BabyenTiener ervaringen en reviews

BabyenTiener.nl heeft altijd de meest actuele collecties en bekendste merken in huis. Met een groot inkoopvoordeel en dat merk je in de prijs. Wij leveren een uitgebreid assortiment baby- en kinderartikelen waarvan 85% direct uit voorraad leverbaar. Baby&Tiener heeft jarenlange ervaring in de babybranche dus krijg je altijd een goed advies. Snelle levering, voor 12 uur besteld, betaald en voorradig, morgen in huis.

Korting op je aankopen? Prijsvergelijk.nl heeft een speciale kortingscode voor BabyenTiener!


Adresgegevens

Website www.babyentiener.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, BelgiŽ, Duitsland
Afhalen mogelijk
in Sliedrecht
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van BabyenTiener is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 1 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 3 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 3 sterren

Jouw ervaring met BabyenTiener

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over BabyenTiener en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij BabyenTiener betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij BabyenTiener betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 1 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Begin oktober een bestelling gedaan met het idee...

Sann op 8-1-2015 - Ordernummer: No S034619 - Gekocht: Baykamer Sem
Begin oktober een bestelling gedaan, met het idee dat we de kamer snel in huis zouden hebben. We kregen keurig binnen een week een email dat de kamer besteld zou worden, en dat de levertijd van 5 dagen niet gehaald ging worden. Op 10 november hebben we maar eens mail gestuurd of er enig zicht was op de leverdatum. In de antwoordmail van een dag later wordt er gezegd dat het missende onderdeel half november bij hen binnen is. Op 25 nov nog maar een keer een mail gestuurd, dat ik het jammer vind dat wij elke keer zelf contact moeten opnemen, en dat wij nog steeds niks hebben gehoord. Uit eindelijk hebben we de kamer op 13 december geleverd gekregen.

Jippie dachten we... maar helaas. De gaten van de commode zijn verkeerd voor geboord. Nou een klachtenformulier invullen dan maar. Op 19 december delen ze per brief mede dat de levering half februari te verwachten valt. Dit is echter zeer kort voor mijn uitgerekende datum. Op 29 dec, 31 dec, 05 jan en ook 08 jan weer gebeld. Service medewerker is om 15.15 uur al naar huis, ze belt je terug en meer onzin. Tot op heden nog geen waardevolle bijdrage van het bedrijf. Als je hier een kamer besteld doe dat dan voor de zekerheid voordat je zwanger bent. Persoonlijk raad ik het niemand aan, wij hebben nu 700 euro betaald. Voor 100 meer hadden we de kamer bij een ander al gehad.

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie