AS Adventure ervaringen en reviews

Op Asadventure.nl opent zich een wereld aan outdoormateriaal. De grootste merken en een ruim assortiment aan producten. Je vindt er bijvoorbeeld producten in de rubrieken travel, trekking, ski & snowboard, reisgidsen en kaarten, camping, bike, run, outdoorkledij en fashionproducten. Hier vind je alles onder één dak, of je nu naar de tropen, de Zuidpool, Barcelona of de Belgische Ardennen trekt, bij A.S.Adventure vind je een assortiment passend bij jouw eigen boeiende levensstijl.


Adresgegevens

Website www.asadventure.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, België, Europa
Afhalen mogelijk
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van AS Adventure is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 4 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 6 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 6 sterren

Jouw ervaring met AS Adventure

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over AS Adventure en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij AS Adventure betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij AS Adventure betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 4 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Halverwege de soldenperiode kocht ik een slaapmatje

Lars op 1-2-2018 - Gekocht: Slaapmat
Halverwege de soldenperiode kocht ik een slaapmatje in een mooioe promotie op de website van AS Adventure. Na 10 (ja u leest het goed TIEN) werkdagen en uiteraard net na het verstrijken van de soldenperiode melden ze mij doodleuk dat ze het product niet kunnen leveren en dat ze mij het geld zullen terugstorten.

Wanneer ik zeer vriendelijk mail dat ik dit gebrekkige service vind, omdat ik zo het product niet aan de overeengekomen prijs kan krijgen, maar ik intussen ook gelijkaardige promoties van ander verkopers (alleen al in mijn mailbox vond ik er twee uit diezelfde periode) had mislopen, konden ze mij enkel melden dat ze aan hun wettelijke verplichtingen voldeden.

M.a.w. ik kan nu op zoek naar een slaapmat voor bijna het dubbel van de prijs t.o.v. een week geleden. Ofwel hadden ze mij veel eerder moeten waarschuwen, ofwel hadden ze nu een commerciële geste moeten doen (heb ik bij andere bedrijven in een gelijkaardige situatie al wel meegemaakt).

 
 
 
 

De reviews die ik kon vinden deden me twijfelen

Focco Holtrop op 12-7-2017 - Ordernummer: 12252900 - Gekocht: Superdry hoodie
De reviews die ik kon vinden deden me aanvankelijk wat twijfelen of ik de gok zou wagen, maar toch gedaan en ik moet zeggen mijn bestelling kwam razendsnel binnen, veel eerder dan ik had verwacht en tegen een zeer gunstige prijs. Ik ben dus zeker tevreden over AS Adventure met deze ervaring.

 
 
 
 

Op zaterdag besteld op dinsdag in Nederland geleverd

Anoniem op 10-3-2017 - Ordernummer: 12131812
Op zaterdag besteld, op dinsdag in Nederland binnen, mooi snel dus in vergelijking met andere reviews. Enige minpuntje is dat ik bij de skihelm die ik ook wel wilde geen maat kon kiezen. Nu tweede keus, en zeker tevreden aangezien hij de helft kost van de Nederlandse winkelprijs. Trouwens wel bijzonder: ik kreeg een fles douchegel bij de skihelm.

 
 
 
 

In de eerste plaats wil ik bevestigen dat...

Hans de Bruijn op 16-2-2017 - Ordernummer: 12091485 - Gekocht: Katadyn Hiker Pro
In de eerste plaats wil ik bevestigen dat A.S.Adventure eindelijk, na veel moeite van mijn kant, heeft geleverd wat ik ruim een maand daarvoor besteld had. Laat ik daar nog enkele kanttekeningen bij plaatsen.

De door mij bestelde producten werden pas na ruim een week geleverd. Van een van de geleverde producten bleken allerlei onderdelen te ontbreken. Pas na drie dagen werd gereageerd op mijn klacht. De reactie op mijn klacht bestond enkel uit standaardopmerkingen. Bijvoorbeeld, dat ik meteen mocht ruilen in een van hun winkels. Echter vanuit Nederland is ruilen in een van hun Belgische winkels niet zo handig. Zeker niet handig als het product niet op voorraad is. Pas na een klacht van mijn kant werden de portokosten voor hun rekening genomen.

Mijn retourzending werd pas een week na aankomst door hen bevestigd. Uiteindelijk duurde de levering van het bestelde product een maand! Ondertussen word ik bijna dagelijks bestookt met hun reclame. Het uitschrijven van hun mailinglist is blijkbaar onmogelijk. Mijn correspondentie met A.S.Adventure over een product beslaat een boek. Vooral omdat standaard na elk bericht hun vraag komt of ik tevreden ben. Ook als ik uitdrukkelijk heb gemeld dat ik ontevreden ben.

Als je een liefhebber bent van intensieve belevenissen bestel dan gerust bijhen. Ik zelf heb na één bestelling mijn les geleerd. Goedkoop is bij hun duurkoop.

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie