HuisenThuis ervaringen en reviews

Bij HuisenThuis koop je meubelen zorgeloos online. Bij Europa's grootst online woonboulevard heb je een ruime keus aan meubelen die we verkopen onder het motto 'Wonen Op Jouw Manier'. Of het nou meubelen zijn voor in je woonkamer, slaapkamer of voor op kantoor, bij Huisenthuis.nl vind je een ruim en compleet aanbod tegen aantrekkelijke prijzen.


Adresgegevens

Website www.huisenthuis.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, BelgiŽ
Afhalen mogelijk
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van HuisenThuis is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 1 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 4 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 4 sterren

Jouw ervaring met HuisenThuis

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over HuisenThuis en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij HuisenThuis betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij HuisenThuis betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 1 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Heb op 31-5 de barkruk Calvina besteld

Mar op 18-7-2017 - Gekocht: Barkruk Calvina
Heb op 31-5 de barkruk Calvina besteld,†deze heeft een levertijd van 10 werkdagen volgens de website echter op 27-6 heb ik de barkrukken ontvangen. Op zich vond ik dit niet zo een probleem, was al lang blij dat ik eindelijk mijn barkrukken had. Heb de barkruk besteld omdat het niet donkergrijs oogt, maar grijs-bruinig op en de witte stiksels vallen dan ook heel erg op.

Zie hieronder de afbeelding van de kruk die gekregen heb, veel donkerder dan de website en geen witte stiksels. Heb toen weer gebeld† met Huisenthuis en aangegeven dat deze kruk meer antraciet leek dan grijs? Ik heb toen onderstaande mail ontvangen, kort samengevat het is gewoon dezelfde barkruk, kleurverschil ligt aan mijn computerscherm. Heb toen boos teruggebeld maar meneer bleef voet bik stuk houden dat het dezelfde barkruk is, totdat ik m vroeg waar de witte stiksels zijn en op welke resolutie ik mijn scherm moest zetten zodat die niet meer weergegeven worden op mijn scherm? Ja, daar kon geen antwoord op gegeven worden en toen mochten de barkrukken retour gezonden worden.

Heb de meneer nog een tip gegeven om de afbeelding te veranderen, maar zie dat het hetzelfde is? Snap t ook wel, voor een standaard grijze barkruk kan je geen 58 euro vragen die gaan voor 35 euro, dan kan je liever gewoon hopen op kleurenblinde klanten?

Heb net een mail van Afterpay gekregen en je zal het niet geloven, ik moet retourkosten betalen. 25 euro voor verkeerde barkrukken die ik na een maand heb ontvangen. Heb zo een spijt van mijn aankoop. Elke website die in zijn producten geloofd en klantgericht is zal je nooit retourkosten in rekening brengen, maar zij leveren de verkeerde producten (te laat), probeert je daarna ook nog te overtuigen dat het aan je scherm ligt en laat je ook nog betalen voor de retourkosten.

Beste,
Ik heb je mail en foto's gezien. Je vertelde me me dat de uitvoering van de barkrukken antraciet zijn. Maar antraciet is zwart en dat zijn deze zeker niet. Als ik de foto's zie zijn ze conform de afbeelding op onze site.

De kleur op de foto's die je stuurde zijn qua licht of donker zijn, sterk afhankelijk van de lichtval. Verder is het zo dat kleurnuances altijd aanwezig kunnen zijn. Elk computerscherm van elke consument staat verschillen in gesteld. Het ene is wat warmer, het andere wat koeler en zo ontstaan afwijkende kleurnuances. Die zijn niet te voorkomen.

Wij hechten zeer veel waarde aan het juiste vermelden van onze producten en het vermelden van juiste foto's. We slagen daar over het algemeen heel goed in want we hebben een extreem laag retouren percentage. Je vergelijkt de barkruk met een stoel bij je in huis. Maar dat is volgens mij een microvezel stof. En stof oogt altijd anders dan PU leatherlook en geeft een afwijkende indruk. 2 dezelfde kleuren van verschillende bronnen lukt nagenoeg nooit. Om dit te voorkomen is het beter met contrasten te werken.

Ik hoop dat je iets aan deze uitleg hebt en hoor graag wat je met de barkrukken verder wil.
Met vriendelijke groeten

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie