Corendon ervaringen en reviews

Je wilt een leuke vakantie, maar niet teveel betalen? Dan biedt Corendon Vliegvakanties de beste verhouding tussen de prijs en wat daar aan vakantieplezier tegenover staat. Corendon Vliegvakanties weet waar het om gaat, namelijk een plezierige en onbezorgde vakantie. Een vakantie die je kunt kiezen uit het uitgebreide aanbod van hotels en appartementen op je favoriete vakantiebestemming. Stuk voor stuk voorzien van comfort en verbazend voordelig.

Wij bieden je veel vakantie voor weinig geld. We doen er alles aan om je vakantie optimaal te laten verlopen. Niet alleen op de plaats van bestemming, maar ook al bij het bepalen van uw keuze, het boeken van de vakantie, de reis er naartoe en natuurlijk ook wanneer je weer terug bent.


Adresgegevens

Website www.corendon.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
 

Keurmerk

Corendon is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Deze garantie houdt in dat u als consument uw vooruitbetaalde reisgeld terugkrijgt als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen.

Meer informatie vind je op www.sgr.nl

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 8 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Corendon is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 12 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 8 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Corendon

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Corendon en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Corendon betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Corendon betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 12 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Koffers zoekt gemaakt door hen

Diederik op 5-2-2019
Koffers zoekt gemaakt door hen. We zaten drie dagen zonder. Claimen moet bij verzekering, vergoeden van een deel van de reissom doen ze niet. Als alles goed gaat, heb je er een goedkope reis aan. Als het misgaat, ben je bij Corendon de klos. Ze verstoppen zich achter allerlei kleine lettertjes. Ze draaien er nooit voor op. Ze goochelen met reistijden en tussenlandingen. Denk goed na voor je met Corendon vliegt. Goedkoop is vaak duurkoop.

 
 
 
 

Vakantie naar Israel geboekt bij Lazytours maar vervoer...

Wendy op 7-3-2014
Vakantie naar Israel geboekt bij Lazytours maar vervoer en excursies werden gedaan door Corendon. Vliegen met Corendon Dutch Airlines was super goed. Nederlandse stewardessen, voldoende beenruimte, schoon. Alleen van tevoren inchecken via hun site werkte helaas niet vanwege een storing. Alles verder goed geregeld, ook de bus van vliegtuig naar hotel en terug met begeleiding die vertelde over de omgeving ed. Bij hen excursies geboekt wat ook vlekkeloos verliep. Kortom: zeer tevreden!

 
 
 
 

Tot nu altijd goed geweest met prijs-kwaliteit verhouding....

Hans Jutte op 28-7-2013 - Ordernummer: corendon
Tot nu altijd goed geweest met prijs-kwaliteit verhouding.

 
 
 
 

Een TOP vakantie gehad voor een zr lage...

Astrid Bouwman op 18-5-2013
Een TOP vakantie gehad voor een zr lage prijs. Niets dan lof, alles was perfect!

 
 
 
 

Voor de twedde keer bij Corendon geboekt en...

Kleut op 25-1-2013
Voor de twedde keer bij Corendon geboekt en ben uiterst tevreden, alleen afwachten hoe de service in Cyprus is.

 
 
 
 

de prijs kwaliteid verhouding was goed...

Hennie op 18-6-2012
de prijs kwaliteid verhouding was goed

 
 
 
 

Zeer ongeorganiseerd. Langer dan een uur staan wachten...

M.s. op 12-6-2012
Zeer ongeorganiseerd. Langer dan een uur staan wachten om in te checken waarna het vrouwtje achter de balie nog even gezellig ging bellen, om vervolgens daarna pas ons te helpen! Mensen mistten zelfs bijna hun vlucht.

 
 
 
 

Alahan hotel was een slechte keuze als hotel...

Joke van den Berg op 24-4-2012
Alahan hotel was een slechte keuze als hotel, er is daar een nachtclub in het hotel die iedere nacht voor vervelende geluidsoverlast zorgt. Veel slaapproblemen in de groep. Sabat en Belgin zijn zeer professionele gidsen, die uitstekend werk hebben geleverd en het hotelprobleem grotendeels hebben gecompenseerd. Vanwege de slechte hotelkeuze van Corendon zullen wij niet meer met hen reizen.

 
 
 
 

Net terug uit Israel. Echt een fantastische vakantie...

Lies Baars op 9-3-2012
Net terug uit Israel. Echt een fantastische vakantie gehad. De rondreis was geweldig (het weer een klein beetje spelbreker). Heel veel gezien (het tempo lag hoog). Complimenten voor onze gids Hans. We zijn een ervaring rijker geworden en weten nu meer over Israel. Eilat - hotel Agamim - fantastisch. Bedankt en een dikke 10 voor Corendon.

 
 
 
 

Alles was uitstekend geregeld en vooral onze gids...

fam. Moonen op 9-1-2012
Alles was uitstekend geregeld en vooral onze gids Essam was zeer goed.

 
 
 
 

wij zijn zeer tevreden alle gegevens klopten wij...

Birgit op 6-9-2011
wij zijn zeer tevreden alle gegevens klopten wij hadden perfecte communicatie en service en transport en hotel etc

 
 
 
 

Voor de 2e maal geboekt bij Corendon de...

Marton op 13-6-2011
Voor de 2e maal geboekt bij Corendon, de eerste keer in 2000, toen overboekt., we werden thuis nog gebeld en er werd een vervangend hotel voorgesteld die wij toen aanvaard hebben. In 2011 opnieuw geboekt via Corendon, een lastminute. Bij aankomst bleken we weer (met nog zo'n 50 andere gasten) overboekt te zijn. Deze keer werden wij de buren gedropt, een hotel van een veel mindere kwaliteit. Na 4 dagen konden we in ons geboekte hotel. Ben benieuwd wat Corendon hier tegenover zet, we zijn nu een paar dagen thuis en nog niets gehoord.

 
 
 
 
Naar de Shop
 
Advertentie