Horloges.nl ervaringen en reviews

Of je nou op zoek bent naar een horloge voor jezelf of voor iemand anders, op Horloges.nl vind je altijd wat je zoekt. Gemakkelijk, veilig en snel. Horloges.nl is officieel dealer van tientallen horloge merken. Vanuit onze vestiging in Groningen bieden wij meer dan 5000 horloges aan. Dagelijks voegen wij tientallen nieuwe herenhorloges, dameshorloges en de mooiste kinderhorloges toe aan het assortiment. Het vinden van o.a. titanium horloges, sporthorloges en automatische horloges was dan ook nog nooit zo eenvoudig.

Korting op je aankopen? Prijsvergelijk.nl heeft een speciale kortingscode voor Horloges.nl!


Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, België
Afhalen mogelijk
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Horloges.nl is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 8 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 8 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 8 sterren

Jouw ervaring met Horloges.nl

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Horloges.nl en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Horloges.nl betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Horloges.nl betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 8 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Een jaar geleden nieuw uurwerk in mijn horloge gezet

lia de laat op 4-9-2018
Een jaar geleden is er door Horloge.nl een nieuw uurwerk in mijn horloge gezet. Het staat nu stil en volgens hen niet te repareren. Een nieuw passend uurwerk hebben ze niet. Een uurwerk hoort toch niet na één jaar afgeschreven te zijn? De vorige 2 uurwerken hebben beiden ongeveer 20 jaar goed gefunctioneerd. Het enige dat ze te bieden hebben, is een adres op 100 km afstand waar ik mogelijk geholpen kan worden.
Advies: zoek een andere horlogemaker.

 
 
 
 

De klant is de koning nou blijkbaar niet

Anoniem op 28-2-2017 - Ordernummer: 7300001777417
De klant is de koning, nou blijkbaar niet bij Horloge.nl. Een Breil automaat horloge gekocht online eind november, helaas in +/- 4 weken ging kapot, ik was nog binnen 30 dagen terug garantie toch om dat vond ik een leuke horloge voor reparatie met garantie gekozen en terug opgestuurd na de feestdagen dus begin januari. Weken gingen voorbij en eigenlijk niets gebeurde, dus contact opgenomen en krijgt ik te horen dat zogenaamd dat ik geen garantie bewijs heb zijn er wat complicaties.

Maar ik had geen specifieke garantie bewijs alleen aankoop bewijs ontvangen zoals het zelfde bij de 2e horloge Casio wat ik ook hier gekocht heb, zo helaas had druk moeten uitoefenen om mijn rechtelijke reparatie met garantie mogen krijgen, gingen alweer weken voorbij en was ik benieuwd wanneer ik eindelijk de horloge terug krijg, maar krijgt ik geen antwoorden op mij berichten meer, dus contact opgenomen met Breil zelf en hoorde ik dat de horloge was al eigenlijk een week geleden gerepareerd en terug gestuurd na Horloge.nl

En als top op de verhaal krijgt ik vandaag een bericht dat ik uit Den Haag in Rotterdam moet de horloge ophalen en daarna dat ik vroeg om dat niet in Rotterdam maar online in de webshop gekocht met inclusief bezorg kosten daarom lijkt mij eerlijk als mij opgestuurd wordt daarop krijg ik geen antwoord meer ook niet daarop als consumenten bond wil inschakelen, slechte zaak dus, zal ik zeer zeker nooit meer iets kopen.

 
 
 
 

Ik heb een tijdje terug een horloge op...

Daan Klijn op 2-8-2013
Ik heb een tijdje terug een horloge op Horloges.nl gekocht. Dit horloge was alleen bij levering al kapot. Ik heb ze gemaild en deze reageerden zeer snel en lieten het horloge gratis repareren. Ik ben zeer tevreden met deze service.

 
 
 
 

Heb hier een horloge gekocht maar alleen maar...

H. Jansen op 7-3-2013 - Ordernummer: 100013573
Heb hier een horloge gekocht maar alleen maar problemen gehad. Oplossing was niet mogelijk en echt behulpzaam zijn ze ook niet. Telefoon werd er zelfs opgegooid.

 
 
 
 

Wachten op repartie 2e keer . Esprit horloge...

Sjoerd Kuilman op 20-11-2012 - Ordernummer: 100013180
Wachten op repartie (2e keer). Esprit horloge gekocht bij deze winkel op 18 juli dit jaar. Voor 119,90 dacht ik een mooi en goed horloge gekocht te hebben. Niets was minder waar.

Werd kapot geleverd, het bovenste knopje zat los. Zelf zo dom geweest om het te blijven aankijken, een maand later was het knopje er af en verdwenen. Op 27 augustus ingestuurd voor garantie. Ruim een maand later, op 1 oktober, ineens een mail dat er een pakketje onderweg was. Verder geen enkele communicatie van Horloges.nl. Er zat ook geen verdere informatie of reparatie brief bij het pakket (Horloges.nl heeft aangegeven dat dit niet gebruikelijk is bij de winkel).

Op 28 oktober was het knopje er opnieuw af, weer ingestuurd. Op 1 oktober bevestiging ontvangen, ze zouden het opsturen naar de Esprit reparatie service en aangeven dat ik het niet terug wil. Mocht Esprit een nieuwe sturen dan krijg ik het aankoopbedrag terug. Inmiddels 20 dagen later zit ik voor de tweede keer lang zonder horloge. Ben ik 2 x 6,70 verzendkosten armer. En als ik hem toch gerepareerd terug krijg is het vermoedelijk een kwestie van tijd voor ik hem weer op kan sturen. Ik heb dan geloof ik wel het recht om te ontbinden (mijn geld terug). Maar ben dan wel 20,10 (3 x verzendkosten) armer en veel stress rijker.

 
 
 
 

Groot assortiment aan horloges geavanceerde site en uitstekende...

Tom Evers op 22-8-2012 - Ordernummer: 2128042
Groot assortiment aan horloges, geavanceerde site en uitstekende service. Horloge.nl scoort op letterlijk alle gebieden uitstekend! Een van de betere Nederlandse internetwinkels.

 
 
 
 

Had mijn nieuwe Hugo Boss klok de volgende...

Sabrina op 16-2-2011
Had mijn nieuwe Hugo Boss klok de volgende dag in huis zoals beloofd. Verder zeer tevreden over de wijze waarop deze verpakt was. De tracking van UPS klopte ook vrij goed.

 
 
 
 

Zeer uitgebreid assortiment. Levering was redelijk snel service...

Jeanette B. op 13-12-2010
Zeer uitgebreid assortiment. Levering was redelijk snel, service heb ik nog niet nodig gehad.

 
 
 
 
Advertentie