Subtel.nl ervaringen en reviews

Subtel werd in februari 2004 in Berlijn opgericht. In het begin nog een speciaalzaak voor accessoires voor mobiele telefonie, werd het assortiment spoedig uitgebreid. Door een overvloed aan leveranciers en de grote inkoophoeveelheden zijn wij in staat om u een bijzonder breed assortiment tegen zeer concurrerende prijzen te bieden, en dat natuurlijk met de uitstekende subtel-kwaliteit. Subtel levert een groot assortiment Gsm accessoires, PDA-accessoires en digitale camera benodigdheden. Bij vooruitbetaling ontvangt u een korting van 2% over het orderbedrag. Dit alles maakt het winkelen bij Subtel.nl tot een unieke ervaring.


Adresgegevens

Website www.subtel.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, Europa
Afhalen mogelijk
 

Winkel beoordeling

Internetsite   
Bereikbaarheid   
Levering orders   
Service   

De winkel review van Subtel.nl is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 229 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 5 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 5 sterren

Jouw ervaring met Subtel.nl

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Subtel.nl en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Subtel.nl betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Subtel.nl betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 229 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Door Tom De Sloover op 7-2-2016
Ordernummer: SBE727355
Correct en snel geleverd, prijs viel heel goed mee.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Jan Jacobs op 4-2-2016
Ordernummer: SBE725389
Duidelijke website, correcte levering en zeer voordelig vergeleken met andere websites.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 19-1-2016
Ordernummer: SBE719319
Zeer tevreden over de levering, ging vlot, lader past op mijn toestel.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 18-1-2016
Ordernummer: sbe718486
Prima verlopen enkel de leveringstermijn bedroeg 6 dagen!

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door alexander op 3-1-2016
Ordernummer: SUB1976130 - Gekocht: Samsung adapter
Late levering tijd-5 dagen. Voor het overige tevreden.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door van hees op 3-1-2016
Moeilijk om de juiste referentie te vinden had verkeerd geklikt en dus verkeerde batterij, contact opgenomen en teruggestuurd zou nu de juiste batterij krijgen. Afwachten.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Benny Clé op 27-12-2015
Ordernummer: SUB1966140 - Gekocht: Knoopcellen
Veel te lange levertijd. Ongeveer 14 dagen voor een artikel dat op voorraad was. Waarschijnlijk niet hun fout, maar fout van de besteldienst. Voor het overige best tevreden.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 15-12-2015
Ordernummer: sub 1955339 - Gekocht: Datakabel Garmin
Had een datakabel nodig voor mijn Garmin. Ingeven op Google. Subtel verscheen in de lijst. Even vergelijken en ja: voorradig en beste totaalprijs (aankoop+verzending).

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 1-12-2015
Ordernummer: SNL 373838
Op 27 november een accu voor een Casio foto camara besteld die zou in voorraad zij en direct geleverd worden na enkele dagen een e-mail gestuurd waar geen reactie op kwam daarna gebeld maar steeds een bandje hoort dat alle medewerkers in gesprek waren na tien minuten maar opgehangen.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 16-11-2015
Ordernummer: sbe693074 - Gekocht: Accu Konica Minolta NP-900
Ruime keuze gemakkelijk kiezen snelle levering!

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Bram op 30-10-2015
Goede service, goed product aan een goede prijs.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 16-10-2015
Ordernummer: SNL369390 - Gekocht: batterijen Gigaset
Goede kwaliteit tegen een lage prijs. Goede klantenservice. Snelle levering. Een echte aanrader.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 15-9-2015
Ordernummer: SNL366085
Slechte service. Geen reactie op mails. Geen levering. Na ruim een week staat levering nog steeds op wordt verwerkt terwijl op site staat dat alles op voorraad is.

Reactie op deze beoordeling door Subtel.nl
Beste Raymond,

Wij hebben u op 14 september 3 mails gestuurd maar deze werden allemaal niet bezorgd, wij hebben elke keer een foutmelding ontvangen.

Het Subtel serviceteam

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Loek van der Klugt op 15-7-2015
Ordernummer: P_2244595 - Gekocht: Camera acculader
Ik bestelde een oplader voor de accu van een Olympus compactcamera. Ik ontving er één voor een ander merk, welke oplader ongeschikt bleek voor mijn type accu. Na mijn klacht per e-mail kreeg ik meteen een adres waarnaar ik op kosten van SUBTEL de zending kon retourneren. Na enkele dagen (er zat een weekend tussen) kreeg ik wat ik besteld had en de portokosten bleken al op mijn betaalrekening te staan. Een foutje kan zomaar gemaakt worden. Dat is vervelend, maar deze firma heeft dat prima opgelost. Ben een tevreden klant!

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 9-7-2015
Ordernummer: 201507-004514432
Goede aflevering en alles netjes afgehandeld. Echt een winkel om terug te komen.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie