AS Adventure ervaringen en reviews

Op Asadventure.nl opent zich een wereld aan outdoormateriaal. De grootste merken en een ruim assortiment aan producten. Je vindt er bijvoorbeeld producten in de rubrieken travel, trekking, ski & snowboard, reisgidsen en kaarten, camping, bike, run, outdoorkledij en fashionproducten. Hier vind je alles onder ťťn dak, of je nu naar de tropen, de Zuidpool, Barcelona of de Belgische Ardennen trekt, bij A.S.Adventure vind je een assortiment passend bij jouw eigen boeiende levensstijl.


Adresgegevens

Website www.asadventure.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, BelgiŽ, Europa
Afhalen mogelijk
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van AS Adventure is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 11 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 5 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 5 sterren

Jouw ervaring met AS Adventure

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over AS Adventure en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij AS Adventure betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij AS Adventure betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 11 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Online een horloge besteld

Maarten op 9-11-2020
Online een horloge besteld via as adventure. Eťn van de knoppen van dit horloge zat los. Wanneer ik dit meedeel aan a.s. adventure heb ik 6 dagen moeten wachten op antwoord! Antwoord: momenteel geen service na aankoop mogelijk.

Volgende komt letterlijk uit hun mail:
Je kan je item ook opsturen per post naar ons hoofdkantoor, maar jammer genoeg kunnen wij geen pakketjes verwerken momenteel aangezien wij van thuis werken.

Op de site staat in het vet en oranje: ClickCollect bestelling†kan je†afhalen†in onze winkels, dus wel volk aanwezig in winkels en ze vinden volk om alles op te sturen! Kan hier enkel uit opmerken dat ze weigeren om klanten te helpen!

 
 
 
 

Retourkosten zijn voor eigen rekening

Anoniem op 22-7-2020 - Ordernummer: 0950004107386 - Gekocht: Rugzak
Retourkosten zijn voor eigen rekening. Nederlands BTW nummer Nederlands telefoonnummer, maar geen vestiging hier. Retourkosten moet je zelf dokken helaas.

 
 
 
 

Dinsdagavond skibroek besteld

Anoniem op 1-2-2019 - Ordernummer: 11771493
Als je oplet zie je dat dit een Belgische winkelketen is, je weet dus dat je in BelgiŽ besteld en evt naar BelgiŽ moet retourneren. Dinsdagavond skibroek besteld, had wat twijfels mbt levering door Bpost ivm reviews, kon dmv track en trace verzending volgen, en pakket werd (zoals ook bij bestellen aangegeven) vrijdagmorgen in NL geleverd.

Betaling dmv creditcard gedaan en tot moment van aflevering stond deze betaling nog als reservering op mijn card pas daarna definitief. Ben dus zeer tevreden over de levering.

 
 
 
 

Mijn jas van 400 euro was na 10 maanden stuk

De krou op 27-12-2018 - Ordernummer: 3351D52011
Mijn jas van 400 euro was na 10 maanden stuk dus terug gestuurd voor reparatie nu zijn we inmiddels 9 weken verder en is hij nog steeds niet terug. Heb al 6 keer gebeld en het kan nog wel 5 weken duren. Het enige wat je hoort is dat de post heeft gestaakt en dat de jas bij de fabrikant ligt. Maar ik heb geen koopcontract met de post of de fabrikant maar met AS Adventure.

Dus als ze nu echt service zouden leveren dan zouden ze inzien dat dit echt niet kan en mij gewoon een andere jas doen toekomen. Maar nee ze nemen totaal geen verantwoordelijkheid en zeggen dat alles buiten hun schuld om is. Zo ga je niet met je klanten om zeker niet als je wilt dat ze graag nog eens terug willen komen.

