Misco ervaringen en reviews

Misco is gevestigd in Amstelveen en is één van de grootste leveranciers van standaard PC software, hardware, randapparatuur, printersupplies, media, PC meubilair, datacom- en netwerkproducten. Wij verzorgen 24-uurs levering van alle topmerken door Nederland.

Waarom koopt u bij Misco?

  • One-stop-shopping: alle artikelen onder 1 dak
  • Altijd actueel: website en maandelijkse catalogus Snel in huis door 24-uurs levering of koeriersdienst
  • Toegewijd internationaal account management
  • Scherpe prijzen door Europees gebundelde inkoopkracht
  • Grote beschikbaarheid door "virtual warehousing"
  • Nauwe samenwerking met topfabrikanten
  • Betrouwbare after-sales
  • Diverse specialistische helpdesks


Adresgegevens

Website www.misco.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, België
Afhalen mogelijk
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Misco is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 18 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 5 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 5 sterren

Jouw ervaring met Misco

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Misco en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Misco betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Misco betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 18 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Na 2 maanden wachten en herhaald contact niet geleverd

Anoniem op 11-1-2018 - Ordernummer: 438760
Iets besteld, wordt na 2 maanden wachten en herhaald contact opnemen niet geleverd. Verschuilen zich achter systeem problemen bij Misco waardoor order niet geleverd wordt. Wel apart dat een ICT bedrijf niet hun eigen IT problemen kan oplossen. Advies, mijd dit bedrijf, vermoed dat zij door hun geklungel wel ondergaan. Online bestellen kan sinds vernieuwing website niet meer, lekker bij de tijd.

 
 
 
 

3 antennes besteld niet geleverd gemaild maar tot...

Jan op 1-12-2015 - Ordernummer: WEB2998448
3 antennes besteld, niet geleverd, gemaild maar tot op heden geen antwoord mogen ontvangen. Geen reclame voor Misco. Klik maar eens op het ICT waarborg logo op de site. Helaas te laat alle reviews gelezen. Hoezo betrouwbare after-sales?

 
 
 
 

Op 24 januari 2015 een bestelling geplaatst. Tot...

Anoniem op 26-2-2015 - Ordernummer: 2353287
Op 24 januari 2015 een bestelling geplaatst. Tot op heden (25 februari 2015) is het nog steeds niet geleverd. Service is ronduit slecht!

 
 
 
 

Ik voel me door Misco opgelicht. Laten me...

Anoniem op 1-11-2013 - Ordernummer: 2200870
Ik voel me door Misco opgelicht. Laten me vooraf 2000 euro betalen en hoor dan helemaal niets meer van ze. Naar de 2 printers kan ik fluiten. Deze blijken niet meer leverbaar te zijn. Aangezien ik al een aantal weken niets van ze gehoord had ben ik gaan bellen. De eerste paar dagen lag er de telefooncentrale uit. Daarna zijn er diverse terugbel afspraken geweest. Vandaag pas het telefoontje gehad dat ze het geld terugstorten. Ronduit slecht. Ook mocht ik de naam van de medewerker niet weten. Ze heet gewoon Misco. Mensen, er zijn genoeg bedrijven die betrouwbaarder zijn.

 
 
 
 

Ik heb van de week een headset besteld...

Sander op 11-3-2013
Ik heb van de week een headset besteld en geleverd gekregen. Helaas leek het product niet te voldoen aan wat wij er mee wilden doen. Niet dat het apparaat kapot was maar het werkte gewoon niet in onze configuratie. Bij aflevering zag ik al dat de verpakking open was geweest. Voor mij geen probleem als het product werkt, vind ik het prima.

Ik wilde dus het product terugsturen. Misco zegt dat alleen ongeopende verpakkingen teruggestuurd kunnen worden. Uitzondering was niet mogelijk. Echt te belachelijk voor woorden. Ik kon natuurlijk niet aantonen dat de verpakking echt al open was geweest en ik mag het niet terugsturen. Ik ben helemaal klaar met deze toko en heb dit eigenlijk bij andere bedrijven niet meegemaakt.

 
 
 
 

Zes weken geleden hebben we een switch bij...

Anoniem op 27-11-2012 - Ordernummer: web1267569
Zes weken geleden hebben we een switch bij Misco besteld. Hij is er nu nog steeds niet. De levering is vier keer uitgesteld. Misco heeft nooit met ons contact opgenomen over het uitstel. Altijd maar weer moest ik opbellen en vragen hoe het er nu bijstond en werden mij weer loze beloften gedaan. Als je een apparaat ook daadwerkelijk wilt hebben, moet je niet hier bestellen.

 
 
 
 

Telefoon besteld was volgens 2 medewerkers en het...

Siegrid op 15-11-2011
Telefoon besteld, was volgens 2 medewerkers en het internet op voorraad. Heb het geld gelijk overgemaakt, maar na 2 weken niets ontvangen. Je krijgt geen verzendstatus, dus heb zelf contact opgenomen. Het artikel bleek niet meer op voorraad!

Ik vind dit pure misleiding! Heb wederom contact gezocht, maar tot nu toe blijft de reactie uit en gezien alle andere reviews kan ik lang op mijn geld wachten.

 
 
 
 

Mijn laptop moest terug voor reparatie al na...

Anne Koopman op 16-7-2011
Mijn laptop moest terug voor reparatie, al na 6 maanden gebruik. Na 3 weken niets gehoord te hebben belde ik, kreeg ik te horen dat het niet onder de garantie viel vanwege 'customer damage'. Na 4 maanden (!) van langzaam contact besloot ik te betalen. Op de factuur (die niet eens naar mij, maar naar mijn moeder gestuurd was) stond een veel hoger bedrag dan afgesproken en ondertussen is mijn laptop nog steeds niet gerepareerd.

 
 
 
 

Niet tevreden want bij een geplaatste bestelling dat...

Boelens op 13-7-2011
Niet tevreden, want bij een geplaatste bestelling dat hij voorradig stond op de website, bleek na betaling en bestelling.
Enkele dagen later uitverkocht en werd me niks gemeld. Wel orderbevestiging maar verder geen actie van wel of niet verstuurd. Na enkele dagen aankijken heb ik zelf actie moeten ondernemen.

 
 
 
 

Reeds verschillende artikelen besteld en altijd een zeer...

Eddy Cuyvers op 21-2-2011
Reeds verschillende artikelen besteld en altijd een zeer snelle levering naar België. Ook kan je nu betalen met PAY PAL

 
 
 
 

Ik heb een laptop besteld en die werd...

H. Wientjes op 6-1-2011
Ik heb een laptop besteld en die werd netjes 2 dagen later geleverd. Volgens Prijsvergelijk de goedkoopste aanbieder. Geen problemen dus, volgende keer weet ik ze weer te vinden!

 
 
 
 

Artikel was volgens de site in voorraad. Heb...

Jan op 6-1-2011
Artikel was volgens de site in voorraad. Heb onmiddellijk per internet betaald. Achteraf blijkt het artikel niet leverbaar te zijn. Geld kwijt en wachten of Misco het geld terugstort. Dit geeft geen vertrouwen in het kopen per internet. Volgende keer gewoon weer naar de winkel.

 
 
 
 

Op 28 mei een product besteld. Betaling binnen...

Diana op 3-6-2010
Op 28 mei een product besteld. Betaling binnen 10 minuten gedaan wat betekent dat het geld dezelfde dag al op hun rekening stond. Aan mij verteld dat ik het product dinsdag in handen zou hebben. Moest er wel thuis voor blijven om te tekenen voor ontvangst. Maandag gebeld om te vragen of het echt de volgende dag geleverd zou worden. Ja,werd aan mij gezegd. Dus niet!! Woensdag wederom gebeld. Bleek dat ze het geld wel hadden ontvangen maar verder niets met de order hadden gedaan. Nu gezegd dat ik het donderdag, vandaag dus zal ontvangen.
Wat een bagger bedrijf. Aan de telefoon zijn ze ook niet echt vriendelijk. Voor mij deze ene keer en nooit weer!!!!!
Ik zou niemand aanraden om hier iets te bestellen.

 
 
 
 

Ruim een week geleden een product bestelt via...

Tony op 11-5-2010
Ruim een week geleden een product bestelt via misco.nl, dit zou binnen 1 a 2 werkdagen geleverd worden. 4 dagen later contact opgenomen waar het pakketje bleef, deze was onderweg volgens de medewerker. Hierna nog 4 keer gebeld, uiteindelijk bleek het product te duur te zijn bij de leverancier en werd deze dus niet geleverd. gevraagd om geld retour, dit kunnen ze niet eerder doen dan een week later. Kortom misco heeft dus 2 weken geld gehad en heeft niets kunnen leveren, grote afrader dus.

 
 
 
 

Over het algemeen tevreden over Misco. Nadeel: Moet bij...

Peter Piersma op 30-9-2009
Over het algemeen tevreden over Misco.
Nadeel: Moet bij bestellen vooruitbetalen, als je order plaatst en als je daarna iets annuleerd vanwege bijv. te lange levertijd duurt het lang voordat je je vooruitbetaalde geld terugkrijgt. Heb nu al aantal keer moeten bellen en na 6 weken nog steeds mijn geld niet terug. Je moet wel bij een order in een korte tijd vooruitbetalen maar terugbetalen kan dus veel langer duren.

 
 
 
 
Naar de Shop
 
Advertentie