Subtel.nl ervaringen en reviews

Subtel werd in februari 2004 in Berlijn opgericht. In het begin nog een speciaalzaak voor accessoires voor mobiele telefonie, werd het assortiment spoedig uitgebreid. Door een overvloed aan leveranciers en de grote inkoophoeveelheden zijn wij in staat om u een bijzonder breed assortiment tegen zeer concurrerende prijzen te bieden, en dat natuurlijk met de uitstekende subtel-kwaliteit. Subtel levert een groot assortiment Gsm accessoires, PDA-accessoires en digitale camera benodigdheden. Bij vooruitbetaling ontvangt u een korting van 2% over het orderbedrag. Dit alles maakt het winkelen bij Subtel.nl tot een unieke ervaring.


Adresgegevens

Website www.subtel.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, Europa
Afhalen mogelijk
 

Winkel beoordeling

Internetsite   
Bereikbaarheid   
Levering orders   
Service   

De winkel review van Subtel.nl is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 195 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 4 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 4 sterren

Jouw ervaring met Subtel.nl

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Subtel.nl en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Subtel.nl betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Subtel.nl betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 195 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Door anoniem op 3-3-2014
Ordernummer: SNL295268
Twee keer bij Subtel besteld, de eerste keer naar tevredenheid, tweede keer niet. Bij betaling per bank (de voorkeurskeuze van Subtel) staat niet duidelijk aangegeven dat je zelf de overboeking vooruit moet doen.

Bij inloggen op de site om de bestelling te bekijken is het bankrekeningnummer niet te vinden. Levering binnen 48 uur wordt niet waargemaakt, het duurt minstens 3 dagen.
3 artikelen besteld, 2 ontvangen, terwijl ze alle 3 op voorraad waren. Telefonische reactie: dan is dat 3e artikel vergeten. Wordt als het goed is nagestuurd. Maar wordt er dan niet gecontroleerd?

Reactie op deze beoordeling door Subtel.nl
Beste,

Onze bankgegevens vindt u altijd in de bestelbevestiging (mail). Wij versturen bestellingen pas na ontvangst van een betaling. Wij controleren bestellingen wel voordat deze worden verstuurd, echter kan het desondanks gebeuren dat er iets over het hoofd wordt gezien. Onze excuses hiervoor. Het ontbrekende artikel werd per omgaande nagestuurd.

Het Subtel serviceteam

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door katleen op 2-3-2014
Ordernummer: SNL294818
Ik bestelde 20 februari een kabeltje voor een fototoestel. Deed onmiddellijk de betaling. Sindsdien geen spoor of antwoord op men mails. Ga ik dit OOIT nog ontvangen?

Reactie op deze beoordeling door Subtel.nl
Beste,

Uw bestelling werd op 18.2. verstuurd. Omdat deze niet op tijd binnen kwam hebben wij in maart een tweede zending opgestuurd. Vervolgens heeft u beide zendingen ontvangen. Onze excuses voor het lange verzendtraject.

Het Subtel serviceteam

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 9-2-2014
Ordernummer: SNL249697
Wij, Pasar Opglabbeek, zijn zeer tevreden over de perfekte levering en de kwaliteit van de artikelen

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Antoni op 19-12-2013
Website klopt niet qua leveringsduur en bezorgservice.
Levering duurt langer dan een paar dagen, maar product (batterij Macbook Pro) is kwalitatief goed.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door robert mulder op 28-9-2013
Ordernummer: SNL 275575
Product besteld en betaald. Na een week nog niet geleverd.
Krijg geen reacties meer.

Reactie op deze beoordeling door Subtel.nl
Pakketje is met vertraging alsnog aangekomen, er was wel communicatie via e-mail.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Eric van de Wiel op 14-9-2013
Wij hadden al vaker accu's besteld bij Subtel. Voor Tom tom, telefoon, en diverse camera's. De kwaliteit is goed en de service uitstekend. En accu was na een jaar stuk.
Kan altijd gebeuren. We hebben twee jaar garantie dus hebben we de accu geretourneerd en kregen enkele dagen daarna keurig een nieuwe thuisgestuurd. Ook de communicatie met de mensen loopt goed. Subtel dus. een naam om niet te vergeten

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 16-8-2013
Ordernummer: snl 269283
Wij hebben op maandagavond een order geplaatst voor een oplader voor een camera. De 48 uur die beloofd werd dat is niet gelukt, maar vrijdagmorgen kwam GLS de oplader netjes brengen. Wij hadden op donderdagavond een email gestuurd (omdat wij de reviews zagen en ineens dachten van ojee zal toch niet waar zijn) en kreeg vrijdagmorgen al direct een mail terug met een track en trace nummer. Dus er zijn ook goede ervaringen met Subtel!

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Bert Westendorp op 17-6-2013
Voor 2e keer een bestelling geplaatst bij Subtel. Ook deze keer niets dan lof. Wie vandaag bestelt en denkt dat hij of zij de volgende dag het bestelde in huis heeft, moet een ander bedrijf zoeken. Het duurt een dag of 3, soms 4 voordat bestelling binnen is. Voor mij geen enkel probleem. Heb 2 keer een accu besteld en die werkt uitstekend. Was wachtwoord kwijt (eigen schuld dus) en kreeg binnen luttele minuten een reactie met mijn wachtwoord. Ik heb het volste vertrouwen in dit bedrijf.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Ronald Ursem op 7-6-2013
Ordernummer: SNL256569
Batterijen besteld op 4 juni. Betaald, dit moet nog bij hen handmatig. Direct 's avonds een mail gekregen dat bestelling was ontvangen en wachten op mijn betaling. Direct geld overgeschreven. op 5 juni melding dat ze opp de post zijn gegaan. op 6 juni (donderdags komt bij ons geen post) 7 juni ontvangst. Getest en het werkt.

Ik vind het trouwens onzin dat men zegt dat je alleen originele batterijen mag gebruiken. De reden is dat ik in mijn HTC een keertje bijna heb meegemaakt dat mijn batterij op ontploffen stond. Dit was een originele. Ik verbrande mijn been aan mijn HTC. Snel uit mijn zak gehaald en batterij verwijderd. Toen een vervanger gekocht. Geen probleem meer. Explosiegevaar is volgens mij dus mogelijk bij origineel, met een vervanger heb ik gelukkig geen slechte ervaring.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 6-6-2013
Ordernummer: SNL256107
Op 2 juni een bestelling geplaatst. Kreeg netjes een bevestiging. Op 4 juni een mailtje gestuurd omdat ik nog niets ontvangen had. Kreeg diezelfde dag nog een mailtje van klantenservice met en trackingcode zodat ik de bestelling kon volgen. Op 6 juni zijn de spullen geleverd zonder fouten.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Anoniem op 10-5-2013
Op 23 april jl. twee accu's voor telefoons besteld. Vandaag de dag nog steeds geen bestelling in huis. Op 2 mei contact gehad waar mijn bestelling bleef: Per ongeluk stond het artikel online, terwijl het niet meer op voorraad was, was de melding. Op 6 mei de bevestiging dat de bestelling is verzonden, maar helaas.. op 10 mei nog steeds geen pakketbezorger aan de deur gehad. De webshop levert volgens hun USP's binnen 48 uur, maar deze tijd is toch al ruim verstreken!

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Piet op 3-5-2013
Voorraadinformatie klopt niet: product niet op voorraad, maar staat op de site als direct leverbaar.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Gert op 12-4-2013
Ordernummer: SNL246185
Donderdag 4 april een accu voor m'n mobieltje besteld. Omdat de website aangaf dat hij direct leverbaar was en er 48-uurs levering beloofd werd hier besteld. In het weekend nog niets ontvangen, ook geen verzendbevestiging. Mailtje gestuurd. Op maandag antwoord dat het product die dag verzonden zou worden. Half uur later ontvangstbevestiging.

Uiteindelijk donderdag ontvangen, een week na bestelling in plaats van de beloofde 2 dagen. Als je iets echt snel nodig hebt zou ik naar een andere leverancier kijken, want de beloftes op de website worden niet nagekomen. Gelukkig uiteindelijk wel goed gekomen.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 3-4-2013
Ordernummer: SNL244123
23-03-2013: een bestelling geplaatst voor twee simpele USB kabels en direct betaald. De producten waren op voorraad, volgens website. Na ontvangen van bevestigingsmail dat de bestelling is geplaatst en de betaling voltooid is, blijft het stil. De bestelstatus staat al die tijd op Wordt verwerkt. Contact zoeken lukt niet: er komt geen reactie op verzonden email en de telefoon lijkt een eeuwige wachtlijn.

Reactie op deze beoordeling door Subtel.nl
Beste lezer,

Helaas moesten wij het bestelde artikel nabestellen en kon uw bestelling daarom pas na de Paasdagen worden verstuurd. Onze excuses voor de vertraging.

Subtel

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door B.S Davids op 2-4-2013
Ordernummer: SNL244577
26-03-2013 autolader voor een Tomtom besteld gelijk betaald met iDeal en bevestiging gekregen was ingepakt en werd overgeleverd aan TNT Post tot heden toe niks ontvangen email klantenservice gestuurd geen reactie op gekregen begrijp niet dat het zo lang moet duren allemaal.

Reactie op deze beoordeling door Subtel.nl
Beste lezer,

Op mails werd na de Paasdagen wel gereageerd. Helaas waren er problemen met de aflevering van zendingen van 26.3.2013. Onze excuses voor het ongemak. Bestelling is inmiddels wel aangekomen.

Subtel

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service
Naar de Shop
 
Winkel reviews
Beamershop24Obbinkilly caffe
Advertentie