Handig.nl ervaringen en reviews

Slimme klussers gaan voor elke klus in en rondom huis naar Handig.nl, want Handig.nl is sinds 2004 een van de meest voordelige webwinkels op het gebied van doe-het-zelf producten in Nederland. Consumenten vinden er een groot assortiment gereedschappen, tuinartikelen, producten voor in en rondom huis en overige klusbenodigdheden. Bovendien is Handig.nl lid van de Thuiswinkelorganisatie wat de consument extra zekerheid geeft dat zijn bestelling en daarop volgende after sales met de grootste zorgvuldigheid wordt behandeld.

Handig.nl staat voor de laagste prijs; een groot assortiment, snelle levering en het veillig en eenvoudig plaatsen van bestellingen. Dit kunnen wij waarborgen omdat wij zijn aangesloten bij een grote inkoopcombinatie waardoor wij onze producten uiterst scherp kunnen aanbieden. Door onze ruime en centraal aangehouden voorraden, kunnen wij bestellingen bovendien razendsnel (binnen 2 werkdagen) leveren.


Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
 

Keurmerk

Handig.nl is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen dat  alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven zich houden aan wet- en regelgeving. Maar ook aan de opgestelde gedragscodes van de vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 4 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Handig.nl is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 1 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 4 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Handig.nl

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Handig.nl en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Handig.nl betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Handig.nl betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 1 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Helaas was mijn order niet compleet kan gebeuren...

Richard op 31-1-2015 - Ordernummer: R722374410
Helaas was mijn order niet compleet (kan gebeuren) en kreeg pas feedback nadat ik een mail had verstuurd na 1 week wachten, doch op de site zou alles aanwezig moeten zijn. Na contact is pas 75% van mijn order verstuurd, ontbrekende items volgens de site gewoon leverbaar. Reactie op mail is er bijna niet. Je mag dan een goede prijs hebben, maar klanten houd je pas met een goede aftersales, jammer.

 
 
 
 
Advertentie