee keer betaald en het teveel betaalde is direct teruggestort op mijn rekening. Kwaliteit hoedje van Stetson is prima.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Han van As op 28-7-2013
Uitstekende internetsite, groot assortiment ,prima service
en snelle goede levering. Kortom alles is zeer goed
geregeld.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door michel pos op 28-7-2013
Is een prima webwinkel om je hoeden te bestellen. zeer snelle levering en een zeer goede kwaliteit van de hoeden.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door yvonne wiskie op 26-7-2013
Heel tevreden over de keuze, snelle en correcte bezorging, een aanrader.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 22-7-2013
Ordernummer: 200051090
direct bereikbaar,goede service binnen 4 dagen op uitverkocht artikel andere hoed en restant bedrag op mijn rekening retour. Artikel van uitstekende kwaliteit.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie