NHA ervaringen en reviews

NHA biedt voordelige opleidingen en cursussen als thuisstudie; van korte cursus tot complete opleiding. Meer dan 250 cursussen en opleidingen op het gebied van MBO, vwo/havo/vmbo, talen, vakopleidingen en hobby. Bij NHA slaag je altijd!


Adresgegevens

Website www.nha.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, BelgiŽ
Afhalen mogelijk
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van NHA is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 28 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 5 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 5 sterren

Jouw ervaring met NHA

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over NHA en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij NHA betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij NHA betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 28 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Ik volg een cursus webdesigner

Chris op 7-2-2018
Ik volg een cursus webdesigner. Ben zeer tevreden over de inhoud van de cursus. Daarnaast zal ik zeker een vervolg kiezen op deze cursus.


 
 
 
 

Het cursusmateriaal ziet er op het eerste gezicht gelikt uit

Anoniem op 2-5-2017 - Ordernummer: 926677
Het cursusmateriaal ziet er op het eerste gezicht gelikt uit. Inhoudelijk is het echter vrij droevig. Bij de zelfstudie cursus zijn de antwoorden van de vragen niet verkrijgbaar. Het enige wat inhoudelijk goed is hebben ze niet zelf in elkaar gezet, namelijk het bijgeleverde studieboek. Elke klacht wijst NHA van de hand aangezien de klant namelijk 15 dagen bedenktijd heeft.

 
 
 
 

Een grote ramp helemaal niet aan te raden

Marleen op 16-6-2016
Een grote ramp, helemaal niet aan te raden. Cursus vol met fouten, je moet heel lang wachten op verheldering, verkoopservice vreselijk, verandering van docenten, cursus volledig naast de kwestie. Begin er niet aan. Veel te duur voor wat ze beloven. Je kan het beter allemaal zelf uitzoeken met een goed boek. Want bij hun moet je het ook allemaal zelf uitzoeken en bovendien met een slechte cursus.

 
 
 
 

NHA gebuisd voor mij ik begrijp niet wat...

Mike op 27-7-2015
NHA gebuisd voor mij, ik begrijp niet wat de meerwaarde is van een begeleider (die je nog eens extra moet betalen) waar je niet mee kan communiceren(geen telefoonnummer en geen reactie via mail) en de cursus staat vol fouten (webdesigner). Daar zit ik nu dus met mijn cursus, ik kan dus na les 3 niet meer voort en heb het maar opgegeven. Erg frustrerend.

 
 
 
 

Heb zojuist de cursus ECDL met succes afgerond....

Gerrit op 16-6-2015
Heb zojuist de cursus ECDL met succes afgerond. Heb er een jaartje over gedaan maar dit had zeker sneller gekund. Uitgebreid en duidelijk cursusmateriaal. Huiswerk werd snel nagekeken en op mijn vragen kreeg ik altijd duidelijk en helder antwoord. Klantenservice was altijd goed bereikbaar. Werd vriendelijk te woord gestaan. Deze cursus heeft me veel kennis opgeleverd van het office pakket. De beloofde tablet heb ik netjes thuis gestuurd gekregen. Er moet rekening gehouden worden met inschrijfgeld. Dit staat inderdaad nergens duidelijk vermeld.

 
 
 
 

Lesstof mist is verouderd of staat vol met...

Veen op 23-5-2015
Lesstof mist, is verouderd of staat vol met fouten en niet doorgevoerde verbeteringen. Contact met een docent is niet mogelijk en receptionisten ratelen een van buiten geleerd verhaaltje op als je belt. Er staat een indicatie van het gestelde leertermijn op de website maar hierbij mist een indicatie van het aantal jaren die door de stress om deze cursus van je leven af gaan.

 
 
 
 

NHA trekt op niets. Na herhaaldelijk sturen van...

Anoniem op 6-12-2014 - Ordernummer: 541516351 - Gekocht: Basis boekhouden
NHA trekt op niets. Na herhaaldelijk sturen van mijn huiswerk krijg ik niets terug. Vele fouten in cursus (Basis Boekhouden) waardoor je uren ligt te staren naar het blad en er nog niets van snapt. Na drie maanden krijg ik nog steeds geen tweede betalingsformulier en de beloofde tablet is nog niet aangekomen. Ook het zo gezegde lesgeld dat later het dubbel blijkt om examens af te leggen of een certificaat is misleidende reclame.

 
 
 
 

Ontevreden pas op met te laat retourneren ook...

Anoniem op 27-10-2014 - Ordernummer: 123456
Ontevreden, pas op met te laat retourneren, ook al heb je hierover gebeld en afspraken gemaakt, deze worden niet genoteerd. Ik heb de cursus geretourneerd, in overleg met klantenafdeling later als de termijn van 15 dagen omdat totale kosten voor mij onduidelijk zijn, hier zou ik geen problemen mee krijgen. Dus WEL problemen, nu kan ik ruim 200,- afrekenen omdat ik te laat retourneer, totale kosten blijven onduidelijk. Met klantenafdeling gesproken, er is geen mogelijkheid tot een oplossing alleen betalen.

 
 
 
 

Ik ben medio 2011 begonnen met een thuisstudie...

Mb op 14-1-2014
Ik ben medio 2011 begonnen met een thuisstudie Makelaardij bij NHA. Ze rekenen een gemiddelde (geen maximum!) studieduur van 24 maanden. Door omstandigheden heb ik dit een half jaar geleden weer opgepakt en zie dat 5 van mijn 6 modules zijn geactualiseerd en ik niet meer het juiste lesmateriaal in huis heb. Ik heb NHA gevraagd om mij het juiste materiaal toe te sturen en dat willen zij wel doen tegen een bedrag ad. 50% korting van het oorspronkelijke bedrag. Ik heb echter de gehele studie al betaald en ze verplichten me nu om nogmaals 50% van de studie te betalen.

In hun algemene voorwaarden die verwijzen naar de normen van NRTO staat dat zij verantwoordelijk zijn voor correct lesmateriaal. Na het indienen van een klacht stellen zij mij verantwoordelijk voor het rekening houden met veranderingen in wettelijke zaken, omdat ik er voor heb gekozen om er langer over te doen dan het voorgestelde studieschema van 2 jaar. Mocht ik er niet mee eens zijn verwijzen ze me naar de geschillencommissie waarbij ik bij voorhand 102,50 moet betalen om de zaak in behandeling te nemen. Ik vind dit een zeer onsympathieke manier van zaken doen en wil iedereen waarschuwen om niet met dit bedrijf in zee te gaan!

 
 
 
 

Ik doe de opleiding tot doktersassistente prima geregeld...

Mandy op 28-6-2013
Ik doe de opleiding tot doktersassistente, prima geregeld bij de NHA! Huiswerk wordt snel nagekeken, examen dagen zijn prima geregeld, geen klachten!

 
 
 
 

Ik heb een cursus VWO Scheikunde en Natuurkunde...

de Jong op 9-4-2013
Ik heb een cursus VWO Scheikunde en Natuurkunde besteld. Heel onlogische opbouw. Er staat dusdanig grote fouten in, dat het gewoon niet te begrijpen is. Heb uiteindelijk het grootste deel moeten opzoeken, omdat ik gewoon niet vertrouw wat er stond.

Uiteindelijk heeft het me geen goed gedaan en heb ik mijn examen+herkansing niet gehaald. Hierop aanspraak gemaakt en gevraagd om restitutie. Na 100 keer van het kastje naar de muur te zijn gestuurd en een half jaar verder, heb ik me er bij neer gelegd en ga ik op zoek naar een instantie waar wel op te bouwen valt.

 
 
 
 

Absoluut niet te spreken over de klantenservice leerkrachten...

Anoniem op 5-1-2013 - Ordernummer: 2544
Absoluut niet te spreken over de klantenservice, leerkrachten die niet kunnen antwoorden op vragen, fouten in de cursus. Niet bepaald aan te raden dus.

 
 
 
 

NHA heeft me netjes een cursus toegestuurd na...

Anoniem op 15-11-2012 - Ordernummer: 3333
NHA heeft me netjes een cursus toegestuurd na mijn intresse. Gezien ik na het lezen van de cursus tot de conclusie kwam ik voor deze leerstof nog niet klaar was (er stond op geen specifieke studiekennis vereist, maar uiteindelijk moest je wel al een heel ruime basis hebben van dat vak!).

Daarop heb ik de cursus netjes binnen de 14 dagen aangetekend opgestuurd. Kreeg ik enig tijd later een factuur in de bus dat ik deze cursus moest betalen. Na telefonisch contact blijkt er een fout te zijn gebeurd van hen uit en mocht ik de factuur negeren. Tweetal weken later krijg ik een herinnering op gestuurd dat ik de factuur moet betalen inclusief een meerkost! Weer telefonisch contact dat ik deze cursus al enig tijd terug netjes binnen het termijn aangetekend heb opgestuurd.

Volgens het tracknummer is dit ook afgeleverd en ontvangen geweest. Nu beweren ze dat ze deze cursus niet hebben ontvangen. Ondertussen hebben ze een kopie van men aangetekend schrijven ontvangen inclusief een mail. Hoelang gaat deze grap nu nog duren?

 
 
 
 

Wat negatief allemaal Ik ben bezig met een...

Anoniem op 23-8-2012
Wat negatief allemaal! Ik ben bezig met een hobbycursus Kalligrafie en dat bevalt mij uitstekend. Het pakketje is compleet gevuld met alles wat ik nodig heb, ik mis niks en kon meteen aan de slag met kalligraferen.

De lessen zijn erg duidelijk opgesteld, net alsof er iemand naast je zit die het uitlegt. Contact met de begeleidster is tot nu toe nog niet geweest, omdat ik nog maar net begonnen ben met de cursus.

 
 
 
 

Ik heb de taalcursus speciaal hier gedaan omdat...

Petra de Jong op 24-6-2012
Ik heb de taalcursus speciaal hier gedaan omdat je er een stedentrip bij kreeg in een luxe 3 sterren hotel. Je mocht zelf kiezen waarheen, maar eigenlijk weten hun zelf al waar je heen gaat want je moet 3 keuzes invullen en natuurlijk kiezen hun de goedkoopste. We zaten in een vies oud hotelletje in de achterbuurt van Brussel. Tussen de zwervers... schandalig. terwijl ik Barcelona als eerste keus had ingevuld.

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie