Subtel.nl ervaringen en reviews

Subtel werd in februari 2004 in Berlijn opgericht. In het begin nog een speciaalzaak voor accessoires voor mobiele telefonie, werd het assortiment spoedig uitgebreid. Door een overvloed aan leveranciers en de grote inkoophoeveelheden zijn wij in staat om u een bijzonder breed assortiment tegen zeer concurrerende prijzen te bieden, en dat natuurlijk met de uitstekende subtel-kwaliteit. Subtel levert een groot assortiment Gsm accessoires, PDA-accessoires en digitale camera benodigdheden. Bij vooruitbetaling ontvangt u een korting van 2% over het orderbedrag. Dit alles maakt het winkelen bij Subtel.nl tot een unieke ervaring.


Adresgegevens

Website www.subtel.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, Europa
Afhalen mogelijk
 

Winkel beoordeling

Internetsite   
Bereikbaarheid   
Levering orders   
Service   

De winkel review van Subtel.nl is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 207 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 4 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 4 sterren

Jouw ervaring met Subtel.nl

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Subtel.nl en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Subtel.nl betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Subtel.nl betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 207 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Door Micha Schellingerhout op 12-2-2015
Batterij voor mijn laptop besteld, op de site stond duidelijk vermeld dat deze geschikt was voor mijn type laptop. Bij levering (die wel snel was) bleek batterij niet goed te zijn. Na contact met Subtel werd mij verteld dat ik het verkeerde artikel besteld had, terwijl op de site toch echt vermeld staat dat het zou moeten werken. Terugsturen dat ding, en naar een andere shop dan maar.

Reactie op deze beoordeling door Subtel.nl
Om te controleren of een door ons aangeboden accu werkt en geschikt is moet hij voldoen aan de volgende voorwaarden: De originele accu moet staan in de lijst vervangt de volgende producten, de laptop moet staan in de lijst compatibel met de volgende modellen en de voltage van de originele accu moet overeenkomen met de voltage van de door ons aangegeven accu. Op elke productpagina zijn deze gegevens te vinden. Als er n van die lijsten niet gecontroleerd wordt en achteraf blijkt dat de gegevens niet overeenkomen, is de accu helaas niet geschikt als vervanging. Het is niet voldoende om maar een of twee van de genoemde gegevens te controleren.

Het Subtel serviceteam

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Sylvia van Baarlen op 7-11-2014
Voor mijn dochter een oplaadcase besteld. Binnen 2 dagen was hij binnen. Goede prijs/ kwaliteit, service, levering etc. Al met al dik tevreden en kom hier zeker terug!

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Maaike op 25-10-2014
Ik heb een week geleden een controller voor de PS3 besteld en via iDeal betaald. Geld is van mijn rekening afgeschreven, maar ik heb geen enkele bevestiging, ordernummer o.i.d. ontvangen en het artikel is ook niet geleverd.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Tim Huisman op 8-9-2014
Ordernummer: SNL321159
Ik heb op 2 september een ps3 controller besteld en direct betaald maar na een week is hij nog niet aangekomen en bij mijn bestelling staat niks.

Reactie op deze beoordeling door Subtel.nl
Beste meneer Huisman,

U heeft inmiddels contact met Subtel gehad en uw bestelling werd geannuleerd. Het aankoopbedrag is al teruggestort.

Het Subtel serviceteam

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door jelle op 19-8-2014
Ordernummer: SNL319126
Ik heb vorige week mijn Wii controllers besteld, maar nog steeds niks ontvangen. En als ik bij bestelstatus kijk blijft hij op verwerken staan! Komt mijn bestelling ooit nog binnen?

Reactie op deze beoordeling door Subtel.nl
Beste Jelle,

U heeft uw bestelling op 17-8 geplaatst (zo), de daarop volgende dinsdag is de bestelling verstuurd (19-8). De bestelling is op 21-8 bezorgd. Het verzendtraject naar Nederland duurt doorgaans 2 werkdagen, in het weekeind werken wij niet. Onze excuses voor de kleine vertraging.

Het Subtel servicteam

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 21-6-2014
Ordernummer: SNL310725
Ze geven aan binnen 48 te leveren indien op voorraad.
mijn product was op voorraad maar maak van die 48 uur maar 96 uur, en als je dan belt waar de bestelling blijft dan kunnen ze hem ook nog niet eens terug vinden. Nooit meer Subtel voor mij/

Reactie op deze beoordeling door Subtel.nl
Beste Nico,

Uw bestelling werd verstuurd als brievenbuspostzending met PostNL. Onze brieven hebben inderdaad geen trackintcodes. Het verzendtraject naar Nederland duurt doorgaans 2 werkdagen. Helaas kunnen wij vertragingen bij de post niet voorkomen.

Het Subtel serviceteam

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Heleen de Leeuw op 23-4-2014
Ordernummer: SNL302442 - Gekocht: Batterygrip Canon Eos 400D
Op de website artikel op voorraad bij bestelling, levertijd 2-5 werkdagen. Na ruim een week toch maar even gebeld of de bestelling wel op tijd kwam ivm datum van ons vertrek... Ah ja mevrouw, die komt eind april/begin mei binnen en dan komt hij naar u toe. Daar heb ik dus niks aan!

