Combiwebshop ervaringen en reviews

Bij CombiWebshop vind je de beste combinatie tussen prijs, kwaliteit en service. Buiten onze acties zorgen wij ook voor mooie combinatie pakketten zodat je een mooi compleet product hebt voor een scherpe prijs. Doordat wij de kosten van de webshop laag houden, Kunnen wij u onze producten tegen zeer scherpe prijzen aanbieden.


Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, BelgiŽ
Afhalen mogelijk
in Woudenberg
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Combiwebshop is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 1 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 2 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 2 sterren

Jouw ervaring met Combiwebshop

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Combiwebshop en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Combiwebshop betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Combiwebshop betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 1 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Op 26-01-2015 telefoon besteld en betaald. Belofte levertijd:...

Anoniem op 11-2-2015 - Ordernummer: 7835 - Gekocht: Huawei Ascend G6 Zwart
Op 26-01-2015 telefoon besteld en betaald. Belofte levertijd: 3 Š 4 werkdagen. Op 04-02-2015: niets ontvangen. Gemaild naar Combiwebshop om nadere info: dezelfde dag een reactie dat de bestelling wordt nagekeken. Met belofte dat order in behandeling wordt gezet en de telefoon in twee dagen binnen is bij mij.

Op 04-02-2015 aan het einde van de dag gemaild of ze iets gevonden heeft: geen reactie. Op 05-02-2015 mail gestuurd ter reminder: geen reactie. Op 09-02-2015 mail gestuurd met verzoek: telefoon sturen of geld terug sturen ůf indien geen reactie dan starten juridische procedure en aanmelding bij Kassa en Radar.

11-02-2015: geen reactie. Juridische procedure gestart. Melding gemaakt bij Stichting Mollie (incassant) en bij huisbankier ING. Melding bij Radar en Kassa gaat nog gebeuren. Daarnaast melding bij Prijsvergelijk.nl, Kieskeurig.nl, Beslist.nl, etc. Waarom geen reactie beste Combiwebshop?

 
 
 
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie