Megapool ervaringen en reviews

Megapool.nl is de meest toonaangevende elektronica en witgoed winkel van Nederland! U heeft de keuze uit meer dan 1500 producten, met Nederlandstalige gebruikershandleiding, op het gebied van elektronica en witgoed. U bepaalt uw eigen prijs en koopt in een veilige omgeving.

Megapool.nl is 365 dagen per jaar en 24 uur per dag geopend. Daarnaast kunt u 6 dagen per week bij onze klantenservice terecht. Zowel telefonisch als per email. De voordelen van Megapool: veilig betalen, je eigen prijs bepalen en kiezen uit bezorgen of zelf afhalen.


Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
in Oss, Veenendaal, Hoofddorp, Rotterdam, Eindhoven, Breda, Nijmegen, Utrecht, Zwolle
 

Keurmerk

Megapool is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen dat  alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven zich houden aan wet- en regelgeving. Maar ook aan de opgestelde gedragscodes van de vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 6 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Megapool is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 37 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 6 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Megapool

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Megapool en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Megapool betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Megapool betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 37 beoordelingen van consumenten ontvangen.

De bestelling en uiteindelijke levering hebben relatief veel...

J. Hendriks op 27-11-2014 - Ordernummer: ME00432856 - Gekocht: Vrieskist
De bestelling en uiteindelijke levering hebben relatief veel voeten in aarde gehad. Na 5 dagen werden we gebeld dat de vriezer niet afgeleverd kon worden omdat deze beschadigd was. Na nog eens 5 dagen wachten was het lastig om een goede afspraak te maken voor de aflevering. Eerst wilde men hem laten bezorgen door de PostNL (wat niet mogelijk is). Daarna was het lastig communiceren om de juiste dag af te spreken.

Ik heb installatieservice a 29 euro gekocht om de vrieskist boven te krijgen en de oude naar benden. Echter de bezorger wilde direct bij binnenkomst dat wij een vrijwaring voor schade zouden tekenen om de nieuwe vriezer naar boven te brengen. Dit gold ook voor het retour nemen van de oude vriezer. Dit weigerde wij. Na enig heen en weer gebel met zijn baas ging de nieuwe wel naar boven maar de oude niet naar beneden. Beide vrieskisten zijn nagenoeg gelijk.

Na de problemen met de plaatsing van de nieuwe vrieskist en retourname van de oude vrieskist heb ik geklaagd bij Megapool. Zij geven aan dat de bezorgdienst de mogelijkheden beoordeeld en verwijzen naar de voorwaarden van de bezorgservice waarin staat dat de oude spullen bij de voordeur klaar moeten staan. Men gaat voorbij aan de bestelde installatieservice en de andere ongemakken bij onze bestelling.

Ter compensatie van de problemen heb ik gevraagd om minimaal de extra 29 euro terug te storten op mijn rekening. Ik kreeg alleen een voucher ter waarde van 29 euro. Bij zoveel problemen bestel ik geen producten bij zon webwinkel dus aan een voucher heb ik niets.

 
 
 
 

De levertijden zijn misleidend op de website van...

Nico op 8-8-2014 - Ordernummer: ME00420214 - Gekocht: Indesit XWE 81483X WSSS
De levertijden zijn misleidend op de website van Megapool, overal moet jezelf achteraan. Ik heb langer dan 1 Maand gewacht op mijn wasmachine, niets heb ik gehoord van ze uit zichzelf. Telkens wanneer ik wederom contact heb opgenomen was de reply van Megapool : we verwachten de wasmachine van de fabrikant deze week. 1 week! later precies hetzelfde verhaal. Na 1.5 maand aan het lijntje gehouden te zijn mijn geld teruggestort.

De klantenservice is zowel telefonisch als per email ver beneden peil. Je wordt gewoon voor de gek gehouden een levertijd van langer dan 1 Maand is gewoon absurd. Nog niet 1 e-mailtje/telefoontje/brief o.i.d. heeft Megapool uit zich zelf gestuurd alles moet uitgaan van de (betalende ) klant.

 
 
 
 

December 2012 kocht ik bij Megapool de keukenmachine...

E.b.klink op 18-1-2013 - Ordernummer: ME00342451
December 2012 kocht ik bij Megapool de keukenmachine domo type DO7090KR. Graag wil ik u laten weten dat ik heel blij ben met deze aankoop.

Al vele jaren bak ik zelf heel veel en gebruikte meerdere keukenmachines van bekende merken, maar deze overtreft de vorige helemaal. Hij kneed goed, neemt het deeg goed mee ook onderin de kom, en heeft echt kracht genoeg om ook zware degen te verwerken.

Ik heb hem in de korte tijd dat ik hem heb al voor vele soorten deeg en beslag gebruikt met een uitsteken resultaat.
Daarbij heeft hij ook nog een mooie vormgeving,en kan hem dan ook iedereen aanbevelen. Top!

 
 
 
 

We hebben onlangs bij Megapool een wasdroger van...

Anoniem op 10-11-2012 - Ordernummer: #ME00330260
We hebben onlangs bij Megapool een wasdroger van Smasung besteld. Levering was precies zoals afgesproken.

Daarna bleek de droger niet te doen wat het volgens de site van samsung en de geleverde handleiding zou doen. Megapool heeft zeer vriendelijke gereageerd en zeer klantgericht een en ander uitgezocht (ook bij samsung). Daarna zijn ze met een duidelijke uitleg en oplossing gekomen. Wij konden zelf kiezen of we tich akkoord gingen met de aankoop of geheel kosteloos het product weer door megapool lieten ophalen.

Al met al zeer goede service gehad en duidelijke hulp en oplossing gekregen. We hebben overigens besloten de droger wel te houden en een aanpassing aan de ruimte te maken.

 
 
 
 

Bij Megapool via Bol.com een vriezer gekocht afspraken...

John Wouters op 22-9-2012
Bij Megapool via Bol.com een vriezer gekocht, afspraken die zwart op wit in mail staan worden totaal niet nagekomen.

Als eerste de afleverdatum, als tweede afspraak dat wij geld retour gekregen op onze bankrekening als tegemoetkoming voor de ellende die we al gehad hebben. Geld wordt niet retour gestort en wij worden tegen afspraak in met een tegoedbon opgescheept. Blijkbaar is deze firma voor zijn klanten helemaal doof en blind. Slechte telefonische bereikbaarheid en slechte klantenservice, personeel werkt helemaal langs elkaar heen. Via de bezorgdienst toch een telefoonnummer kunnen bemachtigen waar niet voor betaald hoeft te worden. Wordt per ongeluk verkeerd doorverbonden en krijg ik in eens de harense smid aan de lijn. Blijkt megapool en harense smid gewoon onder één dak te zitten. Ik raad iedereen aan om hier nooit meer iets te kopen.

Deze firma bezorgt je zoveel ergernis dat je in staat bent dingen te doen die ik hier niet durf te noemen. Verder als een webshop een klantenservice heeft met een betaald nummer van 0,35 ct per minuut, hier nooit iets kopen. U bent gewaarschuwd, en na het lezen van meerdere slechte ervaringen twee keer.

 
 
 
 

Megapool is gewoon een onderdeel van Harense Smid....

Anoniem op 24-8-2012 - Ordernummer: 0080-0013486849
Megapool is gewoon een onderdeel van Harense Smid. De service is ongelooflijk minimaal. Nergens op de site kun je vinden wanneer men bezorgd. Gevolg, je moet een hele dag vrij nemen. Men dumpt je aankoop letterlijk net over je drempel en dan mag je het zelf uitzoeken.

Geeft weinig vertrouwen voor het oplossen mogelijke problemen in te toekomst.

 
 
 
 

Ik had een iPhone dockstation bij dit bedrijf...

Ruben op 15-8-2012 - Ordernummer: ME00318496
Ik had een iPhone dockstation bij dit bedrijf besteld.
Een dag later had ik deze in huis! Dockstation werkte prima bij familieleden hun iPhone, maar bij mij deed deze het niet. Mailtje gestuurd naar klantenservice met zeer snelle reactie terug (40 minuten). Ik heb het dezelfde dag nog teruggestuurd en heb nu netjes mijn geld retour. Ze leveren dus snel en met de klantenservice is niets mis!

 
 
 
 

Mjn ervaring met Megapool is erg goed. Zij...

Tonie op 25-6-2012
Mjn ervaring met Megapool is erg goed. Zij komen netjes hun afspraken na. Dit hebben veel webshops slechter voor elkaar. Megapool.nl is echt een aanrader!

 
 
 
 

Lange levertijd goede shop goede producten....

Rickkert op 6-6-2012
Lange levertijd, goede shop, goede producten.

 
 
 
 

De gegeven informatie was niet correct: de bestelde...

Fred op 27-4-2012
De gegeven informatie was niet correct: de bestelde en betaald stofzuiger zou binnen 1 week geleverd worden doch na anderhalve kreeg ik bericht dat hij niet op voorraad was en dat levering wel even kon duren. Ik voel me misleid en heb spijt van mij aankoop mij Megapool.

 
 
 
 

Op 2e kerstdag ' s avonds om 21:45...

J. Laane op 2-1-2012
Op 2e kerstdag 's avonds om 21:45 een koelkast besteld. De volgende dag werd ik netjes gebeld over het levertijdstip en de volgende morgen stond de koelkast al netjes bij mij in huis. Bij elkaar zo'n 36 uur tussen bestellen en leveren. Dat vind ik nog eens klasse! Een pluim voor megapool.

 
 
 
 

Waardeloze levering. Wasdroger werd eerst op een verkeerde...

Nienke op 11-11-2011
Waardeloze levering. Wasdroger werd eerst op een verkeerde datum aangeboden en vervolgens op de afgesproken dag niet geleverd. Hele dag thuis zitten wachten, half 4 gebeld met klantenservice. De dame verzekerde mij dat de wasdroger geleverd zou worden tussen half 2 en 5 uur. Inmiddels is het kwart voor 7 en geen droger. En natuurlijk is de klantenservice nu dicht.. I am not amused!

 
 
 
 

De op de site vermelde leveringstermijn is willekeurig. Mail...

Hans op 10-11-2011
De op de site vermelde leveringstermijn is willekeurig.
Mail wordt na 2 dagen beantwoord maar de beloftes ivm levering worden niet nagekomen. Ik wacht al 5 weken op een TV welke bij bestelling een leveringstermijn van 1-2 weken had.

 
 
 
 

Wasdroger besteld bij Megapool vanwege de korte levertijd...

Saskia op 24-9-2011
Wasdroger besteld bij Megapool vanwege de korte levertijd, 1 - 3 werkdagen. Helaas had ik na 5 werkdagen nog geen bericht van het transportbedrijf. Bellen met Megapool (erg duur..) zou ik die dag nog gebeld worden. Niet dus.... volgende dag was het zaterdag en in het weekend zijn ze niet bereikbaar... Maandag weer gebeld.. dinsdag weer gebeld.. toen werd er iemand wakker en is er actie ondernomen.... de droger doet het wel goed..-)

 
 
 
 

Ik heb bij megapool een wasmachine besteld waarbij...

Annet op 23-9-2011
Ik heb bij megapool een wasmachine besteld, waarbij niet voorradig stond. Vervolgens is er 5 weken achter elkaar gemaild dat er de volgende week geleverd zou worden.

Dus steeds niet! Krijg je een mailtje dat de wasmachine naar de transporteur zou gaan en er binnen 3 werkdagen gebeld wordt om een afspraak voor de levering te maken ook niet. Er zat een 'blokkade' tussen.

Dit was eens maar dus nooit weer van megapool.nl. Ben nog steeds aan het wachten op mijn wasmachine. Inmiddels dus al 6 weken!

 
 
 
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie