Freshlabelz ervaringen en reviews

Freshlabelz is een online shop met allerlei trendy kledingmerken. Rechtstreeks vanuit het hart van de Nederlands fashion industry het World Fashion Centre leveren wij je de mooiste produkten rechtstreeks van de bron. Bij Freshlabelz vind je de trendy merken en leuke nieuwe collecties. Wij stellen de beste merken voor jou samen, zodat je er altijd leuk bijloopt.

Shoppen bij Freshlabelz.nl is helemaal veilig. Je kiest zelf hoe je wilt betalen, gemakkelijk en veilig via je eigen bank of via een beveiligde creditcardtransactie. Al je gegevens zijn volledig beschermd.

Korting op je aankopen? Prijsvergelijk.nl heeft een speciale kortingscode voor Freshlabelz!


Adresgegevens

Website www.freshlabelz.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, BelgiŽ
Afhalen mogelijk
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Freshlabelz is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 11 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 6 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 6 sterren

Jouw ervaring met Freshlabelz

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Freshlabelz en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Freshlabelz betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Freshlabelz betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 11 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Aantal items besteld en gekozen voor achteraf betalen

Sanne op 12-7-2019
Aantal items besteld en gekozen voor achteraf betalen via Klarna. Heb helft van de bestelling geretourneerd. Geen bevestiging gekregen van ontvangen retour. Retour ook niet aan Klarna doorgegeven waardoor ik betalingsherinnering kreeg voor volledige bestelling.

Freshlabelz reageren laat tot niet op e-mail. Pas na contact via Klarna zelf is er vanuit Freshlabelz reactie gekomen dat retour verwerkt zou worden en juiste informatie bij Klarna zou komen binnen 3 weken met bevestiging naar mij. Geen excuses o.i.d. ontvangen voor gang van zaken. Nu 4 weken later nog geen beloofde informatie ontvangen. Geen reactie op nieuwe mail. Ronduit schandalig.

 
 
 
 

Onvriendelijke klantenservice

Anoniem op 10-6-2016 - Ordernummer: 11465
Onvriendelijke klantenservice zo'n robotachtige medewerker die alleen herhaalt dat ik de website moet lezen. Dus einde verhaal. En onduidelijke website wat betaalmethoden betreft. Zal er nooit meer iets bestellen of aanbevelen. Geen klantvriendelijk bedrijf. T-shirt stof van slechte kwaliteit gezien de prijs.

 
 
 
 

Ik had per ongeluk 2 paar UGGS besteld...

F op 24-12-2013 - Ordernummer: Onbekend
Ik had per ongeluk 2 paar UGGS besteld en betaald per creditcard, terwijl het 1 paar moest zijn. Ik heb gebeld dat het 1 paar moest zijn. De medewerker stuurde mij 1 paar af en zou de ander gelijk crediteren. Nu meer dan 3 weken later, en een extra belletje verder, heb ik het teveel betaalde geld, nog steeds niet terug ontvangen. Niet echt prettig en geeft mij onbetrouwbaar idee over dit bedrijf.

 
 
 
 

Had Uggs besteld een paar dagen geleden en...

Anoniem op 24-1-2013 - Ordernummer: UGG Australia Classi
Had Uggs besteld een paar dagen geleden en nog steeds niks ontvangen. Heb gebeld pas na een dag later kreeg ik een email dat ze niet op voorraad zijn en dat ze volgende week pas geleverd kunnen worden. Ik wacht netjes af maar heb het gevoel dat het replica Uggs zijn. Als dat het geval is eis ik meteen mijn geld terug.

 
 
 
 

Gewoon zelfs tijdens de feestdagen de volgende dag...

Anoniem op 2-1-2013 - Ordernummer: 100045364
Gewoon zelfs tijdens de feestdagen de volgende dag in huis, dat vind ik erg netjes.

 
 
 
 

Heb 2 weken geleden een zwembroek besteld en...

Anne op 21-12-2012
Heb 2 weken geleden een zwembroek besteld en mijn pakketje is gewoon kwijt geraakt. Nu heb ik dit gemeld bij Freshlabelz en hier doen ze niet echt moeite voor vind ik. Moet vaak zelf mailen hoe het nu zit enz. Bestel nooit meer wat bij hen en ik wil onderhand mijn zwembroek.

 
 
 
 

Ik bestelde 1 Zumo shirt. Mouwen waren aan...

Anoniem op 26-9-2012 - Ordernummer: 100022164
Ik bestelde 1 Zumo shirt. Mouwen waren aan de korte kant. Dus retourneerde deze. Om willen ruilen voor een andere was 10 euro duurder. Werd gebeld of ik dit over wilde maken. Geen probleem, heb ik direct gedaan. Maar nu zijn we twee weken verder en nog niets gehoord. Heb ze 3x gemaild en ze reageren niet terug. Ik wil me geld terug en ze zien me hier nooit meer! Zonde, zo bouw je geen naam op. Ik koop erg veel online ook veel kleding. En eigenlijk nooit problemen gehad, maar dit is erg slecht!

 
 
 
 

Ben heel erg tevreden. Ze hebben hele leuke...

Linda op 2-4-2012
Ben heel erg tevreden. Ze hebben hele leuke merken en ik koop meestal Dept of Ichi. Altijd snel en netjes in huis en retour sturen en afhandeling gaat erg goed.

 
 
 
 

Helemaal te gek hoe snel je bij freshlabelz...

Miranda op 13-1-2012
Helemaal te gek hoe snel je bij freshlabelz besteld en het in huis hebt ik heb gister namelijk een Nickelson jas besteld ron 13 uur en vandaag was hij al binnen ron 12 uur dus nog geen 24 uur. Dus een super tevreden klant erbij en een echte aanrader voor andere mensen die een go0ede service wensen en een snelle levering willen.

 
 
 
 

Ten eerste kwam de bestelling laat. Kwaliteit van...

Nic-nac op 12-1-2012
Ten eerste kwam de bestelling laat. Kwaliteit van kleding viel erg tegen. Kwam bij mij zelf over als replica. Retour sturen word je niet gemakkelijk gemaakt. Je moet van alles en nog wat uitprinten etc. Het word je bijna zo moeilijk gemaakt waardoor je het retouneren maar laat zitten. Beloven veel doen weining.

 
 
 
 

Heb wat besteld bij Freshlabelz site werkt goed...

Karin van Koningsweg op 2-10-2009
Heb wat besteld bij Freshlabelz, site werkt goed en is snel. Had de ICHI Jas 's middags besteld en de volgende ochtend werd het netjes in een mooie doos bij me bezorgd. Precies zoals het hoort dus.

 
 
 
 
Naar de Shop
 
Advertentie