Internet-toys ervaringen en reviews

Internet-Toys.com is een leuke webshop waar je een groot aanbod speelgoed voor jong & oud vindt. Bezoek onze website en ontdek het uitgebreide assortiment vol met nieuw speelgoed, maar je herontdekt hier ook echt klassiek speelgoed zoals houten speelgoed, puzzels en gezelschapsspellen. Uitgebreid assortiement zoals Lego, Playmobil en een groot buitenspeelgoed zoals trampolines, speelhuisjes, schommels en zwembaden. Daarnaast vind je bij ons baby- en peuterspeelgoed speciaal voor de jongste gezinsleden, fijne zachte knuffels en poppen, knutselspullen. Alle producten in onze shop zijn fysiek op voorraad.


Adresgegevens

Website www.internet-toys.com

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, BelgiŽ, Duitsland
Afhalen mogelijk
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Internet-toys is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 2 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 6 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 6 sterren

Jouw ervaring met Internet-toys

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Internet-toys en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Internet-toys betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Internet-toys betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 2 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Het verkeerde product is geleverd

Anoniem op 7-9-2018 - Ordernummer: 3196094 - Gekocht: Dreamtopia barby kasteel
Zeer slechte service. Het verkeerde product is geleverd. Komt niet overeen met vier van de vijf foto's op de website en ook niet met de omschrijving op de site en factuur. Volgens internet-toys is er een fout gemaakt, de foto's op de site waren niet correct en de omschrijving ook niet. Reactie was dat het juiste product niet leverbaar is terwijl ze het nog steeds verkopen op de site... We zijn nu een paar weken verder en de omschrijving van het product is nog steeds onjuist. Opletten dus met deze winkel.

Ik ben niet tevreden over de geboden oplossing van een (jawel) gratis retour. En aangeven dat het juiste product niet leverbaar is terwijl het nog wel verkocht wordt op de eigen site getuigt van een zeer onprofessionele houding.

 
 
 
 

Vorige week heb ik bij Internet Toys een gitaar besteld

J. van Sloten op 8-5-2017 - Gekocht: Bontempi gitaar
Vorige week heb ik bij Internet Toys een speelgoed gitaar besteld. Deze was goedkoper dan b.v. bij Bol.com, zelfs inclusief de verzendkosten. Er werd beloofd dat de order de volgende dag bezorgd werd en dat gebeurde ook netjes Gelukkig maar want ik had het cadeau de volgende dag nodig voor een verjaardag. Een prima ervaring!

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie