Subtel.nl ervaringen en reviews

Subtel werd in februari 2004 in Berlijn opgericht. In het begin nog een speciaalzaak voor accessoires voor mobiele telefonie, werd het assortiment spoedig uitgebreid. Door een overvloed aan leveranciers en de grote inkoophoeveelheden zijn wij in staat om u een bijzonder breed assortiment tegen zeer concurrerende prijzen te bieden, en dat natuurlijk met de uitstekende subtel-kwaliteit. Subtel levert een groot assortiment Gsm accessoires, PDA-accessoires en digitale camera benodigdheden. Bij vooruitbetaling ontvangt u een korting van 2% over het orderbedrag. Dit alles maakt het winkelen bij Subtel.nl tot een unieke ervaring.


Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, Europa
Afhalen mogelijk
 

Winkel beoordeling

Internetsite   
Bereikbaarheid   
Levering orders   
Service   

De winkel review van Subtel.nl is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 270 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 5 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 5 sterren

Jouw ervaring met Subtel.nl

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Subtel.nl en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Subtel.nl betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Subtel.nl betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 270 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Door Tim op 5-12-2016
Het pakketje kwam enkele dagen later dan door hen voorspeld, waardoor ik al naar het buitenland vertrokken was. Misschien is dit de fout van Bpost en niet van de winkel.
Kabeltje werkt perfect en zat goed ingepakt.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Wim VC op 5-12-2016
Ordernummer: SBE848420 - Gekocht: Accu HP EliteBook
Zeer tevreden. Eenvoudig om te bestellen en vlotte levering.
Product direct geïnstalleerd en werkt perfect. Levering was zelfs gebeurd voor het verzending van de bevestigingsmail.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Paul Huberland op 28-11-2016
Gekocht: Batterij voor PC
Zeer vlotte bestelling en levering (slechts 2 werkdagen). Enkel het beantwoorden van een mail i.v.m. het geleverde produkt duurde wat lang, maar ik ben ook niet de enige die vragen stelt. Algemene indruk: uitstekend!

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Emely P op 22-11-2016
Goede prijs voor goed materiaal! Firma is eerlijk en zeker betrouwbaar. Levering zou wel beter kunnen want na het mailbericht te krijgen dat het order werd verstuurd heeft het nog een 10-tal dagen geduurd vooraleer ik mijn bestelling mocht ontvangen.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door eddy op 22-11-2016
Gekocht: Diepgroef lager
Het bestelde correct afgeleverd en in een korte tijd.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 16-11-2016
Ordernummer: SBE839833 - Gekocht: Accu Samsung Galaxy S4
Steeds snel en korrect geleverd en daarbij ook nog eens betaalbaar en goed materiaal. Ben tevreden doe zo voort.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 30-10-2016
Ordernummer: SBE831043 - Gekocht: Batterij GSM
Defecte batterij nog dezelfde dag terugbetaald.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 25-10-2016
Ordernummer: SBE829378
Vinden van het product, bestelling en levering zijn in het geheel probleemloos verlopen.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 24-10-2016
Ordernummer: SBE828079
Zeer goede prijs/kwaliteit voor de aangekochte batterijen.
Kon, niettegenstaande het aangegeven was, niet betalen met bancontact/mister cash. (relatief) lage verzendingskosten. Iets langere leveringstijd via bpost.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door LODE Stuyck op 22-10-2016
Ordernummer: SBE826707 - Gekocht: accu voor Gigaset L410
Prima contact en reactie via mail met de helpdesk na ontvangst van bestelde goederen. Snelle correcte oplossing gekregen van het serviceteam.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 10-10-2016
Ordernummer: SBE822460
Vlot gevonden wat ik zocht. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Uitstekende communicatie. Levering vanuit Duitsland verliep iets trager dan verwacht (ca. 6 werkdagen) wat volgens mijn ervaring met andere bestellingen echter niet ongewoon is.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Fred Huurman op 4-10-2016
Ordernummer: SNL403769 - Gekocht: Accu Acer Aspire
op 29 september 2016 bij Subtel een accu besteld voor een Acer vanaf dat moment op de track & trace de melding wordt verwerkt. Vanaf 2 oktober heb ik geprobeerd het aangegeven nummer 020-2623724 te bellen maar ik krijg gedurende de hele dag de mededeling dat ik tijdens de kantooruren moet bellen.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Tim Arnoys op 20-9-2016
Ordernummer: SBE813910
Er wordt niet genoeg informatie gegeven hoe je moet controleren of het vervangproduct (batterij) wel compatibel is met het apparaat waar het voor moet dienen. Je vindt het modelnummer terug van uw toestel onder de voorgestelde batterijen en je denkt dan natuurlijk dat je deze kan bestellen. Niets maakt er u attent op dat je ook het serienummer van de batterij zelf moet controleren.

Gevolg: verkeerde batterij besteld en gekregen. De batterij wordt vlot teruggenomen met de belofte het aankoopbedrag terug te storten. De verzendingskosten weigeren ze echter terug te betalen en willen niet toegeven dat hun site te onduidelijk is hieromtrent.

Reactie op deze beoordeling door Subtel.nl
Op elke productpagina staan twee lijsten, juist omdat allebei belangrijk zijn. Er wordt nergens aangegeven dat het voldoende zou zijn maar één van de lijsten te controleren.
Bij een herroeping vergoeden wij de verzendkosten inderdaad niet, alleen als er een verkeerd of defect artikel werd gestuurd. Zo staat het ook in de Algemene Voorwaarden.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Patrick op 18-9-2016
Gekocht: Lader laptop
Zeer snelle levering, erg competitieve prijs.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 9-9-2016
Ordernummer: sbe807304
Snelle levering, duidelijke communicatie, goed product, goede prijs kwaliteit.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie