Gsmwijzer.nl ervaringen en reviews

Bij Gsmwijzer.nl vind je een uitgebreid aanbod aan gsm toestellen, abonnementen en sim-only's. Je vindt hier gratis telefoons in combinatie met voordelige abonnementen. Nog niet toe aan een nieuw toestel? Ook voor het verlengen van je huidige abonnement ben je bij Gsmwijzer aan het juiste adres. Tevens een ruim aanbod van gsm accessoires. We bieden duidelijke website en eenvoudige bestelprocedures. Mobiel bellen was nog nooit zo voordelig!


Adresgegevens

Website www.gsmwijzer.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
 

Keurmerk

Gsmwijzer.nl is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen dat  alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven zich houden aan wet- en regelgeving. Maar ook aan de opgestelde gedragscodes van de vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 8 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Gsmwijzer.nl is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 2 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 8 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Gsmwijzer.nl

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Gsmwijzer.nl en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Gsmwijzer.nl betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Gsmwijzer.nl betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 2 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Toestel gekregen. Na 3 dagen viel het op...

Reinier op 11-5-2016 - Ordernummer: 1618018
Toestel gekregen. Na 3 dagen viel het op dat er een verkleuring in het scherm had, welke bij een wit scherm opviel en niet bij gekleurde schermen. Mailtje gestuurd dat dit een bekend probleem was, had op XDA al gelezen dat meer mensen dit hadden. Hun antwoord was volg maar DOA procedure. Na feestdag (5 mei) netjes opgestuurd, 2 euro moeten betalen voor een doosje om hem op te laten sturen.

Krijg ik een mailtje, je telefoon is niet geaccepteerd voor een DOA procedure, dus hij word nu ter reparatie aangeboden, dat duurt 10/14 dagen. Er zit een kras in volgens GSMwijzer. Daarbij zat een foto welke met een zeer grote zoom is genomen, met een zeer sterke lamp er op. Of wel: Als je er niet naar zou zoeken, zou je het niet zien. Ze zijn dus actief opzoek naar dit soort dingen om DOAs af te kunnen keuren. Dat zal hun wel een boel geld besparen als ze van de toestellen een boel kunnen afkeuren. Mogelijk verwachten ze dat je 14 dagen het toestel alleen maar in de doos laat en niet gebruikt als een normaal mens.

Ter vergelijking: Coolblue. Ik had een toestel met een verkleuring in het scherm (nadeel van de eerste zijn met een toestel). Waar ik hem ging inleveren. Zeg ik tegen de man van Coolblue wil je niet kijken of ik gelijk heb? Nee, ik geloof je wel. Kreeg direct weer een nieuwe mee. Dat is pas service en klantvriendelijkheid.

Aangegeven bij GSMwijzer dat ik dit geen service vind. Hun antwoord is helemaal al van geen verantwoording nemen. Helaas kan het zo zijn dat er tijdens de verzending een kras is ontstaan. De daadwerkelijke oorzaak zal lastig zijn om te achterhalen.. Nul verantwoording, nul klantvriendelijkheid. Niets doen om een klant te winnen met goeie service. Dit ook meerdere keren aangeven dat ik een betere oplossing verwacht. Nee doen we niet.

Het antwoorden is ook niet van het snelle, vaak de volgende dag pas antwoord. Waarschuwing voor iedereen: Wil je goeie service en cool-blue is een beetje duurder? Ga dan voor toch Coolblue! Daar krijg je service.

 
 
 
 

Goede site met veel aanbiedingen. Ik kocht een...

Jeffrey op 5-9-2013
Goede site met veel aanbiedingen. Ik kocht een nieuwe Samsung S4 met eeh HI abonnement en die was bij Gsmwijzer het goedkoopst. Levering nog dezelfde week, netjes verpakt en zonder verzendkosten.

 
 
 
 
Naar de Shop
 
Advertentie