Megagadgets ervaringen en reviews

Megagadgets is gespecialiseerd in de handel, distributie en marketing van de laatste en nieuwste gadgets en andere vernieuwende produkten. De hele wereld wordt afgereisd op zoek naar produkten met een twist, die je inspireren of gewoon leuk zijn. Gadgets zijn leuke hebbedingen om voor jezelf te kopen en natuurlijk om kado te geven.

De online winkel maakt deze produkten, die tot voor kort alleen nog in het buitenland verkrijgbaar waren, nu nog toegankelijker. Doordat je de produkten in eigen land bestelt is ook de levertijd van 1 tot 2 dagen, bij bestellen met creditcard, een geweldige vooruitgang. Veel keuze uit o.a. naughty stuff, life style, golf accesoires, drinking games en r/c.

Korting op je aankopen? Prijsvergelijk.nl heeft een speciale kortingscode voor Megagadgets!


Adresgegevens

Website www.megagadgets.gif

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, BelgiŽ
Afhalen mogelijk
 

Keurmerk

Megagadgets is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen dat† alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven†zich houden aan†wet- en regelgeving. Maar ook†aan de opgestelde gedragscodes†van†de vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 7 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Megagadgets is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 20 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 7 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Megagadgets

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Megagadgets en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Megagadgets betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Megagadgets betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 20 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Twee producten besteld zou donderdagmiddag bezorgd worden

Sophie op 23-10-2018
Twee producten besteld zou donderdagmiddag bezorgd worden.
Zonder kennisgeving werd het vrijdagmiddag bezorgd, met op de pakbon achter 1 van de 2 producten op, teruggestort.
Was voor een verjaardag op zaterdag. Nu twee weken later en nog het geld niet teruggestort.

 
 
 
 

Mega Mystery Box leuk voor jongens? Dacht het niet

Anoniem op 20-7-2018 - Ordernummer: 12324234234
Mega Mystery Box leuk voor jongens? Dacht het niet! Komt een box binnen met vooral meiden spullen, en nog iets voor in de keuken. Goedkoopste artikel van 5 euro was wel geschikt. Misschien handiger als je geslacht en leeftijd laat opgeven! Wat moet een jongen met roze dingen! echt jammer hoor.

 
 
 
 

Mail gestuurd naar de klantenservice

Anoniem op 30-11-2016 - Ordernummer: 200239775 - Gekocht: Haai kattenmand
Mail gestuurd naar de klantenservice met opvraag hoe te retourneren. Geen reactie. Gebeld, klantenservice vroeg om een foto te maken van het foute product (als het onder een bepaald bedrag was kon ik het houden) maar geen oplossing gegeven om het eigenlijk bestelde product alsnog na te sturen.

Foto opgestuurd, weer geen reactie. Probeer ik daarna om 9.45 uur te bellen, krijg ik een bandje dat ze alleen tijdens kantoor uren open zijn. Ondertussen wacht ik nu al meer als een week op het product wat eigenlijk de volgende dag geleverd zou moeten worden en ik moet zelf achter de oplossing aan.

 
 
 
 

Ze beweren dat de bestelling volgende dag in...

Peter de Groot op 19-1-2016
Ze beweren dat de bestelling volgende dag in huis is indien de bestelling voor 20.00 geplaatst is, maar niets van waar. Ik kreeg het 2 dagen later aan de deur geleverd, maar aangezien de verjaardag al geweest was, had ik het cadeau niet meer nodig en retour afzender gestuurd. Nu een maand later krijg ik nog steeds rekeningen en aanmaningen van een product wat ik geweigerd heb en ondertussen zijn ze via de telefoon totaal onbereikbaar na meerdere pogingen ze te bereiken en bellen me ook niet terug.

 
 
 
 

Vroeger waren ze uniek tegenwoordig koop je bij...

Patricia op 8-12-2015 - Ordernummer: 200191107
Vroeger waren ze uniek, tegenwoordig koop je bij Bol, Fun en Feest of Fonq dezelfde producten vaak goedkoper.
Goed totdat je iets terug moet sturen zelfs indien defect of met bv Engelse stekker geleverd. Portokosten zijn voor eigen rekening en de klantenservice is werkelijk onbeschoft. Ongelooflijk als ze dit zouden gaan redden als internetsite met zoveel concurrentie met wel goede retourservice.
Helaas, heel veel besteld in het verleden maar dit was voor mij nu echt de laatste keer.

 
 
 
 

In tegenstelling tot wat ze op de website...

Anoniem op 5-12-2015 - Ordernummer: 200193461
In tegenstelling tot wat ze op de website beloven, is ons cadeau niet binnen 24 uur geleverd, en hebben ze een mooie sinterklaas daarmee verpest. Als ze dit niet konden leveren, had ik niet via de website besteld. Deze mensen zijn onbetrouwbaar en onbereikbaar.

 
 
 
 

Prima levering leuke producten maar houd er rekening...

Andrea op 6-12-2013
Prima levering, leuke producten, maar houd er rekening mee dat terugsturen (in originele verpakking) voor eigen rekening is, en dus niet wordt vergoed... Niet echt klantvriendelijk!

 
 
 
 

Een product besteld voor sinterklaas en inderdaad snel...

W op 13-1-2012
Een product besteld voor sinterklaas en inderdaad snel geleverd, allemaal prima tot zover! Het product bleek defect te zijn. Dit gemeld en een retour formulier aangevraagd. Product 5 december retour verzonden en is daar de volgende dag aangekomen. En dan begint de ellende!

Tot op heden niets mee gebeurd, geen geld terug, geen omruiling. Aantal keren gebeld, soms helemaal niet bereikbaar en anders continue hetzelfde verhaaltje. Wegens drukte niet aan toegekomen, maar deze week... En tot op heden geen bericht of iets van die aard van megagadgets.

Oftewel zolang er niets mankeert met het product gaat het prima, maar als er wat mee aan de hand is, is het een drama. Dit was voor mij de eertse keer en tevens de laatste keer dat ik bij megagadgets wat heb besteld.

 
 
 
 

Snelle levertijd en duidelijke website. Nadat ik meldde een...

Miriam op 24-11-2011
Snelle levertijd en duidelijke website.
Nadat ik meldde een defect product te hebben werd diezelfde dag al een nieuw exemplaar verzonden wat de volgende dag binnen was. Zeer goede service dus!

 
 
 
 

Ik ben heel tevreden met deze webshop. Heb...

Ria op 9-11-2011
Ik ben heel tevreden met deze webshop. Heb al een aantal keer iets besteld en zojuist de cadeaus voor in de zak besteld

 
 
 
 

Regelmatig bestel ik bij deze webshop cadeaus voor...

Manie op 15-8-2011
Regelmatig bestel ik bij deze webshop cadeaus voor familie en vrienden. Hele goede website. Prima service en bereikbaarheid

 
 
 
 

Helemaal niets te klagen over deze website. Goede...

Micha op 18-5-2011
Helemaal niets te klagen over deze website. Goede service, er zat een kras op scratch map en ik kreeg gelijk een nieuwe opgestuurd, heel netjes,.

 
 
 
 

Hallo Leuke webshop hoor zou er zelf ook...

Ellen Beijl op 8-4-2011
Hallo Leuke webshop hoor, zou er zelf ook zo een beginnen. Megagadgets is een goede webshop heb tot nu toe nog geen slechte ervaringen met het bedrijf gehad. Ga zo door Megagadgets want jullie doen het leuk hoor!

 
 
 
 

Ik denk dat ik toch wel gek aan...

Hennie op 18-3-2011
Ik denk dat ik toch wel gek aan het worden ben, ben namelijk zeer tevreden over megagadgets. Heb er nu al een paar keer wat besteld, waarvan ik 1 keer iets retour moest zenden. Maar dat is allemaal snel en netjes opgelost. toppie hoor ben dik tevreden!

 
 
 
 

Op 14 jan 2011 dagaanbieding besteld . Op...

Fawzia op 21-1-2011
Op 14 jan 2011 dagaanbieding besteld . Op maandag 18 jan 7.45 uur mail ontvangen is verzonden tot op heden nog steeds niks binnen! Woensdag gemaild moest nog een dag wachten donderdag gebeld met hun dure 0900 nummer zou weer verzonden worden reguliere tnt bezorging nog steeds niks binnen postbode al geweest. Weer gebeld met dure nummer moet het weer een dag afwachten!

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie