Fiyo ervaringen en reviews

Onderdelen voor huishoudelijke apparaten bestel je makkelijk en snel via Fiyo, voorheen bekend als Onderdelenwinkel.nl. Op Fiyo.nl vind je alle soorten witgoed onderdelen. Van onderdelen voor de wasdroger tot onderdelen voor de wasmachine en koelkast. En dat alles snel geleverd. Snelle levering; voor 16:00 uur besteld de volgende dag in huis; Meer dan een miljoen onderdelen leverbaar en reeds duizenden tevreden klanten.


Adresgegevens

Website www.fiyo.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, BelgiŽ, Europa
Afhalen mogelijk
 

Keurmerk

Fiyo is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen dat† alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven†zich houden aan†wet- en regelgeving. Maar ook†aan de opgestelde gedragscodes†van†de vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 6 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Fiyo is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 92 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 6 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Fiyo

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Fiyo en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Fiyo betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Fiyo betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 92 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Ik probeer nu al ruim een week iets terug te sturen

Huib op 11-11-2019 - Ordernummer: 1800486246
Ik probeer nu al ruim een week iets terug te sturen, maar krijg geen adres of retourlabel (dat je trouwens gewoon zelf moet betalen). Ik heb nu 4x een mail gestuurd en krijg pas na 2-3 dagen antwoord. Op 2 mails heb ik dus nog steeds geen antwoord. Ze hebben ook geen adres waar je zelf spullen heen kan sturen.

 
 
 
 

Overzichtelijke website

Kees verhoef op 2-11-2019 - Ordernummer: ?
Overzichtelijke website. Duidelijk met fotos en type of je het juiste product hebt gekozen. Zeer snelle levering en duidelijk aangegeven hoe de bestelling verder wordt afgewerkt en geleverd. Geleverd product voldoet prima aan de verwachtingen.

 
 
 
 

Voor 23.59 besteld, de volgende dag geleverd

Kuipers op 31-10-2019 - Ordernummer: 1800463279
Voor 23.59 besteld, de volgende dag geleverd. Of over een week. Dozenschuivers met geen enkele compassie naar de klant. Die Thuiswinkel Waarborg is ook een wassen neus.

 
 
 
 

Goede bereikbaarheid van de webshop

Anoniem op 20-10-2019 - Ordernummer: 1800430693
Goede bereikbaarheid van de webshop. Levering was naar verwachting heel erg snel en goed.

 
 
 
 

Helaas heb ik na enkele goede ervaringen

Mike Bing op 20-10-2019
Helaas heb ik na enkele goede ervaringen in het verleden nu hetzelfde als wat anderen hier melden: geen levering maar ook geen informatie.

Ik zit nu al een maand op mijn onderdeel te wachten. Dit bedrijf is niet echt klantgericht bezig door te suggereren dat zaken op voorraad zijn. Volgende keer maar eens elders zoeken want dit is helemaal niks!

 
 
 
 

Ideaal dat er losse onderdelen de koop zijn

Anoniem op 2-10-2019 - Ordernummer: 1800472017
Ideaal dat er losse onderdelen de koop zijn. Onze afwasmachine werkt weer perfect zo. Duidelijke site waar de juiste onderdelen gemakkelijk te vinden zijn.

 
 
 
 

Ik bestel hier nu voor de 2e keer

M. De Moei op 20-9-2019
Ik bestel hier nu voor de 2e keer. De eerste maal duurde iets langer. Maar ik kreeg netjes antwoord van de klantenservice. Bestelde keurig ontvangen. Je kunt hier prima bestellen.

 
 
 
 

Bestelling geplaatst die op de site nog in voorraad was

Anoniem op 18-9-2019 - Ordernummer: 0000000
Bestelling geplaatst die op de site nog in voorraad was. Niet een bijzonder gewild artikel wat snel uitverkocht is. Na 10 dagen niks binnen. Op mijn gestuurde mail wordt niet gereageerd, via klantenservice te horen krijgen dat het artikel pas volgende week weer op voorraad is. Mijn mail was blijkbaar beantwoord retour gekomen. Niks ontvangen. Na contact met de klantenservice kon ik een 10% korting op mijn volgende aankoop krijgen. Verzoek van mijn kant om deze order te compenseren was niet mogelijk. Nu dus geannuleerd en geld terug gevraagd. Bijzonder dat deze website het zo doet.

 
 
 
 

Betaald en geen levering ontvangen

Evi op 9-9-2019
Betaald en geen levering ontvangen. Op mail wordt niet geantwoord.

 
 
 
 

ik heb een bestelling geplaatst die op voorraad is

roelof van der wal op 3-9-2019 - Ordernummer: 1800454889
ik heb een bestelling geplaatst die op voorraad is,maar wacht nu al dagen op het product.Heb mails gestuurd geen respons ook webcare geen reactie.Ik krijg een rare smaak in de mond van dit bedrijf ook al omdat ik al betaald heb.Het is mij een raadsel hoe dit bedrijf aan het waarborg thuiswinkelen is gekomen,van mij hadden ze het niet gekregen

 
 
 
 

Onderdeel voor wasmachine besteld

Miranda Meijers op 2-9-2019 - Ordernummer: 1800447424
Onderdeel voor wasmachine besteld, kreeg dag erna een mailtje, produkt niet op voorraad. Gebeld met FIYO en werden vriendelijk te woord gestaan. Product zou zo snel mogelijk nageleverd worden. Dag erna weer een mailtje, produkt was binnen en zouden het opsturen. En inderdaad dag erna lag t in de brievenbus. Wij hebben dus een goede ervaring met FIYO en zouden er zo weer iets bestellen

 
 
 
 

Product gekocht en betaald op 11 augustus

Henri op 1-9-2019 - Ordernummer: 1800441131
Product gekocht en betaald op 11 augustus. Mail gehad op 17 augustus:Helaas is je bestelling door een voorraadverschil vertraagd. We hebben het product met spoed bij onze leverancier besteld. Wij verwachten de bestelling binnen enkele dagen naar jou te versturen. Het is nu 1 september en nog steeds niets binnen. Ook geen reactie op mail.

Volgens de site is het product nog steen binnen 3 tot 6 dagen leverbaar.......

 
 
 
 

Waterfilter voor Maytag en Samsung koelkast EFF-60

Anoniem op 30-8-2019 - Ordernummer: 1800450471
Waterfilter voor Maytag en Samsung koelkast EFF-6011A, op voorraad besteld. Na 1 dag, een e-mail ontvangen dat de bestelling door een voorraadverschil is vertraagd. Fiyo reageert niet op mijn e-mails. Bellen kan niet.

 
 
 
 

Mail ontvangen dat product vertraging heeft opgelopen

Johnny op 21-8-2019 - Ordernummer: 1800448532
Zoals alle reviews van deze organisatie een mail ontvangen dat het vb product vertraging heeft opgelopen. Uiteraard na eerst het bedrag te hebben voldaan. Het ruikt naar oplichting!

 
 
 
 

Wasmachine product op voorraad besteld

Anoniem op 27-7-2019 - Ordernummer: 1800430379
Zoals veel anderen: wasmachine product op voorraad besteld. Na 1 dag een e-mail dat de bestelling door een voorraadverschil is vertraagd. Zoals ook bij de andere reviews hier.

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie