Carfantasy ervaringen en reviews

Car Fantasy is marktleider in Nederland en BelgiŽ op het gebied van Autostyling, Tuning en Car-audio producten. Carfantasy heeft een assortiment van meer dan 400.000 artikelen en een catalogus met ruim 200 pagina's voor de Tuning en Styling liefhebbers.

De hoofdvestiging bevind zich in Elst (gld). Deze bestaat uit een fysieke winkel en een magazijn waaruit dagelijks vele artikelen worden verzonden door heel Europa. Car Fantasy onderscheid zich door vakkennis en levering van zeer specialistische tuning onderdelen, een zeer uitgebreid assortiment, een scherpe prijs door grootte inkoop en snelle levering naar de klant.


Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, BelgiŽ, Europa
Afhalen mogelijk
in Elst (Gld)
 

Keurmerk

Carfantasy is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen dat† alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven†zich houden aan†wet- en regelgeving. Maar ook†aan de opgestelde gedragscodes†van†de vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 7 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Carfantasy is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 24 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 7 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Carfantasy

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Carfantasy en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Carfantasy betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Carfantasy betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 24 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Op zoek naar een bepaald type autolamp

John op 8-1-2020 - Ordernummer: 95632
Op zoek naar een bepaald type autolamp, gevonden op Car Fantasy. Incl bezorgen goedkoper dan bij ander aanbieders. Maandag besteld en dinsdag in huis. Super!

 
 
 
 

Ik heb koplampen voor mijn Polo 6r besteld

John op 21-10-2018 - Ordernummer: 62138
Ik heb koplampen voor mijn Polo 6r besteld en Osram lampen. De levering was direct de volgende dag. Dus lekker snel. Inmiddels is alles ingebouwd en ben zeer tevreden over de kwaliteit. Top winkel. Goede producten en snelle levering. Ik bestel er zeker nog eens.

 
 
 
 

Spacers besteld voor mijn Audi SQ5

H.vw op 23-3-2018
Spacers besteld voor mijn Audi SQ5. Juist van tevoren mail contact gehad over wat de juiste set spacers zijn voor mijn auto, zodat ik niet voor verrassingen komt te staan. Doorgekregen welke spacers ik moest hebben en meteen besteld en betaald. Spacers na een aantal dagen binnengekregen. Bij monteren er achtergekomen dat de geleverde spacers helemaal niet op mijn auto passen en door montage nu schade is ontstaan aan mijn wielnaven. Daar trekken ze netjes de handen vanaf, zijn ze zogenaamd niet verantwoordelijk voor en ligt aan hun leverancier. Waar ik dan ook geen info van krijg. Heb alles direct zelf in een doos retour gestuurd. Zal er dan ook nooit meer iets bestellen en dit dan ook zeker niet aanbevelen.

 
 
 
 

Auto lampen besteld, snelle levering

Anoniem op 28-12-2017 - Ordernummer: FA81284
Auto lampen besteld, snelle levering. Lamp is van goede kwaliteit en niet duur.

 
 
 
 

Koplampen en Osram lampen besteld

Karel op 12-9-2017 - Ordernummer: 59887
Koplampen en Osram lampen besteld. Ik ontving netjes een bevestiging met levertijd. De order was keurig de volgende dag geleverd! Er zat een boekje van Car Fantasy bij, mijn zoon heeft deze meteen ingepikt. Zeker voor herhaling vatbaar. Erg tevreden!

 
 
 
 

Het artikel dat ik had besteld met een levertijd van 2 dagen

Miriem op 2-6-2017
Het artikel dat ik had besteld met een levertijd van 2 dagen is een week (!) te laat geleverd. Ik heb bij mijn bestelling aangegeven me op de hoogte te stellen van een latere levering. Hier is geen gehoor aan gegeven.

Aangezien het artikel ondertussen niet meer benodigd was (het zou ruim voor mijn vakantie binnen zijn, maar kwam dus tijdens mijn vakantie binnen en ik was ondertussen genoodzaakt een alternatief te kopen), wilde ik het terugsturen. Uiteraard als service waarbij zij zowel de verzendkosten als de kosten voor het retour sturen op zich namen, maar dienstverlening heeft het bedrijf nog nooit van gehoord blijkbaar! Wat een slecht bedrijf.
Kort samengevat:
Houdt zich niet aan de vermelde levertijd
Heeft nog nooit gehoord van service verlenen

 
 
 
 

Ik heb in december 2015 een Novus Extreem besteld

Koos op 9-5-2017 - Ordernummer: CF45432
Ik heb in december 2015 een Novus Extreem einddemper besteld naar wat e-mails werd netjes te word gestaan, deze besteld alles ging verder goed netjes geleverd enz alleen jammer dat het art no kwam niet over met de art no van de Extreem model maar wel met de model van mijn tweede keuze dit gemeld en blijkt dat voor mijn auto wordt niet meer gemaakt nou ik kreeg 25 euro terug dat was iets minder dan wat ik kon deze ergens anders kopen.

In maart 2016 gemonteerd, en paar maanden geleden hoorden ik af en toe en rammel ergens in de auto werd langzaam erger eindelijk getraceerd einddemper 07-05-17 demonteert, voorste ophanging is aan de wals flens gelast en door trillen de las en flens gescheurd contact via e-mail gemeld dat ie 14 maanden onder de auto hangt hoor ik dat de garantie is 12 maanden maar ik kan deze naar en extern bedrijf brengen om te lassen weer gemaild geen antwoord en je kan nu nog en Novus extreem einddemper bestellen voor mijn model auto. Ik vindt het jammer dat ze zo om gaan met klanten.

 
 
 
 

Via de mail info gevraagd omtrent verlagingsveren

Benjamin Korpershoek op 16-3-2017
Via de mail info gevraagd omtrent verlagingsveren van een Peugeot 106 vrijwel direct antwoord terug. En de bestelling gedaan na 10 dagen netjes bezorgd top zaak.

 
 
 
 

In december 2012 achterlichten besteld

Lars op 7-2-2017
In december 2012 achterlichten besteld voor een Audi kreeg keurig een bevestigingsmail. Kort daarop een mailtje dat het nog zeker een week of 6 kon duren en het pas in februari geleverd zou worden. De datum van leveren kwam en verdween maar geen achterlichten. Maar even weer bellen kreeg ik te horen dat ze even met de leverancier zouden bellen. Krijg je ineens te horen dat het nog wel een week of 6 kon duren en ik maar even 20% moest aanbetalen vanwege het vele terug sturen van hun producten. Man man wat ben ik blij dat ik het had besteld onder rembours want als ik dat zo lees hier.

 
 
 
 

Ik koop heel regelmatig bij deze webwinkel

Max op 30-10-2016 - Ordernummer: 52341
Ik koop heel regelmatig bij deze webwinkel. De producten worden snel geleverd, netjes verpakt en wanneer je achteraf vragen hebt wordt je goed geholpen. Zeker top dus!

 
 
 
 

Zeer slechte winkel. H15 lampen besteld

Wesley op 6-8-2016 - Ordernummer: Mx06808
Zeer slechte winkel. H15 lampen besteld 2 maanden wachten! Bel je op komt het door een verbouwing bij de leverancier, later komt het door een verandering aan het model van de lamp. Gewoon onzin dus!

Dan zouden ze laten weten als het die week er op nog niet verzonden is! Hoor je niks. Nog niks ontvangen, nu maar vriendelijk verzocht mijn geld terug te storten! We gaan zien of dit ze wel lukt. Nog nooit zo'n beroerde webshop meegemaakt.

 
 
 
 

Afhandeling van de bestelling ging prima. Echter nadat...

Stb op 5-3-2015
Afhandeling van de bestelling ging prima. Echter nadat bleek dat de bestelling niet paste op mijn voertuig de handel retour gestuurd. Eerst krijg je een mailtje met dat ze het geld nog op hun rekening houden en je nog geld op je account hebt. In het begin dus overheen gelezen.

Daarna vraag je toch om uit te betalen, krijg je een bevestiging. Dan vraag je of ze een indicatie hebt, krijg je een standaard antwoord. Beetje jammer, mindere service.

 
 
 
 

Communicatie is ronduit slecht. 19 september een complete...

Anoniem op 17-10-2014 - Ordernummer: CF36342
Communicatie is ronduit slecht. 19 september een complete uitlaat besteld. De status blijft vervolgens op ?Wordt verwerkt? staan. Geen communicatie vanuit Carfantasy. Na een mail hierover gestuurd te hebben heb ik te horen gekregen dat het 4 oktober binnen zou komen. Het is een speciaal besteld product.

4 oktober weer gemaild of ze dit nog waar kunnen maken. De uitlaat wordt speciaal op bestelling bij de fabrikant gemaakt is weer het verhaal. Week 42 komt deze binnen. Nu in het einde van week 42 niets vernomen. Zelf maar even gebeld en te horen gekregen dat deze aankomende dinsdag binnen komt. Ik ben benieuwd! 1x maar nooit weer.

 
 
 
 

Ben zeer tevreden over de kwaliteit van de...

Anoniem op 10-10-2014 - Ordernummer: 34658
Ben zeer tevreden over de kwaliteit van de geleverde goederen. Op alle gestelde vragen kreeg ik een betrouwbaar antwoord. De installatie was zoals gezegd binnen een klein uurtje gepiept.

Het beste product, Upgrade kit Angel Eyes voor mijn BMW E90 LCI 2011, voor een scherpe prijs. Mijn BMW ziet er nu moderner uit met de LED verlichting in de koplampen. Levering binnen 1 dag en in dit geval geen verzendkosten. Prima firma, zal ik zeker aanbevelen

 
 
 
 

Na ruim een maand nog geen spullen ontvangen...

Dave Kruithof op 12-5-2014
Na ruim een maand nog geen spullen ontvangen te hebben bleek het product opeens niet meer leverbaar (en daar kom je na ruim een maand mee). Nu zit ik alweer een aantal weken te wachten op het geld terug en als je hierover mailt dan wordt er telkens gezegd dat hun niet in de planning van de boekhouding kunnen kijken (onzin natuurlijk!)

 
 
 
 
Advertentie