Fitnessdelivery ervaringen en reviews

Fitnessdelivery is de snelst groeiende online fitnesswinkel van Nederland. Met een breed assortiment in verschillende categorieŽn kunnen zij voorzien in de grote vraag en interesse die er is voor Thuis fitnessen.

In de shop vind je halterbanken, gewichten, gymballen, trainingsmatten, bokszakken en nog veel meer fitnessartikelen. Fitnessdelivery koopt haar producten voor 80% bij eigen fabrikanten, hierdoor zijn de hoogwaardige producten scherp geprijsd.


Adresgegevens

Website www.fitnessdelivery.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, BelgiŽ, Duitsland
Afhalen mogelijk
 

Keurmerk

Fitnessdelivery is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen dat† alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven†zich houden aan†wet- en regelgeving. Maar ook†aan de opgestelde gedragscodes†van†de vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 7 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Fitnessdelivery is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 6 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 7 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Fitnessdelivery

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Fitnessdelivery en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Fitnessdelivery betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Fitnessdelivery betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 6 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Focus fitness Senator 2 besteld. Snel en keurig...

Martijn Postmus op 20-6-2013 - Ordernummer: 100030588
Focus fitness Senator 2 besteld. Snel en keurig geleverd en met 2 man sterk opgebouwd op onze zolder! Dat is natuurlijk service.

 
 
 
 

Ik had enkelgewichten besteld in plaats van polsgewichten....

Anoniem op 8-12-2012 - Ordernummer: 100023362
Ik had enkelgewichten besteld in plaats van polsgewichten. Mijn fout, dus heb ik even gebeld. Ik kon ze terugsturen en ontving een paar dagen later al de polsgewichten. Geen extra kosten of lang wachten. Prima service dus!

 
 
 
 

Mijn ervaringen zijn goed te noemen. Overzichtelijke webwinkel...

Anoniem op 16-10-2012 - Ordernummer: 100019812
Mijn ervaringen zijn goed te noemen. Overzichtelijke webwinkel en makkelijk om de aankopen te doen. Mijn bestelling was binnen 2 werkdagen binnen.

 
 
 
 

Ik heb een chinningbar gekocht bij Fitnessdelivery.nl. Dinsdag...

H.adams op 20-5-2012
Ik heb een chinningbar gekocht bij Fitnessdelivery.nl. Dinsdag bestelt en vrijdag binnengekomen (met 1 feestdag ertussen). Het artikel is dus eigenlijk binnen 2 dagen bezorgd, redelijk snel, al werd er 1 werkdag beloofd.

Het pakketje plus het product waren licht beschadigd (de stang van de chinningbar stak een stukje door een hoek van de doos). Op de stang was hierdoor aan 1 kant wat lak weg, maar omdat over dit gedeelte nog een handvat heen komt vond ik dit niet zo erg. Bovendien zou dit ook door toedoen van postnl kunnen zijn gebeurd. Overigens word je wel goed op de hoogte gehouden wat betreft de levering en het pakketje is te volgen via track en trace.

Het product zelf lijkt van degelijke kwaliteit (heb nog geen tijd gehad om hem op te hangen) al is de gebruiksaanwijzing wel in gebrekkig Engels. De website van Fitnessdelivery ziet er mooi uit en is gebruiksvriendelijk.

 
 
 
 

Ik ben absoluut niet tevreden over Fitness Delivery...

jan van Maaswaal op 5-12-2011
Ik ben absoluut niet tevreden over Fitness Delivery omdat ze niet nakomen wat ze zeggen, Ik heb een buikspier trainer besteld, en na een week was het apparaat nog steeds niet binnen, terwijl er ael betaald is.

Op hun telefoon krijg je een arogante stem te horen met de mededeling dat je het later nog eens moet proberen, en op de email wordt niet gerageerd. Mijn beoordeling: zeer slecht!

 
 
 
 

Fitnessdelivery is niet aangesloten bij het thuiswinkel waarborg...

Lina op 24-3-2011
Fitnessdelivery is niet aangesloten bij het thuiswinkel waarborg, ze geven aan aspirant te zijn. Ze komen niet voor in de ledenlijst van thuiswinkel.org

 
 
 
 
Naar de Shop
 
Advertentie