Subtel.nl ervaringen en reviews

Subtel werd in februari 2004 in Berlijn opgericht. In het begin nog een speciaalzaak voor accessoires voor mobiele telefonie, werd het assortiment spoedig uitgebreid. Door een overvloed aan leveranciers en de grote inkoophoeveelheden zijn wij in staat om u een bijzonder breed assortiment tegen zeer concurrerende prijzen te bieden, en dat natuurlijk met de uitstekende subtel-kwaliteit. Subtel levert een groot assortiment Gsm accessoires, PDA-accessoires en digitale camera benodigdheden. Bij vooruitbetaling ontvangt u een korting van 2% over het orderbedrag. Dit alles maakt het winkelen bij Subtel.nl tot een unieke ervaring.


Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, Europa
Afhalen mogelijk
 

Winkel beoordeling

Internetsite   
Bereikbaarheid   
Levering orders   
Service   

De winkel review van Subtel.nl is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 258 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 5 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 5 sterren

Jouw ervaring met Subtel.nl

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Subtel.nl en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Subtel.nl betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Subtel.nl betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 258 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Door Tim Arnoys op 20-9-2016
Ordernummer: SBE813910
Er wordt niet genoeg informatie gegeven hoe je moet controleren of het vervangproduct (batterij) wel compatibel is met het apparaat waar het voor moet dienen. Je vindt het modelnummer terug van uw toestel onder de voorgestelde batterijen en je denkt dan natuurlijk dat je deze kan bestellen. Niets maakt er u attent op dat je ook het serienummer van de batterij zelf moet controleren.

Gevolg: verkeerde batterij besteld en gekregen. De batterij wordt vlot teruggenomen met de belofte het aankoopbedrag terug te storten. De verzendingskosten weigeren ze echter terug te betalen en willen niet toegeven dat hun site te onduidelijk is hieromtrent.

Reactie op deze beoordeling door Subtel.nl
Op elke productpagina staan twee lijsten, juist omdat allebei belangrijk zijn. Er wordt nergens aangegeven dat het voldoende zou zijn maar één van de lijsten te controleren.
Bij een herroeping vergoeden wij de verzendkosten inderdaad niet, alleen als er een verkeerd of defect artikel werd gestuurd. Zo staat het ook in de Algemene Voorwaarden.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Patrick op 18-9-2016
Gekocht: Lader laptop
Zeer snelle levering, erg competitieve prijs.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 9-9-2016
Ordernummer: sbe807304
Snelle levering, duidelijke communicatie, goed product, goede prijs kwaliteit.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Hennie Heeren op 8-9-2016
Gekocht: Eneloop Batterijen
Prima kwaliteit prijs verhouding. Snelle en correcte levering.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Van Houwenhuyse op 28-8-2016
Het product is volkomen correct, alleen had ik graag een mogelijk leverdatum kunnen waarderen, besteld op zondag is de bestelling eerst op dinsdagavond verzonden met een levering op vrijdagmiddag. Begrijpelijk als het pakje van Berlijn moet komen. Verder geen probleem.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 11-8-2016
Ordernummer: SBE797140
Heel goede omschrijvingen van de producten, heel snelle levering en je wordt hier van op de hoogte gehouden.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Tom op 9-8-2016
Ruime keuze, hele goede kwaliteit en vlotte service.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Mathieu op 2-8-2016
Ordernummer: SBE792975
Van 18 juli s morgens (verzonden op 20 juli volgen Subtel) tot en met 29 juli voor levering van een accu die in voorraad was, is een beetje lang! Zolang ook effectief zonder gsm gezeten ondanks belofte van snelle levering bij in voorraad. Mails kunt ge verzenden naar klantendienst via hun website contactpagina, maar er komt geen bevestiging met kopie van mail. Gemakkelijk zeggen dan we hebben niets gekregen. Goed werking accu valt nog af te wachten. Andere ervaringen delen via Ciao niet bereikbaar en 120 woorden nodig! Je wordt verplicht een account aan te maken ben daar absoluut tegen. Heb een account bij Subtel en wens geen bijkomende.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door roger denoodt op 27-7-2016
Ordernummer: sbe790899
Zeer tevreden sterke batterij: 1 keer opgeladen en na 2 weken nog geen verlies beter dan de oorspronkelijke en dit na 2 dagen onderweg.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 19-7-2016
Ordernummer: SNL396787 - Gekocht: Lenovo laptop oplader
Er stond dat mijn laptop oplader direct leverbaar was, maar ik heb uiteindelijk vier werkdagen plus een weekend moeten wachten. Niet fijn dus, aangezien een oplader wel essentieel is om op mijn laptop te kunnen werken!

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door ptamme op 18-7-2016
Ordernummer: SUB2189106
Ik heb gekregen wat ik heb besteld, binnen 3 dagen. Ik ben tevreden. Bereikbaarheid en service kan ik niet over oordelen: heb ik geen gebruik van gemaakt.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Gilbert op 17-7-2016
Uitgebreide assortiment op de site. opzoeken is iets moeilijker omdat je niet per apparaat kan opzoeken. Doch eens het product op code gevonden staan de apparaten er wel bij vermeld?

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Frank op 14-7-2016
Gekocht: Batterij laptop
Bestelling en levering vlot verlopen. Betrouwbare site. Best tevreden.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 19-6-2016
Ordernummer: SBE777132
Heel tevreden over het gebruiksgemak van de website en de snelheid van levering. Ook bij vragen achteraf kreeg ik snel en correct antwoord van de service afdeling. Een aanrader.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 15-6-2016
Ordernummer: SBE776282 - Gekocht: Laptop oplader
Goede service en kwaliteit, alleen de levertijd was iets langer dan verwacht.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie