Babypark ervaringen en reviews

Babypark, voor als je droom werkelijkheid wordt. Als je droom werkelijkheid wordt en je in blijde verwachting bent, is een bezoek aan het Babypark onvermijdelijk. Het grootste babyhuis van Europa presenteert je vrijwel uitsluitend exclusieve babykamers en kinderwagens naar eigen ontwerp en gefabriceerd door gerenommeerde fabrikanten in binnen- en buitenland. Bij Babypark vindt je alles wat je nodig hebt voor de komst van jouw baby.

Gezellig wandelend door het 'park' met heuse straatjes heb je volop keuze uit de 200 babykamers, waarin alle stijlen en trends zijn vertegenwoordigd. Bijzonder is de gemoedelijke en vrijblijvende sfeer, waarin de klantvriendelijke medewerksters met alle plezier antwoord geven op jouw vragen. Hun deskundig advies helpt je stap voor stap uiteindelijk jouw eigen persoonlijke keus te maken.

Korting op je aankopen? Prijsvergelijk.nl heeft een speciale kortingscode voor Babypark!


Adresgegevens

Website www.babypark.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
in Kesteren, Gouda, Hoogeveen of Enter
Openingstijden  
Let op: op zondag is ook de webshop gesloten!
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Babypark is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 44 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 8 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 8 sterren

Jouw ervaring met Babypark

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Babypark en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Babypark betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Babypark betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 44 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Ik heb in de winkel een artikel kunnen bijbestellen

Wendy Peeters op 24-10-2019 - Ordernummer: 1908341
Ik heb in de winkel een artikel kunnen bijbestellen daar het momenteel niet meer voorradig was. De bediende heeft mij heel goed geholpen en uitleg gegeven over de werking. Enkele dagen later kwam mijn artikel thuis aan binnen de levertijd en op de juiste manier verpakt zonder enige schade. Ik ben super tevreden van de dienst en de kwaliteit!

 
 
 
 

Ruim assortiment, veel personeel met kennis

Anoniem op 20-10-2019 - Ordernummer: 1902810
Ruim assortiment, veel personeel met kennis en goed/uitgebreid advies. Snelle levering, goede updates over de levering. Alleen jammer dat de webshop en de winkel op zondags gesloten zijn. Service hebben we zowel goede als slechte ervaring mee, hoewel we gezien het bedrag we daar hebben besteed eigenlijk alleen maar goede service hadden verwacht. Wisselende ervaring op dit gebied dus. Maar overal het algemeen zeer tevreden en zou Babypark dus aanraden bij anderen!

 
 
 
 

We hebben voor 4000 euro spullen gekocht

Emal op 19-10-2019
We hebben voor 4000 euro spullen gekocht voor ons eerste kind. Ongeveer 1500 euro alleen uitgegeven voor een Kidsmill. Ten eerste kwaliteit van de babykamer kan je niet zien in de winkel of showroom. Het lijkt heel mooi en netjes. Bij het leveren weet je dat het heel slechte kwaliteit is. Bij monteren gaan veel onderdelen kapot en dat moet je zelf weer kopen. Babypark neemt geen verantwoordelijkheid en ze doen niks. Voor 1500 euro had ik toch wel een goede kwaliteit babykamer (bestaan uit 3 onderdelen) verwacht.

 
 
 
 

De meubels zijn van goede kwaliteit

Christiaan Maarten Suttorp op 19-10-2019 - Ordernummer: 1913201
De meubels zijn van goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Verder zijn wij prettig geholpen door het personeel en is er uitgebreide uitleg gegeven.

 
 
 
 

De site is zeer duidelijk en uitgebreid

Anoniem op 19-10-2019 - Ordernummer: 1906602
De site is zeer duidelijk en uitgebreid. De winkels zijn ruim, mooi en de service top. Vriendelijk en vakkundig personeel! Werd ik goed geholpen! De levering thuis ging bij ons niet helemaal goed. Er was iets vergeten. Bij een nalevering bleek dit vies en onvolledig (Geen boekje/garantie/verpakking) te zijn. Er was wat miscommunicatie en er werd langs elkaar heen gemaild door de verschillende vestigingen waardoor er wat onduidelijkheid was.

 
 
 
 

Service van Babypark is echt ontzettend super

Marieke op 18-10-2019
Service van Babypark is echt ontzettend super! Daarom één van mijn favoriete winkels. Je kunt altijd bij ze terecht met vragen, op- of aanmerkingen. Alles wordt keurig opgelost!

 
 
 
 

Klein minpuntje is dat het jammer is

Anoniem op 18-10-2019 - Ordernummer: 1892959
Klein minpuntje is dat het jammer is dat de keuze niet bestaat om zondag te online shoppen of de winkel te bezoeken. Dat is ook echt het enige kleine minpunt van Babypark. Verder ben ik dik tevreden. Laagste prijs garantie, ruim assortiment en wat een leuke, lieve en meedenkende medewerkers. Alle bestellingen ook netjes en op tijd thuis geleverd. Lang leve Babypark!

 
 
 
 

Ik vind babypark een fantastische winkel

Anoniem op 18-10-2019 - Ordernummer: 1923521
Ik vind babypark een fantastische winkel! Ik omlangs problemen gehad met mijn babyfoon laadde niet meer op. Kon zonder problemen een andere uitzoeken.
Ik had een fietsstoel gekocht van het merk urban iki ... hier zat veelste veel beweging in. Ons kindje kon niet goed rechtop zitten en deze klacht namen ze serieus en kreeg het geld bedrag terug en heb een yepp fietsstoel gekocht. Genoeg voorbeelden dat de klantenservice fantastisch is !! En ik dus als klant altijd weer terug zou komen!!

 
 
 
 

Ik heb een aantal babyartikelen gekocht

Corry van der Drift op 17-10-2019
Ik heb een aantal babyartikelen gekocht voor de geboorte van mijn tweede kleinkind. Geweldige winkel en veel keus. Vriendelijk personeel en goede service.

 
 
 
 

Ik ben zeer tevreden over babypark

Anoniem op 17-10-2019 - Ordernummer: 1892625
Ik ben zeer tevreden over babypark. Communicatie is helder. Er was wat verkeerd geleverd, dit kan een keer gebeuren. Dit is gelijk en makkelijk opgelost. Er werd mij duidelijk, snel en effectief uitgelegd wat ik moest doen om het juiste artikel te krijgen.

 
 
 
 

Ik ben erg tevreden

Aysun op 17-10-2019 - Ordernummer: 1913222 - Gekocht: Vista kinderwagen
Ik ben erg tevreden, alles in een keer geleverd maar ook heel snel terwijl ongeveer 6 weken zou duren. Klantenservice super goed bereikbaar en ook de medewerkers zijn super vriendelijk. Ik heb ook een giftcard gekregen bij mijn aankoop.

 
 
 
 

Ik ben super tevreden met Babypark

Charlotte Colignon op 16-10-2019 - Ordernummer: 1912990
Ik ben super tevreden met Babypark. We kregen een geweldige service in de winkel Roosendaal. Heel snel regelde ze onze bestelling om thuis te laten leveren. Kregen ook goed bericht van wanneer en hoe of wat.
Zeer tevreden! Aanrader om al je babyspullen te halen!

 
 
 
 

Tevreden over de ruime opzet van de winkel

Anoniem op 16-10-2019 - Ordernummer: Weet ik niet meer
Tevreden over de ruime opzet van de winkel, medewerkers zouden wel wat actiever kunnen vragen of je hulp nodig hebt. Moest er nu nadrukkelijk om vragen. De hulp die we toen kregen was overigens goed!

De site, overzichtelijk. Wel erg jammer,( snap in verband met geloofsovertuigingen) dat de webshop niet bereikbaar is op zondag. Niet meer echt van deze tijd. denk dat veel mensen dan gaan uitwijken naar andere babywinkels. Wat wij ook hebben gedaan voor de kinderkamer en grote aankopen. Prima winkel maar er zijn nog wel kansen!

 
 
 
 

Wij zijn hier meerdere malen geweest

Marloes op 16-10-2019
Wij zijn hier meerdere malen geweest mede voor het grote aanbod en de topservice. Twee maal hebben we ons echt voor laten lichten over de verschillende modellen kinderwagens en werden steeds geduldig en goed te woord gestaan. Nadat we in de winkel al een bestelling geplaatst hadden voor levering in België hebben we daarna nog online items besteld, na een telefoontje werden deze bij de andere order gevoegd en samen geleverd. De bereikbaarheid en parkeermogelijkheden zijn ook EEG goed. Al met al raad ik vriendinnen en kennissen altijd aan eens een kijkje te gaan nemen. Locatie Veldhoven

 
 
 
 

Gebeld met klantenservice ivm zoekt geraakt onderd

Maaike op 29-6-2018
Gebeld met klantenservice ivm zoekt geraakt onderdeeltje van een wieg (Snuggle) met de vraag of ik dit onderdeel kon bestellen. Medewerkster beloofde contact te zoeken met de Duitse fabrikant en mij na een week bericht te geven. Ik verwachtte er niet veel van en toen ik na een week een enveloppe met het betreffende onderdeeltje ineens in de bus kreeg van Babypark kon ik alleen maar denken wat een topwinkel met top service! Bedankt!

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie