MijnAutoOnderdelen ervaringen en reviews

MijnAutoOnderdelen is de grootste auto onderdelen webwinkel van Nederland. Naast het assortiment van maar liefst 2 miljoen originele en merk-vervangende auto onderdelen bieden wij ook alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Door het invoeren van je kenteken weet je meteen welke onderdelen voor jouw auto geschikt zijn. In de onderdelen catalogus kies je het gewenste onderdeel en het onderdeel wordt doorgaans de volgende werkdag al bezorgd.


Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, BelgiŽ
Afhalen mogelijk
 

Keurmerk

MijnAutoOnderdelen is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen dat† alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven†zich houden aan†wet- en regelgeving. Maar ook†aan de opgestelde gedragscodes†van†de vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 6 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van MijnAutoOnderdelen is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 11 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 6 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met MijnAutoOnderdelen

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over MijnAutoOnderdelen en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij MijnAutoOnderdelen betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij MijnAutoOnderdelen betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 11 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Mijn bestelling zou binnen 24 uur geleverd worden

Anoniem op 9-7-2019 - Ordernummer: #678619_497462
Ik heb nog nooit meegemaakt dat een winkel op zo'n slechte manier met haar klanten omgaat. Ik heb mijn bestelling donderdag geplaatst, deze zou binnen 24u geleverd worden. Dit werd via e-mail nogmaals bevestigd, de artikelen waren op voorraad en zouden vrijdag geleverd worden. Op vrijdag kwam de bestelling niet aan. Geen probleem, er kan altijd een probleem bij de post zijn, het zal zaterdag wel aankomen. Op zaterdag wederom geen bericht van mijn auto onderdelen, en ook werd de bestelling niet geleverd.

Zondag is er geen postbezorging, dus even afwachten tot maandag. Maandag belangrijke afspraken afgezegd, want geen auto, maar de bestelling zal nu toch vast binnen komen? Helaas weer niks. Dan maar eens zelf contact opnemen, want in mijn account stond nog steeds vrijdag als leverdatum, en ik heb geen enkel bericht van mijn auto onderdelen gekregen dat er een wijziging was. De order bleek niet eens verzonden! Maar het zou dinsdag waarschijnlijk wel gebeuren. Vandaag wederom niets.... Dit is echt zeldzaam slecht, ik heb inmiddels een schadepost van 56.000,- door het niet leveren en geen enkel bericht van mijn auto onderdelen.

 
 
 
 

Motorkap en een bumper besteld

Han op 18-10-2017 - Ordernummer: 456332
Motorkap en een bumper besteld en alles netjes ontvangen. Binnen 1 dag was alles geleverd. Ik heb nergens anders zo snel en zo goedkoop kunnen krijgen (behalve bij de sloop) maar ik wil geen zooi op mijn auto. Prima bedrijf, vriendelijke klantenservice, snelle levering en nog goedkoop ook. Ik ben absoluut goed geholpen en ben erg blij met hun service!

 
 
 
 

Had zo spoedig mogelijk een interieurfilter nodig

Anoniem op 17-10-2017 - Ordernummer: 453006
Had zo spoedig mogelijk een interieurfilter en een remslang nodig. De klantenservice gebeld om advies te vragen over de juiste onderdelen. Vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Bestelling geplaatst en netjes de volgende dag geleverd. Een aanrader!

 
 
 
 

Alle onderdelen gevonden die ik nodig had

Thijs op 7-10-2017 - Ordernummer: 459178
Alle onderdelen gevonden die ik nodig had voor mijn Astra uit 2006. Gister tegen de avond besteld en zojuist afgeleverd. Mooi verpakt in een doos, niks beschadigd en alles correct zoals besteld. Dit is uiteraard niet de laatste keer dat ik iets bestel bij dit bedrijf. Betrouwbaar en snel.

 
 
 
 

Ik had een Accu nodig voor mijn Audi A3

Monique op 5-10-2017 - Ordernummer: 454580 - Gekocht: Accu
Ik had een Accu nodig voor mijn Audi A3. Een super vriendelijke medewerker heeft me geholpen met het vinden van de juiste accu! De volgende dag in huis en al geplaatst in mijn auto. Goed geholpen, super bedrijf.

 
 
 
 

Super snelle service

Max op 4-10-2017 - Ordernummer: 454580
Super snelle service! 17:50 besteld en de volgende dag geleverd gekregen! Top bedrijf.

 
 
 
 

Heb een onderdeel besteld voor mijn auto

Ake op 24-4-2017 - Ordernummer: #402214_315649
Heb een onderdeel besteld voor mijn auto, bleek dat dit onderdeel verkeerd in het systeem staat van de site en dus niet te passen in mijn auto. Nu moet ik zelf de retourkosten betalen omdat zij een fout hebben gemaakt. Bij het eerste telefonisch contact een erg onvriendelijke meneer,die de klacht afwees. Heb toen schriftelijk een klacht moeten indien met fotokopieŽn van bonnen en schermafbeeldingen die 3 dagen later telefonisch werd afgewezen. Een klacht indien bij bij de geschillencommissie kan pas na een maand wachttijd. Moet daar dus nu een maand op wachten.

 
 
 
 

Doos van onderdeel was al open geweest

Peter op 3-2-2017 - Ordernummer: 740160
Doos van onderdeel was al open geweest en heb het gemonteerd maar gaf problemen, contact opgenomen maar moest ter beoordeling terug naar de fabriek gestuurd worden. Moest dus nog eenzelfde onderdeel bestellen dus op dat moment 2x kosten plus verzendkosten, totaal 210 euro.

Na 2 maanden nog geen bericht en 5 mails later en totaal 3 maand verder nog steeds geen geld terug, Volgens hun lag dat aan de fabrikant, hoe hou je iemand aan het lijntje. Voor mij geen Autonderdelen.nl meer

 
 
 
 

Kapotte startmotor geleverd van Bosch

Danny op 22-12-2016 - Ordernummer: 0986017110
Kapotte startmotor geleverd van Bosch, maar het bedrijf wil niet mee werken, het kan 4 tot 8 weken duren voordat ik uitslag krijg van hun. Meld het netjes binnen 16 uur na levering maar ze werken niet mee.

 
 
 
 

In 1 woord: slecht Accu besteld, verkeerde geleverd

Rody de Groot - Schreuder op 16-11-2016 - Ordernummer: 356220
In 1 woord: slecht! Accu besteld, verkeerde geleverd gekregen. Dus ik bel direct (auto staat stil, en moet rijden) met verzoek per direct de juiste op te sturen. Dit moest ik via email aanvragen. Ik kreeg wel al de garantie dat het niet snel ging gebeuren. Nee, want ik kreeg vervolgens bericht: een betalingsverzoek om het bedrag te betalen voor de juiste (lees: duurdere) accu te zenden.

De info op hun site bij de bestelde accu was namelijk onjuist en de juiste was duurder. Ik heb maar betaald. Maar vervolgens lees ik ook nog dat ik de accu eerst terug moet zenden, en zodra hij binnen is, wordt de juiste toegezonden. Hier kan dus wel wat dagen overheen gaan. Dit is vaste procedure voor als zij een fout maken. Toch knap dat ze hier al een procedure voor hebben... Dit gebeurd dus heel vaak blijkt.

De service is slecht, de kwaliteit van verzenden is slecht (veels te grote, slappe doos) en het taalgebruik van het personeel kan ook beter. Kortom zoek verder: misschien ietsje duurder, maar dan krijg je tenminste waar je om vraagt! Ik stuur de verkeerde accu terug en heb verzocht mijn geld terug te storten. Ik wil niks meer met hun te maken hebben.

 
 
 
 

Bellen kost 25 cent per minuut

Richard op 15-8-2016
Bellen kost 25 cent per minuut. Onderdelen besteld op kenteken maar het verkeerde wordt geleverd. De fout ligt bij hun maar terugsturen kun je lekker zelf betalen.

 
 
 
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie