Loungeset.nl ervaringen en reviews

Bij Loungeset.nl vind je een breed assortiment producten voor in je tuin, op uw terras of in huis. Je vindt er tuinmeubels, loungesets, tuinsets, tuinstoelen en relax banken. Tevens heeft Loungeset.nl altijd een mooie aanbieding in de speciale outlet. Alle producten die je vindt in onze webshop zijn zorgvuldig samengesteld en zijn een toevoeging aan je tuin of interieur. Al onze producten voldoen aan de laatste trends en zijn vervaardigd van de beste materialen.


Adresgegevens

Website www.loungeset.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, BelgiŽ, Duitsland
Afhalen mogelijk
 

Keurmerk

Loungeset.nl is aangesloten bij het Webshop keurmerk. De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 de branchevereniging van winkels die de producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels. Meer informatie vind je op www.keurmerk.info

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 7 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Loungeset.nl is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 9 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 7 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Loungeset.nl

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Loungeset.nl en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Loungeset.nl betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Loungeset.nl betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 9 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Goede service en een ontzettend ruim assortiment

Anoniem op 15-7-2019 - Ordernummer: 3507932010342312 - Gekocht: Tuintafel
Goede service en een ontzettend ruim assortiment. Klantenservice staat je goed te woord en regelt alles snel. Zeker een aanrader, ik bestel hier zeker nogmaals!

 
 
 
 

Super service! Heel goed voorgelicht

Suus op 25-6-2018 - Ordernummer: 200399449 - Gekocht: Galaxy 4SO
Super service! Heel goed voorgelicht en dezelfde week had ik alles in huis! Aanrader dus!

 
 
 
 

In mei parasol besteld bij Loungeset.nl

Aart op 10-7-2017 - Ordernummer: 1066602526
In mei parasol besteld bij Loungeset.nl. Levering in 3 tot 5 werkdagen. Na een week maar eens contact opgenomen want hoorde maar niks. Oops, bestelling niet doorgegeven. Lang verhaal kort: diverse malen achter de broek aan gezeten en van diverse medewerkers allerlei tegenstrijdige verhalen aan moeten horen. Ik heb zelfs aangeboden even uit mijn werk langs te rijden om de parasol zelf op te halen. Uiteindelijk werd de parasol geleverd.

Kreeg ik zojuist een mailtje van de transporteur (dus ruim 2 maanden later) dat de parasol morgen geleverd wordt. Ik heb die parasol al zeker een maand in huis. Het is een bende bij parasol.nl waar diverse excuus-Trusen werkzaam zijn. Doe gewoon wat je zegt ipv zeggen wat je vervolgens niet gaat doen. Volgende keer maar naar Kees Smit. Dan heb ik die parasol een kwartier later in mijn kofferbak liggen.

 
 
 
 

Na 10 dagen ontving ik mijn bestelling

Marc van Steenbergen op 27-6-2017 - Ordernummer: 8066601616 - Gekocht: Zweefparasol Virgoflex
Na 10 dagen ontving ik mijn bestelling terwijl dit 2 a 5 dagen had moeten zijn. Er ontbraken 2 onderdelen en deze zouden rechtstreeks van bij de leverancier -zij blijken zelf geen voorraad te hebben- worden toegestuurd per expresse post. Een week later heb ik nog niets ontvangen en antwoorden ze zelf niet op e-mails. Ik wil de parasol retour sturen maar heb geen vertrouwen dat ik mijn geld terug zie. De dienst klantenservice geeft dus alles behalve service.

 
 
 
 

Zeer prettig aan de telefoon geholpen

Gerard op 30-4-2016
Zeer prettig aan de telefoon geholpen door de klantenservice en netjes mijn loungeset ontvangen.

 
 
 
 

Heb parasolvoet besteld en betaald maar order wordt...

Jan van Spil op 29-7-2015 - Ordernummer: 700000131 - Gekocht: Parasolvoet
Heb parasolvoet besteld en betaald, maar order wordt niet uitgeleverd! Er wordt niet gereageerd op mail, telefonisch niet bereikbaar. Kijk even verder en bestel nooit bij dit bedrijf.

 
 
 
 

Een parasolvoet van 40kg werd alleen bij de...

Anton op 3-7-2015 - Ordernummer: 700000114 - Gekocht: Parasolvoet
Een parasolvoet van 40kg werd alleen bij de beneden deur afgeleverd. Ik woon op de 6e, naast de lift. Had ik dat van tevoren geweten, dan had ik geen bestelling geplaatst.

 
 
 
 

Ben zeer tevreden over de levering van deze...

Hendrik Jansen op 30-9-2014 - Ordernummer: 112013605 - Gekocht: Garden Impressions Montana
Ben zeer tevreden over de levering van deze site. Kreeg het netjes thuisgeleverd met uitleg hoe te plaatsen.

 
 
 
 

Vorige week een loungeset besteld en deze is...

Hendrik op 10-4-2014
Vorige week een loungeset besteld en deze is netjes afgelopen maandag afgeleverd.

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie