Kleertjes.com ervaringen en reviews

Kleertjes.com is de grootste online winkel in baby- en kinderkleding in Nederland. Onze webwinkel is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Je bestelt bij ons snel, makkelijk en veilig de mooiste kinderkleding uit nieuwe en vorige collecties van bekende merken! Je hebt de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment aan artikelen, zoals baby- en kinderkleding, accessoires, nacht- en ondergoed... en nog véél meer.

Kleertjes.com is in juni 2003 opgericht met als doel de eerste professionele webwinkel met een ruim en gevarieerd aanbod in kinderkleding van voorgaande collecties te realiseren. Al snel (vanaf 2005) heeft kleertjes.com besloten om naast voorgaande collecties ook actuele collecties aan te bieden. Het idee, een webwinkel te openen waar men zich niet hoeft te beperken tot het doen van een eenmalige aankoop van een enkel artikel, maar door een ruim, gevarieerd aanbod en regelmatige aanvullingen op het assortiment en waar men derhalve in de gelegenheid wordt gesteld diverse artikelen in één keer aan te schaffen, blijkt een schot in de roos


Adresgegevens

Website www.kleertjes.com

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, België, Europa
Afhalen mogelijk
 

Keurmerk

Kleertjes.com is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen dat  alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven zich houden aan wet- en regelgeving. Maar ook aan de opgestelde gedragscodes van de vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 6 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Kleertjes.com is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 8 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 6 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Kleertjes.com

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Kleertjes.com en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Kleertjes.com betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Kleertjes.com betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 8 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Bestel al jaren mijn artikelen bij Kleertjes.com

Linsey op 25-3-2017
Bestel al jaren mijn artikelen bij Kleertjes.com heb de verzendkosten afgekocht dus dat is allemaal prima. Tot mij afgelopen zending dit gebeurde ik stuur een pakket met een aantal jasjes retour waarvan ik er 1 heb gehouden. Blijkt er 1 artikel kwijt te zijn bij de retourprocedure. Ik weet uit ervaring dat ze niet altijd heel vriendelijk zijn en niet zo snel zijn alleen als het hun uitkomt. Maar hoop toch wel dat de 89,95 nog terug komt op mijn Paypal rekening er gaat nu al een week overheen terwijl ze al 2 keer hadden beloofd het afgelopen week op te lossen.

 
 
 
 

Ik heb een jurkje besteld met nog een...

Wendy op 19-1-2016
Ik heb een jurkje besteld met nog een waardebon die ik had. Helaas viel het jurkje veel te klein. Ik wilde hem omruilen. Omdat het gekocht was met een waardebon was het niet mogelijk om het jurkje op de juiste datum te laten bezorgen. Ook niet als ik het jurkje met de juiste maat nog extra zou betalen en het terug gestort zou worden. De administratie dacht totaal niet mee, was kortaf, en zakelijk. Zeer jammer, grote teleurstelling dat mijn dochter haar verjaardagsjurk niet op tijd had. Dit was mijn laatste bestelling daar.

 
 
 
 

positief: snelle levering. Leuke kleding. Negatief: het niet...

Anoniem op 9-9-2015 - Ordernummer: 1111111111
positief: snelle levering. Leuke kleding. Negatief: het niet gratis retourneren! Bij retourneren of ruilen betaal je opnieuw verzendkosten. Dus je betaalt voor een product dat je niet wilt hebben.Erg jammer. Bij vele andere vergelijkbare webshops kun je dit nl wel. Je kunt ook kiezen voor gratis retourneren maar dan houden ze je geld vast totdat je weer iets nieuws besteld (en vangen daar rente op). Ze verdedigen zicht door te verwijzen naar ander webshops die dit ook doen (hele onbekende shops). Niet doen dus!!

 
 
 
 

Een ruime keuze aan kleding maar mocht je...

Louise op 19-5-2015
Een ruime keuze aan kleding, maar mocht je iets bestellen dan hoop ik wel dat direct alles goed is en je niets hoeft te retourneren. Helaas was mijn bestelling niet goed en moesten de spullen terug.

Wat volgde was een onduidelijke retour procedure, welke mij uiteindelijk 16,95 heeft gekost. Voor mij een reden om hier nooit meer iets te bestellen en te kiezen voor een webshop met een eenvoudige, en bovenal klantvriendelijke service. Per slot van rekening zijn er meerdere winkels die hetzelfde aanbod hebben.

 
 
 
 

Heel slechte service onpersoonlijke en kille bejegening aan...

Anoniem op 5-1-2015 - Ordernummer: 103424593
Heel slechte service, onpersoonlijke en kille bejegening aan de telefoon en evenals onderstaande beoordeling, terwijl er nog wel een actie was van gratis verzenden, extra kosten bij terugsturen van kleding. Schandalig gewoon: moest de kosten van de bestelde en gelijk teruggestuurde kleding betalen omdat ik nog geen verzendkosten (was toch gratis?) had overgemaakt.

 
 
 
 

Werken met waardebonnen als je iets wilt terug...

Anoniem op 18-9-2012 - Ordernummer: 382399/2420056
Werken met waardebonnen als je iets wilt terug sturen. Als je dus meerder producten besteld ben je dus het haasje als je producten terugstuurt, want je houdt dus een tegoed. Doe je dit niet dan moet je alle retourkosten zelf betalen wat neer komt op onnodige hoge verzendkosten.

Service is dus niet meer van deze tijd. Informatie over deze transacties zijn dus niet goed omschreven, je wordt er pas mee geconfronteerd als je wilt terug sturen. Nooit meer bestellen!

 
 
 
 

Slecht tevreden als je 2x checkt of je...

Saskia Boom op 16-3-2012
Slecht tevreden, als je 2x checkt of je waardebon hebt aangeklikt en het wordt dan uiteindelijk nog niet verwerkt. En dit volgens kleertjes.com ook niet achteraf kan vind ik dit een erge slechte service.

Vreemd administratie programma ook, kunnen ze ook niet crediteren in dit programma? Nee dus volgens Kleertjes.com. Is voor mij de laatste keer geweest. Genoeg andere sites. Een beetje medeleven en service zou wel op zijn plaats zijn geweest!

 
 
 
 

Ik was altijd heel tevreden over kleertjes.com. De...

A. van Gunst op 19-11-2011
Ik was altijd heel tevreden over kleertjes.com. De laatste 2 keer was de site niet up to date dus werd mijn bestelling geannuleerd.
Verder zag ik dat ze erg duur zijn geworden. Ik zag bijv een broek voor 69,95 die op een andere site voor 49,95 wordt verkocht. Er zijn wel vaak kortingscodes, maar die zijn dus eigenlijk een sigaar uit eigen doos.

 
 
 
 
Naar de Shop
 
Advertentie