Online.nl ervaringen en reviews

Via Online hebben zo'n 300.000 huishoudens toegang tot internet en vaste telefonie. Online.nl biedt een breed scala aan internet- televisie- en telefoondiensten voor de particuliere markt en kleine bedrijven. Het bedrijf, onderdeel van T-Mobile, was eerder bekend onder de namen Euronet, Wanadoo en Orange.


Adresgegevens

Website www.online.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
 

Winkel beoordeling

Internetsite   
Bereikbaarheid   
Levering orders   
Service   

De winkel review van Online.nl is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 4 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 7 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 7 sterren

Jouw ervaring met Online.nl

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Online.nl en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Online.nl betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Online.nl betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 4 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Door B . loermans op 11-5-2015
Ze zijn het meest klant onvriendelijke bedrijf wat ik ooit mee heb gemaakt. Ruim een week moeten wachten op een monteur omdat de modem kapot was een kapitaal mobiel prepay gebeld en ze schrijven gewoon het volle maandbedrag weer af. Al die tijd geen internet en vaste telefoon gehad.

Net weer 16 minuten aan de telefoon gehangen de medewerkers zijn altijd in gesprek. Mail gestuurd en aan gegeven wanneer ze terug konden bellen, ook dat is een week geleden en nog niks gehoord.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Aiken op 8-10-2014
Als er problemen zijn krijg je niemand aan de lijn, of duurt het soms een uur (letterlijk: 1 uur), maar als je iets wilt bestellen word je binnen een minuut terug gebeld.
Slecht bedrijf, die nieuwe klanten als koningen omarmt, maar bestaande klanten zoveel mogelijk geld af probeert te troggelen.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Tineke Vlaar op 20-3-2014
Ordernummer: ?
Wij zijn overgestapt naar Online. Kreeg helaas op mijn laptop geen internet verbinding. Gebeld en de bereikbaarheid was verrassend snel!

Ik kreeg vanmorgen een uiterst vriendelijke, rustige dame aan de telefoon die mij stap voor stap hielp de internet verbinding met Online, op mijn computer te installeren.
Mede door haar vriendelijke, rustige benadering was het voor mij een stuk makkelijker alle opdrachten goed uit te voeren. Hoera alles doet het! Met dank.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Janneke op 4-4-2013
Ik ben erg tevreden over Online, alleen ben ik op een gegeven moment weg gegaan omdat je bij anderen vaak een grote korting krijgt als je overstapt. Het opzeggen en overgaan naar de andere provider ging zonder problemen. Wellicht dat ik over een jaar weer terug ga als ze bij Online.nl een goede aanbieding hebben. Ben er verder erg tevreden over.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service
Naar de Shop
 
Advertentie