4Launch ervaringen en reviews

4Launch is dé webshop voor al uw consumenten elektronica en onderscheid zich door een breed assortiment, snelle en betrouwbare leveringen en heldere communicatie. Voor producten uit voorraad geldt op werkdagen voor 22:59 besteld, de volgende dag in huis! Smart shopping doe je bij 4Launch.

Ben je bestaande klant en wil je je ervaringen met 4Launch delen met andere webshoppers? Geef dan een beoordeling op deze site.


Adresgegevens

Website www.4launch.nl
E-mail customersupport@4launch.nl
Telefoon 0900-4LAUNCH (25cpm)
Lodewijkstraat 46
5652 AC Eindhoven

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, overige EU landen
Afhalen mogelijk
in Eindhoven
Openingstijden  
Maandag t/m vrijdag tussen 12:00 en 19:00 uur en zaterdag tussen 12:00 en 17:00 uur. U dient wel eerst online een bestelling te plaatsen.
 

Keurmerk

4Launch is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen dat  alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven zich houden aan wet- en regelgeving. Maar ook aan de opgestelde gedragscodes van de vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 9 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite   
Bereikbaarheid   
Levering orders   
Service   

De winkel review van 4Launch is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 748 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 9 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met 4Launch

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over 4Launch en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij 4Launch betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij 4Launch betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 748 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Door Hans M op 26-4-2017
Gekocht: Office 365
Ruim assortiment, scherp geprijsd, snelle levering met duidelijke informatie over de status van de order, goede service in de winkel.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 12-3-2017
Ordernummer: z7610249
Om 20.00 uur besteld de volgende dag in huis. Goede service website is goed bereikbaarheid.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 28-2-2017
Ordernummer: 1661679A3
Tevreden, snele levering en duidelijke website.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anton op 31-1-2017
Gekocht: Klikaanklikuit stekker
Ben erg tevreden over de prijs en de snelle levering.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 9-1-2017
Ordernummer: 1645115A3
Voor de 1e keer iets besteld bij 4Launch. Via website product gekozen, status direct leverbaar. Zondagavond online besteld en... maandagochtend al binnen. Dat is snel.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Arquintox op 4-1-2017
Ordernummer: 1411958 - Gekocht: Sennheiser PC 373D
Snelle afhandeling van de bestelling, de status van de bestelling is makkelijk te bekijken op de website, verpakking is prima en de service ook.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 2-1-2017
Ordernummer: 1641382A3
Ondanks dat het feestdagen zijn geweest had ik mijn bestelling eerder dan ik verwachte.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door benny op 31-12-2016
Ordernummer: 1641462A3 - Gekocht: Canon printer
Snelle levering, goede service, zeer goede prijs.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Theo Van Dijk op 28-12-2016
Er zijn totaal geen op of aanmerkingen vandaar bij allen vijf sterren.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 28-10-2016
Ordernummer: 1616936A3 - Gekocht: HP Bluetooth Z5000 muis.
Geweldig vandaag besteld morgen in huis. En zeer zeer goed verpakt. En het item werkt perfect. Direct goede communicatie betreffende mails over de verwerking van je aankoop tot dat t in huis is. Aanrader meteen weer iets besteld. Bedankt 4Launch team.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door marcel op 22-9-2016
Goede recensies, vertrouwen bij het bestellen. Goede levering.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 9-8-2016
Ordernummer: 1586612A3
Alles netjes verpakt, snel.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Karen op 1-8-2016
Ordernummer: 1583530A3 - Gekocht: Duracell batterijlader
Alles is in orde, zal ik zeker aanraden!

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door A.van Gaal op 27-6-2016
Zeer tevreden over het bestellen, als ook over de prijs en de snelheid waarmee de bestelling is uitgevoerd.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door j. kwakernaat op 23-6-2016
Ordernummer: 1566757A3 - Gekocht: Acer Notebook Aspire
Uiterst tevreden. snel, duidelijk en correcte afhandeling. Alle lof komt jullie toe!

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie