Elektroshop ervaringen en reviews

Elektroshop.nl is gespecialiseerd in verlichting en verkoopt in de webshop dan ook alles wat met verlichting te maken heeft. Er is een breed assortiment artikelen beschikbaar voor in huis, bedrijf of op kantoor. Van nostalgische verlichting tot schakelmateriaal en groepenkasten, bij Elektroshop vindt u het artikel dat u nodig heeft!

De artikelen van Elektroshop.nl zijn niet alleen in Nederland verkrijgbaar, maar ook worden de artikelen in en buiten Europa geleverd. Omdat zij hun producten op internet aanbieden zijn de prijzen aanzienlijk goedkoper. Daarnaast kunt u de artikelen ook gewoon in onze winkel kopen. In deze winkel te Rosmalen is het merendeel van de online aangeboden artikelen op voorraad. Een uitstekende service staat hoog in het vaandel en voor advies, vragen en of opmerkingen zijn we altijd bereikbaar.


Adresgegevens

Website www.elektroshop.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, België, Europa
Afhalen mogelijk
in Rosmalen
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Elektroshop is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 3 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 4 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 4 sterren

Jouw ervaring met Elektroshop

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Elektroshop en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Elektroshop betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Elektroshop betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 3 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Elektroshop rekent standaard 6,95 aan verzendkosten maar verstuurt...

Steef op 6-1-2015
Elektroshop rekent standaard 6,95 aan verzendkosten, maar verstuurt de goederen vervolgens voor 2,76 via reguliere post. Vervolgens weigeren zij op verzoek het verschil van de kosten terug te storten. Daar waar andere shops juist proberen verzendkosten gratis te houden, kiest Elektroshop er juist voor om woekermarges te hanteren in de verzendkosten. Jammer!

 
 
 
 

De uitstekende service is ver te zoeken Klachten...

Een illusie armer op 2-2-2012
De uitstekende service is ver te zoeken! Klachten over materialen die zijn aangeschaft en niet werken na verloop van tijd worden niet in behandeling genomen. Zelfs antwoord op diverse mails (met bezorgbevestiging) blijft onbeantwoord. Zelfs als je een persoon mailt op zijn emailadres op naam. Het is kortom shoppen en wegwezen!

 
 
 
 

voor ons bedrijfspand had ik e.e.a. nodig qua...

Dhr Tiebie op 23-1-2011
voor ons bedrijfspand had ik e.e.a. nodig qua elektra werk waaronder een wandgoot waarin ik dan Cat5 en elektra wilde wegwerken.

Bestellen ging prima, kon het meeste vinden direct op de webpagina. Had gevraagd of ze de bestelling konden controleren op compatibiliteit, zodat ik alles passend had besteld en niet iets over het hoofd had gezien. Ene ronald daar gaf mij aan dat dit alles goed was. Wel uiteindelijk waren de afdekraampjes rond zodat je bij het afwerken van de wandgoot in de hoekjes de zaagrand zag en er zaten geen enkele afdekraampjes bij. Maar dat even tot daar aan toe, dat had ik immers zelf ook verkeerd besteld, maar de gevraagde controle had dus geen zin.

Uiteindelijk alles geleverd gekregen in 4 zendingen, e.e.a. moest worden na geleverd. Prima. Verder ook goed verpakt.

Enkele inbouw wcd waren niet goed, de draden werden niet 'opgepikt', sprake van productie foutjes dus. Wel ik zag daar geen problemen in, want deze zijn niet echt kostbaar. Dus mailde of ze een paar extra konden sturen. Ik moest ook nog wat meer hebben dus mocht eventueel ook bij de volgende bestelling meegestuurd worden.

Wel toen begon de ellende.
Emails betreffende aftersales of een beetje service bevatten worden compleet genegeerd. Ik heb tot 4 maal gemaild en geen één reactie gekregen.

Voor bestellingen en geld ontvangen zijn ze dus wel thuis, maar zodra je een klein vraagje steld, of ze ook maar een 'flintertje' service moeten leveren geven ze niet thuis.
Voor een andere klus hadden we nog veel meer elektra werk nodig (boerderij), maar hier bestel ik absoluut van mijn levensdagen geen spullen meer.

Elektro shop beveel ik bij dezen dan ook absoluut niemand aan. Tenzij je iets besteld waar je absoluut geen service of garantie op nodig hebt.

 
 
 
 
Naar de Shop
 
Advertentie