Horloge.nl ervaringen en reviews

Horloge.nl heeft voor iedereen een horloge in alle prijsklassen. Met meer dan 100 bekende horlogemerken zijn wij de grootste online horlogewinkels van Nederland en BelgiŽ. Wij zijn gek van horloges en brengen dat op alle mogelijke manieren naar buiten: via onze nieuwsbrief, ons blog, onze facebookpagina ťn via radio en televisie. En natuurlijk via onze mooie producten die je snel geleverd krijgt.


Adresgegevens

Website www.horloge.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, BelgiŽ
Afhalen mogelijk
in Rotterdam, Breda
 

Keurmerk

Horloge.nl is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen dat† alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven†zich houden aan†wet- en regelgeving. Maar ook†aan de opgestelde gedragscodes†van†de vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 3 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Horloge.nl is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 1 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 3 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Horloge.nl

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Horloge.nl en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Horloge.nl betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Horloge.nl betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 1 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Op de site een horloge gezien

Gert op 20-3-2017 - Ordernummer: 0
Op de site een horloge gezien voor een mooie prijs. Was alleen niet voorradig. Geen probleem, ik kon een mail ontvangen als het horloge er weer was. Een aantal dagen later een e-mail. Het horloge zou er weer zijn. Prijs 50 euro hoger dan eerst. Doorgeklikt via de link staat ie er nog steeds voor de lagere prijs maar nog steeds niet voorradig? E-mail gestuurd maar geen reactie.

 
 
 
 
Naar de Shop
 
Advertentie