Holland Barrett ervaringen en reviews

Holland & Barrett, voorheen bekend als De Tuinen, is een landelijke keten van gezondheidswinkels. Wij hanteren een unieke winkelformule die aansluit op de huidige maatschappelijke ontwikkeling. Bij ons staan kwaliteit van leven op een natuurlijke en evenwichtige manier een steeds belangrijkere plaats inneemt. Je vindt bij HollandBarrett een assortiment van meer dan 3500 producten met een natuurlijke mix van gezonde en lekkere producten.

De nadruk bij onze producten ligt op innerlijke en uiterlijke verzorging zoals sportvoeding, voedingssupplementen, homeopatische geneesmiddelen en natuurlijke verzorgingsproducten. Op zoek naar een verrassend cadeau? Ook dan vind je bij ons een uitgebreid assortiment leuke cadeau artikelen.


Adresgegevens

Website www.hollandandbarrett.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, BelgiŽ, Europa
Afhalen mogelijk
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Holland Barrett is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 1 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 4 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 4 sterren

Jouw ervaring met Holland Barrett

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Holland Barrett en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Holland Barrett betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Holland Barrett betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 1 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Op de website stond voor sintjanskruid 1+1 gratis

Anoniem op 6-4-2019 - Ordernummer: 0965704260
Op de website stond voor sintjanskruid 1+1 gratis voor 23,- ongeveer. Ik heb deze besteld maar krijg maar 1 potje opgestuurd. Hierop met de klantenservice gemaild maar die zegt dat ik er 2 had moeten aanklikken. Ik zei dat de reclame dan misleidend is omdat er 1+1 staat vermeld op de afbeelding van het product en verzocht om het 2e potje. Deze werd mij ontzegd omdat er al een keer verzendkosten zijn betaald ik moest hem maar terug sturen en wachten op refund en daarna nog een keer bestellen er omslachtig en communiceren met de klantenservice kan alleen in het Engels. Absoluut nooit weer hier bestellen, zo klantonvriendelijk!

 
 
 
 
Naar de Shop
 
Advertentie