 
 
 
 

Ik was op zoek naar een horloge bandje

Tamara op 5-6-2018 - Ordernummer: 12636601 - Gekocht: Garmin polsband
Ik was op zoek naar een horloge bandje voor mijn sportwatch omdat deze afgebroken is. Deze wordt op verschillende sites aangeboden maar alleen bij As Adventure was de levertijd 2 dagen volgens de website. Op dinsdag heb ik mijn bestelling en betaling gedaan. Deze zou donderdag of vrijdag afgeleverd worden. Vrijdag om 5pm ontvang ik een mailtje dat het helaas niet gelukt is mijn pakket op tijd in te pakken. Ik mail direct terug dat ik het pakket wel graag voor maandag zou willen ontvangen omdat ik dan op vakantie ga. Zondag krijg ik hierop het antwoord dat het ze erg spijt maar dat niet gaat lukken omdat het nog steeds niet ingepakt is. We zijn nu een week verder en ik heb nog steeds mijn bestelling niet binnen. Slechte service!

 
 
 
 

We zochten een waterdichte drinkbeker

Anoniem op 3-6-2018 - Ordernummer: 1270004354098 1 - Gekocht: Klean Kanteen Insulation bottle
We zochten een waterdichte drinkbeker, die geisoleerd was voor zowel koude als hete dranken, voor mee te nemen op de motor. We zijn naar de winkel gegaan, de website was te onduidelijk. Uiteindelijk de meest geschikte drinkbeker gekocht hij was leak proof (tekst) met een druppel-symbool met een schuine streep erdoorheen, en hij koelde tot 48 uur en bleef warm tot 14 uur. Koste 39,95, afgerekend, klaar. Gebruiksaanwijzing gelezen, hete thee erin, in de motortas en na 10 minuten alles nat in de motor-tas. Bah! alles moeten wassen en drogen (we konden onze trip dus wel vergeten die dag). Nog eens geprobeerd, maar nu op het aanrecht alle dop-onderdelen nog eens flink aangetrokken, exact gebruiks-aanwijzing gevolgd, maar nee hoor, lekkage tot en met.

Terug naar de winkel, met bon, gebruiksaanwijzing en alles. Commentaar van twee medewerkers (na ons protest bij de eerste):
(1) die druppel met een streep erdoorheen betekent juist dat ie druppelt! (o ja? en wat betekent dan Leak Proof?)
(2) Leak proof betekent dat de fles zelf lekvrij is, maar niet de dop. (Wat een flauwekul argument er zat maar 1 dop bij- de ingenieuze drink-beker-schroef-dop, en het is toch 1 -leak-proof-product?).
Eindresultaat - reactie medewerker 2:
(3) Nee, u kunt hem niet meer inleveren of ruilen, u heeft hem immers al gebruikt! (Ja zeg, hoe moet je er anders achterkomen dat ie lekt?)
(4) antwoord medewerker u had op de website van Klean Kanteen kunnen lezen dat de drinkbeker niet gegarandeerd lekvrij is. (maar wie checkt nou eerst de website van een product als je in de winkel koopt?)

Wat een slechte service zeg! Er kon niet eens een beetje begrip vanaf dat we zoveel tijd verloren waren aan alles te wassen en drogen (met thee-vlekken). Eigenlijk hadden we een ruimhartige terugname verwacht (we zijn al jaren klant en kopen er veel). Immers kunnen zij het product retour-zenden naar de fabrikant, ze lopen als winkel daar geen enkele risico mee, en al deden ze dat wel. Het was de laatste keer dat we bij deze winkel-keten iets kopen.

 
 
 
 

De website suggereert dat je bij een Nederlands bedrijf koopt

Anoniem op 27-4-2018 - Ordernummer: 12593803 - Gekocht: Reef Slippers
De website Asadventure.nl suggereert dat je iets bij een Nederlands bedrijf koopt. Echter zodra je een produkt terug wilt sturen, blijkt dat je het naar BelgiŽ moet retourneren. Retour kosten zijn voor eigen rekening. Dit is dus mega duur!

 
 
 
 

Halverwege de soldenperiode kocht ik een slaapmatje

Lars op 1-2-2018 - Gekocht: Slaapmat
Halverwege de soldenperiode kocht ik een slaapmatje in een mooioe promotie op de website van AS Adventure. Na 10 (ja u leest het goed TIEN) werkdagen en uiteraard net na het verstrijken van de soldenperiode melden ze mij doodleuk dat ze het product niet kunnen leveren en dat ze mij het geld zullen terugstorten.

Wanneer ik zeer vriendelijk mail dat ik dit gebrekkige service vind, omdat ik zo het product niet aan de overeengekomen prijs kan krijgen, maar ik intussen ook gelijkaardige promoties van ander verkopers (alleen al in mijn mailbox vond ik er twee uit diezelfde periode) had mislopen, konden ze mij enkel melden dat ze aan hun wettelijke verplichtingen voldeden.

M.a.w. ik kan nu op zoek naar een slaapmat voor bijna het dubbel van de prijs t.o.v. een week geleden. Ofwel hadden ze mij veel eerder moeten waarschuwen, ofwel hadden ze nu een commerciŽle geste moeten doen (heb ik bij andere bedrijven in een gelijkaardige situatie al wel meegemaakt).

 
 
 
 

De reviews die ik kon vinden deden me twijfelen

Focco Holtrop op 12-7-2017 - Ordernummer: 12252900 - Gekocht: Superdry hoodie
De reviews die ik kon vinden deden me aanvankelijk wat twijfelen of ik de gok zou wagen, maar toch gedaan en ik moet zeggen mijn bestelling kwam razendsnel binnen, veel eerder dan ik had verwacht en tegen een zeer gunstige prijs. Ik ben dus zeker tevreden over AS Adventure met deze ervaring.

 
 
 
 

Op zaterdag besteld op dinsdag in Nederland geleverd

Anoniem op 10-3-2017 - Ordernummer: 12131812
Op zaterdag besteld, op dinsdag in Nederland binnen, mooi snel dus in vergelijking met andere reviews. Enige minpuntje is dat ik bij de skihelm die ik ook wel wilde geen maat kon kiezen. Nu tweede keus, en zeker tevreden aangezien hij de helft kost van de Nederlandse winkelprijs. Trouwens wel bijzonder: ik kreeg een fles douchegel bij de skihelm.

 
 
 
 

In de eerste plaats wil ik bevestigen dat...

Hans de Bruijn op 16-2-2017 - Ordernummer: 12091485 - Gekocht: Katadyn Hiker Pro
In de eerste plaats wil ik bevestigen dat A.S.Adventure eindelijk, na veel moeite van mijn kant, heeft geleverd wat ik ruim een maand daarvoor besteld had. Laat ik daar nog enkele kanttekeningen bij plaatsen.

De door mij bestelde producten werden pas na ruim een week geleverd. Van een van de geleverde producten bleken allerlei onderdelen te ontbreken. Pas na drie dagen werd gereageerd op mijn klacht. De reactie op mijn klacht bestond enkel uit standaardopmerkingen. Bijvoorbeeld, dat ik meteen mocht ruilen in een van hun winkels. Echter vanuit Nederland is ruilen in een van hun Belgische winkels niet zo handig. Zeker niet handig als het product niet op voorraad is. Pas na een klacht van mijn kant werden de portokosten voor hun rekening genomen.

Mijn retourzending werd pas een week na aankomst door hen bevestigd. Uiteindelijk duurde de levering van het bestelde product een maand! Ondertussen word ik bijna dagelijks bestookt met hun reclame. Het uitschrijven van hun mailinglist is blijkbaar onmogelijk. Mijn correspondentie met A.S.Adventure over een product beslaat een boek. Vooral omdat standaard na elk bericht hun vraag komt of ik tevreden ben. Ook als ik uitdrukkelijk heb gemeld dat ik ontevreden ben.

Als je een liefhebber bent van intensieve belevenissen bestel dan gerust bijhen. Ik zelf heb na ťťn bestelling mijn les geleerd. Goedkoop is bij hun duurkoop.

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie