Bonprix ervaringen en reviews

Bij Bonprix vind je een uitgebreid assortiment betaalbare mode met hoge kwaliteit. Bonprix, it's me! is onze treffende slogan. Je vindt in ons assortiment ruim 20.000 artikelen van trendy mode voor het hele gezin tot producten op het gebied van huis, tuin en wonen. In Nederland hebben wij reeds meer dan 1 miljoen tevreden klanten kunnen overtuigen van onze voordelige mode en betrouwbare kwaliteit. Modieuze dameskleding, herenkleding, betaalbare schoenen evenals leuke en praktische kinderkleding vind je in onze webshop. Ons motto is: alle maten één prijs. Daarvan hebben vooral de grotere maten profijt.


Adresgegevens

Website www.bonprix.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
 

Keurmerk

Bonprix is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen dat  alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven zich houden aan wet- en regelgeving. Maar ook aan de opgestelde gedragscodes van de vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 3 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Bonprix is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 1 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 3 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Bonprix

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Bonprix en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Bonprix betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Bonprix betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 1 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Late leveringen, retouren te laat verwerkt

Janneke op 20-8-2018
Late leveringen, retouren te laat verwerkt. Slechte communicatie. Na eerst achteraf te mogen betalen, nu opeens niet meer. Op basis van zeer slechte ervaringen op het gebied van geld terugstorten (laat en niet alles) ga ik bij Bonprix nooit vooraf betalen.

 
 
 
 
Naar de Shop
 
Advertentie