ElizawasHere ervaringen en reviews

Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf. Ver weg van de massa, op zoek naar de leuke, onontdekte plekjes waar je altijd verblijft in de stijl van het land, couleur locale. Vakanties met verblijf in kleinschalige, authentieke & sfeervolle hotels en appartementen, inclusief vlucht & autohuur.

Elizawashere biedt reizen aan naar o.a. Portugal, Madeira, Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, Kreta, Corfu, Zakynthos, SiciliŽ, SardiniŽ, Mallorca, Malta, en AndalusiŽ.


Adresgegevens

Website www.elizawashere.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
 

Keurmerk

ElizawasHere is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Deze garantie houdt in dat u als consument uw vooruitbetaalde reisgeld terugkrijgt als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen.

Meer informatie vind je op www.sgr.nl

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 3 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van ElizawasHere is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 1 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 3 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met ElizawasHere

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over ElizawasHere en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij ElizawasHere betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij ElizawasHere betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 1 beoordelingen van consumenten ontvangen.

De locatie was mooi maar ze hadden er...

Je op 1-3-2012
De locatie was mooi, maar ze hadden er niet bij gezet dat je zonder auto echt nergens bent en dat er 's avonds niks te doen is en alle restaurants gesloten zijn. Het restaurant in de Hacienda was erg slecht en sloot ook om 20 uur.

Daarnaast is de service van Elizawashere uitermate slecht. Wij hadden een week geboekt, accomodatie, vlucht en auto. Als je alles boekt via de organisatie verwacht je dat zij ook ALLES boeken en dat het juist is. Bij inleveren van de auto moesten wij een hoog bedrag betalen omdat we de auto te laat inleverden. Zonder dat wij het wisten hadden wij de auto voor 8.30 uur moeten inleveren terwijl onze vlucht 's avonds om 8.45 uur was.

Er had dus een dag extra geboekt moeten worden. Als dit van te voren gezegd zou zijn, was het prima geweest, maar dit was een vervelende verassing aan het einde van je vakantie. Wij hebben het geprobeerd te verhalen op Elizawashere, maar die verschuilen zich achter allemaal teksten in de reservering. Maar nergens staat die duidelijk vermeld. Maar ze geven geen gehoor. Let dus op, als je met Elizawashere boekt, dat je zelf goed moet opletten en rekenen. Zij doen het niet voor je. Dit was de eerste en de laatste keer dat wij met hun geboekt hebben.

 
 
 
 
Naar de Shop
 
Advertentie