Lobbes ervaringen en reviews

In de webshop van Lobbes vind je ruim 25.000 verschillende speelgoedartikelen. Ontdek ons assortiment met buitenspeelgoed, houten speelgoed, knutselspullen en nog veel meer. Wij genieten ervan om kinderen te zien spelen en ontwikkelen. Spelen is namelijk niet alleen heel leuk en ontspannen, maar ook nog eens heel goed voor de ontwikkeling. In onze webshop vind je meer dan 100 bekende speelgoedmerken waaronder Lego, Playmobil, Vtech, Fisher-Price, Barbie en Hasbro. Speelgoed, wij zijn er gek op bij Lobbes.nl.


Adresgegevens

Website www.lobbes.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, BelgiŽ, Europa
Afhalen mogelijk
in Ede (Gld)
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Lobbes is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 2 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 6 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 6 sterren

Jouw ervaring met Lobbes

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Lobbes en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Lobbes betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Lobbes betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 2 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Al meermaals besteld

Wendy op 17-7-2019 - Ordernummer: 19904626
Al meermaals besteld, nog nooit problemen gehad met de levering. De producten zijn altijd precies volgens omschrijving ook heb ik de producten altijd binnen twee werkdagen binnen. Eigenlijk geen klachten, maar dus ook nog geen ervaring met hun bereikbaarheid of service.

 
 
 
 

Achteraf betalen is een ramp

Felicia Mak op 7-5-2018 - Ordernummer: LOB2733961
Achteraf betalen is een ramp, die mails komen in je spam terecht en je weet niet wat er aan de hand is totdat je door een vaag incassobureau gestalkt wordt. Lobbes heeft zelf een webcare team wat alleen stukjes uit de algemene voorwaarden kan copy/pasten... je hebt er weinig aan. Service (laten we het voor het gemak zo noemen) is ondermaats en de afhandeling is het werkelijk niet waard hier te bestellen.

 
 
 
 
Naar de Shop
 
Advertentie