Fiyo ervaringen en reviews

Onderdelen voor huishoudelijke apparaten bestel je makkelijk en snel via Fiyo, voorheen bekend als Onderdelenwinkel.nl. Op Fiyo.nl vind je alle soorten witgoed onderdelen. Van onderdelen voor de wasdroger tot onderdelen voor de wasmachine en koelkast. En dat alles snel geleverd. Snelle levering; voor 16:00 uur besteld de volgende dag in huis; Meer dan een miljoen onderdelen leverbaar en reeds duizenden tevreden klanten.


Adresgegevens

Website www.fiyo.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, BelgiŽ, Europa
Afhalen mogelijk
 

Keurmerk

Fiyo is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen dat† alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven†zich houden aan†wet- en regelgeving. Maar ook†aan de opgestelde gedragscodes†van†de vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 5 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Fiyo is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 84 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 5 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Fiyo

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Fiyo en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Fiyo betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Fiyo betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 84 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Betaald en geen levering ontvangen

Evi op 9-9-2019
Betaald en geen levering ontvangen. Op mail wordt niet geantwoord.

 
 
 
 

ik heb een bestelling geplaatst die op voorraad is

roelof van der wal op 3-9-2019 - Ordernummer: 1800454889
ik heb een bestelling geplaatst die op voorraad is,maar wacht nu al dagen op het product.Heb mails gestuurd geen respons ook webcare geen reactie.Ik krijg een rare smaak in de mond van dit bedrijf ook al omdat ik al betaald heb.Het is mij een raadsel hoe dit bedrijf aan het waarborg thuiswinkelen is gekomen,van mij hadden ze het niet gekregen

 
 
 
 

Onderdeel voor wasmachine besteld

Miranda Meijers op 2-9-2019 - Ordernummer: 1800447424
Onderdeel voor wasmachine besteld, kreeg dag erna een mailtje, produkt niet op voorraad. Gebeld met FIYO en werden vriendelijk te woord gestaan. Product zou zo snel mogelijk nageleverd worden. Dag erna weer een mailtje, produkt was binnen en zouden het opsturen. En inderdaad dag erna lag t in de brievenbus. Wij hebben dus een goede ervaring met FIYO en zouden er zo weer iets bestellen

 
 
 
 

Product gekocht en betaald op 11 augustus

Henri op 1-9-2019 - Ordernummer: 1800441131
Product gekocht en betaald op 11 augustus. Mail gehad op 17 augustus:Helaas is je bestelling door een voorraadverschil vertraagd. We hebben het product met spoed bij onze leverancier besteld. Wij verwachten de bestelling binnen enkele dagen naar jou te versturen. Het is nu 1 september en nog steeds niets binnen. Ook geen reactie op mail.

Volgens de site is het product nog steen binnen 3 tot 6 dagen leverbaar.......

 
 
 
 

Waterfilter voor Maytag en Samsung koelkast EFF-60

Anoniem op 30-8-2019 - Ordernummer: 1800450471
Waterfilter voor Maytag en Samsung koelkast EFF-6011A, op voorraad besteld. Na 1 dag, een e-mail ontvangen dat de bestelling door een voorraadverschil is vertraagd. Fiyo reageert niet op mijn e-mails. Bellen kan niet.

 
 
 
 

Mail ontvangen dat product vertraging heeft opgelopen

Johnny op 21-8-2019 - Ordernummer: 1800448532
Zoals alle reviews van deze organisatie een mail ontvangen dat het vb product vertraging heeft opgelopen. Uiteraard na eerst het bedrag te hebben voldaan. Het ruikt naar oplichting!

 
 
 
 

Wasmachine product op voorraad besteld

Anoniem op 27-7-2019 - Ordernummer: 1800430379
Zoals veel anderen: wasmachine product op voorraad besteld. Na 1 dag een e-mail dat de bestelling door een voorraadverschil is vertraagd. Zoals ook bij de andere reviews hier.

 
 
 
 

Bestellen en opzoeken onderdelen ging makkelijk

Anoniem op 25-7-2019 - Ordernummer: 1800428013
Goede site, bestellen en opzoeken onderdelen ging makkelijk. Eenmaal na bestelling begon het gezeik. Eerst mailtje dat product niet op voorraad is. Heb ik teruggemaild wanneer ik het dan krijg, geen reactie. Vervolgens nog een mailtje. Pakketje is kwijt. Ik terug gemaild, geen reactie. Nergens staat een nummer dat je kan bellen. Zeer slechte service en ondermate handelen.

 
 
 
 

Besteld onderdeel wasdroger

Marco Westhof op 18-7-2019
Besteld onderdeel wasdroger. Op site vermeld dat het volgende dag geleverd wordt. Betaald. Zegt men dat het met spoed besteld is en dat het over paar dagen geleverd wordt. Kijk je later op de site staat er gewoon dat het op voorraad is.

 
 
 
 

Vermelden dat artikel op voorraad is

Anoniem op 12-7-2019 - Ordernummer: 123456
Vermelden dat artikel op voorraad is, als je hebt betaald krijg je een email dat ze het niet op voorraad hebben, alle reviews dezelfde klachten over deze club.

 
 
 
 

Ze zouden binnen 1 dag kunnen leveren

Anoniem op 3-7-2019 - Ordernummer: #1800413881
De enige reden dat ik bij Fiyo bestelde is dat ze na 1 dag zouden kunnen leveren ik had het namelijk dringend nodig. Na die dag kreeg ik echter een mail dat door voorraadverschillen het product pas over enkele dagen beschikbaar is. Als ik de andere reacties lees, lijkt het dat Voorraadverschillen een feature zijn bij Fiyo, waar ze makkelijk gebruik van maken.

 
 
 
 

Deze winkel reageert gewoon niet

Henk Moes op 14-6-2019 - Ordernummer: 1800353920 - Gekocht: Afzuigkap motor
Deze winkel reageert gewoon niet De motor doet het niet maar steeds weer contact zoeken. maar wordt nŪet gereageerd.Heel vervelend!

 
 
 
 

Product op hun site in voorraad gemarkeerd

Anoniem op 5-6-2019 - Ordernummer: 76121317983
Product op hun site in voorraad gemarkeerd, verzenden dag nadien. Betaald en daags nadien melding dat product niet in voorraad is. En ze hun leveranciers zullen contacteren om spoedig te kunnen leveren. Hallo, je verkoopt online zaken die je aangeeft in voorraad te hebben. De klant betaalt, en dan mailtje sorry we moeten het eerst zelf op een ander bestellen!? En ondertussen ben ik de speelbal, geld weg en hoe lang wachten op mijn gerief. Zelfs op email aan servicedesk komt geen antwoord.

 
 
 
 

Leveringstermijn klopt niet

Anoniem op 29-5-2019 - Ordernummer: 1800387273
Leveringstermijn klopt niet. Product was op voorraad volgens site. Achter blijkt dat product pas over 2 weken leverbaar is. Uit reactie van klantenservice blijkt niet dat ze het belangrijk vinden om klanten juist te informeren. Jammer want afhandeling via website was op zich wel prettig.

 
 
 
 

Ook voor mij geldt: had ik het maar geweten

Jeroen Smit op 27-5-2019 - Ordernummer: 1800367924
Ook voor mij geldt: had ik het maar geweten dan had ik hier nooit iets besteld vrees dat ik naar mijn 44,55 euro kan fluiten. Had een hogedruk-kop voor mijn Kšrcher hogedrukreiniger nodig, ik Google op het onderdeel en gelijk bovenaan staat Fiyo. Mooie foto's en precies wat ik zocht. Twijfelde wel heel even omdat ik nooit van Fiyo had gehoord. Nu een maand verder en je raadt het al... herhaaldelijk contact gehad met excuses en de nodige bla bla. Herhaaldelijk gevraagd en verzocht de order te annuleren en het bedrag retour te sturen.

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Winkel reviews
TegeldepotScore 6Loungeset.nlScore 7VakantiediscounterScore 5
Advertentie