Wat een belabberde service: had me even laten weten dat mijn bestelde product NIET op voorraad was, dan had ik nu niet met stoom uit mijn oren zitten zoeken waar ik nog WEL op tijd mijn product kan vinden voor ik vertrek!

Reactie op deze beoordeling door Subtel.nl
Geachte mevrouw de Leeuw,

Dank voor uw feedback. Inderdaad is het bij uw bestelling niet erg goed verlopen. We hebben de levering van de groothandel niet binnen gekregen zoals we wel verwacht hadden en konden daarom niet op tijd leveren. Wij berichten onze klanten hierover wanneer deze situatie optreedt, maar helaas heeft dat deze keer wat lang geduurd. Onze excuses hiervoor.

Het Subtel Serviceteam

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 3-3-2014
Ordernummer: SNL295268
Twee keer bij Subtel besteld, de eerste keer naar tevredenheid, tweede keer niet. Bij betaling per bank (de voorkeurskeuze van Subtel) staat niet duidelijk aangegeven dat je zelf de overboeking vooruit moet doen.

Bij inloggen op de site om de bestelling te bekijken is het bankrekeningnummer niet te vinden. Levering binnen 48 uur wordt niet waargemaakt, het duurt minstens 3 dagen.
3 artikelen besteld, 2 ontvangen, terwijl ze alle 3 op voorraad waren. Telefonische reactie: dan is dat 3e artikel vergeten. Wordt als het goed is nagestuurd. Maar wordt er dan niet gecontroleerd?

Reactie op deze beoordeling door Subtel.nl
Beste,

Onze bankgegevens vindt u altijd in de bestelbevestiging (mail). Wij versturen bestellingen pas na ontvangst van een betaling. Wij controleren bestellingen wel voordat deze worden verstuurd, echter kan het desondanks gebeuren dat er iets over het hoofd wordt gezien. Onze excuses hiervoor. Het ontbrekende artikel werd per omgaande nagestuurd.

Het Subtel serviceteam

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door katleen op 2-3-2014
Ordernummer: SNL294818
Ik bestelde 20 februari een kabeltje voor een fototoestel. Deed onmiddellijk de betaling. Sindsdien geen spoor of antwoord op men mails. Ga ik dit OOIT nog ontvangen?

Reactie op deze beoordeling door Subtel.nl
Beste,

Uw bestelling werd op 18.2. verstuurd. Omdat deze niet op tijd binnen kwam hebben wij in maart een tweede zending opgestuurd. Vervolgens heeft u beide zendingen ontvangen. Onze excuses voor het lange verzendtraject.

Het Subtel serviceteam

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 9-2-2014
Ordernummer: SNL249697
Wij, Pasar Opglabbeek, zijn zeer tevreden over de perfekte levering en de kwaliteit van de artikelen

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Antoni op 19-12-2013
Website klopt niet qua leveringsduur en bezorgservice.
Levering duurt langer dan een paar dagen, maar product (batterij Macbook Pro) is kwalitatief goed.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door robert mulder op 28-9-2013
Ordernummer: SNL 275575
Product besteld en betaald. Na een week nog niet geleverd.
Krijg geen reacties meer.

Reactie op deze beoordeling door Subtel.nl
Pakketje is met vertraging alsnog aangekomen, er was wel communicatie via e-mail.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Eric van de Wiel op 14-9-2013
Wij hadden al vaker accu's besteld bij Subtel. Voor Tom tom, telefoon, en diverse camera's. De kwaliteit is goed en de service uitstekend. En accu was na een jaar stuk.
Kan altijd gebeuren. We hebben twee jaar garantie dus hebben we de accu geretourneerd en kregen enkele dagen daarna keurig een nieuwe thuisgestuurd. Ook de communicatie met de mensen loopt goed. Subtel dus. een naam om niet te vergeten

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 16-8-2013
Ordernummer: snl 269283
Wij hebben op maandagavond een order geplaatst voor een oplader voor een camera. De 48 uur die beloofd werd dat is niet gelukt, maar vrijdagmorgen kwam GLS de oplader netjes brengen. Wij hadden op donderdagavond een email gestuurd (omdat wij de reviews zagen en ineens dachten van ojee zal toch niet waar zijn) en kreeg vrijdagmorgen al direct een mail terug met een track en trace nummer. Dus er zijn ook goede ervaringen met Subtel!

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Bert Westendorp op 17-6-2013
Voor 2e keer een bestelling geplaatst bij Subtel. Ook deze keer niets dan lof. Wie vandaag bestelt en denkt dat hij of zij de volgende dag het bestelde in huis heeft, moet een ander bedrijf zoeken. Het duurt een dag of 3, soms 4 voordat bestelling binnen is. Voor mij geen enkel probleem. Heb 2 keer een accu besteld en die werkt uitstekend. Was wachtwoord kwijt (eigen schuld dus) en kreeg binnen luttele minuten een reactie met mijn wachtwoord. Ik heb het volste vertrouwen in dit bedrijf.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Winkel reviews
TuinmeubellandTuinmeubelen.nl4Launch
Advertentie