Subtel.nl ervaringen en reviews

Subtel werd in februari 2004 in Berlijn opgericht. In het begin nog een speciaalzaak voor accessoires voor mobiele telefonie, werd het assortiment spoedig uitgebreid. Door een overvloed aan leveranciers en de grote inkoophoeveelheden zijn wij in staat om u een bijzonder breed assortiment tegen zeer concurrerende prijzen te bieden, en dat natuurlijk met de uitstekende subtel-kwaliteit. Subtel levert een groot assortiment Gsm accessoires, PDA-accessoires en digitale camera benodigdheden. Bij vooruitbetaling ontvangt u een korting van 2% over het orderbedrag. Dit alles maakt het winkelen bij Subtel.nl tot een unieke ervaring.


Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, Europa
Afhalen mogelijk
 

Winkel beoordeling

Internetsite   
Bereikbaarheid   
Levering orders   
Service   

De winkel review van Subtel.nl is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 252 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 5 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 5 sterren

Jouw ervaring met Subtel.nl

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Subtel.nl en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Subtel.nl betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Subtel.nl betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 252 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Door anoniem op 11-8-2016
Ordernummer: SBE797140
Heel goede omschrijvingen van de producten, heel snelle levering en je wordt hier van op de hoogte gehouden.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Tom op 9-8-2016
Ruime keuze, hele goede kwaliteit en vlotte service.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Mathieu op 2-8-2016
Ordernummer: SBE792975
Van 18 juli s morgens (verzonden op 20 juli volgen Subtel) tot en met 29 juli voor levering van een accu die in voorraad was, is een beetje lang! Zolang ook effectief zonder gsm gezeten ondanks belofte van snelle levering bij in voorraad. Mails kunt ge verzenden naar klantendienst via hun website contactpagina, maar er komt geen bevestiging met kopie van mail. Gemakkelijk zeggen dan we hebben niets gekregen. Goed werking accu valt nog af te wachten. Andere ervaringen delen via Ciao niet bereikbaar en 120 woorden nodig! Je wordt verplicht een account aan te maken ben daar absoluut tegen. Heb een account bij Subtel en wens geen bijkomende.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door roger denoodt op 27-7-2016
Ordernummer: sbe790899
Zeer tevreden sterke batterij: 1 keer opgeladen en na 2 weken nog geen verlies beter dan de oorspronkelijke en dit na 2 dagen onderweg.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 19-7-2016
Ordernummer: SNL396787 - Gekocht: Lenovo laptop oplader
Er stond dat mijn laptop oplader direct leverbaar was, maar ik heb uiteindelijk vier werkdagen plus een weekend moeten wachten. Niet fijn dus, aangezien een oplader wel essentieel is om op mijn laptop te kunnen werken!

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door ptamme op 18-7-2016
Ordernummer: SUB2189106
Ik heb gekregen wat ik heb besteld, binnen 3 dagen. Ik ben tevreden. Bereikbaarheid en service kan ik niet over oordelen: heb ik geen gebruik van gemaakt.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Gilbert op 17-7-2016
Uitgebreide assortiment op de site. opzoeken is iets moeilijker omdat je niet per apparaat kan opzoeken. Doch eens het product op code gevonden staan de apparaten er wel bij vermeld?

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Frank op 14-7-2016
Gekocht: Batterij laptop
Bestelling en levering vlot verlopen. Betrouwbare site. Best tevreden.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 19-6-2016
Ordernummer: SBE777132
Heel tevreden over het gebruiksgemak van de website en de snelheid van levering. Ook bij vragen achteraf kreeg ik snel en correct antwoord van de service afdeling. Een aanrader.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 15-6-2016
Ordernummer: SBE776282 - Gekocht: Laptop oplader
Goede service en kwaliteit, alleen de levertijd was iets langer dan verwacht.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door guy op 12-6-2016
Ordernummer: SBE774857 - Gekocht: Autolader
Levering was iets later dan verwacht, maar de service was schitterend. Aanzel niet om hier te bestellen!

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 10-6-2016
Ordernummer: SBE764625
op 27/4 bestelde ik een accu voor een Makita boormachine. Tot op heden heb ik de goederen niet ontvangen. Nochtans werd levering op 3/6 beloofd. Ondertussen mailtje gestuurd. Ik hoop alsnog op een vlotte afhandeling.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 27-4-2016
Ordernummer: SBE758720
Bestelling geplaatst dinsdagavond, vrijdagmorgen ontvangen. Alles perfect verlopen met de nodige info tijdig erbij via e-mail. Op basis van deze eerste ervaring, zeker het aanbevelen waard.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Lucien op 25-4-2016
Gekocht: Autolader Mio
Ondanks kleine order, super snel geleverd en prima follow-up.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 19-4-2016
Ordernummer: SBE756073
Order geplaatst op dinsdagvoormiddag, geleverd op maandag. Order klaarzetten en opsturen gebeurt vlug, maar van Berlijn naar thuisadres blijkt heel ver. Prijs/kwaliteit goed, aangepaste beschermende kleine verpakking. Levering met postbode, in brievenbus.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie