Lamponline.nl ervaringen en reviews

Lamponline.nl, online verlichting kopen was nog nooit zo eenvoudig. Door groot in te kopen bij Nederlandse leveranciers en rechtstreeks bij Italiaanse en Chinese fabrieken, kan Lamponline.nl zeer goedkoop de verlichting leveren. Lamponline.nl streeft erna om de nieuwste trends van nationale en internationale beurzen altijd het eerste op de site te hebben. Mocht u
niet tevreden zijn over uw aankoop, dan kunt u deze binnen 14 dagen retourneren. Uiteraard heeft u minimaal 1 jaar garantie op uw aankoop.

Lamponline is de internet site van Lichtplaza megastores in Almere en Zaandam. Lamponline is dealer van vele gerenommeerde verlichtingsmerken en naast verlichting kunt u ook terecht voor kleinmeubelen, kapstokken en
klokken.

Korting op je aankopen? Prijsvergelijk.nl heeft een speciale kortingscode voor Lamponline.nl!


Adresgegevens

Website www.lamponline.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, BelgiŽ
Afhalen mogelijk
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Lamponline.nl is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 18 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 7 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 7 sterren

Jouw ervaring met Lamponline.nl

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Lamponline.nl en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Lamponline.nl betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Lamponline.nl betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 18 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Wij hebben een hanglamp besteld en deze was...

Anoniem op 6-7-2015 - Ordernummer: 07H123152603 - Gekocht: Hanglamp Torriano 6 Lts
Wij hebben een hanglamp besteld en deze was niet helemaal goed, hebben toen contact opgenomen en kregen meteen een nieuwe toegestuurd en er werd bij gezegd was deze goed dan hoefden we pas de eerste lamp gratis terug te sturen. Mooie service en zijn dan ook heel tevreden.

 
 
 
 

Twee leeslampen besteld die achteraf niet meer leverbaar...

Petra de Jong op 19-1-2015 - Ordernummer: 8350
Twee leeslampen besteld, die achteraf niet meer leverbaar waren. Er werd een alternatief geboden voor lampen die wel duurder waren, maar geleverd werden voor dezelfde prijs. Prima oplossingsgericht. Erg tevreden.

 
 
 
 

Tweemaal een bestelling geplaatst tweemaal nog een vraag...

A.c. op 24-7-2013
Tweemaal een bestelling geplaatst tweemaal nog een vraag vlak na de bestelling. Er werd senl en accuraat gereageerd, de bestellingen werden snel en goed verpakt geleverd. Kortom, ik ben een tevreden klant en raad Lamponline.nl zeker aan!

 
 
 
 

Ledino wandlampen besteld voor in de woonkamer. Heel...

Marjolein op 12-4-2013
Ledino wandlampen besteld voor in de woonkamer. Heel mooi en zuinig en zeer snel verstuurd. Aanrader!

 
 
 
 

Kinderlamp gekocht in de vorm van een Harley...

Anoniem op 13-3-2013 - Ordernummer: 3122
Kinderlamp gekocht in de vorm van een Harley, onze zoon is er erg blij mee. Snel bezorgd en voor een goede prijs.

 
 
 
 

De lamp is ontvangen. Erg tevreden bedankt Vriendelijke...

L.v.d.weiden op 1-4-2012
De lamp is ontvangen. Erg tevreden, bedankt!
Vriendelijke groet,
L.v.d.Weiden

 
 
 
 

Bestelde lamp met gebreken en met beschadigingen ontvangen....

Gielen op 28-2-2012
Bestelde lamp met gebreken en met beschadigingen ontvangen. Na diverse mails met het verzoek om mijn probleem op te lossen en na geen enkele reactie heb ik de lamp maar opgehangen.

Ik was eigenlijk al gewaarschuwd, ik had ook al gemaild toen ik een vraag had over een product en daar werd ook slecht op gereageerd. Ik heb het bedrijf ruim de kans gegeven mij te helpen, maar helemaal niks. Ik zou er mijn centjes niet meer naar toe brengen.

Reactie

Lamponline.nl gaf een reactie op deze beoordeling:
Jammer dat u een slechte ervaring heeft met onze webwinkel, wij hebben een nieuwe lamp aangeboden en wij hebben ook mails naar u verstuurd die u waarschijnlijk niet in de goede box heeft ontvangen.

Wij willen nogmaals aanbieden om de lamp kostenloos te vervangen als u dat wilt. U kunt hiervoor mailen met info@lichtplaza.nl.

Met vriendelijke groet,
Richard
Lamponline.nl

 
 
 
 

levering binnen 2 dagen goede ervaring...

Peter op 24-12-2011
levering binnen 2 dagen
goede ervaring

 
 
 
 

Snel geleverd en goedkoper dan op andere sites.....Aanrader...

jos bader op 5-9-2011
Snel geleverd en goedkoper dan op andere sites.....Aanrader!!

 
 
 
 

Van de week een lamp gekocht. Volgende dag...

Eline op 11-6-2011
Van de week een lamp gekocht. Volgende dag een mail gekregen dat hij over 1-2 dagen zou worden geleverd.

 
 
 
 

Lamp gekocht maar glas was stuk aangekomen. Snel...

Fouad op 23-4-2010
Lamp gekocht maar glas was stuk aangekomen. Snel nieuw glas gekregen volgens afspraak , super service

 
 
 
 

Woensdag heb ik op lamponline gekeken en hadden...

Roos op 27-3-2010
Woensdag heb ik op lamponline gekeken en hadden jullie een vloerlamp van takkenboslampen .
ik kan de lamp niet meer vinden hebben jullie deze lamp nog?

bvd Roos

 
 
 
 

Spots van LIRIO gekocht geleverd binnen 5 dagen...

Casper van Putten op 12-3-2010
Spots van LIRIO gekocht, geleverd binnen 5 dagen en ruim 10% goedkoper dan in een gewone verlichtingswinkel. Goede deal.

 
 
 
 

Vrijdag takkenboslamp besteld en Dinsdags al binnen na...

J. vermaas op 28-2-2010
Vrijdag takkenboslamp besteld en Dinsdags al binnen, na onduidelijkheid over onze dimmer of deze hierop werkt telefonisch contact gehad en werd er duidelijk aangegeven welk merk en type dimmer we moesten hebben. We zijn zeer tevreden met deze mooie lamp

 
 
 
 

We hebben bij Lamponline 2 lampen besteld die...

Johan op 25-2-2010
We hebben bij Lamponline 2 lampen besteld die volgens de website op voorraad zouden zijn, met iDeal besteld. Nadat we na 3 weken geen lampen hebben ontvangen, hebben we gebeld, waarbij ons werd verteld dat de leverlijd tenminste 9 maanden zou bedragen. Dit werd ons niet actief medegedeeld. De order werd in overleg geannuleerd waarna ons geld binnen enkele dagen teruggsstort zou worden. We hebben 8x contact opgenomen gedurende diverse weken, waarbij telkens verzekerd werd dat het geld overgemaakt zou zijn. Pas nadat we met juridische stappen gedreigd hebben, is het geld teruggestort.

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie