Badkamerconcurrent ervaringen en reviews

Badkamerconcurrent levert het meest complete assortiment voor uw badkamer. Alle bekende merken verkrijgbaar zoals Duravit, Grohe, Villeroy & Boch en Doesch. Badkamers en accessoires voor gegarandeerd de laagste prijs, sanitair aan huis geleverd. De Badkamerconcurrent, voor het meest complete assortiment voor uw badkamer. Alles aan huis geleverd, snel en voordelig.


Adresgegevens


E-mail info@badkamerconcurrent.nl
Telefoon 0900-5430543
Krommedelseweg 23
5472 PL Loosbroek

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
in Diverse locaties in Nederland
 

Keurmerk

Badkamerconcurrent is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen dat  alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven zich houden aan wet- en regelgeving. Maar ook aan de opgestelde gedragscodes van de vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 8 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Badkamerconcurrent is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 53 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 8 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Badkamerconcurrent

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Badkamerconcurrent en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Badkamerconcurrent betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Badkamerconcurrent betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 53 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Twee hikjes bij de bestelling

Chris Breemer op 4-10-2017
Twee hikjes bij de bestelling: geen bevestigingsmail en ten onrechte verzendkosten berekend. Na een telefoontje de volgende morgen werd e.e.a. supersnel en professioneel in orde gebracht. Levering keurig op tijd en verzendkosten netjes teruggestort. Hulde.

 
 
 
 

Bad dat we hadden besteld werd snel geleverd

Stijn Blom op 30-6-2017 - Gekocht: Ligbad O.Novo
Bad dat we hadden besteld werd snel geleverd. Maar bleek na openen van de verpakking op het moment dat het was geplaatst een scheurtje te hebben. Reageert de Badkamer concurrent zonder pardon dat we dat dan maar binnen 48 uur hadden moeten zien. En ze daarna niet meer meewerken aan reclamatie. Hoe bedoel je, slechte service!? Je koopt je spul daar dan misschien wel goedkoop, maar je neemt een groot risico!

 
 
 
 

Prima online winkel. Producten worden snel en op tijd geleverd

Johan van Vliet op 30-5-2017
Prima online winkel. Producten worden snel en op tijd geleverd. Ik werd goed op hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Eerlijke prijzen en een goede service.

 
 
 
 

De prijs is scherp en levering was snel...

Anoniem op 19-2-2013 - Ordernummer: 814591
De prijs is scherp en levering was snel (2 dagen), maar de informatievoorziening is slecht en niet toegespitst op consumenten. Het product was in nieuwstaat maar de verpakking was wel open gemaakt (terwijl dit volgens de voorwaarden dan niet meer teruggestuurd mag worden).

Over de informatievoorziening: er wordt gesproken over handelingskosten, maar die worden uiteindelijk toch niet in rekening gebracht (dat is mooi natuurlijk) bij meldingen over levering wordt er gesuggereerd dat de bezorging zelf verzorgd wordt en dat je per se thuis moet zijn. Je krijgt een telefoonnummer dat je op de dag van levering kunt bellen om een tijdsindicatie te krijgen, maar die weten nergens van omdat het pakketje door TNT post bezorgd wordt (en dus gewoon bij de buren of een andere dag afgegeven wordt als je er niet bent).

 
 
 
 

Bijzonder tevreden. Ook toen bleek dat sommige artikelen...

Emmy Steen op 29-6-2012
Bijzonder tevreden. Ook toen bleek dat sommige artikelen onjuist besteld waren door ons konden we die ruilen of terug brengen.

 
 
 
 

Na mijn order te hebben geplaatst werd ik...

Alex op 12-4-2012
Na mijn order te hebben geplaatst werd ik teruggebeld door BadkamerConcurrent. Ik bleek onnodig een designradiator-bevestigingsset te hebben besteld en ook nog eens een verkeerde kraan. Om het af te maken bleek ook dat ik een voetventiel vergeten was.

Alle problemen konden in principe telefonisch worden verholpen maar het orderbedrag zou natuurlijk iets toenemen. BadkamerConcurrent wees mij erop dat er ook een goedkopere serie verkrijgbaar was en heeft dit snel in de order aangepast zodat de oorspronkelijke levertijd nog steeds haalbaar zou zijn. Wat een klasse service! BadkamerConcurrent bedankt!

 
 
 
 

Prima winkel goedkoop en snelle levering allemaal top...

Eric Aling op 27-1-2012
Prima winkel, goedkoop en snelle levering, allemaal top, maar aftersales is ronduit slecht. Kapotte HansGrohe kraan, nog onder garantie, melding gemaakt en na bijna 40 dagen nog steeds geen vervangend exemplaar of onderdelen ontvangen. Problemen liggen bij HansGrohe, maar ja, je doet toch zaken met de Badkamerconcurrent.

 
 
 
 

Het hele proces van aankoop van de badkamer...

Lex schoenmakers op 8-8-2011
Het hele proces van aankoop van de badkamer bij Badkamerconcurrent is goed verlopen. Ik vond de website gemakkelijk, het contact met de verkopers en dames van de bezorging was prettig, alles wat keurig op tijd en heb er vertrouwen in dat in geval van problemen de service ook in orde zal zijn.

 
 
 
 

Ben erg tevreden over de hulp die ik...

Tim op 13-6-2011
Ben erg tevreden over de hulp die ik gehad heb tijdens het uitzoeken van mijn badkamer. De service die verleent werd naar een (kleine) schade aan mijn douchebak is naar tevredenheid opgelost. Als jullie zo doorgaan kom ik zeker terug. Succes, Tim

 
 
 
 

Badkamerconcurrent geeft niet aan dat de maatvoering van...

Willem op 27-5-2011
Badkamerconcurrent geeft niet aan dat de maatvoering van douchewanden niet gelijk is aan de informatie op de website. Een wand van 90 cm is in de praktijk slechts 88 cm. Ook tijdens telefonisch contact voorafgaand aan de bestelling wordt dit niet aangegeven.

Gevolg een douchewand die te kort is om de douchedeur op te laten aansluiten. Oplossing is om maatwerk te nemen. krijg je na veel zeuren wel 50% korting, maar dat is natuurlijk geen oplossing. Je hebt al een wand betaald.

 
 
 
 

Snelle reactie op prijs aanvragen en technische details...

Stan op 26-5-2010
Snelle reactie op prijs aanvragen en technische details

 
 
 
 

Op zich ok maar als er iets niet...

Peter op 8-4-2010
Op zich, ok, maar als er iets niet werkt geven ze niet thuis. 'Zoek het maar uit met de fabrikant'

 
 
 
 

Ik ben zeer tevreden de spullen die ik...

Sjeng op 18-3-2010
Ik ben zeer tevreden, de spullen die ik besteld heb zijn perfect afgeleverd in goed overleg.
Heb nu weer een bestelling geplaatst ben benieuwd of het allemaal weer zo goed gaat.

 
 
 
 

Ben tevreden met alles wat er geleverd prima...

Bikkel op 21-2-2010
Ben tevreden met alles wat er geleverd, prima uitleg. Alles netjes geleverd en de beste prijzen.

 
 
 
 

goede prijs vergeleken met andere leveranciers. levering i.o.m. client...

m. veldhuizen op 17-2-2010
goede prijs vergeleken met andere leveranciers.
levering i.o.m. client , produkt zeer goed verpakt tegen beschadigingen.

 
 
 
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie