Cookinglife ervaringen en reviews

Cookinglife is de leukste kookwinkel van de Benelux! Voor een breed assortiment aan bijzonder keukengerei, handige keukenhulpjes, maar ook serviesgoed, bestek en glaswerk bent u bij ons aan het juiste adres. Cookinglife dekt je tafel zodat je uit eten kunt aan je eigen eettafel. Je vindt bij ons een ruim assortiment zowel scherp geprijsd serviesgoed als design servies van topmerken als Royal Doulton & Yong Squito. Het vinden van bijpassend bestek zal je weinig moeite kosten, bijvoorbeeld onze fraaie Amefa Cuba collectie.


Adresgegevens

Website www.cookinglife.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, BelgiŽ
Afhalen mogelijk
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Cookinglife is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 1 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 7 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 7 sterren

Jouw ervaring met Cookinglife

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Cookinglife en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Cookinglife betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Cookinglife betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 1 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Ik heb bewaardozen uit de Frigoverre serie besteld

Asha op 18-1-2018 - Gekocht: Frigoverre bewaardozen
Ik heb een aantal bewaardozen uit de normale serie van Frigoverre besteld, maar heb bewaardozen van Frigoverre uit de serie Fun toegestuurd gekregen. Ik wil de dozen retourneren en heb daarom gebeld naar Cookinglife. Na een tijdje in de wachtrij gestaan te hebben, kreeg ik te horen dat ik een berichtje kan inspreken. Ik heb zeven keer gebeld en elke keer krijg ik na minutenlang gewacht te hebben, weer te horen dat ik een bericht kan inspreken. Uiteindelijk besloten te mailen. Als antwoord op mijn mail krijg ik te horen dat de portokosten bij retourneren voor mijn eigen rekening komen. Merkwaardig dat als ze verkeerde artikelen opsturen, de klant bij het terugsturen voor de kosten opdraait.

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie